Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش یکشنبه ایرنا به نقل از روابط عمومی شرکت شهرکهای صنعتی فارس، علی رسولیان در آیین آغاز عملیات اجرایی طرح افزایش ظرفیت تصفیه خانه فاضلاب شهرک صنعتی بزرگ شیراز افزود: ایجاد تصفیه خانه‌های فاضلاب در شهرکهای صنعتی در دو بخش توجه به رشد صنعتی در کنار حفظ محیط زیست و بازچرخانی پساب موجود برای مصارف فضای سبز و برخی صنایع با توجه به کمبود آب در کشور برای ما دارای اهمیت  است و  بعنوان یک اصل راهبردی مورد توجه قرار دارد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


او ادامه داد: هم اینک ۲۰۸ تصفیه خانه فاضلاب در شهرکها و نواحی صنعتی کشور احداث شدند که این تصفیه خانه‌ها در شبانه روز  ۱۷۰ هزار متر مکعب پساب صنعتی را تصفیه می کنند.
وی بیان کرد: ظرفیت فعلی بازچرخانی پساب تصفیه خانه فاضلاب شهرکهای صنعتی کشور و استفاده از آن در فضای سبز ۳۵ هزار متر مکعب در شبانه است که با اجرای پروژه‌های استحصال، این ظرفیت رو به افزایش است.
مدیر عامل سازمان صنایع کوچک و شهرکهای صنعتی ایران گفت: در تامین بخشی از آب مورد نیاز مصارف غیر شرب صنعتی نگاه ما به استفاده از پساب تصفیه خانه‌های فاضلاب شهری است و در این زمینه مطالعات جامع توسط به وزارت صمت انجام شده که در این مطالعات هم مراکز صنعتی و هم ظرفیت های موجود در تصفیه خانه های فاضلاب شهری به عنوان منبعی پایدار  شناسایی شده است.
رسولیان افزود: پارسال حدود ۵۰ میلیون  متر مکعب پساب شهری  برای برخی شهرکهای صنعتی خریداری  شد که این مهم به عنوان منبعی پایدار در برنامه این سازمان قرار دارد.

توسعه ظرفیت تصفیه خانه های فاضلاب، گامی در جهت حفظ محیط زیست است
مدیر عامل شرکت شهرکهای صنعتی فارس هم، حفظ محیط زیست را ضامن توسعه پایدار صنعت دانست و گفت: ایجاد و توسعه ظرفیت تصفیه خانه‌های فاضلاب گامی در این جهت است.
سید مصطفی هاشمی افزود: تکمیل کامل تصفیه خانه فاضلاب شهرک صنعتی بزرگ شیراز و احداث مدول سوم آن افزون بر یک هزار میلیارد ریال اعتبار نیاز دارد.
وی، در خصوص طرح افزایش ظرفیت تصفیه خانه فاضلاب شهرک صنعتی بزرگ شیراز هم بیان کرد: برای اجرای این طرح در فاز اول افزون و ۱۹۰ میلیارد ریال از اعتبارات مصوب سفر رئیس جمهور به فارس (مهرماه ۱۴۰۰) هزینه خواهد شد.
او ادامه داد: با بهره برداری از این طرح طی ۱۸ ماه آینده، ظرفیت تصفیه پساب فاضلاب در شهرک صنعتی بزرگ شیراز که هم اکنون روزانه چهار هزار متر مکعب است به ۶ هزار متر مکعب افزایش خواهد یافت.
مدیر عامل شرکت شهرکهای صنعتی فارس افزود: شهرک صنعتی بزرگ شیراز بزرگترین شهرک صنعتی جنوب کشور و مهمترین قطب اقتصادی استان فارس است و هم اینک پنج هزار و ۲۰۰ قراردادصنعتی، صنفی و کارگاهی در این شهرک صنعتی منعقد و افزون بر ۲۰ هزار واحد بهره بردار در آن به فعالیت می پردازد.

