Web Analytics Made Easy - Statcounter

با حضور استاندار هرمزگان عملیات اجرایی مرحله نخست ساخت پارک تولید کودهای کشاورزی طرح تولید اسید فسفریک با سرمایه گذاری شرکت صنایع شیمایی پارسیان آغاز شد. - اخبار استانها -

به گزارش خبرگزاری تسنیم از بندرعباس، مهدی دوستی استاندار هرمزگان امروز در آیین آغاز عملیات اجرایی احداث پارک کودهای کشاورزی طرح تولید اسید فسفریک اظهار داشت: یکی از راهبردهای ما در استان تمرکز بر روی زنجیره‌های ترکیبی شیمی - معدن و راهبرد دیگر نیز تعریف زنجیره تولیدی در مسیر مواد خام خروجی از استان بود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

 

وی افزود: استان هرمزگان در حوزه هم پوشانی مواد معدنی و نفتی یکی از پنج استان مهم کشور است و اینکه زنجیره معدنی شمال هرمزگان با زنجیره معدنی جنوب کرمان با زنجیره نفتی استان هرمزگان مجاورت دارند و بزرگترین ثروت و دارایی استان محسوب می‌شود.

استاندار هرمزگان گفت: بر همین اساس و برای افزایش بهره‌وری از این ظرفیت بزرگ، واحدهای متفاوتی طراحی شده که پارک کودهای کشاورزی طرح تولید اسید فسفریک اولین این طرح‌ها محسوب می‌شود.

وی تصریح کرد: در طرح بعدی آغاز فعالیت بر روی زنجیره سیلیس را ماه آینده خواهیم داشت و در زنجیره کربنات سدیم هم با چهار شرکت بزرگ از شوینده‌ها رایزنی شده که امیدواریم این زنجیره هم در هرمزگان فعال شود.

دوستی با تاکید بر اینکه زنجیره فسفات و تولید کود کشاورزی یک زنجیره کامل است گفت: این زنجیره توسعه خواهد یافت تا سایر افرادی که تمایل دارند در این زنجیره فعالیت کنند هم در استان کار خود را آغاز کنند. 

استاندار هرمزگان با اشاره به اینکه زنجیره فسفات مزیت نسبی هرمزگان است، ادامه داد: از آنجایی که زنجیره جنوب کرمان برای فعال شدن و استفاده از دریا باید به سمت جنوب و استان هرمزگان حرکت کند از سرمایه گذاران این استان دعوت می کنیم از فرصت بی نظیر سرمایه گذاری در هرمزگان استفاده کنند. 

طرح‌‌های دریایی و بندری هرمزگان به بهره‌برداری رسیدآغاز مزایده فروش 14 هزار موتورسیکلت توقیفی در پارکینگ‌های استان هرمزگانهفدهمین دوره آئین تجلیل از تعاونی‌های برتر هرمزگان برگزار شد

وی بر تاثیر زیاد فعال سازی زنجیره فسفات در پایداری اقتصاد ملی گفت: با فعال شدن این زنجیره در هرمزگان می توان مشکل واردات سالانه 700 هزار تا یک میلیون تن زنجیره فسفات و پتاس به کشور را مرتفع و امنیت غذایی را نیز تامین کرد سپس به فکر بازارهای کشورهایی همچون هند و اندونزی و چین بود. 

مهندس دوستی گفت: ما بر تکریم سرمایه گذار اهتمام داریم و بر همین مبنا تورهای ویژه سرمایه گذاران را تدارک دیدیم و مشوق های موجود فرصت مناسبی است تا سرمایه گذاران به آسانی فعالیت خود را در هرمزگان آغاز کنند. 

وی خاطرنشان کرد: اگر کار سرمایه گذاران در هرمزگان تسریع شده نشان دهنده سلامت سیستم است و این مسئله کار یک نفر نیست بلکه نتیجه همدلی جمعی است از فعالان پر تلاش رسانه‌، افکار عمومی و مردم شریف استان هم می‌خواهم در راستای توسعه رورافزون هرمزگان کمک کنند محیط امنی برای سرمایه گذاران ایجاد کنیم. 

انتهای پیام/864/ن

منبع: تسنیم

کلیدواژه: استاندار هرمزگان استان هرمزگان سرمایه گذاران

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tasnimnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تسنیم» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۵۹۳۶۸۷۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

عملیات اجرایی پروژه کمربندی قلعه‌نو آغاز شد

معاون مهندسی و ساخت اداره کل راه و شهرسازی استان تهران با اشاره به معارضان پروژه کمربندی قلعه‌نو و موافقت نکردن مالکان گفت: تملک اراضی از طریق مراحل قضایی در حال انجام است و اجرای پروژه را آغاز کردیم.

به گزارش خبرگزاری ایمنا، امیر حسین آزاددوار در رابطه با اجرای طرح کمربندی قلعه‌نو اظهار کرد: از حدود دو سال پیش طرح احداث کمربندی برای رفع ترافیک قلعه‌نو مطرح شد و قرار بود فقط مطالعه فنی و اجرای پروژه بر عهده اداره کل راه و شهرسازی باشد و تملک مسیر و اخذ استعلامات و مجوزها وظیفه ما نبود.

