Web Analytics Made Easy - Statcounter

ایسنا/اصفهان ناظر اجرایی هشتمین جشنواره نوجوان خوارزمی در محور برنامه نویسی نمایندگان انتخاب شده در زیرمحور کدنویسی هشتمین جشنواره نوجوان خوارزمی را اعلام کرد.

ابوالفضل باقری در گفت‌وگو با ایسنا با اشاره به برگزاری اختتامیه هشتمین جشنواره نوجوان خوارزمی به میزبانی اصفهان، اظهار کرد: جشنواره در ۹ محور برگزار شد که در این دوره سه محور ریاضیات، کدنویسی و مناظره برای نخستین بار جز محورهای جشنواره قرار گرفت.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی افزود: در محور کد نویسی ۴۶ دانش‌آموز شامل ۴۰ پسر و ۶ دختر حضور داشتند و در قالب ۳۲ تیم از استان‌های مختلف کشور شرکت کردند. آثار در سه زیرمحور برنامه کاربردی، طراحی وب و ساخت بازی بررسی شد. 

ناظر اجرایی هشتمین جشنواره نوجوان خوارزمی در اصفهان ادامه داد: در برنامه کاربردی ۱۱ اثر، در طراحی وب ۹ اثر و ۱۲ اثر در ساخت بازی ارائه شد.

باقری خاطرنشان کرد: در نهایت در زیرمحور برنامه‌های کاربردی علیرضا صالحی زاده از اصفهان، علیرضا احمدی در زیرمحور بازی‌سازی از شهرستان برازجان استان بوشهر  و رضا کشوری از قائم شهر استان مازندران آثار خود را ارائه دادند و شایسته شناخته شدند.

وی بازدید از مرکز نواوری صنایع سرگرمی و شرکت در کارگاه یک روزه آشنایی با بازی سازی را از برنامه‌های جانبی این دوره از جشنواره دانست.

مرحله پایانی هشتمین جشنواره نوجوان خوارزمی در ۹ رشته شامل زبان و ادبیات فارسی، زبان انگلیسی، فعالیت‌ها و مسابقات آزمایشگاهی، بازارچه‌های کسب‌وکار دانش‌آموزی، ریاضیات، دست سازه، پژوهش، برنامه‌نویسی و مناظره علمی و با هدف کشف و پرورش استعدادهای نهفته دانش‌آموزان در سنین نوجوانی به میزبانی اصفهان برگزار شد.

انتهای پیام

منبع: ایسنا

کلیدواژه: استانی علمی و آموزشی جشنواره خوارزمي دانش آموز هشتمین جشنواره نوجوان خوارزمی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.isna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۵۹۶۸۳۹۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

اختتامیه هشتمین جشنواره طنز پهلو در فومن برگزار شد

ایسنا/گیلان اختتامیه هشتمین جشنواره ملی طنز و رسانه (طنزپهلو) یادمان کیومرث صابری فومنی(گل آقا) امروز، ۱۱ اردیبهشت‌ماه با حضور فرشاد مهدی‌پور، معاون امور رسانه و تبلیغات وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی، اسدالله عباسی استاندار گیلان، مسئولین کشوری و استانی و هنرمندان در شهر فومن برگزار و از برگزیدگان این جشنواره تجلیل شد.

فرشاد مهدی‌پور، معاون امور رسانه‌ای و تبلیغات وزارت ارشاد در این جشنواره ضمن گرامیداشت یاد مرحوم کیومرث صابری(گل آقا) اظهار کرد: جشنواره طنز پهلو اقدامی در راستای معرفی زنده یاد استاد کیومرث صابری بوده که باید تداوم داشته باشد.

وی با برشمردن ویژگی‌های طنز گل آقا، افزود: ارائه محتوای علمی و کارشناسی در قالب طنز در گل آقا مشهود بود و باعث جذب مخاطبان می‌شد؛ طنز همواره مورد استقبال گسترده مردم و مخاطبان است اما در حوزه طنز با چالش‌هایی مواجه هستیم که باید به تدریج اصلاح و رفع شود.

معاون امور رسانه‌ای وزارت ارشاد با تأکید بر تقویت محتوای طنز و طنزپردازی در محیط آموزشی، گفت: حوزه طنز و طنزپردازی با توجه به ظرفیت‌هایی که دارد نیازمند آموزش‌های علمی و فنی بوده و این احساس نیاز مشهود است.

مهدی‌پور با اشاره به افزایش دو برابری آثار ارسالی به دبیرخانه جشنواره طنزپهلو تصریح کرد: امسال ۱۱۲۹ اثر به جشنواره طنزپهلو در بخش‌های مختلف ارسال شده که در مقایسه با سال گذشته استقبال قابل توجهی داشته است.

اسدالله عباسی، استاندار گیلان هم در این مراسم با بیان اینکه گیلان، استان استعدادپروری بوده و زادگاه مفاخر، علما، نخبگان و فرهیختگان متعددی است، اظهار کرد: بیان نقد درست همواره باعث اصلاح امور می‌شود لذا همواره انتقاد منصفانه در جامعه اثرگذار بوده است.

وی با بیان اینکه انعکاس مشکلات، نواقص و مسائل در قالب درست منجر به اصلاح می‌شود، گفت: اصحاب رسانه و خبرنگاران همواره نقش نظارتی در جامعه دارند و می‌توانند با انتقاد منصفانه منجر به رفع کاستی و نواقص شوند لذا نقد سازنده هیچ وقت تلخ و گزنده نیست.

