Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرگزاری مهر، مرکز آمار ایران شاخص قیمت تولیدکننده فصل بهار ١٤٠١ بر مبنای سال پایه ١٣٩٥ را اعلام کرد.

در فصل بهار ١٤٠١ درصد تغییرات شاخص قیمت کل تولیدکننده نسبت به فصل مشابه سال قبل (تورم نقطه به نقطه) ۴۹.۳ درصد می‌باشد که در مقایسه با همین اطلاع در فصل قبل که ٤٢ درصد بود ٧.٣ واحد درصد افزایش داشته است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

شاخص قیمت کل

در فصل بهار ١٤٠١ شاخص قیمت کل تولیدکننده. ۶۲۶.۴ می‌باشد که نسبت به فصل قبل (تورم فصلی) ١٥.٨ درصد نسبت به فصل مشابه سال قبل (تورم نقطه به نقطه) ٤٩.٣ درصد افزایش داشته و در چهارفصل منتهی به فصل جاری نسبت به دوره مشابه سال قبل (تورم سالانه) ٤٩.٧ درصد افزایش داشته است.

افزایش تورم فصلی

در فصل بهار ١٤٠١ درصد تغییرات شاخص قیمت کل تولیدکننده نسبت به فصل قبل (تورم فصلی) ۱۵.۸ درصد می‌باشد که در مقایسه با همین اطلاع در فصل قبل (٤.٩ درصد)، ١٠.٩ واحد درصد افزایش داشته است.

به عبارتی، میانگین قیمت دریافتی توسط تولیدکنندگان به ازای تولید محصولاتشان در داخل کشور، در فصل بهار ١٤٠١ نسبت به فصل قبل، ١٥.٨ درصد افزایش دارد. در این فصل بیش‌ترین تورم فصلی با ٣٨.٥ درصد مربوط به گروه کشاورزی و کم‌ترین تورم فصلی با ٧.٤ درصد مربوط به گروه معدن می‌باشد. در این فصل گروه تولید، انتقال و توزیع برق تورم منفی ۸ دهم درصدی را تجربه کرده است.

افزایش تورم نقطه به نقطه

در فصل بهار ١٤٠١ درصد تغییرات شاخص قیمت کل تولیدکننده نسبت به فصل مشابه سال قبل (تورم نقطه به نقطه) ۴۹.۳ درصد می‌باشد که در مقایسه با همین اطلاع در فصل قبل (۴۲ درصد)، ٧.٣ واحد درصد افزایش داشته است.

به عبارتی میانگین قیمت دریافتی تولیدکنندگان به ازای تولید در داخل کشور در فصل بهار ١٤٠١ نسبت به دوره مشابه سال قبل ٤٩.٣ درصد افزایش دارد. در این فصل بیش‌ترین تورم نقطه به نقطه با ٦٦.٢ درصد مربوط به گروه کشاورزی و کم‌ترین تورم نقطه به نقطه با ٨.٤ درصد مربوط به گروه تولید، انتقال و توزیع برق می‌باشد.

کاهش تورم سالانه

در فصل بهار ١٤٠١، درصد تغییرات شاخص قیمت کل تولیدکننده در چهار فصل منتهی به فصل بهار ١٤٠١ نسبت به مدت مشابه در سال قبل ۴۹.۷ درصد می‌باشد که در مقایسه با همین اطلاع در فصل قبل (٥٤.٣ درصد)، ٤.٦ واحد درصد کاهش داشته است.

به عبارتی میانگین قیمت دریافتی توسط تولیدکنندگان به ازای تولید در داخل کشور در ۴ فصل منتهی به بهار ١٤٠١ نسبت به دوره مشابه سال قبل، ٤٩.٧ درصد افزایش دارد. در این فصل بیش‌ترین تورم سالانه با ٦٣.٦ درصد مربوط به گروه کشاورزی و کم‌ترین تورم سالانه با ١٣.٨ درصد مربوط به گروه تولید، انتقال و توزیع برق می‌باشد.