وی افزود: به ما اعلام شد که مشکلی بابت تملک وجود ندارد و بر همین اساس، فروردین ۱۴۰۲، این پروژه را کلنگ زنی کردیم اما متوجه شدیم مالکان زمین‌ها موافق نیستند و اگر می‌دانستیم معارضین رفع نشده است، کلنگ زنی نمی‌کردیم.

معاون مهندسی و ساخت اداره کل راه و شهرسازی استان تهران ادامه داد: در آئین کلنگ‌زنی نیز مدیرکل وقت راه و شهرسازی گفته بود؛ اگر مشکلی بابت تملک نباشد اجرای طرح را یک ساله انجام می‌دهیم. اما مالکان مخالف بودند و به همین دلیل پروژه اجرا نشد.

آزاددوار تاکید کرد: طی یک سال گذشته بیش از ۲۰ جلسه با حضور متولیان امر برای رفع این مشکل برگزار شد و در نهایت قرار شد که بحث تملک را هم اداره کل راه و شهرسازی انجام دهد لذا از طریق حوزه حقوقی ورود کردیم.

وی با بیان اینکه مالکان را شناسایی کردیم، تصریح کرد: مالکان توافق نمی‌کردند و ناچار شدیم مسیر قضائی را طی کنیم که با همکاری دادستان مراحل قضائی انجام شد و اکنون در حال واریز مبالغ مالکان هستیم که تاکنون دو قطعه زمین آزاد شده و مجوز ماده ۲۳، استعلامات، مطالعات فنی و اقتصادی، مجوزهای حوزه پدافند غیرعامل و تاییدیه‌های محیط زیست گرفته شده و عملیات اجرایی پروژه را شروع کردیم.

معاون مهندسی و ساخت اداره کل راه و شهرسازی استان تهران عنوان کرد: مسیرهای قضائی چون طولانی است احتمالاً سرعت انجام کار کُند باشد و کار به طور مرحله به مرحله در حال انجام است. اگر مشکل معارضین را نداشتیم طرح یک ساله انجام می‌شد اما با توجه به طی مسیر قضائی ممکن است حدود یک سال و نیم طول بکشد.

آزاددوار با اشاره به اینکه اعتبار مصوبه سفر ریاست جمهوری برای این طرح ۱۰۰ میلیارد تومان بود، اضافه کرد: برای اجرا و تملک کل پروژه اعتبار اولیه ۶۰۰ میلیارد تومان برآورد شده است اما هزینه‌ها بیشتر از این نیز خواهد شد و باید این اعتبارات از ظرفیت‌های ملی و استانی تأمین شود.

وی با اشاره به وضعیت ترافیک در قلعه‌نو، اضافه کرد: برای احداث کمربندی در این شهر باید خیلی زودتر اقدام می‌شد ولی به هر حال اجرای طرح شروع شد و با تکمیل آن، ترافیک در این منطقه رفع خواهد شد.

معاون مهندسی و ساخت اداره کل راه و شهرسازی استان تهران گفت: طول مسیر در حدود ۲ کیلومتر است که یک سری رمپ‌ها و برگشتی‌ها نیز به آن اضافه می‌شود و یک تقاطع در عشق آباد چالطرخان احداث خواهد شد که با احتساب این موارد طول اجرایی پروژه در حدود ۴ کیلومتر است.

به گزارش ایمنا، تردد روزانه هزاران خودرو در محور ری – ورامین که تنها راه مواصلاتی مردم شهرستان‌های ورامین، قرچک و پیشوا به پایتخت است، باعث ایجاد ترافیک در شهر قلعه‌نو می‌شود. بیست‌ونهم فروردین ۱۴۰۲، پروژه کمربندی قلعه‌نو کلنگ‌زنی شد و اکنون پس از یک سال، اجرای این طرح آغاز شده است.

شهر قلعه‌نو در شهرستان ری و در محور ری – ورامین قرار دارد.

کد خبر 751066

دیگر خبرها

  • عملیات اجرایی پروژه کمربندی قلعه‌نو آغاز شد
  • آغاز عملیات اجرایی ساخت مجتمع پرورش اسب در شهرکرد
  • استاندارد کیفی و سرعت سوددهی برای سرمایه‌گذاران بخش خصوصی + اینفوگرافیک
  • مشکلات پیش روی طرح راه آهن خراسان جنوبی روی میز بررسی
  • کشف ۱۸۵ کیلو مواد افیونی در دو عملیات ضربتی پلیس هرمزگان
  • ظرفیت‌های استان بوشهر برای مشارکت مردم در جهش تولید پای کار بیاید
  • معادن؛ ثروتی نهفته در خاک/ بی بهره چون کهگیلویه و بویراحمد
  • فرآیند تخلیه و بارگیری بنادر هرمزگان با الگوگیری از بندرشانگهای چین اصلاح خواهد شد
  • ساخت خانه برای اقشار کم درامد
  • طرح جلوگیری از ورود مستقیم فاضلاب برخی محله‌ها به خورها آغاز می‌شود