Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرنگار ایرنا مهدی ابراهیمی روز شنبه در دیدار با نماینده مردم بیرجند، خوسف و درمیان در مجلس شورای اسلامی افزود: سرطان پستان یکی از مهمترین عوامل تهدید کننده مادران و دختران است.

وی تاکید کرد: برای به حداقل رسیدن تعداد بیماران مبتلا به این بیماری و درمان مبتلایان باید بیش از پیش تلاش کنیم.

سرپرست جهاددانشگاهی خراسان جنوبی بیان کرد: جهاد دانشگاهی خدمات شایسته‌ای در حوزه‌های مختلف از جمله پزشکی در کشور ارائه می‌کند که دارای دو ویژگی منحصر شامل خدمات با کیفیت بالا و تعرفه پایین است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی اظهار داشت: با پیگیری‌هایی که در هفته‌های اخیر صورت گرفت، قول پرداخت نیمی از هزینه‌های اولیه تامین یکی از مهمترین تجهیزات مرکز پیشگیری و درمان سرطان پستان توسط یکی از نهادهای انقلابی کشور داده شده است.

ابراهیمی ادامه داد: در صورت همراهی مسئولان استان در پرداخت مابقی هزینه خرید این دستگاه، سنگ بنای ایجاد مرکز پیشگیری و درمان سرطان پستان در جهاد دانشگاهی استان گذاشته خواهد شد.

وی بیان کرد: محدودیت‌های استان خراسان جنوبی و برخی استان‌های همجوار در زمینه شناسایی و تشخیص زودهنگام این بیماری و دسترسی نداشتن سریع و آسان این خدمات برای بانوان استان، چالشی است که چنانچه مورد پیگیری و اقدام عاجل قرار گیرد، خواهد توانست نجات بخش امنیت جانی، روانی و مالی شمار قابل توجهی از خانواده های این دیار باشد.

سرپرست جهاددانشگاهی خراسان جنوبی تصریح کرد: نمایندگان مجلس شورای اسلامی مصوبه‌ای در خصوص ماموریت جهاد دانشگاهی برای تشکیل شبکه ملی تشخیص زودرس و درمان سرطان پستان با متولی‌گری پژوهشکده معتمد جهاد دانشگاهی ابلاغ کردند.

وی افزود: جهاددانشگاهی خراسان جنوبی این آمادگی را دارد تا در این زمینه ورود جدی کند که این اقدام نیازمند حمایت‌های مادی و معنوی نمایندگان استان، دستگاه‌های اجرایی به ویژه استانداری و سازمان مدیریت و برنامه‌ریزی است.

ابراهیمی یادآور شد: پژوهشکده معتمد (سرطان پستان)، وابسته به جهاد دانشگاهی برای توسعه خدمات پیشگیری و درمان زود هنگام این بیماری در سطح کشور از واحدهای جهاد دانشگاهی که شرایط اولیه را فراهم کنند حمایت می‌کند.

وی ضمن قدردانی از اعلام حمایت نماینده مردم شهرستان‌های بیرجند، خوسف و درمیان از اقدام جهاد دانشگاهی استان در پیگیری راه‌اندازی مرکز پیشگیری و درمان سرطان در بانوان بر عزم جدی جهاد دانشگاهی کشور برای رفع مشکلات مردم در گام دوم انقلاب اسلامی تاکید کرد.

نماینده مردم بیرجند، خوسف و درمیان در مجلس شورای اسلامی هم گفت: جهاد دانشگاهی ظرفیت‌های بسیار خوبی دارد و لازم است خدمات جهاد دانشگاهی در استان بیش از پیش معرفی شود.

حسین خسروی ضمن اعلام حمایت از جهاد دانشگاهی در پیگیری ایجاد مرکز پیشگیری و درمان سرطان بانوان، اقدام برای بهبود اوضاع مردم استان را از وظایف ذاتی همه دستگاه‌های اجرایی و مسئولان کشور بر شمرد و بر پیگیری برای تحقق مطالبات مردم در چارچوب قوانین و در راستای محرومیت زدایی از استان تاکید کرد.

