Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از روابط عمومی سازمان بازرسی کل کشور، ذبیح الله خدائیان در ادامه سلسله نشست‌های خود با بازرسان سازمان بازرسی پیرامون اجرای برنامه‌های مسئله محور، جلسه‌ای را با بازرسان امور نفت برگزار کرد.

رئیس سازمان بازرسی کل کشور از حوزه نفت به عنوان یکی از مهمترین و اثرگذارترین حوزه‌های این سازمان از نظر اقتصادی یاد کرد و با اشاره به شناسایی گلوگاه‌های فساد و مسائل مهم پیرامون موضوعات مربوط به نفت، تکلیف ریاست عدلیه به سازمان بازرسی در این زمینه را مورد اشاره قرار داد و گفت: مطابق با فرمایشات ریاست محترم قوه قضاییه، معاونان و بازرسان بر احصا مسائل و شناسایی بسترهای تولید فساد مکلف شدند که این آسیب‌ها شناسایی و طی جلسات مشترک میان سازمان بازرسی، دیوان عدالت اداری و معاونت پیشگیری از وقوع جرم در حال بررسی جهت ارائه به ریاست محترم دستگاه قضایی است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی با اشاره به جایگاه مهم و تاثیرگذار سازمان بازرسی کل کشور مطابق با قانون اساسی و قوانین موضوعه، توجه بازرسان را به انجام درست وظایف نظارتی در چارچوب قوانین و مقررات معطوف ساخت و از آن‌ها خواست خود را با سلاح ایمان، تقوای الهی و تهذیب و تزکیه نفس تجهیز کنند.

رئیس سازمان بازرسی کل کشور تصریح کرد: رفتار یک بازرس باید قانونمدار و قاطع و به گونه‌ای باشد که سایه او در دستگاه مربوطه احساس و پیشگیری از وقوع جرم و تخلف و همچنین بازدارندگی را رقم بزند.

عضو شورای عالی قوه قضاییه با اشاره به گستردگی موضوعات مرتبط با امور نفت، به برخی از آسیب‌های این حوزه از جمله قراردادها اشاره و تاکید کرد که همه بازرسان باید به همه قوانین و مقررات حوزه نفت، گاز و پتروشیمی مسلط باشند.

وی از بازرسان امور نفت خواست با تمرکز بر آسیب شناسی مسائل و بسترهای فسادزا، از پرداختن به مسائل جزیی پرهیز کنند.

خدائیان افزود: با تعریف بازرسی‌های مهم و تشکیل پرونده‌های اساسی، همه جوانب یک موضوع را به طور کامل بررسی و ضمن توجه به نقاط قوت و ضعف مدیران، گزارش جامع، کامل، مستند و مستدلی را ارائه کنید.

وی با تاکید بر اینکه گزارش‌ها باید اثربخش باشد و در نتیجه آن، فساد ریشه کن شود، بیان کرد: بازرسان سازمان بازرسی باید به عنوان مهمترین دستگاه نظارتی با شناسایی دقیق بسترهای فساد، انجام آسیب شناسایی‌های لازم، ورود به موقع و پرهیز از سیاسی کاری، دست صاحبان نفوذ را از حوزه نفت، گاز و پتروشیمی کوتاه کنند و مطمئن باشند که سازمان به طور قاطع از این بازرسان حمایت خواهد کرد.

بنابراین گزارش، در ابتدای این نشست مصطفی علی اصغرپور معاون نظارت و بازرسی امور اقتصادی به ارائه گزارش‌هایی در این حوزه پرداخت و بازرسان نیز به بیان نقطه نظرات خود پرداختند.

