Web Analytics Made Easy - Statcounter

رییس بنیاد بین‌المللی علوم وحیانی اسراء در آیین رونمایی از 7 کتاب صوتی و یک اثر گویا از آثار آیت‌الله جوادی آملی گفت: فرهنگ و رسانه‌ای که مبتنی بر تحقیق نباشد قابل‌ارائه نیست و احتمال تحریف در آن‌ها کم نیست.

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ به نقل از پایگاه خبری تحلیلی قم فردا،  حجت‌الاسلام مرتضی جوادی آملی ، رییس بنیاد بین‌المللی علوم وحیانی اسراء امروز در نشست خبری تولیدات فرهنگی و رسانه ای بابیان اینکه با اتکاء به تاکید آیت‌الله جوادی آملی بر اصل توجه به جامع منقول، معقول و مشهود به جمع سالم؛ ابراز داشت: فرهنگ و رسانه‌ای که مبتنی بر تحقیق نباشد قابل‌ارائه نیست و احتمال تحریف در آن‌ها کم نیست.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


وی بیان کرد: تمام آثار و تولیدات علمی، فرهنگی و رسانه‌ای مراحل حساس و دقت برانگیز تحقیق مبتنی بر جامع منقولات، معقولات و مشهودات را با موفقیت پشت سر گذاشته است.
رییس بنیاد بین‌المللی علوم وحیانی اسراء ابراز داشت: تدوین و انتشار آثار علمی گرانبهایی مانند تسنیم، رحیق مختوم، عقلانیت شهود و غیره که کاملاً مبتنی بر تحقیق به معنای کامل کلمه بوده از افتخارات و کارکردهای بنیاد بین‌المللی علوم وحیانی اسراء می‌باشد.
وی اهمیت استفاده از رسانه و تکنولوژی‌های نوین را مورداشاره قرار دارد و  تاکید کرد:  کشور ما در مقایسه با گستره جهانی دارای کمبود و عقب‌ماندگی‌های در حوزه رسانه‌های نوین است اما این بنیاد با ورود جدی به این عرصه تلاش می‌کند تا نیازهای متنوع مخاطبان را برطرف نماید.
وی همچنین بیان کرد: جلد هفتاد وهفتم کتاب تفسیر تسنیم آیت‌الله جوادی آملی نهایی شده و این تفسیر ارزشمند در قالب یک مجموعه 80 جلدی در شهریورماه سال 1402 تکمیل خواهد شد.

ورود جدی بنیاد بین‌المللی اسراء به تولیدات نوین رسانه‌ای
همچنین در این جلسه ابوالفضل خراسانی ، معاون فرهنگ و دین بنیاد بین‌المللی علوم وحیانی اسراء بیان کرد: رسالت اصلی این بنیاد پاسخگویی به نیازهای علمی، فرهنگی و اخلاقی در سطوح مختلف مخاطبان است؛ این بنیاد ازنظر علمی و محتوایی توانایی پاسخگویی نیازهای مختلف جامعه را داراست.
وی  ادامه داد: تنوع در عناوین آثار به همراه زبان متناسب با نیازهای مخاطبان از ویژگی‌های آثار فرهنگی و رسانه‌ای بنیاد علمی اسراء است؛ تقویت بعد رسانه‌ای و توجه به اصل رسانه و به‌خصوص رسانه‌های نوین از رویکردهای مهم این بنیاد است.
معاون فرهنگ و دین بنیاد بین‌المللی علوم وحیانی اسراء با اشاره به حرکت بنیاد بین‌المللی به‌سوی  کتاب‌های صوتی و انتشار 8 جلد کتاب گویا از آثار آیت‌الله جواد آملی، ابراز داشت: کتاب‌های صوتی مانند زن در آینه جلال و جمال، ادب فنای مقربان، احیای تفکر دینی و غیره  کاملاً در راستای پاسخگویی به نیازهای روز جامعه است.
وی افزود: طی یک سال گذشته افزون بر 166 نشست علمی با رویکرد فرهنگی و رسانه‌ای با اولویت پاسخگویی به نیازهای روز توسط بنیاد بین‌المللی اسراء در شهرهای مختلف کشور برگزارشده است.
  خراسانی با اشاره به شرکت 3 هزار نفر در جشنواره‌های کتاب‌خوانی بنیاد بین‌المللی اسراء،ا یادآور شد: همچنین 8 دوره آشنایی با سیر مطالعاتی اندیشه‌های آیت‌الله جوادی آملی نیز در یک سال گذشته برگزارشده است.