برچسب‌ها بیرجند خراسان جنوبی پژوهشکده معتمد

منبع: ایرنا

کلیدواژه: بیرجند خراسان جنوبی پژوهشکده معتمد بیرجند خراسان جنوبی پژوهشکده معتمد مرکز پیشگیری و درمان سرطان جهاد دانشگاهی خراسان جنوبی سرطان پستان

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۵۹۷۶۸۳۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

توزیع بیش از ۶۰۰ مورد تجهیزات بیمارستان در خراسان جنوبی


به گزارش خبرگزاری صدا و سیمای خراسان جنوبی، رئیس دانشگاه علوم پزشکی بیرجند گفت: در این مدت ۷۰ تخت ویژه آی سی یو با تجهیزات کامل، ۲۲ دستگاه آزمایشگاهی پیشرفته، ۳۱ دستگاه شاخص تشخیصی از جمله سه دستگاه ام ار آی برای قاین، فردوس و طبس، ۵۶۴ تخت بیمارستانی، دستگاه سی تی اسکن آنژیو (برای مرکز فوق تخصص قلب بیرجند) و یک دستگاه سی تی اسکن دیگر برای بیماران سرطانی و قلب و عروق با کمک دولت تأمین شده است.

موسوی میرزایی افزود: در دولت سیزدهم همچنین ۲ بیمارستان در خراسان جنوبی تکمیل شده و علاوه بر طرح‌های توسعه بیمارستان‌های بشرویه، درمیان و سرایان، برای قاین، نهبندان، زیرکوه و طبس هم پروژه فعال است.

وی با بیان اینکه هم اکنون ۱۲۱ نفر دستیار تخصصی پزشک در هشت رشته دانشگاه علوم پزشکی بیرجند مشغول به تحصیلند گفت: هم اکنون ۶۵ کد رشته در دانشگاه علوم پزشکی بیرجند فعال است و علاوه بر آن ۲۱۱ دانشجوی تحصیلات تکمیلی هم در رشته‌های مختلف از جمله مغز و اعصاب، جراحی اعصاب، بیماری‌های داخلی، قلب، رادیولوژی، جراحی عمومی و ... در حال تحصیلند تا به جمع جامعه‌ی پزشکی بپیوندند.

رئیس دانشگاه علوم پزشکی بیرجند افزود: ۴۳ مرکز سلامت شهری، ۶۱ مرکز سلامت روستایی، ۷۱ پایگاه بهداشتی، ۳۲۶ خانه بهداشت، ۸۵ پایگاه اورژانس جاده‌ای و ۲ پایگاه امداد هوایی در خراسان جنوبی خدمات بهداشتی ارائه می‌کنند.

وی گفت: افزایش کیفیت خدمات بهداشتی و درمانی در بخش خصوصی و دولتی مهمترین هدفگذاری در دانشگاه علوم پزشکی بیرجند است که هم اکنون حدود ۹ هزار پرسنل دانشگاه، برای تحقق این هدف تلاش می‌کنند.

دیگر خبرها

  • بهره‌مندی ۵۸۰ خانوار روستایی خراسان جنوبی از اینترنت پرسرعت
  • توزیع بیش از ۶۰۰ مورد تجهیزات بیمارستان در خراسان جنوبی
  • راه اندازی ۵۰ خانه محیط زیست در خراسان جنوبی
  • راه اندازی ۵۰ خانه محیط زیست در خراسان جنوبی/یک تجربه موفق
  • تامین امکانات مورد نیاز برای برگزاری دومین مرحله انتخابات مجلس
  • راه‌اندازی دستگاه لیزیک برای اولین بار در خراسان جنوبی
  • برگزاری نخستین رویداد ملی غذایی «فبین فود» در مشهد
  • تشخیص زودهنگام سرطان، پنجره‌ای به سوی زندگی
  • راه‌اندازی دستگاه لیزیک برای اولین بار در خراسان جنوبی 
  • میامی برای توسعه به راه اندازی کارخانه های فرآوری نیاز دارد