Web Analytics Made Easy - Statcounter

رئیس سازمان امور دانشجویان گفت: همه دانشجویان فرزندان ما و عضو خانواده بزرگ دانشگاهیان کشور هستند، بنابراین باید حداکثر تلاشمان را به کارگیریم تا دانشجویان با کمترین مشکل، سال تحصیلی‌ جدید را آغاز کنند و بدون دغدغه به مسائل علمی خود بپردازند.

به گزارش ایران اکونومیست، دکتر هاشم داداش‌پور در هفتادمین نشست معاونان دانشجویی دانشگاه‌ها و مراکز آموزش عالی سراسر کشور که به میزبانی دانشگاه محقق اردبیلی برگزار شد، گفت: از سرگیری کامل آموزش حضوری دانشگاه‌ها پس از غلبه بر ویروس منحوس کرونا اتفاق مبارکی است که با نقش آفرینی مؤثر معاونان دانشجویی، همکاران و کارشناسان این حوزه، خاطره ماندگاری را در اذهان دانشجویان بجای خواهد گذاشت.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

دکتر داداش‌پور ادامه داد: البته بازگشایی کامل دانشگاه‌ها پس از دوسال آموزش مجازی به جهت همه‌گیری کرونا، چالش‌هایی را نیز با خود به همراه دارد که معاونان دانشجویی باید برای مواجهه با آن‌ها برنامه‌ریزی لازم را انجام دهند و همچون گذشته در میدان حضور یابند.

معاون وزیر علوم تصریح کرد: بخش قابل توجهی از دانشجویان به دلیل تعطیلی آموزش حضوری و عدم تعامل با دانشجویان در محیط دانشگاه، تجربه دانشجویی نداشته‌اند و لذا باید برنامه‌ریزی کنیم تا این عزیزان در کوتاه‌ترین زمان ممکن  از این چالش عبور کنند. 

رئیس سازمان امور دانشجویان با تاکید بر ضرورت آموزش دانشجویان برای گذر از مسائل مبتلا به کرونا، اظهار کرد: باید شیوه‌ها و مهارت‌های ارتباطی مؤثر، زیست سالم‌دانشجویی، تاب‌آوری در مواجهه با سختی‌ها و بازگشت به شرایط آموزش حضوری را در دستور کار قرار دهید.

دکتر داداش‌پور در پایان با اشاره به مسائل صنفی و رفاهی دانشجویان  و تاثیر اجرای قانون آزادسازی نرخ ارز بر قیمت تمام‌شده غذای دانشجویان به معاونان دانشجویی دانشگاه‌ها اطمینان داد: دولت و مجموعه سازمان برنامه و بودجه، سازمان امور دانشجویان و صندوق رفاه جلسات هماهنگی متعددی را برگزار کرده‌اند و راهکارهای مختلف را بررسی و ارائه می‌کنند تا مشکل تغذیه  دانشجویان را سرو سامان دهند.

به نقل از وزارت علوم، هفتادمین نشست معاونان دانشجویی دانشگاه‌ها و مراکز آموزش عالی سراسر کشور به مدت سه روز از  ۱۶ لغایت ۱۸ شهریور ماه به میزبانی دانشگاه محقق اردبیلی برگزار شد.

 

منبع: خبرگزاری ایسنا برچسب ها: وزارت علوم ، سازمان امور دانشجویان ، کروناویروس ، پساکرونا

منبع: ایران اکونومیست

کلیدواژه: وزارت علوم سازمان امور دانشجویان کروناویروس پساکرونا سازمان امور دانشجویان معاونان دانشجویی دانشگاه ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت iraneconomist.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایران اکونومیست» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۵۹۷۰۹۶۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

مراکز برتر مشاوره و سبک زندگی دانشگاه‌های کشور در زاهدان معرفی شدند

 مدیرکل دفتر توسعه فناوری اطلاعات، امنیت و هوشمندسازی سازمان امور دانشجویان وزارت علوم در اختتامیه این همایش اظهار کرد: کاربرد هوش مصنوعی به منظور هوشمندسازی خدمات از اولویت های سالجاری سازمان امور دانشجویان در حوزه مشاوره و سلامت است.

مصطفی صالحی با اشاره به بیانات مقام معظم رهبری با این مضمون که باید به‌گونه‌ای عمل کنیم تا ایران جزو ۱۰ کشور برتر هوش در دنیا قرار گیرد، گفت: همگام با پیشرفت سریع فناوری‌های دیجیتالی، با پیدایش تحول‌های جدید در این زمینه و ظهور هوش مصنوعی در کاربردهای واقعی، انقلابی در فناوری اطلاعات رخ داده است، به طوری که بسیاری از کارها در جهان امروز، با بکارگیری ابزارها و روش‌های هوشمند انجام می‌شود.

وی افزود: طی سالهای گذشته بسیاری از دانشگاه های کشور گام های کوچک یا بزرگی به سمت هوشمندسازی برداشته اند و تلاش می شود با گسترش این اقدامات، بهبود سطح کمی و کیفی ارائه خدمات به دانشجویان احساس شود.

مدیرکل دفتر توسعه فناوری اطلاعات، امنیت و هوشمندسازی سازمان امور دانشجویان وزارت علوم بیان کرد: در این راستا، پروژه های هدفگذاری شده در سالجاری با تمرکز بر بکارگیری ابزارهای هوش مصنوعی در حوزه مشاوره و سلامت شامل دستیار هوشمند (ربات گفتگو محور) مشاوره، اعتبارسنجی و تحلیل داده‌های کارنامه های جسم و روان به منظور سنجش ریسک روانی، جسمی و تحصیلی دانشجویان و پیش بینی رفتارهای پر خطرشان است.

مدیرکل دفتر مشاوره، سلامت و سبک زندگی سازمان امور دانشجویان نیز در این مراسم ضمن قدردانی از تمامی دست اندرکاران برگزاری این همایش سه روزه، اظهار کرد: چالش های فراروی مراکز را با همکاری و همفکری یکدیگر باید برطرف کنیم و همه دانشگاهها مکمل همدیگر باشیم.

 ابراهیم نعیمی تصریح کرد: همه دانشگاه‌ها باید شورای سلامت و سبک زندگی را تشکیل داده و جریان سلامت در حوزه دانشجویی را پویا نگه دارند.

باشگاه خبرنگاران جوان سیستان و بلوچستان زاهدان

دیگر خبرها

  • واکنش به کشتار در غزه؛ حقیقت جنبش‌های دانشجویی در آمریکا
  • بازداشت ها در جنبش دانشجویی حامی فلسطین در آمریکا به روایت آمار
  • افول تشکل‌های دانشجویی، بدنه اجرایی کشور را تضعیف می‌کند
  • عجایب جدید از ویروس کرونا؛ مردی پس از ۶۱۳ روز بیماری درگذشت!
  • محکومیت سرکوب اعتراضات دانشجویی در آمریکا از سوی نمایندگی ایران در سازمان ملل
  • مردی که ۶۱۳ روز کرونا داشت، فوت کرد
  • جنبش دانشجویی آمریکا خواب را از چشم قاتلان کودکان غزه ربوده است
  • مراکز برتر مشاوره و سبک زندگی دانشگاه‌های کشور در زاهدان معرفی شدند
  • هوشمندسازی خدمات حوزه مشاوره و سلامت دانشجویی با به‌کارگیری هوش مصنوعی
  • فعالیت هدفمند در فضای مجازی مورد توجه قرار گیرد