برنامه بنیاد وحیانی اسرا بر تکمیل زنجیره تولیدات علمی
همچنین در ادامه این جلسه عبدالمجید کوچکیان ، معاون رسانه بنیاد بین‌المللی علوم وحیانی اسراء نیز بیان کرد: بنیاد بین‌المللی علوم وحیانی اسراء، بخش رسانه را در بالاترین سطح مدیریتی دیده‌شده و آیت‌الله جوادی آملی نگاه بسیار مثبتی به رسانه دارد.
وی انتشار کتاب‌های صوتی و گویا را از ابتکارات جدید بنیاد بین‌المللی علوم وحیانی اسراء دانست و خاطرنشان کرد: با اضافه شدن این کتاب‌های گویا، زنجیره تولیدات علمی بنیاد به‌سوی تکامل حرکت می‌کند.
کوچیان  خاطرنشان کرد: طبق آمار موجود و از سال 2018 به بعد کتاب‌های صوتی 5 درصد از بازار خریدوفروش آثار علمی و انتشار کتاب را به خود اختصاص داده و این روند رو به رشد است.
وی گفت: بنیاد بین‌المللی علوم وحیانی اسراء در تلاش است تا گام‌های بلندی در تهیه و انتشار کتاب‌های صوتی و گویا در حوزه علوم اسلامی و انسانی داشته باشد.
معاون رسانه بنیاد بین‌المللی علوم وحیانی اسراء با اشاره به اولویت‌های سال جاری بنیاد بین‌المللی علوم وحیانی اسراء گفت:  تولید برنامه مجله تلویزیونی، گسترش فعالیت‌های فضای مجازی و اضافه کردن زبان‌های عربی و انگلیسی به تولیدات رسانه از رویکردهای امسال این بنیاد است.

انتهای پیام/

منبع: دانا

کلیدواژه: بنیاد بین المللی علوم وحیانی اسراء آیت الله جوادی آملی فرهنگی و رسانه ای مبتنی بر تحقیق کتاب های صوتی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.dana.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «دانا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۵۹۵۷۸۴۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

حرکت جدی بنیاد ملی علم ایران به سوی تولیدات فاخر علمی است

به گزارش خبرگزاری علم و فناوری آنا،‌ بیست و ششمین جلسه هیئت امنای بنیاد ملی علم ایران با حضور دهقانی، معاون علمی، فناوری و اقتصاد دانش‌بنیان رئیس‌جمهور و با رویکرد ارائه گزارش فعالیت‌ها و برنامه‌های امسال بنیاد ملی علم ایران برگزار شد.

دهقانی، طی سخنانی در این نشست گفت: بنیاد ملی علم ایران، با توجه به ارتقای ساختاری خود از یک سو و افزایش بودجه‌ای که سال گذشته داشت، نقش ارزشمند و درخور توجهی را در حمایت و توسعه پژوهش‌های بنیادین و تولید علم کشور ایفا کرد. اما علیرغم این عملکرد مثبت، بودجه بنیاد به یک‌سوم کاهش یافت که برای اصلاح آن و کمک به ادامه روند حمایت‌های گسترده از تولیدات علمی، به صورت مستمر با دستگاه‌های ذیربط در حال پیگیری و مذاکره هستیم.

ون علمی، فناوری و اقتصاد دنش‌بنیان ریاست‌جمهوری یکی از مأموریت‌های اصلی بنیاد ملی علم ایران را کمک به طرح‌های علمی در ابعاد ملی و بین‌المللی در ابعاد کلان و ناظر به آینده دانست و افزود: تلاش داریم  مسیر حرکتی بنیاد علم را به سمت و سوی حمایت از تولید علم فاخر و دست یافتن به خروجی های علمی فاخر سوق بدهیم و بر همین اساس، امسال برنامه‌های جدی بنیاد علم برای حمایت از تولیدات فاخر علمی با رویکرد دست‌یابی به مرجعیت علمی، به طور جدی دنبال می‌شود.

دهقانی با اشاره به برنامه‌ریزی جدی معاونت علمی، فناوری و اقتصاد دانش‌بنیان ریاست‌جمهوری برای تربیت و پرورش نیروی انسانی دانش‌آموخته و متخصص در حوزه‌های گوناگون علمی و فناورانه عنوان کرد: به طور مثال در حوزه کوانتوم برای تربیت حداقل دو هزار نفر نیروی انسانی خبره و متخصص برنامه ریزی شده است و این رویکرد، به شکل‌های مختلف از جمله همکاری با دانشگاه‌ها، حمایت از استادان تراز، حمایت‌های ذیل ستادهای توسعه فناوری از پرورش نیروی انسانی و دیگر شکل‌های حمایتی، اجرا می‌شود.

