Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از تاس، یک مقام وزارت خارجه روسیه گفته است که مسکو فعالانه پیشنهاد جابه جایی مقر سازمان ملل از آمریکا به مکانی دیگر را بررسی می‌کند.

در همین ارتباط، «الکسی دروبینین»، مدیر بخش برنامه ریزی وزارت امور خارجه روسیه گفته است: موضوع انتقال مقر سازمان ملل از نیویورک آمریکا به کشوری دیگر در حال بررسی است، زیرا ایالات متحده تعهدات خود را به عنوان کشور میزبان به خوبی اجرا نمی‌کند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

این مقام ارشد وزارت خارجه روسیه افزود: در سال‌های ابتدایی تأسیس سازمان ملل، وقتی که همه موافقت کردند که مقر سازمان ملل در نیویورک باشد، ایالات متحده تعهدات یک کشور میزبان را بر عهده گرفت و توافق نامه مربوطه را با دبیرخانه سازمان ملل امضا کرد. اکنون اما در موارد متعدد و زیادی آمریکا از اجرای این توافق به عنوان کشور میزبان طفره می‌رود و به مسئولیت خود در برابر میزبانی از مقر سازمان ملل عمل نمی‌کند.

دروبینین همچنین اظهار داشت که در حال حاضر روسیه برای دریافت روادید برای اعضای هیئت روسیه در سازمان ملل در نیویورک مشکل دارد، در حالی که ایالات متحده موظف است بدون تأخیر و بدون مشروط کردن صدور ویزا به مسائل دیگر، این گونه ویزاها را صادر کند.

مقام وزارت خارجه روسیه در ادامه گفت: مسئولیت آمریکا درباره میزبانی از مقر سازمان ملل اجرا نمی‌شود. مشکلات دیگری نیز وجود دارد و من می‌توانم تأیید کنم که موضوع جابه‌جایی مقر سازمان ملل با جدیت از سوی مسکو پیگیری می‌شود.

به گفته این دیپلمات روس، نه تنها روسیه با چنین مشکلاتی مواجه است، بلکه کشورهای دیگری که ایالات متحده آنها را به عنوان کشور متخاصم می بیند، برای حضور در سازمان ملل در نیویورک با همین مشکللات و محدودیت‌های روبرو هستند. وی افزود: تعداد چنین کشورهایی در حال افزایش است و بنابراین همکاران آمریکایی ما باید به نحوی تصمیم بگیرند که چگونه به مسئولیت خود در قبال میزبانی از سازمان ملل عمل می‌کنند.

در سال ۱۹۴۵ هنگامی‌که سازمان ملل متحد رسماً تأسیس یافت، مقر آن همان مقر «جامعه ملل» بود که در سال ۱۹۲۴ در ژنو ساخته شده بود. اما پس از سر و سامان یافتن اوضاع پس از جنگ جهانی دوم و سرازیر شدن کمک‌های مالی آمریکا به سوی اروپا و از جمله طرح مارشال، همگان از پذیرش هزینه‌های سازمان ملل متحد جدید خود را عاجز دیدند و لذا آمریکا یک جانبه حدود ۲۵ درصد هزینه‌های این سازمان و سایر سازمان‌های وابسته را به عهده گرفت. در این فاصله تا سال ۱۹۵۱، آمریکا خواهان انتقال مقر سازمان ملل متحد از ژنو به نیویورک شد که به دلایل متعدد، اعضا، این پیشنهاد را پذیرفتند.

کد خبر 5581820

منبع: مهر

کلیدواژه: ایالات متحده امریکا ایالات متحده روسیه اروپا سازمان ملل متحد ژنو مسکو جنگ جهانی دوم طرح مارشال وزارت خارجه روسیه نیویورک روسیه عراق رژیم صهیونیستی ایالات متحده امریکا اوکراین فلسطین سوریه جنگ اوکراین تایوان اتحادیه اروپا کرانه باختری افغانستان ایران ترکیه مقر سازمان ملل ایالات متحده خارجه روسیه

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mehrnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «مهر» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۵۹۳۱۹۹۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

جدیت ایران و آذربایجان برای ساخت پایانه کلاله_آغبند

ایسنا/آذربایجان شرقی معاون وزیر و رئیس سازمان راهداری و حمل و نقل جاده‌ای کشور گفت: جمهوری اسلامی ایران و جمهوری آذربایجان برای ساخت پایانه مرزی کلاله_آغبند مصمم بوده و با جدیت کار را پیش می‌برند.

داریوش امانی در بازدید از محل ساخت این پایانه در نقطه صفر مرزی ایران و جمهوری آذربایجان گفت: تقسیم کار بین دو کشور به این ترتیب است که جمهوری اسلامی ایران پایانه مرزی را احداث کرده و جمهوری آذربایجان نیز به موازات آن پل روی رودخانه ارس را می‌سازد.

وی با بیان اینکه فاز اول این پایانه و پل روی رودخانه در مدت یک سال ساخته خواهد شد، افزود: این طرح از اول امسال آغاز شده و در دو طرف مرز، دو همسایه با اراده کافی مصمم هستند تا در مدت معین کار را به سرانجام برسانند.

امانی با بیان اینکه برای آزاد سازی زمین و پیش‌بینی سایت موقت، ۴۰۰ میلیارد تومان هزینه در نظر گرفته شده است، تصریح کرد: کل این پایانه در زمینی به مساحت ۱۹ هکتار ایجاد خواهد شد که در فاز اول هشت هکتار در حال آماده‌سازی است.

رئیس سازمان راهداری کشور گفت: این طرح در قالب شبکه بزرگراهی ایران با هدف افزایش ترانزیت اجرا می‌شود و در این زمینه قرار است جاده نوردوز به کلاله را نیز چهاربانده کنیم.

به گزارش ایسنا، به نقل از  روابط عمومی اداره کل راهداری و حمل و نقل جاده‌ای آذربایجان شرقی، وی با بیان اینکه قرارداد اولیه با پیمانکار برای چهاربانده کردن این مسیر ۱۰۷ کیلومتری حدود پنج هزار میلیارد تومان است، افزود: پیش‌بینی می‌شود پس از ساخت گذرگاه ارس و پایانه مرزی کلاله_آغبند، بخش زیادی از ترانزیت کشور همسایه جمهوری آذربایجان از این مسیر اتفاق بیفتد.

انتهای پیام

دیگر خبرها

  • شمسایی به دنبال تغییر تاریخ در فینال
  • وال استریت ژورنال: سازمان‌های اطلاعاتی آمریکا پوتین را در مرگ ناوالنی دخیل ندانستند
  • آمریکا هیچ مدرکی دال بر دخالت مسکو در مرگ ناوالنی پیدا نکرد
  • بلومبرگ: تیم اقتصادی ترامپ به دنبال مقابله با کشورهایی است که دلارزدایی می‌کنند
  • وزیر دفاع روسیه: مسکو هرگز ناتو را تهدید نکرده است
  • جدیت ایران و آذربایجان برای ساخت پایانه کلاله_آغبند
  • طرح‌های توسعه و تجهیز مدارس امسال با جدیت دنبال می‌شود
  • آخرین تحولات اوکراین| تصمیم برلین برای عدم ارسال موشک‌های تاروس به کی‌یف تغییر نکرده است
  • روسیه قطعنامه آمریکا درباره عدم استقرار سلاح‌های هسته‌ای در فضا را وتو کرد
  • رقابت روسیه و آمریکا در سازمان ملل بر سر استقرار سلاح‌های هسته‌ای در فضا ‎‌