دروغ دیگر سعودی اینترنشنال درباره خانهباغ غیرقانونی خانواده الناز رکابی
تاریخ انتشار: ۱۲ آذر ۱۴۰۱ | کد خبر: ۳۶۵۱۷۷۹۸
پیگیریهای خبرنگار تسنیم نشان میدهد که ویلای غیرقانونی خانواده رکابی بعد از ۱۴ ماه تذکر و اخطارهای متعدد در ۲۱ خرداد ماه امسال تخریب شده و اصلاً ربطی به حوادث اخیر و ماجرای الناز رکابی ندارد. - اخبار استانها -
به گزارش خبرگزاری تسنیم از زنجان ، چند روز پیش فیلمی در فضای مجازی پخش شد که مأموران ویلای خانواده الناز رکابی را تخریب کردند.
بیشتر بخوانید:
اخبار روز خبربان
اما پیگیریهای خبرنگار تسنیم چیز دیگری را نشان میدهد؛ روحالله حسنی رئیس سازمان جهاد کشاورزی استان زنجان در گفتوگو با تسنیم درباره ماجرای تخریب این خانهباغ گفت: تذکر اولیه توسط گشتهای کشیک در چهارم فروردین ماه 1400 صادر شده است؛ مأمور جهاد کشاورزی شهرستان متوجه میشود این خانه باغ در اطراف شهر زنجان (روستای کوشکن) غیرقانونی ساخته شده و اصلا ویلا مجوزی نداشته است.
وی گفت: پس از چندین بار اخطار، خانواده رکابی به اخطارهای این سازمان بیاعتنایی کردند و کار به اعلام شکایت به قوه قضاییه رسید. رأی اولیه بهمن ماه سال 1400 صادر شد و بعد از رأی تجدیدنظر بالاخره این ویلا 21 خرداد ماه امسال تخریب شد. بارها تذکر داده شده بود که وسایل و تجهیزات ویلا خارج شود ولی هیچگونه اعتنایی نشده بود.
رئیس سازمان جهاد کشاورزی استان زنجان با اشاره به اینکه رأی تخریب توسط قاضی صادر شده است، گفت: دادگستری استان زنجان جزئیات این رأی را بهتر میتواند اعلام کند ولی آنچیز که مشخص است رسانههای معاند و دشمنان کشورمان با انتشار این فیلم در این برهه زمانی قصد دارند بهرهبرداریهای لازم خود را بکنند و از مردم تقاضا داریم که به این اخبار دروغ توجهی نکنند.
انتهای پیام/

منبع: تسنیم
کلیدواژه: الناز رکابی خانه باغ
درخواست حذف خبر:
«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را بهطور اتوماتیک از وبسایت www.tasnimnews.com دریافت کردهاست، لذا منبع این خبر، وبسایت «تسنیم» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۶۵۱۷۷۹۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۰۰۲۲۱۰۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتیکه در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.
با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.
خبر بعدی:
حال بافت تاریخی یزد خوب است/ «وام مرمتی» بدهید
مدیرکل میراثفرهنگی، گردشگری و صنایعدستی استان یزد وضعیت بافت تاریخی شهر جهانی یزد را پس از سیل تابستان ۱۴۰۱ و اعتباراتی که تا کنون تخصیص داده شده است، تشریح کرد و گفت: شرایط بافت تاریخی یزد "مناسب" است اما اگر مشکل پرداخت وامهای مرمتی و املاک کثیرالمالک حل شود، مشکلات بافت تاریخی یزد هم حل خواهد شد.
بافت تاریخی شهر جهانی یزد، از جمله مناطق مهمی بود که در سیل تابستان ۱۴۰۱ بخشی از آن تخریب شد. طبق آخرین اظهار نظر علی دارابی ـ معاون میراثفرهنگی کشور، بیش از دو هزار میلیارد تومان خسارت به مجموعه تاریخی یزد وارد شد اما با گذشت چندین ماه از وقوع سیل و وعدههایی که برای تخصیص اعتبارات از سوی دولت و وزارت میراثفرهنگی داده شد، هنوز خبری از پرداخت آن اعتبارات، مرمت و حفاظت از بناهای سیلزده داده نشده، درحالیکه هر بار خبر تخریب گوشهای از بافت تاریخی یزد به گوش میرسد.
احمد آخوندی ـ مدیرکل میراثفرهنگی، گردشگری و صنایعدستی استان یزد ـ درباره سرانجام اعتباراتی که برای حفاظت و مرمت بافت تاریخی یزد پس از سیل تابستان ۱۴۰۱ وعده داده شده بود، در گفتوگو با ایسنا اظهار کرد: برآورد خسارت وارد شده، حدود دو هزار میلیارد تومان بود. البته نمیتوان برآورد خیلی دقیقی انجام داد؛ چراکه آسیبهای آثار تاریخی در گذر زمان نشان داده میشود.
