Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش «نماینده»، همایون سامه یح نجف آبادی با انتقاد از جوسازی ها علیه پزشکان، گفت: زمانی که در کشور بحرانی مانند کرونا پیش می آید مردم و مسئولان از خدمات کادر درمانی قدردانی می کنند اما در سایر زمان ها به گونه ای القا شده که گروه پزشکی گروهی ثروتمند هستند و در برخی خبرها از درآمد آنان جوسازی و در حقشان کم لطفی می شود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی ادامه داد: من داروسازهستم و تضاد منافع هم در این رابطه وجود ندارد که تصور شود از حوزه خودم دفاع می کنم در این رابطه با توجه به شرایط سخت پذیرش پزشکان و سخت گیری های انجام شده گروه پزشکی جزو نخبگان جامعه هستند و همانطوری که باید در سایر رشته ها و مشاغل به نخبگان احترام بگذاریم و شرایط فعالیت آنها را تسهیل کنیم باید پزشکان را هم حمایت کرد.

نماینده مردم کلیمیان در مجلس یازدهم افزود: پزشکان علاوه بر 12 سال تحصیل در مدارس، سال های زیادی را باید در دانشگاه ها تحصیل کنند و تخصص بگیرند و بسیاری از این آنان در دوران تحصیل با مشکلات عدیده مالی مواجه می‌شوند.

نجف آبادی با بیان اینکه پزشکان مجبور به گذراندن شیفت های اجباری طولانی مدت هستند، گفت: با توجه به کوتاهی مدت زمان استراحت و شرایط سخت تحصیل سزاوار است این قشر از درآمد به نسبت خوبی برخوردار باشند هر چند تنها این موضوع شامل تعدادی اندکی از پزشکان شده و اغلب پزشکان درآمد پایینی دارند.

عضو کمیسیون بهداشت و درمان مجلس شورای اسلامی ادامه داد: حمایت‌ها از پزشکان فعال در مناطق محروم و روستاها باید به گونه‌ای باشد که درآمد کافی به آنها پرداخت شود تا بتوانند به خوبی انجام وظیفه کنند؛ کشور برای تحصیل این افراد هزینه های زیادی را صرف کرده و باید به نحوی بتوان آنان را در کشور ماندگار و از خروجشان جلوگیری کرد.

عضو کمیته دارو و غذا کمیسیون بهداشت و درمان مجلس یادآور شد: تعرفه های تعیین شده توسط نظام پزشکی و دولت پایین بوده و می طلبد که اصلاح شود؛ تعداد اندکی پزشک نجومی بگیر داریم و این امر باعث شده مردم تصور کنند اغلب پزشکان درآمد بسیار بالایی دارند در حالی که این گونه نیست و اغلب پزشکان درآمد متوسطی دارند.

وی در مورد اظهارات اخیر معاون آموزشی وزارت بهداشت مبنی بر اصلاح نظام پرداخت، گفت: امیدواریم وزارت بهداشت به نحوی این کار را انجام دهد که تمایل پزشکان برای تحصیل در برخی تخصص ها افزایش یابد زیرا در حال حاضر بی رغبتی نسبت به برخی رشته ها به گونه ای شده که پزشک می تواند حتی بدون آزمون وارد برخی رشته ها شود.

منبع: نماینده

کلیدواژه: عضو کمیسیون بهداشت و درمان پزشکان نماینده رشته ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت namayande.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «نماینده» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۵۹۷۵۰۰۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

علت محبوبیت رشته‌های پزشکی و پیراپزشکی در کشورمان چیست؟

به گزارش خبرنگار خبرگزاری علم و فناوری آنا، داریوش جاوید در مراسم گرامیداشت مقام شامخ استاد در دانشگاه آزاد اسلامی واحد ارومیه با بیان اینکه اندیشه‌های شهید مطهری باید الگوی اساتید دانشگاه باشد، اظهار کرد: اگر اندیشه‌های این شهید بزرگوار در جوانان ما رسوخ کند، علم با عمل همراه می‌شود.

وی با اشاره به مطلبی از استاد الهی قمشه‌ای عنوان کرد: استاد باید محبوب باشد تا درس محبوب باشد، و استاد زمانی محبوب می‌شود که عاشق باشد و جذبه عشق استاد همان هیبت استاد را نشان میدهد. دانشجو و دانش آموز درس را هرچقدر هم که سخت باشد، اگر به استاد علاقه‌مند باشند فرامی‌گیرند.

