Web Analytics Made Easy - Statcounter

خبرگزاری آریا- آیین افتتاحیه نخستین المپیاد فرهنگی - ورزشی دانشجویان دختر بین‌الملل به میزبانی دانشگاه مازندران برگزار شد.         
به گزارش خبرنگارآریادفترمازندران دربابلسر، آیین افتتاحیه نخستین المپیاد فرهنگی - ورزشی دانشجویان دختر بین‌الملل دانشگاه‌های سراسر کشور، شامگاه دوشنبه 14 شهریور 1401 با حضور دکتر محمدرضا سلمان‌پور معاون بورس و امور دانشجویان خارج سازمان امور دانشجویان و به میزبانی دانشگاه مازندران برگزار شد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

اقدام‌ وزارت علوم در برگزاری این رویداد، مبتکرانه و موثر بود    
بر اساس این گزارش، دکتر حشمت‌اله علی‌نژاد رییس دانشگاه مازندران در این مراسم با اشاره به این‌که معمولا در تابستان، المپیادهای مختلف ورزشی برگزار می‌شود، اظهار داشت: امسال پس از یک دوره تعطیلی این رویداد به دلیل شیوع ویروس کرونا، سازمان دانشجویان وزارت علوم المپیادهای مختلفی مانند همگانی، قهرمانی و شاهد و ایثارگر را برگزار کرده است و در همین راستا،‌ اولین المپیاد فرهنگی - ورزشی دانشجویان بین‌الملل دانشگاه‌های سراسر کشور در دانشگاه مازندران برگزار شده است.
 دکتر علی‌نژاد با تقدیر از مسوولان وزارت علوم و سازمان امور دانشجویان به واسطه‌ این اقدام مبتکرانه و بسیار موثر، اظهار امیدواری کرد که با همکاری همه مسوولان و عوامل اجرایی برگزاری این المپیاد، بتوانیم میزبان خوبی برای این دانشجویان باشیم و خاطرات خوبی را در اذهان ایشان‌ ماندگار سازیم.  

این رویداد می‌تواند پیوندهای بین ملت‌ها را تشدید کند و خاطرات مثبتی را در اذهان مختلف بسازد      
دکتر محمد جواد سلمان‌پور معاون بورس و امور دانشجویان خارج سازمان امور دانشجویان در آیین افتتاحیه المپیاد، همکاری و تعامل حوزه‌های مختلف و افراد متعدد را از مهم‌ترین عوامل موفقیت این رویداد بزرگ دانست و ضمن تقدیر از همه مسوولان و عوامل اجرایی، خطاب به دانشجویان دختر بین‌الملل اظهار داشت: شما نیز مانند دانشجویان ایرانی برای ما بسیار عزیز هستید و ما به دلایلی شما را عزیزتر می‌دانیم چون هم دانشجوی این کشورید و هم میهمان کشور ما هستید.  
      دکتر سلمان‌پور با تاکید بر این‌که ما دنبال نمایش‌دادن نیستیم، افزود: این رویداد چند نکته را نشان می‌دهد. اول این‌که نگاه مسوولان جمهوری اسلامی به دانشجویان بین‌المللی مثل دانشجویان ایرانی است. همان‌طور که المپیاد ورزشی برای دانشجویان ایرانی برگزار می‌کنند به همان شکل بلکه بهتر برای دانشجویان بین‌الملل برگزار می‌شود که این موضوع، نشان از نگاه و دید نظام به این عزیزان است و این قابل تامل و تفکر است.
      معاون بورس و امور دانشجویان خارج سازمان امور دانشجویان با بیان این نکته که در نظام جمهوری اسلامی هیچ‌گونه تبعیضی میان قومیت و جنسیت وجود ندارد، به برگزاری هم‌تراز این المپیاد برای دختران و پسران اشاره کرد و تصریح کرد: تمام انسان‌ها بدون استثنا به سه ورزش جسم، ذهن و روح نیاز دارند و اگر هر کدام را فروگذار کنند دچار نقص خواهند شد. نکته جالب این است که این سه ورزش درهم تنیده است و این رویداد به این جهت حایز اهمیت است که هم ورزش روح، هم ورزش تن و هم ورزش ذهن است.
      دکتر سلمان‌پور از این رویداد ورزشی به یکی از موثرترین راه‌ها برای شناخت دانشجویان بین‌الملل از همدیگر و ایجاد همدلی میان ایشان نام برد و افزود: این رویداد می‌تواند پیوندهای بین ملت‌ها را تشدید کند و خاطرات مثبتی را در اذهان مختلف بسازد. ما نیاز داریم که خاطرات مثبت در ذهن دانشجویان بین‌المللی زیاد و زیادتر شود و تعلق‌شان به این کشور و میهن که آن‌ها را مثل فرزندان خود می‌داند حفظ و روز به روز تقویت شود.

