Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ایسنا»
2024-04-26@13:34:47 GMT

کرمان، دومین استان اجراکننده طرح روستای نوفن

تاریخ انتشار: ۹ آذر ۱۴۰۱ | کد خبر: ۳۶۵۰۳۸۴۴

کرمان، دومین استان اجراکننده طرح روستای نوفن

ایسنا/کرمان مدیر صندوق کارآفرینی امید استان کرمان گفت: کرمان به عنوان دومین استان کشور طرح "روستای نوفن" (انتقال فناوری به روستاها) را اجرا می کند.

مجید بلندنظر امروز ۹ آذرماه در دومین روز از رویداد "انتقال فناوری شرکت های دانش بنیان به روستاها" (روستای نوفن) در شهرستان سیرجان از انتقال فناوری شرکت های دانش بنیان به روستاهای این شهرستان خبر داد و اظهار کرد: هدف از این رویداد، هم اندیشی صندوق کارآفرینی امید با شرکت های دانش بنیان در سطح استان است که این شرکت ها بتوانند با حمایت صندوق، محصولات خود را به روستاها انتقال دهند و حلقه های ارتباطی میان این شرکت ها و روستاها شکل گیرد که این امر منجر به ایجاد اشتغال در جوامع روستایی و کاهش مهاجرت از روستا بشود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی از کارآفرینان و شرکت های دانش بنیان خواست دغدغه ها، مشکلات و نیازهای خود را جهت حمایت صندوق کارآفرینی امید مطرح و دراین خصوص پیشنهادات و نظرات خود را بیان کنند.

بلندنظر تصریح کرد: امیدواریم با اجرای برنامه های تاثیرگذار در این حوزه بتوانیم شاخص های خدمت رسانی به مردم شریف استان به خصوص روستاییان را در دولت سیزدهم ارتقاء دهیم.

همچنین علی یعقوبی فرماندار شهرستان سیرجان در این رویداد گفت: امروزه فناوری جزء جدایی ناپذیر زندگی به خصوص در حوزه اقتصاد است.

وی فناوری را بازوی توانمند جامعه دانسته و از شرکت های دانش بنیان خواست محصولات و فعالیت های خود را به نحو احسن به روستاها انتقال دهند.

یعقوبی در این زمینه به شرکت های دانش بنیان جهت همکاری های لازم قول مساعد داد.

گفتنی است: این رویداد با حضور مدیر توسعه زیست بوم کسب و کار صندوق کارآفرینی امید کشور، مدیر صندوق کارآفرینی امید شهرستان سیرجان، فرماندار و برخی مسئولان شهرستان، گلخانه داران سیرجان و ۱۰ شرکت دانش بنیان برگزارشد.

انتهای پیام

منبع: ایسنا

کلیدواژه: استانی اقتصادی استان کرمان فناوري روستاها صندوق کارآفرینی امید جام جهانی ۲۰۲۲ قطر قیمت طلا تعطیلی مدارس تيم ملی فوتبال ايران صندوق کارآفرینی امید شرکت های دانش بنیان

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.isna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۶۵۰۳۸۴۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

افزایش بهره‌وری با استفاده کشاورزان از فناوری شرکت‌های دانش‌بنیان

ایسنا/خراسان رضوی معاون سازمان تات گفت: شرکت‌های دانش‌بنیان بسیار زیادی در بخش کشاورزی در حال ارائه نوآوری و فناوری هستند؛ اگر این فناوری‌ها و نوآوری‌ها به دست کشاورز برسد، قطعا تاثیر بسیار زیادی در افزایش بهره‌وری خواهد داشت.

محمدمهدی قاسمی امروز ۶ اردیبهشت‌ماه، در جریان تور رسانه‌ای با موضوع کشاورزی دانش‌بنیان از دهکده فناوری و نوآوری کشاورزی، منابع طبیعی و صنایع غذایی خراسان رضوی در جمع خبرنگاران اظهار کرد: شرکت‌های دانش‌بنیان بسیار زیادی در بخش کشاورزی در حال ارائه نوآوری و فناوری خود هستند.

وی افزود: اگر این فناوری‌ها و نوآوری‌ها به دست کشاورز برسد و برای کشاورز قابل استفاده شود، قطعا تاثیر بسیار زیادی در افزایش بهره‌وری خواهد داشت. به دنبال این هستیم که در سال جهش تولید با مشارکت مردم، با مشارکت شرکت‌های دانش‌بنیان شتاب‌دهی را انجام دهیم.

قاسمی بیان کرد: ما ظرفیت کشاورزی را به طور کامل می‌شناسیم و نسبت به شرایط کشور، کشاورزان ‌و کشت‌های مختلف اطلاعات داریم که شاید شرکت‌های دانش‌بنیان نداشته باشند. اینکه مخاطب چه کسی باشد و محصولات تولید شده توسط شرکت‌های دانش‌بنیان به دست چه کسی برسد، مهم است.

معاون سازمان تات(تحقیقات، آموزش و ترویج کشاورزی) و رئیس موسسه آموزش و ترویج کشاورزی عنوان کرد: ما مسیر را برای دسترسی کشاورزان و تولیدکنندگان به یافته‌های دانشی و علمی شرکت‌های دانش‌بنیان با کمک خودشان تسهیل می‌کنیم. نیازی به تسهیلات نیست، ما بسترهایی داریم که از بسیاری از تسهیلات بهتر است و کمک بسیار بزرگی می‌کند.

انتهای پیام

دیگر خبرها

  • پرداخت ۳ همت تسهیلات به دانش‌بنیان‌ها
  • حمایت شرکت‌های دانش‌بنیان از بخش کشاورزی زمینه تحول و جهش تولید را فراهم می‌کند
  • نیاز کشور به گندم برای تولید نان ۱۲ میلیون تن است
  • لزوم افزایش صندوق اعتباری فناوری مازندران
  • افزایش بهره‌وری با استفاده کشاورزان از فناوری شرکت‌های دانش‌بنیان
  • خراسان رضوی می‌تواند پایلوت تولید نان کامل شود
  • رونمایی از موتور ۶ سیلندر خورجینی
  • پرداخت ۳ همت تسهیلات به دانش‌بنیان‌ها در راستای تحقق رشد تولید
  • پرداخت ‌خدمات مالی به متقاضیان صندوق پژوهش و فناوری زنجان
  • آغاز عملیات اجرایی انتقال آب غیرشرب به پارک علم و فناوری خراسان شمالی