Web Analytics Made Easy - Statcounter

طی سال‌های گذشته و به خاطر جنگ و بی‌ثباتی‌های موجود شاهد افزایش قابل توجه ترک تحصیل کودکان و افراد زیر 15 سال و ورود آنها به بازار کار در عراق بوده‌ایم.

به گزارش خبرنگار اقتصاد بین‌الملل ایران اکونومیست به نقل از شینهوا، دیدن کودکانی که در حال فروش کالا در خیابان‌ها و مغازه‌ها، یا هل دادن چرخ‌های دستی برای حمل کالا، یا خالی کردن بار کامیون‌ها هستند، در بغداد، پایتخت عراق، اصلا غیر معمول نیست.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

با کاهش درآمد خانوارهای عراقی به خاطر بی‌ثباتی سیاسی و مشکلات اقتصادی تعداد کودکانی که مجبور هستند کار کنند، افزایش یافته است.

بسیاری از خانوارهای عراقی مجبور هستند یکی از پسران خود را‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌ که معمولا بزرگ‌ترین آنهاست به جای تحصیل به کار کردن مجبور کنند تا از این طریق برادران جوان‌تر بتوانند تحصیل کرده و فرصت داشتن آینده‌ای بهتر را‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌ داشته باشند.

محمد الکاراقولی، یک مهندس عمران بازنشسته، می‌گوید: کار کردن کودکان آنها را‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌ از تحصیل بازداشته و خطر درگیری شدن آنها با مواد مخدر و تروریسم را‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌ بیشتر می‌کند.

وی می‌گوید:‌ دلیل افزایش تعداد کودکان کار این است که در عراق ما شاهد جنگ، آوارگی، و اختلافات مذهبی بودیم و همه این مشکلات باعث فشار به خانواده‌ها شده است. دولت باید به این افراد کمک کرده و آنها را‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌ در مسیر درست قرار دهد.

علی العبیدی، کارشناس حقوق، نیز معتقد است که قوانین کار در عراق حداقل سن برای اشتغال را‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌ 15 سال در نظر گرفته و ترک تحصیل کودکان کمتر از 15 سال و ورود آنها به فعالیت‌هایی که کرامت‌شان را‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌ پایین می‌آورد را‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌ ممنوع کرده است. دولت باید توجه ویژه‌ای به موضوع اشتغال کودکان داشته باشد؛ چراکه ساختن یک ملت وابسته ساخته شدن نسل آینده آن است و اگر این کودکان در خیابان‌ها بمانند با خشونت مواجه شده و ممکن است در معرض سوءاستفاده برای فعالیت‌های تروریستی قرار گیرند. این مسئله یک پدیده بسیار منفی است و ما همچنان آن را‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌ نادیده گرفته‌ایم.

در ماه ژوئن سازمان بین‌المللی کار وابسته به سازمان ملل و یونیسف در عراق اعلام کردند که بخش قابل توجهی از 4.5 میلیون عراقی که در معرض فقر قرار دارند را‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌ کودکان تشکیل می‌دهند.

‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌

منبع: خبرگزاری فارس

منبع: ایران اکونومیست

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت iraneconomist.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایران اکونومیست» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۵۹۴۸۴۲۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

مدل‌های جدید رنو بازار را می‌گیرد؟

به گزارش قدس آنلاین، خودروساز فرانسوی رنو اعلام کرد که درآمد سه‌ماهه اول آن ۱.۸ درصد رشد کرده است. این خودروساز عنوان کرد که رنو انتظار دارد رشد فروش آن در سال جاری شتاب بیشتری بگیرد زیرا این خودروساز فرانسوی با تایید حاشیه سود و پیش‌بینی جریان نقدی خود برای سال ۲۰۲۴ و کاهش هزینه‌ها، پیش رفت.

رنو به سمت مدل های الکتریکی حرکت و امسال هفت مدل جدید شامل دو مدل تمام برقی و دو مدل هیبریدی به بازار عرضه می‌کند. این گروه در این دوره ۵۴۹ هزار و ۹۹ دستگاه فروخت و درآمد سه ماهه اول خود را ۱۱.۷ میلیارد یورو (۱۲.۵ میلیارد دلار) بالاتر از ۱۱.۴۹ میلیارد برآورد شده توسط تحلیلگران گزارش کرد.

با کاهش تقاضا برای خودروهای الکتریکی، بخش خودروی جهانی برای سال سختی آماده می‌شود و چالش دیگری را برای شرکت‌هایی که در حال حاضر با رقابت شدید چین در حال مبارزه هستند، اضافه می‌کند. فقدان گزینه‌های مقرون به صرفه مانع اصلی برای پذیرش گسترده‌تر خودروهای برقی بوده است.

تیری پیتون، مدیر مالی این شرکت به خبرنگاران گفت که رنو در مسیر کاهش ۴۰ درصدی هزینه‌های خودروهای برقی خود تا سال ۲۰۲۷ است. رنو مطمئن است که به لطف افزایش فروش خودروهای برقی و هیبریدی، می‌تواند به اهداف جدید کاهش دی‌اکسیدکربن اتحادیه اروپا تا سال ۲۰۲۵ دست یابد. کارشناسان اظهار کردند که سفارشات داچیا اسپرینگ برقی جدید با قیمتی کمتر از ۲۰ هزار یورو (۲۱ هزار و ۲۸۶ دلار) در نیمه دوم سال جاری آغاز می‌شود.

حجم فروش در رنو، پس از چهار سال متوالی کاهش در سال گذشته به رشد بازگشت اما قیمت‌ها به دلیل تقاضای ضعیف جهانی تحت فشار هستند. تسلا، سازنده پیشرو خودروهای برقی، قیمت‌ها را در چندین بازار کلیدی کاهش می‌دهد و فشار بیشتری را بر شرکت‌های اروپایی وارد می‌کند.

بر اساس گزارش رویترز، رنو گفت که حجم فروش آن در سه ماهه ۲.۶ درصد افزایش یافته است اما درآمد خودروسازی ۰.۷ درصد کاهش یافت و به ۱۰.۴۷ میلیارد یورو رسید که متأثر از نرخ ارز خارجی در بازارهایی مانند آرژانتین و ترکیه بود و دلالان مستقل نسبت به سه ماهه مشابه در سال ۲۰۲۳ کاهش بیشتری را انجام دادند. درآمد حاصل از فعالیت‌های تامین مالی با کمک نرخ‌های بهره بالاتر، ۲۷.۹ درصد رشد کرد و به ۱.۲۵ میلیارد یورو رسید.

منبع: خبرگزاری ایسنا

دیگر خبرها

  • جام ملت‌های زیر ۲۳ سال آسیا/عراق با بازیکن مس رفسنجان به المپیک رسید
  • صعود عراق به المپیک برای نویدکیا گران‌ تمام شد
  • مدل‌های جدید رنو بازار را می‌گیرد؟
  • معاون سیاسی استانداری اصفهان در مدرسه دوران تحصیل خود حضور یافت
  • زنی که کودکان بازمانده از تحصیل را نجات می‌دهد
  • دستگیری مدیر یک آرایشگاه زنانه به خاطر تبلیغ کودک‌همسری
  • زنگ خطر جمعیت در کاشان به صدا درآمد
  • بازگشت ۲۸۲ دانش آموز ترک تحصیل کرده به مدارس گیلان
  • خشم محافل عراقی از دخالت‌های گسترده سفیر آمریکا در بغداد
  • واردات نفت هند از روسیه افزایش و از عربستان کاهش یافت