Web Analytics Made Easy - Statcounter

عضو کمیسیون صنایع و معادن مجلس گفت: دولت با تقویت مبادلات اقتصادی با همسایگان در شرایط تحریمی توانست نسخه اقتصاد مقاومتی را عملیاتی کند.

عبدالناصر درخشان در گفت و گو با ایران اکونومیست در مورد افزایش سطح تعاملات دولت سیزدهم با همسایگان، گفت: نگاه دولت سیزدهم به همسایگان نگرش مترقی و متعالی است،رییس جمهور علاقمند است که سطح تعاملات ایران را با کشورهای همسایه و منطقه  افزایش دهد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

 رییس گروه دوستی پارلمانی ایران و هند با اشاره به سفر حسین امیرعبداللهیان به هند در خرداد ماه سال جاری بیان داشت: سفر وزیر امور خارجه هند نشان داد که دولت سیزدهم به دنبال تقویت و توسعه تعاملات سیاسی و اقتصادی خود با کشورهای منطقه است.

نماینده مردم ایرانشهر اضافه کرد: هند همراه اقتصادی تقریبا مطلوبی برای کشور بوده است مسلما افزایش سطح تعاملات با این کشورها می‌تواند موضوعات اقتصادی کشور را در شرایط تحریمی حل کند.

عضو کمیسیون صنایع و معادن با اشاره به ظرفیت مرزهای کشور در توسعه اقتصادی گفت: توجه به این حوزه باعث ارتقای معیشت مرزنشینان کشور می شود هرچقدر دولت بتواند به افزایش سطح مبادلات تجاری در این منطقه کمک کند و همکاری با همسایگان را توسعه دهد از نظر اقتصادی به نفع کشور است .

 درخشان با بیان اینکه روابط اقتصادی پایدار و متوازن می‌تواند در خنثی‌سازی تحریم‌ها نقش مؤثری ایفا کند، تصریح کرد: تقویت مبادلات اقتصادی در شرایط تحریمی با همسایگان توانست تعریف اقتصاد مقاومتی را عملیاتی کند این اقدام دولت در توجه به ظرفیت های داخلی قابل تحسین است.

وی افزود: اراده و عزم سیاسی در دولت سیزدهم برای توسعه روابط با همسایگان در دستور کار قرار گرفته است این سیاست راهبردی ابزار قوی برای مقابله با تحریم های ظالمانه آمریکا است.

 نماینده مردم ایرانشهر بیان داشت: دستگاه سیاست خارجی در دولت سیزدهم با تاکید بر پیشبرد دیپلماسی اقتصادی و  بی اعتنا به نظام سلطه اهداف مورد نظر خود را برای تامین منافع ملی ایران پیش می‌برد و مجلس هم از هر اقدام دولت که برای رفع مشکلات معیشتی مردم باشد حمایت می کند.

  منبع: خبرگزاری ایرنا برچسب ها: کمیسیون صنایع و معادن ، ایالات متحده آمریکا ، امیرعبداللهیان

منبع: ایران اکونومیست

کلیدواژه: کمیسیون صنایع و معادن ایالات متحده آمریکا امیرعبداللهیان دولت سیزدهم

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت iraneconomist.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایران اکونومیست» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۵۹۳۲۶۲۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

‌اقتصاد کشور را نباید دولتی مدیریت کرد

ایسنا/هرمزگان عضو مجمع نمایندگان استان هرمزگان گفت: وقتی اقتصاد کشور دولتی مدیریت می‌شود یعنی آمار و ارقام در حوزه‌های نرخ بیکاری و اشتغال و در شاخص‌های اقتصادی نیز توسط خود دولت ارائه می‌شود.

احمد مرادی در حاشیه یازدهمین کنفرانس ملی ماهی شناسی‌ایران در گفت‌وگو با خبرنگار ایسنا، با اشاره به اهمیت و جایگاه استان هرمزگان در اقتصاد دریامحور، اظهار کرد: استان هرمزگان پایه اقتصاد دریامحور محسوب می‌شود و بیش از ۶۰ درصد از فعالیت‌های مرتبط با اقتصاد دریا محور در استان هرمزگان شکل می‌گیرد. به همین جهت باید با یک نگاه ویژه به این فرصت‌ها برای توسعه متوازن اقدام شود.

