Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرنگار ایرنا، احمد محمودزاده روز یکشنبه در نشست شورای آموزش و پرورش استان کرمان افزود: ظرفیتی در این نهاد ایجاد شده که می توان از محل تبدیل به احسن کردن دارایی‌های آموزش و پرورش پروژه‌های نیمه تمام را تکمیل کرد.

 وی ادامه داد: در ارزیابی آموزش و پرورش استانها چند موضوع از جمله نحوه مدیریت پروژه های خیری نیمه تمام و تبدیل به احسن شدن آن‌ها را جزو شاخص‌های ارزیابی قرار داده‌ایم.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

رییس سازمان مدارس و مراکز غیردولتی و توسعه مشارکت‌های مردمی وزارت آموزش و پرورش بیان کرد: واگذاری زمین به موسسان مدارس غیردولتی با اولویت آمار پوشش دانش آموزی، توسعه آموزش های فنی و حرفه ای و اعطای امکانات و تسهیلاتی برای این مدارس باید در دستور کار قرار گیرد.
وی بیان کرد: استفاده از تبصره ماده ۱۸ قانون بودجه برای موسسان مدارس غیردولتی باید در استان کرمان فعال شود و معلمان تمام وقت در مدارس غیردولتی به طور کامل و سایر معلمان این مدارس به ازای ساعت‌های کاری شان باید بیمه شوند.

محمودزاده گفت: ۱۷۰ هزار معلم در مدارس غیردولتی در کشور مشغول به کار هستند.

 سخت‌گیری‌ها در بحث ایمنی مدارس به سمت مدارس غیردولتی می‌رود

محمدمهدی فداکار استاندار کرمان نیز در این نشست گفت: در بحث ایمنی مدارس، سخت گیری ها به سمت مدارس غیردولتی می رود و اکنون با چالش مواجه هستند لذا باید زمین تامین شود تا بتوانند مدارس را احداث کنند.

ساخت مدرسه غیردولتی ویژه اتباع در کرمان کلید می‌خورد

نماینده مردم کرمان و راور در مجلس شورای اسلامی نیز در این نشست گفت: سرانه فضای آموزشی در استان کرمان پایین‌تر از کشور و در شهر کرمان پایین‌تر از این استان است و باید اولویت نخست آموزش و پرورش کرمان، ساخت مدرسه باشد و این امر از ضروریات است.

محمدرضا پوراراهیمی  خاطرنشان کرد: مدارس غیردولتی در کشور اشتغال ایجاد می‌کنند و ۲۶ هزار ۸۶۰ نفر در استان کرمان در این بخش فعال هستند لذا باید به مدارس غیردولتی کمک کنیم.
وی افزود: در بحث تبصره ۱۸ باید در سرفصل قرار داده شود تا هر جا اعتبار برای اشتغال گذاشته می‌شود، مراکز آموزشی غیردولتی لحاظ شوند.

نماینده مردم کرمان و راور در مجلس شورای اسلامی بیان کرد: باید فهرست تقاضای مدارس غیردولتی را به نسبت اشتغال ایجاد شده یا نگهداری اشتغال داشته باشیم تا بتوانیم کار را پیگیری کنیم.

کمبود شدید فضای آموزشی در شهر کرمان

مدیرکل آموزش و پرورش کرمان نیز در این نشست با اشاره به اینکه ۲۰ درصد دانش‌آموزان این استان در مدارس غیردولتی تحصیل می‌کنند، گفت: کمبود شدید فضای آموزشی در شهر کرمان مشهود است، میانگین سرانه فضای آموزشی در کرمان از میانگین کشور پایین تر و در شهر کرمان نیز پایین‌تر از میانگین این استان است.

رضا رضایی افزود: ۷۴۶ مرکز آموزشی غیردولتی، یکهزارو  ۶۰۳ مرکز پیش دبستانی با پوشش ۳۴ هزار و ۹۰۶ دانش‌آموز، ۲۳۸ مدرسه هیات امنایی و ۸۸ مدرسه آموزش از راه‌دور در استان کرمان فعالیت دارند.