برچسب‌ها وزارت صنعت معدن و تجارت سازمان صنایع کوچک و شهرک های صنعتی ایران شیراز صمت فارس

منبع: ایرنا

کلیدواژه: وزارت صنعت معدن و تجارت سازمان صنایع کوچک و شهرک های صنعتی ایران شیراز صمت فارس وزارت صنعت معدن و تجارت سازمان صنایع کوچک و شهرک های صنعتی ایران شیراز صمت فارس تصفیه خانه فاضلاب شهرک شهرک صنعتی بزرگ شیراز تصفیه خانه های فاضلاب ظرفیت تصفیه خانه شهرکهای صنعتی هزار متر مکعب

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۵۹۲۳۳۵۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

تاکید طالبان بر ساخت راه برای توسعه ارتباط افغانستان و منطقه

معاون اقتصادی نخست‌وزیر حکومت طالبان در مراسم آغاز پروژه ساخت جاده هرات-غور اظهار داشت ساخت بزرگراه‌ها نقش مهمی در توسعه تجارت و ترانزیت افغانستان با کشورهای منطقه‌ دارد. - اخبار بین الملل -

به گزارش دفتر منطقه‌ای خبرگزاری تسنیم، «عبدالغنی برادر» معاون اقتصادی نخست‌وزیر حکومت طالبان در مراسمی با حضور والی هرات، والی غور، فرمانده سپاه 207 الفاروق و مسئولین حکومتی و نظامی غور و هرات پروژه ساخت جاده هرات-غور را افتتاح کرد.

ملا برادر در این مراسم گفت: بخش حمل و نقل نقش مهمی در رشد اقتصادی افغانستان دارد و با توجه به این اهمیت، امارت اسلامی این بخش را در اولویت‌های خود قرار داده است که نشست‌های پی‌درپی با کشورهای همسایه و منطقه به منظور توسعه و سازندگی اساسی آن ادامه دارد.

وی افزود: این جاده یکی از پروژه‌های مهم و ملی افغانستان است که ولایت‌های هرات، غور، بامیان، دایکندی و میدان وردک را از طریق حمل و نقل زمینی به کابل وصل می‌کند.

معاون نخست‌وزیر حکومت طالبان پیش از این گفته بود جاده‌‎ای در شهرستان «واخان» ولایت بدخشان در شمال شرق افغانستان درحال ساخت است که با تکمیل آن مسیر جدیدی میان افغانستان و چین ایجاد می‌شود.

وی افزود این جاده که افغانستان و چین را به هم وصل می‌کند، می‌تواند مسیری برای تردد و انتقال کالاهای تجاری دو کشور باشد.

هیئت اقتصادی افغانستان در راه تهران؛ «ملابرادر» عازم ایران شدمعاون نخست وزیر افغانستان خطاب به تاجران ترک: برای سرمایه گذاری زمینه خوبی فراهم شده استانتقاد ملابرادر از سکوت جامعه جهانی درباره توقیف دارایی‌های افغانستان

انتهای پیام/.

دیگر خبرها

  • روایت ۲۰۰۰ نفری که بعد از چند دهه صاحب «آب» شدند
  • صادرات اقلام فروشگاهی به کوبا/ نوسازی ۱۶۰ کارخانه نیشکر در کوبا
  • اعلام اسامی اساتید نمونه کشوری/ چهار معاون وزیر علوم در بین برگزیدگان
  • بازدید علمی دانش آموزان از تصفیه خانه آب ارومیه
  • عملکرد فیلتر ممبران در دستگاه تصفیه آب
  • تاکید طالبان بر ساخت راه برای توسعه ارتباط افغانستان و منطقه
  • بهسازی معابر شهرک‌های صنعتی اردبیل با اعتباری بالغ بر ۶۰۰ میلیارد ریال
  • آغاز ساخت پایگاه اورژانس جاده‌ای شهرک صنعتی در بویراحمد
  • ۴۲ درصد جمعیت شهر قم تحت پوشش شبکه فاضلاب است
  • «نمک دریا» ناخالصی‌های فلزی و غیرفلزی دارد/ نمک‌های صنعتی و سنگ نمک فاقد ید هستند