او ادامه داد: در سه حوزه برای جبران خسارتهای ناشی از سیلِ تابستان اعتباری تخصیص داده شد، اعتباری که وزارت میراثفرهنگی و مدیریت بحران کشور برای بازسازی و مرمت آثار فاخر تاریخی تخصیص دادند که میراثفرهنگی یزد برآن اساس، مرمتها را انجام داد. برای منازل مسکونی هم که متعلق به اشخاص بود و به "مرمت" نیاز داشت مبلغ ۲۰ میلیون تومان وام بلاعوض و ۵۰ میلیون تومان تسهیلات بلندمدت و برای خانههایی که "تخریب" شده بود، مبلغ ۳۰ میلیون تومان وام بلاعوض و ۲۵۰ میلیون تومان تسهیلات بلندمدت در نظر گرفته شد. خیرین هم در این زمینه خیلی کمک کردند و حدود ۲۵ منزل مسکونی توسط خیرین مرمت و بازسازی شد.
مدیرکل میراثفرهنگی، گردشگری و صنایعدستی استان یزد افزود: ۸۳۰ بنا در بافت تاریخی یزد تکمیل پرونده شده و به بنیاد مسکن که متولی این کار بود، ارسال شد. شهرداری یزد هم در مورد قناتها و معابر استان یزد، اقدامات خوبی انجام داد. در نهایت، با همکاری میراثفرهنگی، مردم و شهرداری، آسیبها و تخریبهای ناشی از سیل به خوبی مدیریت شد. شهرداری برای پیشگیری، نقاط ضعفی را هم که در برخی مناطق وجود داشت رفع کرد تا در بارندگیهای بعدی، آسیبها تکرار نشود.
آخوندی در پاسخ به این پرسش که تا کنون از سوی دولت چه میزان از اعتبارات برای جبران خسارات پرداخت شده است، اظهار کرد: اعتبار مدیریت بحران در این زمینه مطرح بود که یک اعتبار کلی برای استان یزد در نظر گرفتند و سهمی هم برای میراثفرهنگی استان اختصاص یافت. مصوبه هیأت وزیران هم ۲۳ میلیارد تومان اعتبار برای منازل مسکونی آسیبدیده در نظر گرفت که پیگیر آن هستیم، اما نکته حائز اهمیت این است که زندگی در بافت تاریخی یزد به جریان افتاده است و آسیبهای جزئی مرمت شدند و تخریبهای کلی هم در حال بازسازی هستند.
مدیرکل میراث فرهنگی، گردشگری و صنایعدستی یزد درحالیکه گزارشهایی از تخریب بافت تاریخی شهر جهانی یزد و نقاط دیگری از این استان منتشر شده است، تاکید کرد: وضعیت بافت تاریخی یزد در حال حاضر خوب است.
او با بیان اینکه بافت تاریخی یزد برای مردم اقتصادی شده و ارزش ملک آنها بالا رفته و بسیاری از املاک به عنوان اقامتگاههای گردشگری، کافه و رستوران استفاده میشوند، افزود: شاید ۳۰ سال پیش بافت تاریخی برای مردم اهمیت نداشت، اما امروز خود مردم یزد حافظ این بافت تاریخی هستند. در این مدت هم ما شاهد این نبودیم کسی آب ببندد به خانهاش تا تخریب شود، بلکه کوچیکترین تخریبها را اطلاع میدهند و یا خودشان برای مرمت و بازسازی اقدام میکنند.
آخوندی ادامه داد: بهترین اقدام برای پیشگیری چنین پیشامدهایی این است که املاک بافت تاریخی را برای مردم اقتصادی کنیم. در حال حاضر هیچگونه وامی برای مرمت بناهای تاریخی به اشخاص داده نمیشود. پیشنهاد ما به دولت این است همانطور که برای بهسازی بافتهای فرسوده بودجه میدهد، برای مرمت بافت تاریخی هم تسهیلاتی در نظر بگیرد. دومین اقدام پیشگیرانه «آگاهسازی» است، با برگزاری جشنوارهها و آموزشها در این حوزه، باید نسل جدید را نسبت به اهمیت بافت و بناهای تاریخی آگاه کنیم.
مدیرکل میراث فرهنگی، گردشگری و صنایعدستی یزد با بیان اینکه املاک کثیرالمالک نیز در بافت تاریخی ممکن است معضلاتی داشته باشند، گفت: در سیل اخیر نیز بیشتر خانههایی تخریب شدند که مشکل ورثهای داشتند و به حال خود رها شده بودند بنابراین باید خانههای رها شده تعیین و تکلیف شوند. پیشنهاد ما این است که دولت به عنوان «حقوق عامه» اینها را بشناسد و از طریق جذب سرمایهگذار، این خانههای رها شده را تملک کند. اگر اعطای وامهای مرمتی و مشکل املاک کثیرالمالک حل شود، مشکلات بافت تاریخی هم حل خواهد شد.
انتهای پیام