Web Analytics Made Easy - Statcounter

اسکندر امینی اظهار داشت: در آزمون ورود به حرفه مهندسان سه هزار و ۱۶۴ نفر شرکت کردند.

از مزایای شرکت و قبولی در این آزمون می‌توان به دریافت یک مجوز اشتغال به کار معتبر، امکان تأسیس دفاتر طراحی، ثبت و رتبه‌بندی شرکت مهندسی، دریافت سهمیه سالانه کاری مشخص از طرف سازمان نظام مهندسی اشاره کرد.

وی ادامه داد: از مجموع داوطلبان دو هزار و ۶۴۸ نفر آقا و ۵۱۶ نفر بانو بودند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

 

امینی گفت: آزمون ورود به حرفه مهندسی در رشته‌های عمران و معماری (اجرا)، مکانیک و برق (نظارت – اجرا)، عمران و معماری (نظارت)، شهرسازی، نقشه برداری، ترافیک، کارشناس ماده ۲۷ و آزمون کاردان فنی ساختمان، عمران (محاسبات)، مکانیک و برق (طراحی)، طرح و اجرای گود، پی و سازه نگهبان، ارزیابی، طرح و اجرای بهسازی و معماران تجربی برگزار شد.

بیشتر بخوانید

شکافتن کوه ها؛ راهی برای برقراری امنیت جاده‌ای

وی بیان کرد: رشته عمران (نظارت) با ۶۶٩ نفر داوطلب بیشترین تعداد و رشته طرح و اجرای گود، پی و سازه نگهبان با ٢ نفر داوطلب کمترین تعداد شرکت کننده را داشتند.

باشگاه خبرنگاران جوان چهارمحال و بختیاری شهرکرد

منبع: باشگاه خبرنگاران

کلیدواژه: ورود به حرفه مهندسان مجوز اشتغال سازمان نظام مهندسی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.yjc.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «باشگاه خبرنگاران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۵۹۷۳۲۹۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

عضو هیأت علمی دانشگاه، ولی عصر (عج) رفسنجان استاد نمونه کشوری شد

حسن هاشمی پور عضو هیأت علمی دانشگاه، ولی عصر (عج) رفسنجان در سال ۱۴۰۳ به عنوان استاد نمونه کشوری انتخاب شد.

به گزارش گروه استان‌ها خبرگزاری دانشجو، حسن هاشمی پور متولد ۱۳۵۰ در رفسنجان است که مقطع کارشناسی در رشته مهندسی شیمی در دانشگاه تهران و مقطع کارشناسی ارشد و دکترا در رشته مهندسی شیمی در دانشگاه صنعتی امیرکبیر را گذرانده است.

وی استاد تمام رشته مهندسی شیمی بوده که دارای سابقه تدریس ۲۳ سال در دانشگاه‌های شهید باهنر کرمان و، ولی عصر (عج) رفسنجان است.

حوزه تخصص وی سینتیک شیمیایی و جداسازی مواد در قالب پژوهش‌های تجربی و ریاضی با تاکید بر فناوری نانو است که نتایج این تحقیقات چاپ حدود ۱۰۰ مقاله در مجلات معتبر ملی و بین‌المللی، یک ثبت اختراع بین‌المللی، یک کتاب با ناشر بین‌المللی و دو کتاب با ناشر ملی است.

دیگر خبرها

  • برگزاری آزمون کسب مدرک تخصصی ۱۵۴ حافظ قرآن در بوشهر
  • اجرای طرح نظارت از تاکسی‌های سطح شهرکرد
  • جزئیات برگزاری کنکور مجدد برای داوطلبان سیل‌زده
  • عضو هیأت علمی دانشگاه، ولی عصر (عج) رفسنجان استاد نمونه کشوری شد
  • شرکت ۹ هزار و ۷۹۲ نفر در آزمون استخدامی آموزش و پرورش خراسان شمالی
  • ۱۰۰۰ قطعه زمین در راستای اجرای طرح جوانی جمعیت آماده سازی شد
  • انتخاب رشته بیش از ۸۸ هزار نفر در کنکور دکتری ۱۴۰۳
  • جزئیات اولین آزمون دکتری حرفه‌ای فیزیوتراپی اعلام شد
  • جزییات اولین آزمون دکتری حرفه‌ای فیزیوتراپی اعلام شد
  • رشد ۸ درصدی توسعه متوازن رشته‌ای/ شرکت ۲۷ هزار نفر در امتحانات نهایی خرداد ماه