معاون توسعه و مدیریت منابع دانشگاه آزاد اسلامی در ادامه با اشاره به کاهش تعداد دانشجویان دانشگاه آزاد اسلامی در سال‌های اخیر به ۸۳۰ هزار دانشجو به تبعیت از کاهش هرم جمعیتی و افزایش مراکز علمی افزود: اگر همین میزان به ۶۸۰ هزار دانشجو می‌رسید، امکان کنترل دانشگاه آزاد اسلامی مشکل می‌شد، اما با عنایت خداوند و ایده‌پردازی‌های دکتر طهرانچی، اعتماد مردم به این دانشگاه مجدداً جلب و در حال حاضر دانشگاه آزاد اسلامی از انتخاب اول جوانان برای تحصیل است و یک‌میلیون و ۳۶۰ هزار دانشجو در حال تحصیل در این دانشگاه هستند.

جاوید، هدف از صدور بخشنامه‌های مختلف در حوزه‌های متفاوت را تحول عنوان کرد و گفت: تحول در دانشگاه تنها با همدلی و همکاری تمام اعضای هیئت علمی و کارکنان اتفاق می‌افتد و ذکر این نکته ضروری است که برای پیشبرد اهداف دانشگاه، تحول یک نیاز اساسی است.

وی، دلیل محبوبیت رشته‌های پزشکی و پیراپزشکی در کشورمان را ارتباط موثر بین علم و عرصه دانست و گفت: متأسفانه در رشته‌های غیرپزشکی به‌دلیل وجود فاصله بین عرصه و علم دچار مشکل هستیم و تأسیس دانشکده‌های تعلیم و تربیت اسلامی و سایر دانشکده‌ها برای رفع همین چالش است که دانشجویان رشته‌هایی مانند روانشناسی، علوم تربیتی و سایر رشته‌ها همزمان با تحصیل، در عرصه عمل نیز حضور داشته باشند.

معاون توسعه و مدیریت منابع دانشگاه آزاد اسلامی با تأکید بر اینکه سرانه هر دانشجو در دانشگاه آزاد اسلامی بین ۱۴ تا ۱۵ میلیون است، افزود: این دانشگاه به دنبال برقراری عدالت آموزشی است تا همه جوانان این کشور امکان استفاده از تحصیلات دانشگاهی را داشته باشند.

جاوید، رفع دغدغه و چالش همکاران و مسائل معیشتی و رفاهی آنان را از مهم‌ترین برنامه‌های دانشگاه برشمرد و افزود: در تحول اداری، کارکنان نیز مانند اعضای هیات علمی، ارتقا پیدا می‌‌کنند.

وی با ارائه یک خبر خوب نیز تصریح کرد: از این پس حق‌التحقیق به جای حق‌التدریس به صورت متمرکز از سوی سازمان مرکزی دانشگاه آزاد اسلامی پرداخت می‌شود و خروجی پژوهشیار در این خصوص مبنای عمل است.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • شرایط سخت رزیدنت‌ها و پزشکان طرحی/ تعهد محضری و ضمانت می گیریم
  • وضعیت بحرانی رزیدنت‌ها و پزشکان طرحی/ شرایط را سخت‌تر کرده ایم
  • ایجاد عدالت و شفافیت اقتصادی هدف لایحه اصلاح قانون مالیات‌های مستقیم
  • رقابت بیش از ۱۲ هزار نفر در آزمون دستیاری پزشکی/افزایش ۱۲درصدی ظرفیت برای امسال
  • افزایش ۱۲ درصدی ظرفیت پذیرش در آزمون دستیاری پزشکی سال ۱۴۰۳
  • تحصیل پنجاه هزار طلبه خواهر در مدارس علمیه کشور
  • افزایش رشته‌های مقطع کارشناسی ارشد در دانشگاه آزاد شهرکرد
  • علت محبوبیت رشته‌های پزشکی و پیراپزشکی در کشورمان چیست؟
  • علی جدی در گفت و گو با قدس: مجلس باید مالیات بر درآمد در مناطق محروم را کاهش دهد
  • افزایش رشته‌های کارشناسی ارشد دانشگاه آزاد اسلامی واحد شهرکرد