Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرنگار سیاسی ایسکانیوز، مراسم بزرگداشت روز دانشجو با موضوع امکان اعتراض قانونی در جمهوری اسلامی ایران با حضور علی خضریان نماینده مردم تهران در مجلس شورای اسلامی و مسعود پزشکیان نماینده مردم تبریز در مجلس شورای اسلامی در دانشگاه شریف برگزار شد، در ابتدای این مناظره پزشکیان با اشاره به اینکه اعتراضات کنونی کشور قانونی نیست گفت: آن قدر اعتراضات جامعه را نگه داشتیم که اکنون منفجر شده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

خضریان در ادامه بیان کرد: هنوز به مسئله مردم سالاری نرسیدیم و عقب هستیم، باید تلاش کنیم تا نقاط ضعف در این زمینه برطرف شود، البته شرایط ما در مقایسه با گذشته بهتر است و پیشرفت کردیم اما به نقطه مطلوب نرسیدیم.

او افزود: خوب است در کنار اعتراضات درباره نحوه اعتراض نیز صحبت کنیم. ما باید مشکلات را تبدیل به مسئله کنیم و معلوم‌ باشد که قرار است درباره چه موضوعی مطالبه و اعتراض کنیم.
نماینده مردم تهران در مجلس شورای اسلامی در پاسخ به اینکه مجلس در اعتراضات اخیر چه اقداماتی را انجام داد، گفت: تغییر و تحول زمان بر است، مردم سالاری دینی یک شب قابل اجرا نخواهد بود و مجلس در این زمینه کم کاری نکرده است.

خضریان تصریح کرد: اعتراضاتی که در دوماه گذشته صورت گرفت اگر مسئله اعتراض را گشت ارشاد قرار میدادیم، متوجه میشدیم که این موضوع بارها درباره‌اش بحث بوده است یا به عنوان مثال می‌توانستیم موضوع حجاب را مدنظر قرار دهیم، مجلس هرگز نمی‌تواند خلاف جمهوری اسلامی تصمیم بگیرد.

او بیان‌ کرد: براساس آمارها تاکنون در اعتراضات اخیر ۲۰۰ جان باخته داشتیم، که این موضوع قلب هر ایرانی را به درد می‌آورد.

در شفافیت همه چیز مشخص می‌شود

پزشکیان در ادامه این مناظره گفت: به جای شفاف سازی هر روز یک حرفی‌ را زدیم و مردم‌را عصبانی‌تر کردیم. کسی که با بصیرت عمل می‌کند باید ارزیابی کند که این کار درست است یا غلط، ۴۰ سال است می‌گویم که حجاب اجباری و روش آن هم مشخص است و هم ملزم به رعایت آن هستند.

او گفت: در شفافیت همه چیز مشخص می‌شود، ما اشتباهاتی داشتیم و می‌توانستیم درست عمل کنیم تا مردم اینگونه به جان یک دیگر نیافتند. در مجلس نیز کوتاهی صورت گرفته است.

او گفت: اگر با مردم صادق باشیم، دانشجو که دیوانه نیست. پیمانی هست از تمام پیامبران که باید با مردم صادق بود، باید این شک را از ذهن مردم برداریم.

پزشکیان با بیان اینکه مشکلات فعلی کشور زائده رفتار ماست، افزود: خیلی از افراد جامعه مشکل دارند، همه اینها را می‌توان پیشگیری کرد، اگر مدیریت پیشگیری را راه اندازی شود خیلی از اعتراضات ایجاد نخواهد شد.

نماینده مردم تبریز در مجلس شورای اسلامی گفت: ما چارچوب قانون را به درستی اجرا نمی‌کنیم، در همین دستگیری‌ها طبق قانون نمی‌توان کسی را بیشتر از ۲۴ ساعت بازداشت کرد، به همین موضوع هم عمل نمی‌کنیم.

پزشکیان تصریح کرد: باید بپذیرم که منتقد وجود دارد و حرف‌های او را گوش کنیم، ما این کار را نمی‌کنیم.

خضریان خطاب به پزشکیان گفت: آقای دکتر شما خود پزشک هستید، می‌دانید که برای یافتن علت فوت کسی نیاز به زمان هست و مرجع علمی باید دلیل آن‌ را اعلام کند. مسئله بعدی این است که بعد از بیانیه پزشکی قانونی چه اتفاقی رخ داد؟ آیا آن بیانیه شفاف و علمی درباره فوت مهسا امینی فضا تغییر کرد؟ یا درباره حادثه تروریستی شاهچراغ که خود داعش اعلام کرد که من زدم اما عده ای بازهم بیانیه داعش را نپذیرفتند و معتقد بودن که خودشان زده‌اند.

