Web Analytics Made Easy - Statcounter

مهدی نوروزیان کارگردان بریتانیایی و ایرانی تبار به تازگی فیلمبرداری فیلم جدیدش را در ایران با بازی لیلا حاتمی به پایان رسانده است.

به گزارش ایران اکونومیست، این فیلم که «زمانی برای ابدیت» نام دارد، اولین فیلم سینمایی ساخته مهدی نوروزیان در دوهه اخیر پس از فیلم کوتاه نامزد اسکار «کشتن جو» در سال ۱۹۹۹ و فیلم سینمایی «لئو» با بازی «جوزف فاینس»، «الیزابت شو»، «دنیس هاپر» و «سم شپرد» در سال ۲۰۰۲ محسوب می‌شود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

لیلا حاتمی که در حال حاضر به عنوان یکی از داوران بخش مسابقه اصلی در جشنواره ونیز حاضر است در فیلم سینمایی «زمانی برای ابدیت»، نقش زنی را بازی می کند که در تلاشی بی وقفه و ظاهرا بیهوده درجستجوی همسر گمشده اش است. در این شرایط فشار بی‌سابقه‌ای به رابطه او با دختر ۱۲ ساله‌اش وارد می‌شود و ....

نوروزیان این اثر را یک درام متافیزیکی در مرزهای علمی -تخیلی توصیف می‌کند که به پویایی‌های اجتماعی موجود در ایران معاصر می‌پردازد. این کارگردان به ددلاین می‌گوید: «فضای علمی-تخیلی در فیلم هیچ ربطی به فضاپیماها و موجودات فضایی ندارد و بیش از هر چیز دیگری به فضای ذهنی متفاوت مربوط می شود و فضای ذهن در فیلم شکل واقعی به خود می‌گیرد».

این سینماگر به نشریه ددلاین می گوید که انتخاب لیلا حاتمی از همان ابتدا در رأس آرزوهایش قرار داشت و  از اول قرار بوده لیلا در این نقش بازی کند و این شخصیت برای او نوشته شده بود و خوشبختانه او این نقش را پذیرفته است.

این فیلم در طول ۸۷ روز به طور کامل در ایران فیلمبرداری شده است و لوکیشن‌های آن شامل شهر پایتخت تهران، جزیره قشم در جنوب ایران، شهر کویری باستانی مرکزی ورزنه، مازندران و منطقه کوهستانی شمال ایران هم مرز با دریای خزر می‌شود.

نوروزیان به همراه کمپانی‌اش «Joy Films» که مقر آن در شهرهای لندن و دوبی است در کنار علی آذرمی سرمایه گذاری و تولید فیلم «زمانی برای ابدیت» را بر عهده دارند. او همچنین از نیکی کریمی نیز برای معرفی سپیده قربانی و علی اصغری نویسندگان همکارش در نگارش فیلمنامه و تعیین چارچوب فیلمبرداری در ایران قدردانی می‌کند.

نوروزیان دوری ۲۰ ساله‌اش از سینما را حاصل شرایط می‌داند و نه انتخاب او همچنین اعلام کرد که چهار پروژه سینمایی و تلویزیونی دیگر نیز در دست ساخت دارد که شامل یک سریال اکشن-درام درباره کوروش کبیر بنیانگذار اولین امپراتوری ایرانی، دو فیلم بلند سینمایی با مضمون عاشقانه در لندن و ایرلند است و  همچنین در حال کار بر روی اقتباسی از شاهانه فردوسی است.

این سینماگر ۶۴ ساله در سال‌های اخیر بیشتر به عنوان کارگردان ویدئوهای تجاری با کمپانی «RSA Films» متعلق به «ریدلی اسکات» همکاری نزدیکی داشته است.

