Web Analytics Made Easy - Statcounter

وزیر صمت با اشاره به افزایش تولید و صادرات در کشور گفت: در چهار ماه نخست سال شاهد افزایش ۳۸درصدی صادرات غیرنفتی نسبت به مدت مشابه سال قبل بودیم.

به گزارش تسنیم، سید رضا فاطمی امین در نشست با فعالان اقتصادی استان یزد با اعلام اینکه "وضعیت تولیدی در سطح کلان مناسب است و در چهار ماه اول سال در اکثر محصولات تولیدی شاهد افزایش بوده‌ایم" اظهار داشت: در چهارماهه نخست امسال نسبت به مشابه سال قبل اقلام تولیدی افزایش داشته است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی با بیان اینکه وضعیت صادرات کشور هم بسیار مطلوب شده است، افزود: در سال ۱۴۰۰ نسبت به سال ۹۹ حدود ۳۸ درصد افزایش صادرات غیرنفتی داشته‌ایم که رقم آن به جایی رسیده است که فقط ۳.۵ میلیارد دلار دیگر فاصله داریم که بگوییم نفت دیگر در تأمین ارزی کشور اثری ندارد که این دستاورد‌ها توسط فعالان اقتصادی حاصل شده است و جای تقدیر و تشکر دارد و لازم است اطلاع دهیم اتفاقات خوبی در حال رخ دادن است.

وی با اشاره به درخواست‌ها و دغدغه فعالان اقتصادی استان در زمینه تأمین مواد اولیه در صنایع نساجی و پتروشیمی عنوان کرد: در صنعت پتروشیمی سرمایه‌گذاری زیادی شده است، اما در بخش‌هایی که ارزش افزوده بالاتری داشتند کمتر سرمایه‌گذاری کردیم که برای آن راه حل‌های بلندمدت و کوتاه‌مدت نیاز داریم.

وزیر صمت با تشریح برخی اقدامات در استان بیان کرد: سال گذشته در حوزه فولاد سهمیه‌بندی داشتیم چرا که در کشور ۱۰ میلیون تن مصرف فولاد بود، اما ۴ میلیون تن ورق تولید می‌شد که توسط دولت برای این موضوع راهکار‌های متنوعی اندیشیده شد.

فاطمی امین با اذعان به اینکه ۱۰۴ شهر کشور هیچ صنعت فعالی ندارند، گفت: متأسفانه توازن سرمایه‌گذاری هم در پول هم در حوزه جغرافیایی نداریم؛ شهر‌هایی داریم که در آن‌ها فرصت‌های شغلی بسیار ایجاد شده است، اما کارگر نیست مثل اشتهارد، اردکان، ساوه و شهر‌هایی داریم که به‌شدت عقب‌مانده هستند و ما به‌دنبال این هستیم که در هر کدام از این ۱۰۴ شهر حداقل یک صنعت ایجاد کنیم.

وزیر صنعت، معدن و تجارت یکی از مهمترین زیرساخت‌های مقابله با قاچاق را اطلاعات دانست و ادامه داد: در حوزه لوازم یدکی خودرو، لوازم خانگی و پوشاک کار ویژه‌ای آغاز شده است و اقدام دولت در لوازم یدکی خودرو که ۳۰ درصد آن قاچاقی است، با تلاش همه مردم ۱۳۰ هزار نوع قطعه یدکی شناسنامه‌دار شده است و ۲۳۰ میلیون قطعه کد رهگیری دریافت کرده‌اند.

فاطمی امین در پایان پروژه‌های تحولی در کشور را مورد توجه قرار داد و از برنامه‌های دولت سیزدهم برای ریل‌گذاری صحیح در امور کشور خبر داد.

