Web Analytics Made Easy - Statcounter

خبرگزاری آریا-مدیرعامل شرکت بازآفرینی شهری گفت: حدود 33 هزار بنای ناپایدار در این بافت وجود دارد.
به گزارش خبرگزاری آریا، در نشست پیگیری مصوبات ستاد ملی بازآفرینی شهری بر لزوم همکاری مشترک شرکت بازآفرینی شهری، وزارت میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی و بانک مرکزی برای ایجاد امکان استفاده از تسهیلات بانکی به منظور مرمت و مقاوم سازی واحد‌های مسکونی و واحد‌های باارزش تاریخی، فرهنگی و معماری در بافت‌های تاریخی تاکید شد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


مدیرعامل شرکت بازآفرینی شهری گفت: با توجه به فرسودگی و تخریب بنا‌های تاریخی، تعریف یک بسته تشویقی و تصویب آن در شورای عالی شهرسازی و معماری ضروری به نظر می‌رسد. ضمن اینکه در بافت تاریخی هم ظرفیت تولید مسکن اضافی برای اسکان سرریز جمعیت وجود دارد.
به گفته آئینی در کل کشور 32 هزار هکتار بافت تاریخی شناسایی شده و حدود 33 هزار بنای ناپایدار در این بافت وجود دارد.
در این نشست مقرر شد کارگروه مشترکی با محوریت دفتر راهبری و هدایت طرح‌های بازآفرینی شرکت بازآفرینی شهری ایران و با حضور نمایندگان وزارت میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی، سازمان شهرداری‌ها و دهیاری‌های وزارت کشور و معاونت شهرسازی و معماری وزارت راه و شهرسازی به منظور تهیه بسته تشویقی در بافت‌های تاریخی برای طرح و تصویب در شورای عالی شهرسازی و معماری تشکیل شود.

منبع: خبرگزاری آریا

کلیدواژه: مقاوم سازی شرکت بازآفرینی شهری

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.aryanews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری آریا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۶۵۰۴۵۰۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

آغاز اجرای طرح چهره به چهره در محلات فرسوده با ۷۰۰ گروه

محمد آیینی مدیرعامل شرکت باز آفرینی شهری ایران  با بیان اینکه  در برخی از محلات  میزان فرسودگی واحد‌های مسکونی  افزایش یافته است گفت: در برخی از محلات ما شاهد آن هستیم که علاوه بر بافت‌های تاریخی سکونتگاه‌های غیررسمی هم وجود دارند که وجود این بنا‌های ناپایدار زمینه ساز به خطر افتادن  جان هم وطنان شده است.

مدیرعامل شرکت بازآفرینی شهری با بیان اینکه برای ایجاد و تسریع در جریان نوسازی بافت‌های فرسوده و ایجاد سقف‌های امن  وزارت راه و شهرسازی دو راهکار اساسی در دستور کار قرار گرفته است افزود: به رغم همه تلاش‌هایی که صورت گرفته برای نوسازی بافت‌های فرسوده بیش از ۷۰  درصد مردم  و ساکنان این بافت‌ها از  بسته‌های تشویقی مطلع نیستند. بنابراین ارتباط دو طرفه برای اجرایی شدن این طرح‌ها در دستور کار قرار گرفته است.

معاون وزیر راه و شهرسازی بیان کرد: برای تسریع در اجرای این طرح‌ها ارتباط دو سویه برقرار کرده ایم و با استفاده از نیرو‌های مردمی و از محل اردو‌های مردمی بیش از ۷۰۰ نفر در گروه‌های جهادی در شهرستان‌ها حضور دارند.

آیینی با بیان اینکه با استفاده از پروانه‌های رایگان و با پرداخت تسهیلات بانکی ارزان قیمت و همچنین ارائه بسته‌های تشویقی شهرسازانه این طرح‌ها را شروع کرده ایم  گفت: ۲۴۵ شهر در این قالب بسته‌های بومی خود را طراحی کرده اند تا این طرح‌ها با همکاری جهادی گروه‌های جهادی از امروز  فعالیت‌های خود را شروع کنند.

باشگاه خبرنگاران جوان اقتصادی راه و شهرسازی

دیگر خبرها

  • کشف اثر تاریخی، پیاده راه سازی در بافت مرکزی همدان را متوقف کرد
  • آغاز اجرای طرح چهره به چهره در محلات فرسوده با ۷۰۰ گروه
  • آغاز مقاوم‌سازی ۷۵۰۰ واحد مسکن روستایی در استان اردبیل
  • ضرورت مشارکت ذینفعان حوزه علوم انسانی در تدوین سیاست‌ها
  • آغاز مقاوم‌سازی ۷۵۰۰ واحد مسکن روستایی
  • بسته‌های تشویقی شهرداری جهت رغبت در نوسازی بافت‌های فرسوده!
  • بسته تشویقی شهرسازانه ویژه بافت‌های فرسوده شهر اصفهان
  • اعمال بسته نوسازی بافت فرسوده در ۵۸۱ شهر
  • امکان ساخت ۴ و نیم میلیون واحد مسکونی جدید در بافت‌های فرسوده
  • امکان ساخت ۴.۵ میلیون واحد مسکونی جدید در بافت‌های فرسوده