Web Analytics Made Easy - Statcounter

احمد علی مقدم گفت: آیت الله رئیسی با عمل به شعار "دولت مردمی" سبب جلب اعتماد و همراهی ملت با دولتش شد لذا بسیار ضروری است تا دولت در ادامه راه با رسیدگی به مسئله اقتصاد، که اولویت توصیه های امام خامنه ای به دولت بود، سبب تقویت این اعتماد ملی شود.

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ احمد علی مقدم در گفتگو با راه آرمان؛ با اشاره به بیانات رهبر معظم انقلاب اسلامی در دیدار با رئیس‌جمهور و اعضای هیئت دولت، گفت:  معظم له در دیدا رهر ساله به مناسبت هفته دولت با مسئولان نظام به بررسی، بیان عملکرد و تشریح توفیقات یک‌ساله دولت می پردازند و با توصیه های لازم آنچه که مهم و ضروری است را به دولتمردان گوشزد می کنند که هر سال دولت کارنامه بهتری را ارائه دهد تا رضایت عمومی هم بیشتر شود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!



وی با اشاره به اینکه زنده نگه داشتن و بازخوانی حوادث مهم انقلاب بسیار ضروری و فراموشی آن آفت مهمی است، افزود: به مناسبات مختلف، مسئولان باید نسبت به آن موضوع روشنگری کنند و نقش حضور تعیین‌کننده ملت را در حوادث مهم انقلاب را یادآوری کنند چراکه مردم، قهرمان اصلیِ سرگذشتِ انقلاب و بزرگترین حامیان دولت هستند و مسئولین باید با تاکید بر جهت‌گیری‌های صحیح عمومی ملت، مردم را تشویق به این همراهی و بصیرت کنند.

دبیر حزب موتلفه اسلامی استان کرمان با بیان اینکه احیای اعتماد و رضایت عمومی مردم، بزرگترین افتخار و سرمایه دولت سیزدهم است، مطرح کرد: آیت الله رئیسی با عمل به شعار "دولت مردمی" سبب جلب اعتماد و همراهی ملت با دولتش شد لذا بسیار ضروری است تا دولت در ادامه راه با رسیدگی به مسئله اقتصاد، که اولویت توصیه های امام خامنه ای به دولت بود، سبب تقویت این اعتماد ملی شود.

 وی گفت: دولت مردمی در طول این یک سال، با حضور مداوم و موثر در استان ها، از نزدیک در جریان مسائل و مشکلات استان و مردم قرار می گرفتند و با خدمت رسانی به مردم در وسط میدان کار و عمل بودند لذا مسئولان باید با الگو قرار دادن شهیدان رجایی و باهنر که دو مدیر مردمی و جهادی تراز اول انقلاب بودند، هر چه بیشتر مثل این شهدا زندگی و عمل کنند.

مقدم با اشاره به اقدامات و نکات مثبت دولت سیزدهم از دیگاه مقام معظم رهبری، بیان کرد: سرعت عمل و حضور در محل حوادث پیش‌بینی‌نشده و همدردی دولت با مردم، از بین رفتن رقابت‌های منفی بین قوا و درگیر کردن اذهان مردم، جوانگرایی، خارج کردن جامعه از چشم انتظاری برای تصمیم‌گیری و اقدام دیگران، پرهیز از شرطی کردن کشور، اهمیت دادن به ظرفیت‌های داخلی، اقدامات بسیار ارزنده در حوزه سیاست خارجی و تاکید بر همسایه مداری، احیای شعارهای انقلاب از جمله عدالت‌طلبی، حمایت از مستضعفان، پرهیز از اشرافی‌گری و استکبار ستیزی و پرورش مدیران قوی از توفیقات مهم دولت مردمی است که رهبر معظم انقلاب به آنها پرداختند.

وی اذعان کرد: دولت مسئولیت‌پذیر سیزدهم همواره با پیگیری مشکلات به معنای واقعی به دنبال حل مسائل جامعه بوده و مثل دولت های قبلی بدنبال بهانه تراشی و گره زدن حل مشکلات به مذاکره، رفع تحریم ها، ارتباط با غرب و ... نبوده است لذا این دولت مردمی باید مخلصانه و با پرهیز از کارهای نمایشی بخاطر توفیق خدمت به مردم شکرگذار این نعمت بزرگ باشد و با عمل به وعده‌ها، این ارتباط با مردم را ادامه دهند همچنین با پرهیز از جوسازی‌ها در برخورد با مردم صبور و مهربان باشند.

این فعال سیاسی تصریح کرد: طبق توصیه های ارزشمند حضرت آیت الله العظمی، امام خامنه ای، دولتمردان باید نقشه جامع و کلان حرکت دولت را طراحی کرده و سرفصل‌ها و زیرمجموعه‌های آنها را اولویت بندی کنند که دچار آفت روزمرگی نشوند و بر اساس این نقشه جامع حرکت کنند تا سبب پیشرفت و سربلندی ایران شوند.

