Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «خبرآنلاین»
2024-04-28@05:45:31 GMT

غمگین‌ترین مردم دنیا به روایت گالوپ

تاریخ انتشار: ۱۹ شهریور ۱۴۰۱ | کد خبر: ۳۵۹۷۶۵۳۹

غمگین‌ترین مردم دنیا به روایت گالوپ

در گزارش تحقیقاتی گالوپ آمده است دلیل افزایش نارضایتی در سراسر جهان در سال گذشته این است که جهان به مکانی غمگین و پراضطراب تبدیل شده است.

براساس گزارش گالوپ در نظرسنجی سال ۲۰۲۱ این موسسه، افغانستان و سایر کشورهایی که در شاخص تجربه منفی این نظرسنجی امتیاز بالایی داشتند، با بی ثباتی اقتصادی و سیاسی مواجه بودند که سلامت روانی مردم را تحت تاثیر قرار داده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

افغانستان با ۵۹ امتیاز در صدر این شاخص قرار گرفته و سپس لبنان با ۵۸ امتیاز کشور دوم با بیشترین شهروندان غمگین شناخته شده است.

شاخص تجربه منفی موسسه تحقیقاتی گالوپ، تجربه‌های افراد را از میزان افسردگی، اضطراب، عصبانیت و دردهای فیزیکی در زندگی روزمره آنها اندازه گیری می کند. بدین ترتیب امتیاز بالا در این شاخص به این معنی است که اکثریت جمعیت این احساسات را تجربه کرده اند.

براساس این نظرسنجی ۸۹ درصد افغان‌ها نگران، ۷۳ درصد آنها تحت فشار و ۶۱ درصد دیگر آنها غمگین اند.

گالوپ این نظرسنجی را سال گذشته پس از برگشت دوباره طالبان به قدرت و خروج نیروهای غربی از افغانستان انجام داده و نتیجه آن را در تارنمای رسمی‌ منتشر کرده است.

به گفته این موسسه بین المللی وضعیت عاطفی افغان‌ها نشان دهنده سردرگمی و بی اعتمادی است و اضطراب، استرس و افسردگی در افغانستان به بالاترین حد رسیده و در سال ۲۰۲۱ در بالاترین سطح در جهان قرار گرفته است.

افغان‌هایی که در این نظرسنجی شرکت کردند به موسسه گالوپ گفتند زندگی تلخی را تجربه می کنند و به زندگی شان از مقیاس صفر تا ده، بین دو تا چهار امتیاز دادند. در این رده بندی صفر بدترین وضعیت و ده بهترین وضعیت را نشان می دهد.

موسسه بین المللی گالوپ معتقد است از زمان آغاز روند نظرسنجی های این موسسه، مردم هیچ کشور دیگری در جهان تا این حد احساس نگرانی نکرده بودند.

در پایان گزارش گالوپ آمده است در دومین سال پس از شیوع همه‌گیری کرونا در جهان، مردم با تردیدهای بیشتری از قبل مواجه هستند و هنوز باوجود واکسیناسیون تعداد زیادی از مردم در جهان جان خود را از دست می‌دهند اما نمی‌توان تمام تقصیرها را درباره وضعیت روحی مردم به همه‌گیری ویروس کرونا نسبت داد. نظرسنجی گالوپ نشان می‌دهد طی یک دهه گذشته این روند وجود داشته و رو به افزایش بوده است.

311311

کد خبر 1672224

منبع: خبرآنلاین

کلیدواژه: افغانستان

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.khabaronline.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرآنلاین» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۵۹۷۶۵۳۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

گزینه رویایی ایران در آستانه فتح بهترین لیگ دنیا

به گزارش "ورزش سه"، در سومین دیدار از سری فینال‌های لیگ برتر والیبال ایتالیا موسوم به سوپرلیگا تیم پروجا توانست با نتیجه سه بر یک مقابل مونزا به برتری برسد تا حالا تنها یک برد دیگر تا قهرمانی در لیگ ایتالیا فاصله داشته باشد.

در این مسابقه شاگردان آنجلو لورنزتی که چندی پیش گزینه اصلی هدایت تیم ملی ایران نیز محسوب می‌شد ست های اول، دوم و چهارم  بازی را به ترتیب با نتایج 25 بر 15، 25 بر 18 و 25 بر 19 پیروز شدند و مونزا نیز ست سوم را با نتیجه 26 بر 24 پیروز شد، تا پروجا سری فینال را دو بر یک به سود خود کنند.

در این دیدار ستاره پروجا واسیم بن تارا تونسی بود که بیست امتیاز به دست آورد و اوله پلوتینتسکی اوکراینی نیز چهارده امتیاز کسب کرد. در تیم مونزا نیز اریک لوپکی و ران تاکاهشی به ترتیب هفده و چهارده امتیاز به دست آوردند.

پروجا اگر در بازی چهارم برابر مونزا به برتری برسد پس از چندین فصل عنوان قهرمانی سوپرلیگا را از آن خود خواهد کرد، در غیر این صورت کار به بازی سرنوشت ساز پنجم کشیده خواهد شد.

دیگر خبرها

  • کدام کشورهای جهان از سال ۲۰۱۰ غمگین تر شده‌اند؟ (+ اینفوگرافی)
  • اهمیت تلاش برای توسعه پژوهش‌های کاربردی در جهان اسلام
  • روایت یک کارگردان از فیلمسازی در نوجوانی/ هیچ چیز جز گوشی موبایل لازم نیست
  • تجلیل از راویان فعال روحانی موسسه فرهنگی روایت سیره شهدا
  • روایت سازنده مستند «مشتی اسماعیل» از شالیکاری
  • مهاجرت غیرقانونی «بحران جدی» از نگاه آمریکایی‌ها
  • مردمی که تلویزیون نمی‌بینند و سریال‌هایی که دیده نمی‌شود!
  • روایت مقام سابق موساد از «زیرساخت باور نکردنی دور زدن تحریم‌ها در ایران»
  • مردمی که تلویزیون نمی‌بینند و سریال هایی که دیده نمی‌شود!
  • گزینه رویایی ایران در آستانه فتح بهترین لیگ دنیا