Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش قدس آنلاین، مجتبی هاشمی با اشاره به نزدیک شدن به ایام بازگشایی مدارس و به پایان رسیدن بخش عمده ثبت‌نام دانش‌آموزان در مدارس، در ارزیابی که از وضعیت ثبت‌نام‌ از مدارس داشت اظهار کرد: امسال عمده‌ترین دلایل شکایت از ثبت‌نام مدارس را می‌توان «محدوده‌بندی ثبت‌نام» دانست.

وی افزود: با تنوع مدارس در سطح کشور مواجه‌ و موظف هستیم؛ در راستای انتظام بخشی به ثبت‌نام مدارس، لازم است محدوده‌بندی‌ها را رعایت کنیم.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

مدیرکل ارزیابی عملکرد و پاسخگویی به شکایات وزارت آموزش‌وپرورش با اشاره به اینکه باوجود آنکه محدوده‌بندی موجب ایجاد نظم در ثبت‌نام‌ها می‌شود اما باز هم محل طرح شکایت و مراجعه مردم است زیرا مردم عمدتا تمایل دارند فرزندشان را در موقعیت بهتر تحصیلی قرار دهند گفت: البته امسال در ستاد مرکزی ثبت‌نام، مصوب کرده بودیم که مدیریت محدوده‌بندی‌ها تفویض اختیار شده و برعهده استان‌ها باشد.

هاشمی افزود: با این‌حال آنچه که به عنوان یک معضل شناسایی کردیم و در تلاشیم آن را برای سال تحصیلی آینده حل کنیم همین محدوده‌بندی است گفت: به دنبال سامانه‌ای کردن ثبت‌نام هستیم که بسیار کمک کننده است. به این ترتیب به جای آنکه یک بخش شهر را در نظر گرفته و تنها مدارس آن محدوده را برای ثبت‌نام افراد ساکن در آن محله ملزم کنیم، قصد داریم مدرسه را به عنوان نوک پرگار درنظر گرفته و شعاع آن را محور محدوده‌بندی مدارس قرار دهیم.

وی با بیان اینکه این کار امسال به صورت آزمایشی در یکی از استان‌ها انجام شد و مشغول ارزیابی آن هستیم ادامه داد: قطعا ایرادات کار آنجا مشخص می‌شود تا بتوانیم طرح را برای سال آینده با رفع ایرادات، به صورت فراگیر در سطح کشور اجرا کنیم.

مدیرکل ارزیابی عملکرد و پاسخگویی به شکایات وزارت آموزش‌وپرورش در خاتمه گفت: تلاش کردیم امسال در حوزه نظارت، سیاست همدلی، همراهی و همگرایی با مدارس را سرلوجه قرار دهیم. باتوجه به بازخوردگیری‌هایی که انجام دادیم نظارت به نحو بهتری اتفاق افتاده است. طوری اقدام کردیم که برنامه‌ها نظارت‌پذیر و شفاف بوده و شاخص‌ها مشخص باشند.

منبع: قدس آنلاین

کلیدواژه: ثبت نام مدرسه دانش آموزان محدوده بندی ثبت نام

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.qudsonline.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «قدس آنلاین» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۵۹۴۲۱۰۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

اجبار دانش‌آموز برای تهیه لباس فرم جدید ممنوع است

سرپرست آموزش و پرورش کهگیلویه و بویراحمد گفت: با توجه به شرایط اقتصادی خانوارهای استان هرگونه اجبار توسط مدیران مدارس ممنوع و در صورت مشاهده و یا دریافت گزارش و شکایات مردمی با مدیر مدرسه متخلف برخورد قانونی می‌شود.

به گزارش خبرگزاری ایمنا از کهگیلویه و بویراحمد، محمد جمالی آرند، امروز _جمعه، چهاردهم اردیبهشت_ در جمع خبرنگاران اظهار کرد: در نخستین کارگروه تولید، ساماندهی، نظارت و توزیع لباس فرم دانش‌آموزان استان در سال تحصیلی جدید، چگونگی پوشش، نظارت و توزیع لباس‌های فرم دانش‌آموزان بررسی شد.