همکاری‌های علمی و دیپلماسی علمی، جزو وظایف اصلی ماست     
  دکتر خلج منفرد مدیرکل همکاری‌های علمی و دانشگاهی سازمان فرهنگ و ارتباطات اسلامی نیز در این آیین‌ با تاکید بر این‌که امروزه ایران در حوزه بین‌الملل و همکاری‌های دانشگاهی و علمی از جایگاه بالایی در دیپلماسی کشورها برخوردار است، به رقابت بسیاری از کشورها در زمینه‌های علمی و جلب دانشجو از کشورهای مختلف اشاره کرد و افزود: در جمهوری اسلامی ایران هم این روند از سال‌های گذشته شروع شده و نمونه بارز آن، دانشگاه مازندران است که اکنون بالغ بر هزار دانشجوی خارجی دارد و این باعث خوشحالی است.
   دکتر منفرد به عزم دولت جدید و وزارت علوم در راستای ایجاد تحول جدید در این موضوع اشاره کرد و تصریح کرد: ما در سازمان فرهنگ و ارتباطات اسلامی، متولی روابط فرهنگی ایران با سایر کشورها بوده و به دنبال این هستیم که ایران، واقعیت‌ها و زیبایی‌هایش را به کشورهای دیگر معرفی کنیم و همکاری‌های‌مان را به شکل خوبی نیز در ایران معرفی کنیم. همکاری‌های علمی و دیپلماسی علمی، جزو وظایف اصلی ماست.
مدیرکل همکاری‌های علمی و دانشگاهی سازمان فرهنگ و ارتباطات اسلامی با اشاره به حضور 60 رایزنی و خانه فرهنگی در خارج از کشور، از آمادگی این سازمان جهت معرفی دانشگاه مازندران، دست‌آوردها، امکانات و توفیقات آن در سراسر دنیا خبر داد و افزود: جذب دانشجوها مخصوصا از کشورهای همسایه باعث تبادلات فرهنگی بیشتر می‌شود. ما علاقه‌مندیم که چهره زیبایی از ایران در زمینه‌های مختلف گردشگری و ظرفیت‌های علمی در خارج از کشور نمایش دهیم که در این زمینه دو جمعیت با ما همراه هستند یکی دانشجویان ایرانی در خارج از کشور و دیگری دانشجویان بین‌الملل در دانشگاه‌های داخل کشور.

 دکتر منفرد از برنامه این سازمان با همکاری سازمان امور دانشجویان وزارت علوم در انتشار دو فراخوان در حوزه دانشجویان بین‌الملل خبر داد و اظهار داشت: فراخوان اول تحت عنوان "از ایران بگو" است که از همه دانشجویان خارجی که در ایران در حال تحصیل هستند دعوت می‌کند تا در این فراخوان شرکت کنند و برای معرفی چهره واقعی ایران در کشور خود و در حوزه بین‌الملل قدم بردارند و بهترین عکس‌ها، خاطرات و کلیپ‌های‌شان از ایران را در یک پلت‌فرم به زبان خودشان برای هموطنان‌شان ارایه دهند.
وی ادامه داد: فراخوان دوم "از کشورم بشنو" بر این اساس است که این دانشجویان، زیبایی‌های کشورشان را به زبان فارسی از طریق مقاله، عکس و کلیپ و هرچه که می‌دانند برای معرفی کشورشان بهتر است، به مخاطبان ارایه می‌کنند. این شناخت بیشتر، موجب تعمیق دوستی‌ها و توسعه دوستی و صلح و صفا در منطقه می‌شود.
  یادآور می‌شود: مرحله دوم اولین المپیاد فرهنگی، ورزشی دانشجویان بین‌الملل در بخش دختران از روز دوشنبه 14 شهریور 1401 در دانشگاه مازندران آغاز و تا روز چهارشنبه 16 شهریور ادامه خواهد داشت.

 

منبع: خبرگزاری آریا

کلیدواژه: آیین افتتاحیه نخستین المپیاد فرهنگی ورزشی دانشجویان دانشگاه مازندران برگزار شد سازمان امور دانشجویان دانشجویان بین الملل دانشجویان ایرانی همکاری های علمی ورزشی دانشجویان دانشجویان خارج المپیاد فرهنگی وزارت علوم سلمان پور

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.aryanews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری آریا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۵۹۶۳۲۸۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

اختتامیه جشنواره قرآنی، فرهنگی و هنری شهید آوینی برگزار می شود

به گزارش حوزه استان ها خبرگزاری تقریب به نقل از سازمان امور دانشجویان، دکتر سید فردین تقی زاده مدیر کل امور دانشجویان شاهد و ایثارگر سازمان امور دانشجویان در خصوص دومین جشنواره قرآنی، فرهنگی و هنری شهید آوینی گفت: اولین دوره این جشنواره در سال ۱۴۰۱ با حضور ۷۵۰ دانشجو از ۱۳۰ دانشگاه در سه بخش (قرآنی، معارفی و هنری) و ۱۸ رشته برگزار شد. وی درخصوص دومین دوره این جشنواره اظهار کرد: دومین دوره جشنواره قرآنی، فرهنگی و هنری شهید آوینی و آیین تقدیر از برگزیدگان این جشنواره پنجشنبه ۱۳ اردیبهشت‌ماه سال جاری از ساعت ۹ الی ۱۲در تالار فجر دانشگاه شیراز برگزار خواهد شد.