کد خبر 5581930 مهدیه محمدی

منبع: مهر

کلیدواژه: سازمان بازرسی کل کشور قوه قضاییه ذبیح الله خداییان شهرداری تهران اربعین 1401 اربعین حسینی شورای شهر تهران مترو بهزیستی سازمان محیط زیست عراق سرقت پلیس راهور وضعیت هوای تهران سید مجید میراحمدی سازمان ثبت احوال مدیریت شهری سازمان بازرسی کل کشور حوزه نفت

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mehrnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «مهر» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۵۹۳۳۳۱۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

پیش بینی سود پتروشیمی بوعلی سینا در سال ۱۴۰۳/ بوعلی در سال ۱۴۰۲ چقدر سود ساخت؟

 بررسی و مقایسه گزارش‌های مالی پتروشیمی بوعلی سینا و سایر پتروشیمی‌ها در سال گذشته خبر از آن می‌دهد که بوعلی، سومین پتروشیمی پردرآمد بورسی در این سال لقب گرفته است.

به گزارش تجارت نیوز، نگاهی به این گزارش‌های مالی نشان می‌دهد بوعلی در سال 1402 بیشتر از 57 همت از فروش محصولات خود درآمد داشته است. شایان ذکر است عمده درآمد این شرکت از فروش دو محصول ریفرمیت و برش سنگین بوده است. به طوری که این دو محصول برای بوعلی به‌ترتیب 26.4 و 15.2 همت درآمد داشته‌اند.

درآمدزایی پتروشیمی بوعلی افزایش یافت

همان‌طور که گفته شد، پتروشیمی بوعلی در فهرست پردرآمدترین‌ پتروشیمی‌های بورسی قرار دارد. حال باید دید بوعلی تا چه حد در افزایش درآمد خود موفق بوده است. بررسی گزارش‌های مالی این شرکت نشان می‌دهد درآمد حاصل از فروش محصولات بوعلی در سال 1402 نسبت به 1401 حدود 18 درصد بالا رفته است.

اما موضوع مهمی که باید بازگو کرد اینکه رشد درآمد بوعلی به سبب بهبود عملکرد فروش آن نبوده و تنها به دلیل رشد نرخ فروش محصولات این پتروشیمی در سال 1402 است؛ به طوری که میانگین نرخ فروش محصولات پتروشیمی بوعلی طی یک سال گذشته 25 درصد بالا رفته است.

مقدار فروش بوعلی کاهش یافت

مطابق با آنچه گفته شد، رشد درآمد پتروشیمی بوعلی به واسطه افزایش نرخ فروش محصولات آن بوده است. چرا که بررسی گزارش‌های مالی این پتروشیمی در سال 1402 نشان می‌دهد تناژ تولید و فروش این شرکت در سال 1402 نسبت به 1401 پایین آمده است.

بر این اساس، مقدار تولید بوعلی از دو میلیون تن در سال 1401 با کاهش 7.3 درصدی به یک میلیون و 900 هزار تن در سال 1402 رسیده است. همچنین بوعلی در سال گذشته با کاهش 5.4 درصدی مقدار فروش روبه‌رو شده است.

کانال عصر ایران در تلگرام

دیگر خبرها

  • ثبت ۲۹ هزار سوت زنی فرار مالیاتی فقط برای پزشکان
  • افزایش اعتبارات مسئولیت اجتماعی در حوزه فرهنگی استان بوشهر
  • تعهدات وزارت نفت در بخش درمان بوشهر نیازمند بازنگری جدی است
  • هرگونه افزایش قیمت در حوزه کالا‌های اساسی گرانفروشی است
  • عزم جدی دولت برای ساختن ایلام قوی
  • فراخوان جشنواره فیلم کوتاه تهران
  • کشف ۵۰ تن رب غیر مجاز در تربت حیدریه
  • بازنگری تعهدات وزارت نفت نسبت به طرح‌های درمانی بوشهر
  • مسئولیت‌های اجتماعی نفت در استان بوشهر افزایش یابد
  • پیش بینی سود پتروشیمی بوعلی سینا در سال ۱۴۰۳/ بوعلی در سال ۱۴۰۲ چقدر سود ساخت؟