مقدم با تاکید بر اینکه تولید، مادر و کلید اصلی حل مشکلاتی نظیر اشتغال، معیشت، تورم و کاهش ارزش پول ملی است، تشریح کرد: رهبر معظم انقلاب برای چندمین بار بر لزوم توجه به تولید تاکید کردند چراکه رونق تولید ملی، حمایت از تولید داخلی و خودکفایی، شاه کلید حل مشکلات اقتصادی است لذا اولویت اصلی کارهای دولت همچنان مسئله اقتصاد، معیشت مردم و رونق تولید ملی باشد و لازم است با انسجام مدیران اقتصادی و داشتن نظر واحد در مسائل گوناگون اقتصادی، مشخص کردن اولویت‌ها و تمرکز بر شاخص‌های اصلی، پیگیر سروسامان دادن رشد اقتصادی، رشد سرمایه‌گذاری، رشد اشتغال، رشد درآمد سرانه و کاهش فاصله طبقاتی باشند.

وی ادامه داد: دولت سیزدهم با توجه ویژه به امر خودکفایی سبب تامین امنیت غذایی کشور در شرایط بحرانی کمبود مواد غذایی در جهان،  می شود همچنین از دیگر توصیه های مهم معظم له به دولتمردان، رسیدگی به مساله مسکن بود زیرا مسکن از اولویت‌های اقتصادی است و افزایش اخیر قیمت مسکن و اجاره بها سبب نارضایتی بخش زیادی از مردم شده است که در این باره باید وزیر مسکن تصمیمی اساسی بگیرد.

دبیرجبهه پیروان خط امام و رهبری استان کرمان در پایان با قدردانی از عملکرد مثبت یکساله دولت سیزدهم، خاطر نشان کرد:
مقام معظم رهبری همواره بر گزارش های صادقانه دولتمردان تاکید دارند که باید اقداماتی انجام می‌شود، اطلاع‌رسانی شود چراکه این گزارش کار موجب افزایش امید و اعتماد و همچنین همراهی و حمایت مردم می‌شود که منافاتی با اخلاص ندارد بنابراین دولت مردمی و جهادی سیزدهم با انجام دادن کامل طرح ها و پرداختن به مساله اقتصاد و تولید، موجب جلب رضایت خدا و مردم شود و تلاش کند تا مطالبات مهم معظم له که همان مطالبات بحق مردم است را برآورده کند.

انتهای پیام/

منبع: دانا

کلیدواژه: دولت سیزدهم دولت مردمی حل مشکلات

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.dana.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «دانا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۵۹۳۶۰۶۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

بیژن زنگنه متهم ناترازی بنزین/ احیای پالایشگاه‌سازی در دولت سیزدهم

ریشه ناترازی بین تولید و مصرف بنزین، بی‌توجهی به احداث پالایشگاه و پتروپالایشگاه در دوران هشت‌ساله دولت قبل و وزارت بیژن نامدار زنگنه است.

به گزارش ایسنا، به نقل از ایرنا، طبق اظهار نظر مسئولان، مصرف بنزین در حال حاضر از تولید آن در کشور پیشی گرفته، با این دست فرمان، کشوری که زمانی صادرکننده بنزین بوده در حال تبدیل شدن به واردکننده بنزین است. بررسی عوامل بروز این پدیده یکی از نکاتی است که سیاستگذاران باید به آن توجه داشته و در راستای حل مشکلات این پدیده برنامه‌ریزی کنند.

از طرفی تولید بنزین در کشور نیز با وجود رشد حدود ۲۰ درصدی در سه سال گذشته طبق آمار وزیر نفت، به ۱۱۴ میلیون لیتر در روز رسیده و حتی وزارت نفت توانسته در دوران پیک مصرف نیز تامین بنزین را به بهترین نحو انجام دهد و کشور دچار مشکل نشود.

برای حل مساله بنزین سه سناریوی ساخت پالایشگاه، واردات بنزین و مدیریت مصرف، پیش روی دولت قرار دارد.

اگر دولت بخواهد یک پالایشگاه در مقیاس پالایشگاه اصفهان بسازد، نیازمند به حداقل ۵ سال زمان و ۱۰ میلیارد دلار سرمایه‌گذاری بوده که باتوجه به میزان زمان و حجم سرمایه گذاری مورد نظر، رسیدن به این مطلوب راه درازی دارد اما برای کشور این موضوع امری حیاتی است. واردات نیز باعث ارز بری از کشور، کسری بودجه و در نهایت تورم خواهد شد. چنانچه اگر دولت بخواهد ناترازی بنزین را با واردات جبران کند، باید ارز زیادی برای فقط بنزین کنار بگذارد. مورد بعدی، توجه به مدیریت مصرف است که شامل موضوعاتی نظیر اسقاط خودروها، تولید و واردات سالانه یک میلیون خودروی باکیفیت، ارتقای پالایشگاه‌های موجود، توسعه سوخت‌های جایگزین CNG و جلوگیری از قاچاق بنزین می‌شود که در این پرونده به موارد مذکور خواهیم پرداخت.