تقی زاده با بیان این مطلب که این دوره از جشنواره با استقبال خوب دانشجویان و دانشگاهیان روبرو بود؛ تصریح کرد: تعداد شرکت کنندگان در این دوره تقریبا سه برابر جشنواره دوره اول بود و آثار ارسال شده تقریبا هشت برابر آثار دور گذشته بوده است به طوری که از زمان آغاز فراخوان یعنی دی ماه ۱۴۰۲ تا پایان آن یعنی ۲۵ فروردین ۱۴۰۳ حدود ۳ هزار اثر ادبی و هنری به دبیرخانه این جشنواره ارسال شد.

مدیر کل امور دانشجویان شاهد و ایثارگر با اشاره به اینکه این جشنواره با هدف ترویج فرهنگ ایثار و شهادت برگزار شده است؛ تصریح کرد: نکته قابل توجه دیگر این است که در این دوره از جشنواره، شرکت کنندگان در چهار بخش قرآنی، معارفی، هنری و ادبی شرکت داشته و در بخش قرآنی ۲۱۹ نفر و معارفی۳۵۰ نفر دانشجوی شاهد و ایثارگر به رقابت پرداختند.

وی اظهار کرد: ثبت نام در بخش‌های هنری و ادبی این دور جشنواره برای عموم دانشگاهیان سراسر کشور امکان پذیر بوده که در مدت ۴ ماهه فراخوان؛ تعداد ۶۷۸ نفر در بخش هنری و ۳۶۱ نفر از دانشگاهیان سراسر کشور موفق به ثبت اثر ادبی در این جشنواره شدند.

تقی زاده تصریح کرد: در اختتامیه این جشنواره که در روز پنجشنبه مورخ ۱۳اردیبهشت ماه در تالار فجر دانشگاه شیراز برگزار می‌شود، از حدود ۱۲۳ نفر در ۴ بخش ادبی، هنری، قرآنی و معارفی که شامل ۱۸ رشته ادبی: شعر و داستان کوتاه هنری: عکس، تصویرسازی، طراحی و نقاشی، خوشنویسی، طراحی پوستر معارفی: نهج البلاغه، حفظ موضوعی، صحیفه سجادیه قرآنی: قرائت (تحقیق- ترتیل) - اذان- حفظ تک جزء- حفظ ۵ جزء- حفظ ۱۰ جزء- حفظ ۲۰ جزء- حفظ کل است، تجلیل به عمل می‌آید.

مدیر کل امور دانشجویان شاهد و ایثارگر ادامه داد: اختتامیه دومین جشنواره قرآنی، فرهنگی و هنری شهید آوینی با حضور دکتر هاشم داداش‌پور معاون وزیر علوم و رییس سازمان امور دانشجویان، حجت الاسلام مصطفی رستمی رییس نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه ها، دکتر ابراهیم نعیمی سرپرست معاونت امور دانشجویان داخل، دکتر مؤذنی رییس دانشگاه شیراز، دکتر تقوایی، معاون فرهنگی اجتماعی دانشگاه شیراز و جمعی از مسؤولان استان و دانشگاهیان سراسر کشور برگزار خواهد شد.

تقی زاده در پایان خاطر نشان کرد: نمایشگاه آثار برگزیده دومین جشنواره قرآنی، فرهنگی و هنری شهید آوینی نیز همزمان با آیین پایانی این دور از جشنواره در کنار تالار فجر دانشگاه شیراز برپا خواهد شد همچنین در این جشنواره از کتاب آثار منتخب دومین جشنواره قرآنی، فرهنگی و هنری شهید آوینی نیز رونمایی خواهد شد.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • طلبه‌های جوان و افتخارآفرینان المپیاد‌های علمی در آمل تجلیل شدند
  • جشنواره سراسری اقوام ایران زمین در لرستان برگزار می‌شود
  • آیین بزرگداشت مقام معلم در دانشگاه اصفهان برگزار شد
  • برگزاری آزمون غربالگری شانزدهمین المپیاد علمی دانشجویان علوم پزشکی
  • سی سخت میزبان المپیاد کوهنوردی سازمان تامین اجتماعی کشور
  • آزمون غربالگری درون دانشگاهی المپیاد علمی دانشجویی وزارت بهداشت در دانشگاه آزاد برگزار شد
  • برگزاری کنفرانس فیزیک بنیادی ایران به میزبانی قم
  • اختتامیه جشنواره قرآنی، فرهنگی و هنری شهید آوینی برگزار می شود
  • همایش ملی «نماز، دانشگاه، بایسته‌ها و شایسته‌ها» برگزار می‌شود
  • رقابت داوطلبان شانزدهمین دوره المپیاد علوم پزشکی در دانشگاه آزاد یزد