Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ایسنا»
2024-05-04@04:49:26 GMT

تعیین تکلیف کارخانه شمش و روی خان خاتون بم

تاریخ انتشار: ۱۳ شهریور ۱۴۰۱ | کد خبر: ۳۵۹۲۴۳۳۰

تعیین تکلیف کارخانه شمش و روی خان خاتون بم

ایسنا/کرمان مدیر مجتمع معدنی و فرآوری خان خاتون و سرمایه گذار کارخانه شمش و روی از جابجایی کارخانه از منطقه دارزین و پیشنهاد مکان جدید از سوی مسئولین برای احداث این کارخانه خبر داد.

بابک اسماعیلی ۱۳ شهریورماه در حاشیه بازدید مسئولین شهرستان بم از معدن خان خاتون در جمع خبرنگاران درباره تعیین مکان جدید کارخانه شمش و روی که قبلا قرار بود در دارزین احداث شود، گفت: در ابتدا مکانی بین منطقه ابارق و روستای حرمک پیشنهاد شد که از نظر برق برای مجموعه من صرفه اقتصادی ندارد که برای حل این مشکل پیشنهاد شد پست فوق توزیع برق در بخش دهبکری ایجاد شود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی افزود: کارخانه شمش و روی دارزین با هدف تکمیل زنجیره تولید و در ادامه فعالیت مجتمع معدنی و فرآوری سرب و روی خان خاتون واقع در شهرستان بم قرار بود راه اندازی شود تا ضمن توسعه اشتغال‌زایی در منطقه بتواند زمینه بهره‌وری بیشتر تولید در این منطقه را نیز به دنبال داشته باشد.

اسماعیلی افزود: حدود پنج میلیارد تومان در منطقه دارزین سرمایه گذاری شده و همه مجوزهای قانونی نیز برای راه اندازی وجود دارد اما  به دلیل  احترام و دغدغه های مردمی  این کارخانه به مکان مناسب دیگری که بتواند آب و دیگر الزامات را تامین کند راه اندازی می شود.

این سرمایه گذار ادامه داد: ایجاد پست فوق توزیع برق در دهبکری برای توسعه منطقه مفید است زیرا برای انجام هر کاری در ابتدا به برق نیاز داریم.

به گفته وی با ایجاد پست فوق توزیع برق می توانیم به جای احداث کارخانه شمش و روی یک شهرک تخصصی فرآوری مواد معدنی احداث کرد.
اسماعیلی اظهار کرد: مقرر گردید مجموعه محیط‌زیستی ایبکو که از شرکت های بالا دست خان خاتون است بررسی ها و کارشناسی های لازم را در این امر انجام دهد.

سرمایه گذار کارخانه شمش و روی تاکیدکرد: در این منطقه با وجود معدن های سرب، روی و مس می توان شهرک تخصصی فرآوری مواد معدنی ایجاد کرد اما باید دید مسئولین شهرستان قصد دارند اقتصاد منطقه بر پایه کشاورزی مطلق بماند یا به سمت صنعت و معدن می روند؟

وی توضیح داد: برای احداث کارخانه شمش و روی در دارزین بم قرار بود ۳۰ کیلومتر انتقال برق از خواجه عسکر صورت بگیرد که اگر پست فوق توزیع در دهبکری احداث شود می توانیم برق مورد نیاز را به طول ۳۰ کیلومتر از دهبکری به سمت مکان جدید انتقال دهیم و شهرک تخصصی فرآوری مواد معدنی را بین ابارق و روستای حرمک احداث کنیم.

وی همچنین از پیشنهاد تشکیل یک بنیاد خصوصی توسط شهرداران شرق استان کرمان خبر داد و عنوان کرد: با توجه به اینکه منطقه صنعتی معدنی است می توان فرایند قانونی را تعریف کرد و معادنی را به نام شهرستان ثبت کرد.

اسماعیلی می گوید بعد از ثبت معادن،سرمایه گذاران ورود خواهند کرد و عواید معدنی به صورت سود عام المنفعه در بحث امور عمرانی شرق استان کرمان هزینه شود که این امر در دراز مدت بسیار مفید خواهد بود .

سرمایه گذار کارخانه شمش و روی گفت: یکی از راه های خارج شدن از وضعیت اقتصادی کنونی رفتن به سمت معدن است .

به گزارش ایسنا، در ادامه سرپرست فرمانداری بم گفت: به دلیل خشکسالی‌های پی درپی و تک محصولی بودن منطقه بر پایه کشاورزی خصوصا خرما باید از اقتصاد کشاورزی به سمت صنعت و معدن برویم و از ظرفیت های موجود استفاده کنیم.

