اعلام اسامی روزهای هفته پژوهش و فناوری سال ۱۴۰۱
تاریخ انتشار: ۷ آذر ۱۴۰۱ | کد خبر: ۳۶۴۹۲۵۸۹
دکتر پیمان صالحی؛ معاون پژوهشی وزارت علوم، اسامی روزهای هفته پژوهش و فناوری را اعلام کرد.
به گزارش ایسنا، اسامی روزهای هفته پژوهش و فناوری به شرح زیر است:
۱۹ آذر؛ جهاد تبیین و دستاوردهای علمی و فناوری
۲۰ آذر؛ مدرسه و آینده سازان خلاق
۲۱ آذر؛ علوم انسانی و علوم پایه - ارکان اقتصاد دانشبنیان
۲۲ آذر؛ دانشگاه مبدا تولید دانش بنیان و اشتغال آفرین
۲۳ آذر؛ پژوهش و فناوری، بنیان مرجعیت و دیپلماسی علمی
۲۴ آذر؛ دانشمندان و سرآمدان علنث؛ پیشران پژوهش و فناوری
انتهای پیام
.بیشتر بخوانید: اخبار روز خبربان

منبع: ایسنا
کلیدواژه: هفته پژوهش و فناوری پژوهش و فناوری
درخواست حذف خبر:
«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را بهطور اتوماتیک از وبسایت www.isna.ir دریافت کردهاست، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۶۴۹۲۵۸۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۰۰۲۲۱۰۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتیکه در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.
با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.
خبر بعدی:
کنفرانس ملی پژوهشهای کاربردی، نوآوری و فناوری گیاهان دارویی و معطر برگزار شد
به گزارش گروه دانشگاه ایسکانیوز، نخستین کنفرانس ملی پژوهشهای کاربردری نوآوری و فناوری گیاهان دارویی معطر با رویکردبرنامه علمی صنعت و تجارت با حضور دکتر محمدمهدی طهرانچی رئیس دانشگاه آزاد اسلامی در شهرقدس برگزار شد.
عدم ورود شرکتهای دانش بنیان در زمینه تولید داروهای گیاهی/ برخی پزشکان در برابر تاثیرات گیاهان دارویی و طب سنتی مقاومت میکننددکتر طهرانچی در این همایش گفت: اگرچه تا رسیدن به نقطه مطلوب در صنعت غذا و داروهای گیاهی فاصله زیادی داریم، ولی بدون شک سعی داریم که این پژوهش ها را به زندگی مردم برسانیم و فقر و بیماری را از جامعه برطرف کنیم.
رئیس دانشگاه آزاد اسلامی مباحث مربوط به گیاهان دارویی را با توجه به شرایط و موقعیت خاص کشور ایران مهم عنوان کرد و افزود: در این زمینه باید بتوانیم شبکه بسیار قوی ایجاد و سعی کنیم به دانشجویان بیاموزیم که چگونه بتوانند مبتنی بر این صنایع با کسب مهارت، تجربه و تحقیق شغل ایجاد کرده و به درآمد از محل تولیدات علمی و تحقیقات دست پیدا کنند.
وی حل مشکلات جامعه در بخش صنعت غذا و داروهای گیاهی، مهارت افزایی، کارآفرینی و ایجاد کسبوکارهای جدید را با توجه به ظرفیت های بالای دانشگاه آزاد اسلامی امکان پذیر دانست و گفت: دانشگاه آزاد اسلامی به سمت علم و پژوهش های کاربردی گام برداشته و در زمینه غذا و داروهای گیاهی برنامه های بسیار جدی دارد و سعی می کند با دریافت راهکارهای علمی و عملی محققان دانشگاهی سطح سلامت افراد جامعه را ارتقا بخشد.
انتهای پیام/