Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ایران اکونومیست»
2024-05-05@16:27:46 GMT

اعتراض‌ها در چین به قرنطینه کرونایی

تاریخ انتشار: ۶ آذر ۱۴۰۱ | کد خبر: ۳۶۴۸۳۵۹۶

اعتراض‌ها در چین به قرنطینه کرونایی

خشم عمومی در چین نسبت به گسترش قرنطینه کووید-۱۹ در سراسر کشور منجر به اعتراض‌های کم سابقه‌ای در منطقه سین کیانگ در غرب چین و پکن پایتخت این کشور شد.

به گزارش بامداد یکشنبه ایران اکونومیست از رویترز، جمعیت زیادی در شهر ارومچی پایتخت سین کیانگ به خیابان‌ها آمدند و شعار "به قرنطینه پایان دهید! " را سردادند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

آتش‌سوزی مرگبار روز گذشته در این ایالت که منجر به کشته شدن حداقل ۱۰ تن شد هم به این اعتراض‌ها دامن زد.

در یکی از ویدئوهایی که در شبکه‌های اجتماعی منتشر شده است عده زیادی در میدانی این قسمت از سرود ملی چین را می‌خوانند که «برخیزید، ای کسانی که از بردگی امتناع می‌کنند.»

رویترز تأیید کرد که این فیلم از ارومچی منتشر شده است، جایی که بسیاری از ۴ میلیون ساکن آن تحت برخی از طولانی‌ترین قرنطینه‌های کشور قرار دارند و تا ۱۰۰ روز از خروج از خانه منع شده‌اند.

بنا به گزارش رویترز، درپکن پایتخت کشور نیز برخی از ساکنان تحت قرنطینه اعتراض‌های کوچکی را برگزار و به مقامات محلی خود به دلیل محدودیت‌های تردد که برای آنها وضع شده، اعتراض کردند و خواستار پایان یافتن این محدودیت‌های طولانی شدند.

ظاهرا جرقه اصلی خشم عمومی مردم چین را آتش‌سوزی ساختمانی بلندمرتبه در ارومچی که عصر پنجشنبه منجر به کشته شدن ۱۰ نفر شد و فیلم‌هایی در مورد آن در رسانه‌های اجتماعی منتشر شد، زده است زیرا بسیاری از کاربران اینترنت فکر می‌کنند ساکنان ساختمان به علت قرنطینه نتوانسته‌اند به موقع فرار کنند چون ساختمان تقریبا قفل شده بود.

مقام‌های ارومچی در ساعات اولیه روز شنبه یک کنفرانس خبری برگزار کردند تا ادعاها درباره اینکه محدودیت‌های کرونایی مانع فرار و نجات ساکنان شده است را رد کنند.

دالی یانگ متخصص علوم سیاسی در دانشگاه شیکاگو می‌گوید: «در طول دو سال اول کرونا مردم چین به دولت اعتماد کردند تا بهترین تصمیم‌ها را برای مصون نگه داشتن آنها از ویروس اتخاذ کند اما اکنون مردم به طور فزاینده‌ای عملکرد دولت را زیر سوال می‌برند و در مورد پیروی از دستورالعمل‌ها تردید دارند.»

سین کیانگ محل زندگی ۱۰ میلیون اقلیت اویغور است. این کشور آسیای شرقی روز شنبه ۳۴ هزار و ۹۰۹ مورد جدید کرونا را ثبت کرد که بر اساس استانداردهای جهانی پایین است، اما در چین رکورد جدیدی محسوب می‌شود.

شانگهای پرجمعیت‌ترین شهر و مرکز مالی چین که در اوایل سال جاری یک قرنطینه دو ماهه را تحمل کرد، روز شنبه شرایط تست برای ورود به مکان‌های فرهنگی مانند موزه‌ها و کتابخانه‌ها را تشدید کرد و از مردم خواست آزمایش منفی حداکثر ۴۸ ساعته کرونای خود را به همراه داشته باشند.

  منبع: خبرگزاری ایرنا برچسب ها: کرونا ، چین ، پکن

منبع: ایران اکونومیست

کلیدواژه: کرونا چین پکن اعتراض ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت iraneconomist.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایران اکونومیست» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۶۴۸۳۵۹۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

آموزش نیرو‌های واکنش سریع در عربستان/ خارطوم اعتراض کرد

آموزش گروه جدیدی از نیرو‌های واکنش سریع سودان در عربستان، اعتراض خارطوم را به دنبال داشت.

به گزارش گروه سیاسی خبرگزاری دانشجو، به نقل از المیادین، منابع خبری از آموزش گروه جدیدی از نیرو‌های واکنش سریع در عربستان و اعتراض خارطوم به این اقدام خبر دادند.

روزنامه الاحداث سودان نوشت که شماری از نیرو‌های واکنش سریع که در عربستان آموزش نظامی دیدند، آماده جنگیدن در جنگ در سودان شدند.

خارطوم در همین راستا، اعتراض و مخالفت خود با آموزش دیدن نیرو‌های واکنش سریع در عربستان را بیان کرد.

المیادین گزارش داد: فیلم‌هایی منتشر شد که نشان می‌دهد شماری از نیرو‌های حمایت سریع، پس از پایان آموزش‌های خود در عربستان می‌رقصند.

عربستان روز چهارشنبه شاهد پایان آموزش نیرو‌های واکنش سریع در تخصص‌های نظامی مختلف بود. این تخصص‌ها شامل نیرو‌های ویژه، توپخانه، تک تیرانداز و فوریت‌های پزشکی بودند.

روزنامه الاحداث سودان نوشت که هدف از آموزش این نیروها، پیوستن به درگیری‌ها در سودان است. سخنگوی نیرو‌های واکنش سریع در این راستا تهدید کرد که این نیرو‌ها توان رسیدن به پورتسودان را دارند.

دیگر خبرها

  • فرید مرجایی، تحلیل گر مسائل آمریکا و مقیم این کشور: جنبش دانشجویی سپهر غالب بر فضای سیاسی آمریکا را به چالش کشید/ شبکه های اجتماعی امپراطوری رسانه ای را زیر سوال بردند/ تظاهرات دانشجویی خط قرمز انتقاد از اسرائیل را شکسته است
  • عکس| اعتراض عجیب‌وغریب چینی‌ها به شرایط کاری
  • درگیری ماموران امنیتی پاکستان و کولبران یک کشته برجای گذاشت
  • اعتراض استقلال خوزستان به انتخاب داور بازی سپاهان
  • گشتی در اقتصاد ایران | جاماندگان سهام عدالت برای اعتراض به کجا مراجعه کنند؟
  • کارگران شهرداری رودبار به عدم تحقق مطالبات خود اعتراض دارند
  • اعتراض ضدصهیونیستی دانشجویان آمریکا و اروپا محور مهم سخنان امامان جمعه گلستان
  • آموزش نیرو‌های واکنش سریع در عربستان/ خارطوم اعتراض کرد
  • بازداشت ۴۵ نفر به دلیل اعتراض به قانون ضد مهاجرتی سوناک
  • شمار دانشجویان بازداشتی در آمریکا به 2200 نفر رسید