Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش ایرنا از خبرگزاری آناتولی، استفن هبستریت در بیانیه ای مکتوب نوشت که رهبران دو کشور اروپایی همچنین در مورد حمایت ملموس بیشتر از اوکراین، از جمله بازسازی این کشور، تبادل نظر کردند.

همچنین شولتز تاکید کرد که حمایت آلمان از اوکراین از نظر نظامی، سیاسی، مالی و کمک های بشردوستانه ادامه خواهد داشت.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

بنا به گزارش آناتولی، شولتز و زلنسکی در مورد ایمنی و حفاظت از نیروگاه هسته‌ای زاپروژیا و اهمیت گزارش آژانس بین‌المللی انرژی اتمی (IAEA) و اقدامات توصیه‌شده توافق کردند.

روسیه ۱۳ اسفند، دو هفته پس از آغاز حمله خود به اوکراین، کنترل این تاسیسات را به دست گرفت.

بزرگترین نیروگاه هسته ای اروپا چندین بار مورد گلوله باران قرار گرفته است که هر بار نگرانی جهانی از بروز یک فاجعه هسته ای را افزایش داده است. مسکو و کی یف هر دو یکدیگر را به حمله به این تاسیسات هسته ای متهم می کنند.

در گزارش آژانس بین‌المللی انرژی اتمی آمده است که کارکنان اوکراینی تحت "فشار و استرس زیاد مداوم" کار می‌کنند و این روند پایدار نخواهد بود و می‌تواند منجر به افزایش خطای انسانی با پیامدهایی برای ایمنی هسته‌ای شود.

رئیس آژانس هسته‌ای سازمان ملل هفته گذشته با تیمی از کارشناسان این تأسیسات را بررسی کرد و دو بازرس برای اطمینان از ایمنی تأسیسات به‌طور دائم در آنجا خواهند ماند.

آنتونیو گوترش، دبیرکل سازمان ملل متحد، از نیروهای روسیه خواسته است تا تمامی پرسنل و تجهیزات نظامی خود را از آن منطقه خارج کنند و نیروهای اوکراینی هم به داخل آن نروند.

برچسب‌ها اوکراین مسکو روسیه سازمان ملل متحد ولودیمیر زلنسکی آلمان آژانس بین المللی انرژی اتمی پروندهٔ خبری جنگ در اوکراین تازه‌ترین تحولات اوکراین

منبع: ایرنا

کلیدواژه: اوکراین مسکو روسیه سازمان ملل متحد ولودیمیر زلنسکی آلمان آژانس بین المللی انرژی اتمی اوکراین مسکو روسیه سازمان ملل متحد ولودیمیر زلنسکی آلمان آژانس بین المللی انرژی اتمی هسته ای

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۵۹۶۰۱۹۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

پنتاگون مخفیانه موشک‌های ATACMS به اوکراین داد

نیویورک تایمز به نقل از مقامات ارشد پنتاگون گزارش داد، سامانه‌های موشکی تاکتیکی ارتش آمریکا، موسوم به ATACMS، به نیروهای اوکراینی اجازه می‌دهد تا شبه جزیره کریمه روسیه را «به‌طور موثرتری» هدف قرار دهند.

به گزارش ایسنا، پس از آنکه یکسری از رسانه‌ها مدعی شدند که کی‌یف از تسلیحات جدید علیه اهداف روسیه دورتر از خطوط مقدم استفاده می‌کند، مقام‌های آمریکایی تایید کردند واشنگتن به صورت مخفیانه در ماه جاری میلادی یک تعداد نامشخص موشک‌های تاکیتکی را به اوکراین ارسال کرده است.

به نقل از شبکه خبری راشاتودی، مقام دفاعی آمریکا که خواست نامش فاش نشود گفت، هدف از تامین تسلیحات دوربرد برای اوکراین، اعمال فشار بیشتر بر کریمه است؛ جایی که در حال حاضر پناهگاه نسبتا امنی برای روسیه به شمار می‌رود.

آمریکا موشک‌های ATACMS را که گفته می‌شود با برد تا ۳۰۰ کیلومتر برد دارد و به عنوان بخشی از بسته تسلیحاتی ۳۰۰ میلیون دلاری که توسط جو بایدن، رئیس جمهور آمریکا در اواسط ماه مارس تصویب شد، به اوکراین تحویل داده بود. روز چهارشنبه، جیک سالیوان مشاور امنیت ملی کاخ سفید تحویل این سلاح را تایید کرد، اما مقامات آمریکایی از اظهار نظر در مورد اصلاحات و برد دقیق این سلاح خودداری کردند.

پس از اینکه گزارش‌های رسانه‌ها ادعا کردند که کی‌یف از این موشک‌ها برای اولین بار در حمله به فرودگاهی در حدود ۱۶۵ کیلومتری  خط مقدم استفاده کرده است، ولودیمیر زلنسکی، رئیس‌جمهور اوکراین صبح روز ۱۷ آوریل گفت، نیروهای این کشور به یک پایگاه هوایی در «ژانکوی» کریمه حمله کرده‌اند.

اوکراین اولین بار در سپتامبر گذشته موشک های ATACMS میان رده را دریافت کرد. ارتش روسیه به سرعت شروع به سرنگونی آنها کرد و نقشه زلنسکی برای آسیب رساندن یا تخریب پل کریمه را خنثی کرد.

اوایل ماه جاری میلادی نیز، زلنسکی تکرار کرد که او و دولتش «واقعا می‌خواهند زیرساخت‌های روسیه از جمله پل کریمه را تخریب کنند».

آناتولی آنتونف، سفیر روسیه در واشنگتن نیز گفت: «تحویل این موشک‌های دوربرد به کی‌یف کاملا غیرقابل توجیه است. این اقدام واشنگتن تهدید علیه امنیت کریمه از جمله سواستوپول را افزایش می‌دهد.»

انتهای پیام

دیگر خبرها

  • زلنسکی باز هم ساز کمک کوک کرد
  • پیام زلنسکی در سالگرد فاجعه اتمی چرنوبیل
  • افشاگری دی‌ولت از سند محرمانه‌ای که می‌توانست به جنگ اوکراین پایان دهد
  • توافق میان باکو و ایروان نزدیک است
  • شولتز: توافق میان باکو و ایروان نزدیک است
  • پنتاگون مخفیانه موشک‌های ATACMS به اوکراین داد
  • سازمان همکاری اسلامی ادامه همکاری کشورها با آنروا را خواستار شد
  • سازمان همکاری اسلامی: وجود آنروا گواهی بر پایبندی بین‌المللی به حقوق آوارگان فلسطینی است
  • واکنش آمریکا به گزارش اخیر گروسی درباره ایران
  • توافق آلمان و انگلیس برای تقویت همکاری‌های دفاعی