چرا پالایشگاه سازی در کشور صورت نگرفت؟

پالایشگاه سازی یکی از راه‌کارهای جلوگیری از ناترازی بنزین است اما این سناریو بلند مدت است. با این حل چه شد که پالایشگاه سازی در کشور صورت نگرفت؟ قطعا یکی از اصلی‌ترین عوامل آن، وزیر سابق نفت بیژن زنگنه است. بیژن زنگنه اساسا پالایشگاه سازی را کثافت کاری می خواند حتی اخیرا نیز به این موضوع اشاره مجدد کرده و آن را غیر اقتصادی خوانده است.

در صورتی که چین با واردات ۱۱.۴ میلیون بشکه در روز نفت خام و پالایش بیش از ۱۷ میلیون بشکه، نمونه‌ای از کشورهای پیشرو در حوزه توسعه زنجیره ارزش نفت خام است. چین طی سال‌های ۲۰۱۹ تا ۲۰۲۳ با سرمایه‌گذاری بیش از ۵۸ میلیارد دلاری برای ساخت پالایشگاه، حدود ۲.۴ میلیون بشکه در روز به ظرفیت پالایشی خود افزوده است و قصد دارد تا ۲۰۲۵ ظرفیت پالایشی خود را به ۲۰ میلیون بشکه در روز افزایش دهد. پالایشگاه‌هایی همچون ژیجیانگ (فاز اول و دوم) و هنگلی با ظرفیت‌های ۲۰ و ۴۰ میلیون تن در سال و حجم سرمایه‌گذاری ۱۱.۴ و ۲۴ میلیارد دلار نمونه‌هایی از طرح‌های به بهره‌برداری رسیده طی سال‌های ۲۰۱۹ تا ۲۰۲۲ هستند.

پالایشگاه سازی در دولت سیزدهم

دولت سیزدهم توجه به تکمیل پروژه‌های پالایشی را از اولویت‌های خود می‌داند به طوری که جواد اوجی وزیر نفت در این باره گفت: توسعه ظرفیت پالایش و پتروپالایش نفت خام و میعانات گازی کشور قریب به ۳.۲ میلیون بشکه در روز است و نفت و میعانات گازی تولیدی خود را اکنون به‌صورت نفت خام صادر می‌کنیم. این خام‌فروشی افزون بر اینکه ما را از ایجاد ارزش افزوده بی‌نصیب می‌کند، در سال‌های اخیر پاشنه آشیل کشور و سبب آسیب‌پذیری کشور در حوزه تحریم‌ها شده است. افزون بر اینها با توجه به شدت مصرف انرژی در کشور، به‌منظور تأمین امنیت انرژی کشور و پوشش کامل نیاز داخلی به فرآورده‌های نفتی، احداث پالایشگاه‌های جدید ضرورتی انکارناپذیر است که مکرر مورد تأکید رهبر انقلاب و ریاست جمهوری نیز بوده است.

۸ طرح پالایشی و پتروپالایشی در حال اجرا

به گفته وزیر نفت، از ابتدای استقرار دولت سیزدهم، توجه ویژه‌ای به این امر شد و خوشبختانه ما اقدام‌های متعددی را در طول یک سال و نیم گذشته انجام دادیم. در چهارچوب قانون حمایت از توسعه صنایع پایین‌دستی نفت خام و میعانات گازی با استفاده از سرمایه‌گذاری مردمی، ۸ طرح پالایش و پتروپالایش میعانات گازی و نفت خام با ظرفیت ۱۴۶۰ هزار بشکه در روز و سرمایه‌گذاری ۲۸.۶ میلیارد دلار در دست پیگیری و اجرا است.

انتهای پیام

دیگر خبرها

  • گام‌های بلند دولت سیزدهم برای رونق اقتصادی در گلستان
  • ضرورت تعامل دولت و مجلس برای رونق تولید و اشتغال
  • شوراهای اسلامی بدون حب و بغض‌های سیاسی در راستای حل مشکلات مردم گام بردارند
  • جهش تولید به نهضت مردم نیاز دارد
  • کاهش نرخ بیکاری در دولت سیزدهم کاهش چشمگیر داشته است
  • حقوق کارگران ۵۷ درصد بیشتر شده است
  • فساد و مفسد در دولت سیزدهم تحمل نخواهد شد
  • تقویت معرفت و باور دینی کلید حل مشکلات فرهنگی
  • فعال کارگری: دولت با احیای کارخانه‌های تعطیل یا نیمه‌تعطیل، تولید داخل را زنده کرد
  • بیژن زنگنه متهم ناترازی بنزین/ احیای پالایشگاه‌سازی در دولت سیزدهم