محمد برزنگ افزود: شهرداری های شرق استان کرمان به صورت مشارکتی شهرک صنعتی معدنی در منطقه ابارق ایجاد کنند تا سود حاصل از این کار در جهت توسعه و آبادانی شرق استان کرمان استفاده شود.

انتهای پیام

منبع: ایسنا

کلیدواژه: استانی شهرستانها بم کارخانه شمش و روی بم کارخانه شمش و روی شرق استان کرمان پست فوق توزیع سرمایه گذار خان خاتون

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.isna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۵۹۲۴۳۳۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

تعیین تکلیف شدن عملیات ساخت و ساز اردوگاه شهید چمران در سامان

امین سلیمانی معاون پژوهش، برنامه‌ریزی و توسعه منابع آموزش و پرورش چهارمحال و بختیاری گفت: عملیات اجرایی اردوگاه ۵۰۰ نفری دانش‌آموزان نیز در استان اجرا می‌شود و ساخت این طرح یکی از پنج اردوگاهی است که امسال درکشور تصویب شده است.

وی افزود: سال تحصیلی گذشته، ۷۰۰ میلیارد ریال تجهیزات در مدارس استان توزیع و ۱۸ مرکز رفاهی و اقامتی استان در دولت سیزدهم تجهیز و بروزرسانی شد.

سلیمانی با اشاره به اینکه یکی از چالش‌های اصلی آموزش و پرورش تامین نیروی انسانی و معلم است، اضافه کرد: پارسال با بازنشسته شدن هزار و ۵۶۰ نفر از معلمان در استان با چالش مواجه بودیم که این چالش با برنامه‌ریزی دقیق مدیریت شد و مشکل جدی در استان وجود نداشت.

سلیمانی با اشاره به اینکه در سال ۱۴۰۱، در مجموع هزار و ۷۰ نفر جذب آموزش و پرورش استان شدند، گفت: در سال‌گذشته نیز هزار و ۱۴۴ نفر از طریق آزمون ماده ۲۸ و دانشگاه فرهنگیان، جذب آموزش و پرورش استان شدند.

وی با اشاره به برگزاری آزمون‌های استخدامی آموزش و پرورش در سالجاری، بیان داشت: امسال هزار و ۵۵۸ نفر از طریق آزمون‌های ماده ۲۸ و دانشگاه فرهنگیان، جذب آموزش و پرورش استان خواهند شد.

بیشتر بخوانید

احداث خوابگاه دانش آموزی سامان تا پایان امسال

سلیمانی تصریح کرد: در دولت سیزدهم طرح رتبه‌بندی معلمان اجرایی شد و ۱۴ هزار و ۷۹۸ نفر از معلمان استان که واجد شرایط رتبه بندی بودند، مشمول این طرح قرار گرفتند.

وی به نقش و حضور معلمان در همه عرصه‌ها به خصوص انتخابات اشاره کرد و گفت: در طرح اسکان مسافران نوروزی و تابستانه در مدارس و همچنین انتخابات آموزش و پرورش نقش موثری داشته است.

سلیمانی افزود: ۷۰ درصد شعب اخذ رای در استان در مدارس مستقر بودند.

به گفته وی، در طرح اسکان مسافران تابستانه و نوروز نیز پارسال بیش از ۳۵ هزار نفر در مدارس اسکان داده شدند.

باشگاه خبرنگاران جوان چهارمحال و بختیاری شهرکرد

دیگر خبرها

  • تعیین تکلیف شدن عملیات ساخت و ساز اردوگاه شهید چمران در سامان
  • ساختمان‌های بحرانی منطقه ۱۲ تهران به‌زودی تعیین تکلیف می‌شود
  • اولتیماتوم ۱۸ ماهه برای تعیین‌تکلیف شبکه فاضلاب بندرعباس
  • تعیین تکلیف پساب یزد
  • خودروهای توقیفی تعیین تکلیف شود
  • رئیس قوه قضائیه: پرونده‌های اموال تملیکی تعیین تکلیف شود
  • تعیین تکلیف ۱۰ هزار و ۶۰۰ کانتینر کالای متروکه در هرمزگان
  • تعیین تکلیف طرح ساماندهی به مجلس دوازدهم موکول شد؟
  • تعیین تکلیف ۲۹ بنگاه اقتصادی در نشست کارگروه تسهیل فارس
  • مبارزه با موش‌های پایتخت در آستانه فصل گرما زودتر آغاز شود