عباسی با بیان اینکه الگوپذیری رسانه‌ها در نقدپردازی از گل آقا مورد توجه قرار گیرد، افزود: طنز گل آقا در لایه‌های مختلف جامعه اثرگذاری بالایی داشته است زیرا طنز گل آقا استاد صابری فومنی در چارچوب خاص و مرزهای اخلاقی بیان می‌شد.

استاندار گیلان با بیان اینکه نسل جوان امروز تشنه نقدپردازی در چارچوب طنز گل آقاست لذا مکتب گل آقا باید در بخش طنزپردازی امروز جاری شود، بیان کرد: نشاط اجتماعی در قالب طنز در اولویت قرار گیرد.

سیدمحمدرضا خوشرو، مدیر شبکه نسیم سیما هم با بیان اینکه فومن زادگاه عارفان، بزرگان و اساتید است که باید بیشتر مورد توجه قرار گیرد، اظهار کرد: تلویزیون در خدمت طنزپردازان و اهالی طنز است.

وی با بیان اینکه باید سبک و سیمای استاد کیومرث صابری فومنی در رسانه ملی احیا شود، گفت: طنز بیان صریح، سریع و اثرگذار مسائل و چالش‌هاست که در رسانه ملی کاربرد ویژه‌ای دارد و در جامعه اثرگذار است، تلاش کردیم فرصتی برای تمامی شاعران و طنزپردازان فراهم شود.

خوشرو بیان کرد: امروز فرصت برای طنزپردازان در تلویزیون فراهم است و امیدواریم ظرفیت طنز در کشور افزایش یابد لذا وظیفه خود می‌دانیم طنزپردازان را شناسایی و از آنان دعوت و حمایت کنیم، در این راستا از طرح و ایده‌های طنزپردازان استقبال می‌کنیم.

امیرحسین طاهری، مدیرکل فرهنگ و ارشاد اسلامی گیلان نیز با بیان اینکه امیدواریم از این جشنواره‌ها در آینده بیشتر بهره‌مند شویم، گفت: کیومرث صابری فومنی باعث دورهمی هنرمندان طنزپرداز در استان گیلان شد و امیدواریم چنین تداوم چنین جشنواره‌هایی چراغ راهی برای فرهنگ و ارشاد اسلامی باشد.

وی در خصوص احیا و تکریم مفاخر استان گفت: تلاش داریم تا محل سکونت مفاخری که در این استان پرروش یافتند و حضور داشتند، احیا شود و برای تحقق این امر اقداماتی در دستورکار داریم این بناهای ارزشمند به خانه‌موزه تبدیل شوند.

عباس حسین‌نژاد، دبیر هشتمین دوره جشنواره ملی طنز و رسانه(طنزپهلو) هم در این مراسم با بیان اینکه امسال ۱۱۲۹ اثر به جشنواره طنزپهلو ارسال شده بود، گفت: استان‌های تهران، اصفهان، فارس، قم و خراسان رضوی به ترتیب بیشترین آثار ارسال به دبیرخانه جشنواره را داشتند، استان ‌گیلان هم از این نظر در رتبه ششم قرار دارد.

وی با بیان اینکه این جشنواره در بخش‌های مختلف داستان کوتاه طنز، شعر طنز، نثر طنز، طنز چندرسانه‌ای، کاریکاتور و کارتون برگزار شد، افزود: در بخش داستان طنز ۲۴۴ اثر، کاریکاتور و کارتون ۲۲۶ اثر، شعر طنز ۲۵۷ اثر، طنز چند رسانه‌ای ۱۰۱ اثر و طنزمطبوعاتی ۳۰۱ اثر به دبیرخانه جشنواره رسیده است.

حسین‌نژاد در خصوص هیات داوران این جشنواره تصریح کرد: امید مهدی‌نژاد و سعید سلیمانپور در بخش شعر، داوود امیریان و رضا ساکی در بخش داستان، امیر اسماعیلی و مهدی واقفی در بخش چندرسانه‌ای، احمد عربانی و مجید خسرو انجم در بخش کاریکاتور، محسن فراهانی و علی‌اکبر قاضی‌زاده در بخش نثر مجموع آثار رسیده به هشتمین جشنواره ملی طنز پهلو را ارزیابی و داوری کردند.

وی گفت: در این جشنواره به ۲۰ نفر از برگزیدگان در بخش‌های داستان کوتاه طنز، شعر طنز، نثر طنز، طنز چندرسانه‌ای، کاریکاتور و کارتون جوایز ارزنده‌ای اهدا می‌شود.

انتهای پیام

دیگر خبرها

  • اعضای شورای سیاستگذاری جشنواره فیلم کودک معرفی شدند
  • معرفی ریسباف محور طرح های سرمایه گذاری گردشگری اصفهان
  • هشتمین جشنواره طنز و رسانه «طنز پهلو»
  • تکیه خاتون آبادی؛ محور دومین رویداد تکیه گرد
  • اعضای شورای سیاستگذاری سی و ششمین جشنواره فیلم کودک معرفی شدند
  • جشنواره نوجوان خوارزمی در مهرستان و خاش
  • اختتامیه هشتمین جشنواره طنز پهلو در فومن برگزار شد
  • تصاویری از هشتمین جشنواره ملی طنز و رسانه در فومن
  • حدود ۸ هزار دانش آموز درجشنواره خوارزمی در خاش
  • معرفی برگزیدگان هشتمین جشنواره ملی طنز و رسانه