وی افزود: داشتن روپوش یکسان و متحدالشکل برای هر دوره تحصیلی در مدرسه علاوه بر تقویت حس و روحیه همدلی و دوستی بیشتر در بین دانش‌آموزان، باعث رشد تحصیلی آنها، کاهش استرس ناشی از نحوه مد و لباس، ایجاد آرامش، تمرکز فکری بیشتر آنها بر روی درس و تحصیل و از همه مهم‌تر کاهش هزینه‌های مالی برای خانواده‌ها می‌شود.

سرپرست آموزش و پرورش کهگیلویه و بویراحمد با بیان اینکه این مسئله به منزله الزام و اجبارخانواده‌ها برای تهیه لباس فرم جدید مدرسه در تمام مقاطع تحصیلی مدارس دولتی و غیر دولتی استان نیست، گفت: با توجه به شرایط اقتصادی خانوارهای استان هرگونه اجبار توسط مدیران مدارس ممنوع و در صورت مشاهده و یا دریافت گزارش و شکایات مردمی با مدیر مدرسه متخلف برخورد قانونی می‌شود.

وی با بیان اینکه چنانچه لباس فرم امسال دانش‌آموزی مرتب و قابل استفاده مجدد در سال تحصیلی جدید برای آن باشد، اجباری برای خرید و تهیه لباس فرم جدید در سال تحصیلی پیش رو نیست، تصریح کرد: بر اساس دستورالعمل ساماندهی و نظارت بر تهیه و توزیع پوشاک دانش‌آموزان، هیچ مدیر مدرسه‌ای مجاز نیست با تولید کننده و یا فرد خیاط برای تولید و تهیه لباس فرم دانش آموزان انعقاد قرارداد کند و به اجبار، دانش‌آموز و یا اولیا را به خیاط مورد نظر خود معرفی کند.

جمالی‌آرند خاطرنشان کرد: انتخاب لباس فرم دانش‌آموزان بر اساس نمادها و الگوهای ایرانی_اسلامی با بهره‌گیری از جدیدترین جدول استاندارد سازمان ملی استاندارد در زمینه پارچه‌های روپوش مدارس، طراحی لباس بر اساس الگوهای بومی، منطقه‌ای، نیازهای مناطق و همچنین اقتضائات جمعیتی، سنی، جنسیتی وقومیت‌های مختلف و نیز برنامه‌ریزی‌های لازم جهت آشنایی دانش‌آموزان و خانواده‌ها با شیوه و مظاهر تهاجم فرهنگی غرب توسط شورای مدرسه و انجمن اولیا و مربیان مدارس دولتی و غیردولتی استان مورد تأکید است.

وی افزود: تشکیل کارگروه تعیین نرخ لباس فرم مدرسه در اسرع وقت توسط دستگاه‌های متولی و اعلام آن به خیاطان از پیش تعیین شده، مدیران مدارس و خانواده‌ها شد در دستور کار قرار دارد.

سرپرست آموزش و پرورش کهگیلویه و بویراحمد گفت: علاوه بر تعیین نرخ باید الگو، جنس، طرح و رنگ پارچه مشخص و به ذی‌نفعان اعلام و در محل‌های مشخص برای توزیع لباس فرم در دید اولیا قرار گیرد.

کد خبر 750285

دیگر خبرها

  • برگزاری آزمون ارزیابی و اعطای مدرک تخصصی به حافظان قرآن کریم در مشهد
  • اجبار دانش‌آموز برای تهیه لباس فرم جدید ممنوع است
  • آزمون ارزیابی و اعطای مدرک تحصیلی به حافظان قرآن
  • متقاضیان جهش تحصیلی در کردستان از ۱۵ اردیبهشت نوبت گیری کنند
  • ثبت‌نام کلاس اولی‌ها از ۱۹ اردیبهشت شروع می شود
  • آغاز فرآیند جهش تحصیلی دانش آموزان کردستانی از ۱۵ اردیبهشت
  • ایران در آستانه پرتاب ماهواره از پایگاه فضایی چابهار
  • ۱۰۵۰ کارگاه امسال مشمول طرح طبقه‌بندی مشاغل می‌شوند
  • ۱۰۵۰ کارگاه امسال مشمول طرح طبقه بندی مشاغل می‌شوند
  • دفتر نظارت و ارزیابی ویژه استاندار در لرستان راه‌اندازی می‌شود