وی بر ضرورت استمرار هم‌اندیشی و تعامل اعضای هیئت امنا تأکید کرد و گفت: وقتی قرار است یک کار بنیادین علمی در بنیاد علم دنبال می‌شود، باید نشست‌ها به صورت مستمر و با فواصل کم‌تر برگزار شود. می‌بایست نظرات همه اعضا دریافت و در نهایت برآیند این نظرات، به یک خط سیر تبدیل شده و ‌خط مشی بنیاد قرار بگیرد.

حمایت از تولید پژوهش‌های بنیادی و با کیفیت در سال جاری 

علی محمد سلطانی، رئیس بنیاد ملی علم ایران در این نشست به ارائه گزارشی تفصیلی از اقدامات صورت گرفته در سال ۱۴۰۲ پرداخت و گفت: سامانه‌ای از سال گذشته راه اندازی شده که تمامی اطلاعات بنیاد علم روی این سامانه قرار داده شده است. در قالب سامانه انتشار اطلاعات حمایت‌های بنیاد علم ایران، جزئیات حمایت‌ها، نحوه دریافت و اطلاعات کاملی از طرح‌ها به طور دقیق ارائه شده است.

دبیر هیئت امنای بنیاد علم ایران افزود: تدوین برنامه راهبردی چهار ساله با رویکرد افزایش کیفیت تولیدات علمی از مهم‌ترین برنامه‌های بنیاد علم ایران در سال جاری است. بنیاد همچنین اهدافی همچون افزایش سهم و کیفیت پژوهش‌های بنیادی، هدفمندسازی پژوهش‌های کاربردی و حمایت از مسأله‌محوری و مأموریت‌گرایی، تدوین قالب‌های ترویج علم، حمایت از رویدادهای شب علم و بهبود فرآیندها در داوری و نظارت طرح‌ها را دنبال می‌کند.

به گزارش خبرگزاری علم و فناوری آناف، در این جلسه، ضمن بحث و گفت‌وگو پیرامون اعضای کمیسیون دائمی هیئت امنا و نحوه تشکیل و فعالیت کمیسیون دائمی، شیوه اعطای حمایت‌های بنیاد به اعضای هیئت امنا مورد بحث و بررسی قرار گرفت.

پیشنهاد شد که استفاده اعضای هیئت برای حمایت از طرح رساله دکتری و پسادکتری بدون پرداختی به استاد راهنما و با مسئول طرح از حمایت‌های تحقیقاتی بنیاد بلامانع است و تصمیم‌گیری درباره ارزیابی و پذیرش درخواست اعضای هیئت امنا با کمیته‌ای متشکل از رئیس و چهار نفر از اعضای هیئت امنای بنیاد خواهد بود.

همچنین در این نشست،  پیمان صالحی، معاون پژوهش و فناوری وزیر علوم، تحقیقات و فناوری، طهرانچی، رئیس دانشگاه آزاد اسلامی، علی اکبر رشاد، نماینده شورای عالی انقلاب فرهنگی، صادق واعظ زاده، عضو شورای عالی انقلاب فرهنگی، علی اکبر موسوی موحدی و ایمان افتخاری از اعضای هیئت امنای بنیاد علم ایران حضور داشتند.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • برنامه‌های کانون در سی‌وپنجمین نمایشگاه کتاب تهران اعلام شد
  • تنها مکتبی که قادر به اداره جهان بوده قرآن و عترت است
  • تولیدات فاخر علمی از اهداف مهم بنیاد ملی علم
  • ببینید | خاطره جالب روحانی معروف از آوازخوانی در حضور رهبر معظم انقلاب و آیت الله جوادی آملی
  • انتشارات خط مقدم با ۷۰عنوان به نمایشگاه کتاب می‌آید
  • رونمایی از برنامه کاربردی خودمراقبتی مبتنی بر تلفن هوشمند برای کنترل آسم در کاشان
  • حرکت جدی بنیاد ملی علم ایران به سوی تولیدات فاخر علمی است
  • ۵۰۰ جلد کتاب به کتابخانه سیار بهاباد اهدا شد
  • «درآمدی بر علوم انسانی اسلامی در اندیشه رهبر انقلاب» منتشر می‌شود
  • آیت‌الله جوادی آملی: حجاج باید پرچمدار فرهنگ ایران اسلامی باشند