در هیچ اعتراضی پلیس را نمی‌کشند

پزشکیان عنوان کرد: این‌ راه درست نیست، در هیچ اعتراضی در دنیا پلیس را نمی‌کشند، من این را به جوانان می‌گویم ولی آن‌ها از من قبول نمی‌کنند. اگر درست مدیریت می‌کردیم به اینجا نمی‌رسیدیم.

پزشکیان با بیان اینکه مدیریت ما مشکل دارد، تصریح کرد: نباید کاری کنیم که اعتراضات به هرج و مرج کشیده شود، داریم خودمان را می‌کشیم، توهین کردن و بی احترامی کردن قابل قبول نیست.

یکی از دانشجویان دانشگاه شریف در خطاب به پزشکیان گفت: آقای پزشکیان هنوز فراموش نکردیم که شما لباس سپاه بر تن داشتید.

پزشکیان گفت: بازهم لباس سپاه را خواهم پوشید، سپاه اگر نبود الان هیچکدام از ما اینجا نبودیم.

خضریان: اقلیت همیشه برای اینکه صدایش شنیده شود، فریاد می زند

خضریان در پاسخ به دانشجویی که با فریاد زدن قصد بیان مطالب خود را داشت با لبخند گفت: اقلیت همیشه برای اینکه صدایش شنیده شود، فریاد می زند.

دانشجویی دیگر به پشت تربیون آمد و گفت: مطالبه من سیاسی نیست و درباره افزایش هزینه رهاسازی مدارک دانشجویی است؛ برای کارشناسی هر ترمی هفت تا هشت میلیون هزینه باید بپردازد و دانشجویان ارشد نیز باید بالای ۵۰ میلیون هزینه کنند تا بتوانند مدارک خود را آزاد کنند، چرا قشر دانشجویی که تحت فشار است باید با این افزایش قیمت رو به رو باشد، این‌ کار اصلا کارشناسی شده نبود و به صورت رسمی اعلام نشده است و کسی درباره آن پاسخگو نیست و پیگیری این موضوع را از شما عزیزان می‌خواهیم.

خضریان خطاب به این دانشجو مطرح کرد: روز شنبه که این موضوع را در فضای مجازی دیدم و آن را پیگیری کردم. افرادی که روزانه در دانشگاه های کشور در حال تحصیل است در هر مقطع تحصیلی که هست باید تا مدتی به کشور خودش خدمت کند، زیرا هزینه های بیت المال صرف او شده است.

او افزود: این مبلغ سالانه از سوی سازمان امور دانشجویان تغییر میکند، و متاسفانه آخرین بار سال ۹۲ هزینه آزاد سازی مدارک اعلام شد، حتما یک دانشجوی دانشگاه بیرجند هزینه تحصیلی اش با دانشجوی شریف یکسان نیست. سوال اساسی این‌ است که این عدد اعلام شده از کجا آمده است؟ ما تقریبا سالانه بودجه را که معلوم میکنیم سرانه دانشجوی هر دانشگاهی نیز مشخص خواهد شد.

خضریان بیان کرد: سالانه باید هزینه آزادسازی مدارک دانشجو به صورت تفکیک هر دانشگاه اعلام شود، اگر فردی قصد مهاجرت دارد باید خدمت خودش را به کشورش بپردازد و بعد از کشور خارج شود، زیرا بیت المال صرف این دانشجو شده‌است. کسی مانع خروج دانشجو از کشور نخواهد بود.

کد خبر: 1162515 برچسب‌ها اخبار روز

منبع: ایسکانیوز

کلیدواژه: اخبار روز مجلس شورای اسلامی نماینده مردم

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.iscanews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسکانیوز» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۶۵۳۷۹۰۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

تفاوت بوته با درخت

به گزارش خبرنگار استانی ایسکانیوز از کرمانشاه محمدهادی صحرایی در یادداشتی تحت عنوان «تفاوت بوته با درخت»، نوشت:

حدود ۲۱۰ روز از جنگ اسرائیل و متحدانش علیه مردم غزه می‌گذرد. هفت ماهی که هر روزش به اندازه یکسال سخت و جانفرساست. و مردم جهان توانستند چهره عریان صهیونیزم و تمدن غرب را با چشم خود ببینند و با عقل خود بفهمند. دیدن و فهمیدنی که ده‌ها سال توسط رسانه‌های جهان استکبار به اسارت گرفته شده بود.