 وی با اشاره به اینکه حدود ۳۰ هزار دانش‌آموز اتباع در استان داریم و امسال بر اساس طرح شناسایی آمار جدید حدود ۱۰ هزار نفر به این آمار اضافه می‌شود، تصریح کرد: یکهزار و ۱۱۴ مدرسه غیردولتی داریم و ۱۲۴ هزار و ۱۱۶ دانش آموز هم در دوره‌های تحصیلی ابتدایی، متوسطه اول و دوم در مدارس غیردولتی تحصیل می‌کنند که با احتساب دانش‌آموزان پیش دبستانی این آمار به بیش‌از ۲۰۰ هزار نفر می‌رسد.

برچسب‌ها مدارس کرمان وزارت آموزش و پرورش

منبع: ایرنا

کلیدواژه: مدارس کرمان وزارت آموزش و پرورش مدارس کرمان وزارت آموزش و پرورش مدارس غیردولتی استان کرمان فضای آموزشی آموزش و پرورش شهر کرمان پایین تر

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۵۹۲۹۳۱۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

نهمین دوره جشنواره خوارزمی در کاشان


به گزارش خبرگزاری صدا و سیما ، مرکز اصفهان ؛ معاون پرورشی و تربیت بدنی اموزش و پرورش کاشان ، رشد و پرورش خلاقيت دانش آموزان و ايجاد زمينه مناسب در مدارس با همكاري دبيران براي نشان دادن ظرفيت ها بیان کرد و گفت: ايجاد ارتباط بين مدرسه و بازار اشتغال، آشنايي دانش آموزان با مراحل مختلف صنعت از توليد يك محصول تا بازاريابي و فروش آن و كمك به مهارت آموزي و حرفه آموزي از اهداف برگزاري جشنواره است.


محمد قنبری افزود: برگزاري اين جشنواره و برپايي بازارچه در تمام مدارس دور اول دخترانه و پسرانه مقطع متوسطه در شهرستان برگزار مي شود.


وی با بیان اینکه 45 غرفه در این مدرسه بر پا شده گفت: برگزاري اين بازارچه بستري مناسب است تا دانش آموزان آثار، محصولات و دست سازه هاي خود را به صورت مستقيم در معرض فروش قرار دهند.


دانش آموزان در این غرفه‌ها برای آشنایی با مشاغل آینده از وسایل دست ساز ،نقاشی اسباب بازی، پرورش گل، صنایع دستی، فسیل و سنگواره، فرش و گلیم، مواد شوینده، لوازم جانبی موبایل محصولات فرهنگی ،کتابفروشی ،بازی‌های رایانه، ساندویچ، اسنک، شیرینی و کیک در معرض فروش همکلاسان و اولیا خود قرار دادند.

دیگر خبرها

  • برپایی نمایشگاه خوداتکایی دانش‌آموزان مدارس شبانه‌روزی کردستان
  • شهریه مدارس غیردولتی، شفاف می‌شود؟!
  • شهریه مدارس غیردولتی شفاف می‌شود
  • شهریه مدارس غیردولتی شفاف می‌شود/ جزئیات اجرای نظارت آنلاین
  • تمام مدارس غیردولتی استان کرمان شهریه‌های متفاوتی دارند
  • معاون وزیر آموزش و پرورش: ۱۶ طرح عفاف و حجاب در مدارس در حال اجرا ست
  • نقش موثر آموزش و پرورش در فرهنگ سازی برای جوانی جمعیت 
  • نهمین دوره جشنواره خوارزمی در کاشان
  • هدف اصلی طرح «شهید عرب» تجهیز سیستم گرمایشی مدارس استان است
  • چالش کمبود معلم در استان مرکزی کاهش می‌یابد