وی، با اشاره به ارزش افزوده عظیم فعالیت‌های اقتصادی دریا از جمله صید و صیادی، گردشگری، حمل ونقل و ...، عنوان کرد: تنها نباید مسائل امنیتی و استراتژیک دریا را در نظر داشته باشیم بلکه می‌توان بهره‌های عظیم اقتصادی از آن برد.

عضو مجمع نمایندگان استان هرمزگان، بیان کرد: در اغلب برنامه‌های توسعه، درآمدهای حاصل از فعالیت‌های دریایی پیش‌بینی شده است که اگر بتوانیم آن را محقق کنیم، به راحتی می‌توان برای ایجاد پالایشگاه‌های مختلف در راستای جبران ناترازی انرژی در کشور گام برداشت که اقدامی بسیار مهم و توسعه‌ای محسوب می‌شود.

مرادی خاطرنشان کرد: مجلس به دولت تکلیف کرده بود که ۲۰۰ هزار تن ماهی در قفس پرورش داده شود. با بررسی‌های بنده در بهترین حال ۲۰ هزار تن حاصل شد که نشان دهنده فاصله عظیم و گسترده عمل تا هدفگذاری است. وقتی این موضوع از وزیر جهاد کشاورزی سوال شد، مسائلی مانند وابستگی صنعت شیلاتی کشور از جمله قفس، تور و بچه‌ماهی به کشورهای خارجی را از جمله این مطرح شد.اعلام کردم که شرکت‌های دانش‌بنیان و شرکت‌های جوان کشور توانایی ساخت قفس و تور را در داخل کشور را دارند که مورد توجه قرار نمی‌گیرند.

وی، با ذکر این نکته که نباید اقتصاد کشور را دولتی مدیریت کرد، گفت: دلیل بروز این چالش‌ها، مدیریت دولتی اقتصاد است. مقام معظم رهبری در شعار سال به جلب مشارکت مردم در فعالیت‌های اقتصادی اشاره کردند و اگر می‌خواهیم این چالش‌ها در حوزه اقتصاد برطرف شود باید با عمل فرمایشات مقام معظم رهبری، دولت‌ها از تصدی‌گری در اقتصاد فاصله بگیرند.

عضو مجمع نمایندگان استان هرمزگان بیان کرد: وقتی اقتصاد کشور دولتی مدیریت می‌شود یعنی آمار و ارقام در حوزه‌های نرخ بیکاری واشتغال و در شاخص‌های اقتصادی نیز توسط خود دولت ارائه می‌شود. در چندین برنامه توسعه‌ای، رشد اقتصادی ۸ درصد هدفگذاری شد که این رشد اقتصادی صرفا با برگزاری جلسه و کنفرانس محقق نمی‌شود بلکه باید این باور را در سطوح مختلف جامعه بگسترانیم.

انتهای پیام
 

دیگر خبرها

  • اعتقاد عملی به اقتصاد مقاومتی لازمه تحقق حماسه اقتصادی است
  • کاهش نرخ بیکاری در دولت سیزدهم کاهش چشمگیر داشته است
  • برنامه امسال دولت سیزدهم برای عبور موفق از اوج بار تابستان
  • تقویت اقتصاد کشور دشمنان را ناامید خواهد کرد
  • حقوق کارگران ۵۷ درصد بیشتر شده است
  • وزیر کشور: مناطق آزاد و ویژه از ارکان اقتصاد مقاومتی کشور هستند
  • ‌اقتصاد کشور را نباید دولتی مدیریت کرد
  • دولت سیزدهم مصمم به تکمیل زیرساخت‌های بازارچه‌های مرزی است
  • دولت سیزدهم برای تکمیل زیرساخت بازارچه‌های مرزی مصمم است
  • تجارت الکترونیکی یکی از راهبردهای دولت سیزدهم است