کد خبر 5584790 برهان محمودی

منبع: مهر

کلیدواژه: تورم تولیدکننده نرخ تورم افزایش نرخ تورم مرکز آمار ایران اربعین 1401 بلیت اربعین بانک مرکزی پروازهای اربعین وزارت جهاد کشاورزی ارز اربعین اوپک پلاس قیمت سکه بهار آزادی سازمان هواپیمایی کشوری واردات خودرو وزارت صنعت معدن و تجارت وزارت راه و شهرسازی قیمت خرید تضمینی گندم دولت سیزدهم درصد تغییرات شاخص قیمت کل تولیدکننده درصد افزایش داشته درصد مربوط به گروه تورم نقطه به نقطه بهار ١٤٠١ نسبت فصل بهار ١٤٠١ مشابه سال قبل تورم سالانه نسبت به فصل واحد درصد ترین تورم تورم فصلی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mehrnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «مهر» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۵۹۶۲۷۱۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

۷۵ میلیون تردد بین استانی در فروردین ثبت شد؛ رشد ۱۳ درصدی ترددها

به گزارش خبرگزاری مهر، منصور فخاران رئیس مرکز مدیریت راه‌های کشور با اشاره به وضعیت تردد جاده‌های کشور در فروردین‌ماه امسال طبق عملکرد سامانه‌های هوشمند، گفت: فروردین امسال در مجموع ۷۴ میلیون و ۸۳۹ هزار و ۹۹۶ تردد بین‌استانی وسایل نقلیه به ثبت رسید.

رئیس مرکز مدیریت راه‌های کشور در ادامه تاکید کرد: مجموع تردد بین استانی وسایل نقلیه در فروردین امسال در مقایسه با مدت مشابه ۱۴۰۲ افزایش ۱۱ درصدی را نشان می‌دهد؛ همچنین متوسط تردد روزانه بین استانی وسایل نقلیه سبک در فروردین ۱۴۰۳ نسبت به مدت مشابه پارسال، ۱۳ درصد افزایش داشته است.

وی خاطرنشان‌کرد: این آمار نشان‌دهنده افزایش سفرها در فروردین‌ماه سال جاری در مقایسه با پارسال است، البته با توجه به تقارن فروردین سال گذشته با ماه مبارک رمضان است.

به گفته رئیس مرکز مدیریت راه‌های کشور، بیشترین تردد بین استانی در روز ۲۴ فروردین و هم‌زمان با موج بازگشت تعطیلات عید سعید فطر با تردد ۲ میلیون و ۹۴۸ هزار و ۳ وسیله نقلیه ثبت شده است. همچنین کمترین میزان تردد روزانه وسایل نقلیه با یک میلیون و ۹۲۵ هزار و ۷۴۹ تردد، مربوط به‌روز ۱۹ فروردین بوده است.

این مقام مسؤول تاکید کرد: در فروردین‌ماه امسال در مقایسه با مدت مشابه سال گذشته، به ترتیب استان‌های فارس با ۱۹ درصد، خراسان رضوی با ۱۹ درصد و اردبیل با ۱۸ درصد بیشترین افزایش تردد ورود و خروج خودروها را داشته‌اند و در مقابل کمترین میزان افزایش تردد ورود و خروج مربوط به استان‌های قم با یک درصد، چهارمحال و بختیاری با ۲ درصد و کرمان با سه درصد بوده است.

کد خبر 6099441 زهره آقاجانی

دیگر خبرها

  • سهم افزایش قیمت ارز در نرخ تورم چقدر است؟ / دلایل اصلی رشد تورم در اقتصاد ایران چیست؟
  • سهم افزایش قیمت ارز در نرخ تورم چقدر است؟
  • ۷۵ میلیون تردد بین استانی در فروردین ثبت شد؛ رشد ۱۳ درصدی ترددها
  • چه رازی پشت تورم ۳۱ درصدی مخفی شده است؟
  • دست کوتاه تولیدکنندگان در تامین مواد اولیه/ راه پر پیچ و خم است!
  • قیمت دلار، سکه و طلا در بازار امروز دوشنبه ۱۷ اردیبهشت ۱۴۰۳
  • ریزش ۷۹ درصدی تورم تولید/کاهش تورم مصرف‌کننده ادامه دارد؟
  • تولید خودرو در نخستین ماه بهار افت کرد
  • تورم ترکیه در ماه آوریل به ۷۰ درصد رسید
  • قول وزیر صمت، اجرا نشد/ تولید خودرو در فروردین امسال نسبت به فروردین پارسال کم شد