 

 

 

منبع: خبرگزاری ایسنا برچسب ها: مهدی نوروزیان ، لیلا حاتمی ، فیلم زمانی برای ابدیت

منبع: ایران اکونومیست

کلیدواژه: مهدی نوروزیان لیلا حاتمی لیلا حاتمی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت iraneconomist.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایران اکونومیست» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۵۹۶۹۹۸۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

نگاهی به فیلم هویت حاتمی‌کیا، به مناسبت بازپخش از شبکه نمایش

جوانی به نام "ناصر" پس از درگیری با دوستانش، در راه بازگشت به خانه با موتورش به شدت تصادف کرده و در مسیر انقلاب به بیمارستان به عنوان مجروح جنگی بستری می‌گردد. ناصر در رمحیطی به هوش می‌آید که همه او را به عنوان مجروح جنگی می‌شناسند. او در فرار از گذشته سعی می‌کند خود را در ورای هویت تازه‌اش پنهان سازد، اما در میان مجروحین کسی هست که او را می‌شناسد... در کشاکش و رویاروئی با دنیای تازه، ناصر باید از دو چهره خود یکی را برگزیند و سرانجام با دنیای گذشته‌اش وداع می‌کند.

به گزارش تجارت نیوز، بازیگران فیلم هویت چه کسانی هستند؟ در هویت بازیگرانی، چون جلیل فرجاد، رضا اسدی، علی غلامی، ابوالقاسم مبارکی، احمد ناطقی، محسن عظیمی‌نیا و حسن اسدی به ایفای نقش و بازیگری پرداخته‌اند. در فیلم هویت حدود ۷ بازیگر جلوی دوربین رفته‌اند که از نظر تعداد بازیگران می‌توان هویت را یک اثر کم‌بازیگر و با تعداد شخصیت‌های داستانی کم عنوان کرد.

نقدی که درباره این فیلم نوشته شده اینگونه است:

غیر از جزئیات تکنیکی، خصوصیاتی که به فیلم هویت اهمیت سیاسی و اجتماعی داد، تعریفی بود که حاتمی‌کیا از خودش تو جایگاه کارگردانی داشت. سینمای حاتمی‌کیا سینمای هشداره. نه دنبال تفسیر واقعیت‌هاست، نه توصیه می‌کنه و نه اینکه پژواک و انعکاس صدای اکثریته.

اولین فیلم حاتمی‌کیا که برخلاف باقی کارهاش از نظر تکنیکی چندان چشمگیر نبود، این خصوصیت دیده‌بانی و کشف معضلی که قراره یقه جامعه رو بگیره، وجود داشت.

اسم این فیلم (هویت) قرار بود به مسئله سال‌های بعد برای بخش قابل توجهی از جامعه تبدیل بشه و تو سینمای ایران هم این قضیه، یعنی هویت، بین طیف‌های مختلف به بحران تبدیل شد. تو دو-سه سال بعد، از مخملباف گرفته تا مهرجویی و حتی آدمی که وسط اینا بود، یعنی کیارستمی، همه فیلمایی ساختن که جان و کلام‌شون و مایه‌ی اصلی‌شون بحران هویت بود.

دیگر خبرها

  • حضور پررنگ بنیاد سینمایی فارابی در نمایشگاه کتاب
  • حضور انتشارات بنیاد سینمایی فارابی با ۱۶ اثر جدید در نمایشگاه کتاب
  • بنیاد سینمایی فارابی، ۱۶ عنوان کتاب جدید را در نمایشگاه کتاب تهران رونمایی می‌کند
  • تبلیغات صوتی نامزدهای دور دوم انتخابات مجلس در نرم افزار ایران صدا فراهم شد
  • باغ کتاب میزبان جشنواره ملی فیلم اقوام ایرانی شد
  • خسرو غفوریان کیست؟ / عکس‌هایی که برای ژیلا صادقی داستان شد/ هنوز توماج صالحی ترند است/ هجمه جدید علیه کاظم صدیقی با نام لیلا
  • عمارت نوفل لوشاتو میزبان چه نمایش‌هایی است؟/ تاریخ فرهنگ و هنر ایران، مدیون کیمیایی است
  • راه اندازی ۵۰ خانه محیط زیست در خراسان جنوبی/یک تجربه موفق
  • حضور مخرب هوش مصنوعی در سینما/ به جوانان اعتماد کنیم
  • نگاهی به فیلم هویت حاتمی‌کیا، به مناسبت بازپخش از شبکه نمایش