منبع: فرارو

کلیدواژه: فاطمی امین دولت سیزدهم

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت fararu.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «فرارو» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۵۹۲۴۰۰۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

مدیرعامل تعمیرات نیروگاهی ایران:تلاش بی وقفه متخصصان منجر به ساخت ۱۶ هزار قطعه نیروگاهی و جلوگیری از خروج ۸۰ ملییون دلار ارز از کشور شده است

گزارش پایگاه خبری برق حرارتی، مسعود مرادی، مدیرعامل شرکت تعمیرات نیروگاهی ایران در جریان بازدید وزیر نیرو از این مجموعه با تاکید بر اینکه متخصصان شرکت بی‌وقفه در حال آماده‌سازی واحدهای نیروگاهی کشور برای تولید برق پایدار در پیک تابستان امسال هستند، ادامه داد: به منظور ارتقای آمادگی واحدهای نیروگاهی کشور برای گذر موفق از روزهای اوج مصرف امسال تعداد ۱۸۰ پروژه تعمیراتی به ظرفیت ۱۲ هزار و ۸۰۰ مگاوات توسط این شرکت در دستور کار قرار گرفته است.
مدیرعامل شرکت تعمیرات نیروگاهی ایران یادآور شد: در طی یکسال گذشته ۱۶ هزار قطعه مورد نیاز نیروگاه‌ها در این مجموعه ساخته شده است که انجام این اقدامات موجب جلوگیری از خروج ۸۰ میلیون یورو ارز از کشور شده است.
وی با اشاره به اینکه در چند سال اخیر مجموعه تعمیرات نیروگاهی ایران حرکت فزاینده‌ای در رفع کامل وابستگی و خودکفایی ساخت قطعات و بازسازی تجهیزات نیروگاهی برداشته است، اظهار کرد: دانش ساخت داخل صنعت نیروگاهی در کشور به عالی‌ترین حد ممکن خود رسیده و ایران به جمع پنج کشور دارنده فناوری ساخت قطعات نیروگاهی پیوسته است.

مرادی با تاکید بر اینکه هیچگونه وابستگی به خارج از کشور برای تعمیرات و آماده‌سازی نیروگاه‌های حرارتی نداریم، افزود: در حال حاضر متخصصان داخلی علاوه بر رفع نیازهای کشورمان، در حال صدور خدمات فنی و مهندسی در این بخش و تعمیرات واحدهای نیروگاهی کشورهای منطقه هستند.
شرکت تعمیرات نیروگاهی ایران به عنوان یکی از ذخایر ارزشمند صنعت برق کشور با هدف پشتیبانی از تولید برق پایدار و خط مشی انجام تعمیرات تخصصی و فوق‌تخصصی در زمینه صنعت برق، نفت، گاز و پتروشیمی و دیگر صنایع مولد در زمینی به وسعت ۵۰ هزار مترمربع در استان البرز واقع شده است.

۴۶

برای دسترسی سریع به تازه‌ترین اخبار و تحلیل‌ رویدادهای ایران و جهان اپلیکیشن خبرآنلاین را نصب کنید. کد خبر 1899609

دیگر خبرها

  • صادرات محصولات کشاورزی از مرز ۶ میلیارد دلار عبور کرد
  • صادرات محصولات کشاورزی از مرز ۶ میلیارد دلار گذشت
  • برنامه ریزی برای ۷.۵ میلیارد دلار صادرات از خوزستان
  • هدف‌گذاری برای ۷.۵ میلیارد دلار صادرات از خوزستان
  • ارزش صادرات فرش ماشینی به ۲۸۰ میلیون دلار رسید
  • گزیده‌های نفتی هفته
  • توسعه کشور و مردمی سازی صنعت نفت و گاز بدون نیاز به مدیریت و بودجه دولت
  • مدیرعامل تعمیرات نیروگاهی ایران:تلاش بی وقفه متخصصان منجر به ساخت ۱۶ هزار قطعه نیروگاهی و جلوگیری از خروج ۸۰ ملییون دلار ارز از کشور شده است
  • تامین مالی طرح‌های صنعت گاز منوط به وصول بدهی‌ ابربدهکار است
  • مجوز افزایش دوباره «قیمت لاستیک» به فاصله شش ماه/ سازمان حمایت از مصرف کننده خبر دارد؟