می‌توان اولین دستاورد عملیات موفق طوفان الأقصی را در آزادسازی چشم و گوش و عقل انسان امروز از دست رسانه‌های افسونگر نولیبرال دانست و دید که چگونه دیده‌ها از سحر ساحران فرعون صهیونیست، آزاد شده و حتی اهل خانه فرعون هم در حال اسلام آوردن هستند. دستاورد دوم طوفان الأقصی و صبر بی نظیر مردم غزه هم مثل اولی، نصیب بشریت شد و بزکِ مظلومیت از چهره ستمگر صهیونیزم پاک شد.

مردم فلسطین، حدود هشتاد سال است که ذات شرور صهیون را فهمیده‌اند ولی مردم جهان نمی دانستند که موش کارتون تام و جری تا به این حد دندان تیز و خونریز و دل بی رحم دارد. نیاز بود که پرده تزویر و دروغ از پرده سینمای هالیوود و والت دیزنی و دیگر کمپانی‌ها و ماهواره‌ها و رسانه‌های صهیونی بیافتد و حقیقت واقعی دیده شود. مرور فیلم‌های معروف از تاریخ تأسیس اسرائیل به بعد نشان می‌دهد که این ۲۱۰ روز اخیر توانسته حدود ۸۰سال تلاش رسانه‌ای صهیونیزم جهانی را نقش بر آب کند. تلاشی که با آمیختن هنر و تکنولوژی و عشق توانسته بود از سامسون و دلیله و داوود شاه و... تا فهرست شیندلر و پیانیست و تا همین سریالهای طولانی و نیابتی اخیر که در برخی کشورهای آسیایی ساختند؛ از دیو، دلبر بسازد.

سینمایی«سامسون و دلیله» می‌گفت فلسطینیان با فریب توانستند قدرت فرابشری سامسون، پهلوان نامی یهود را توسط دختری فلسطینی به نام دلیله از او بگیرند و او را در غزه زندانی و تحقیر کنند و پس از آنکه سامسون قدرتش را بازیافت، معبد فلسطینیان را بر آنها خراب کرد. افسانه‌ای ۷۵ ساله مثل هولوکاست. ولی اکنون جهان می‌بیند که ۲۱۰ روز است که اسرائیل و حامیانش از فرعون‌ها گرفته تا قارون‌ها و سامری‌ها و با تمام توان افسانه‌ای خود نتوانسته‌اند حتی یک اسیر اسرائیلی را بیابند و آزاد کنند و حتی نتوانسته‌اند از میراث نامشروع خود دفاع کنند و ذهن مردم جهان را مثل همین ۸۰ سال اخیر فریب دهند. از سوی دیگر، مردم جهان تاکنون، یهودیان مهاجر به اسرائیل را قومی ستمدیده و مظلوم و قابل ترحم می‌دیدند و امروزه او را در قامت دیوانه مست مسلحی می‌بینند که بوی خون او را زنده نگه می دارد. این اگر مرگ دوران فریبکاری آنها و به آخر رسیدن قدرت سحر رسانه‌ای آنها نیست پس چیست؟

رسوایی و شکست ۲۱۰ روزه اسرائیل آنقدر عمیق و عجیب است که حتی غول‌های رسانه ای نیز توانایی جبران آن‌را دستکم تا سالهای متمادی نخواهند داشت. و اسرائیل در این شکست تاریخی و ماندگار، تنها نیست. دلیل پشتیبانی عجیب و ناموسی آمریکا و انگلیس و فرانسه و قارون‌های کم عقل هم به این دلیل است که شیشه عمر خود را به دست صهیونیزم داده و روی اسب بازنده شرط بسته بودند. حکایت امروز اسرائیل و حامیانش در جنگ علیه مردم غزه شبیه داستان عمربن عبدود در جنگ احزاب است. نه توان جنگیدن دارد و نه پاسخ قانع کننده.ای برای بازگشت از میدان برای افکار عمومی. مردم جهان و به ویژه آمریکا از دولتمردان خود خواهند پرسید که چرا به معرکه‌ای که ربطی به شما نداشت رفتید و چرا اینهمه هزینه کردید و چرا نتیجه اش مثل خلیج خوکها و ویتنام و طبس و افغانستان و... مملو از شکست شد؟

نسل امروز آمریکا اگرچه اسیر قلعه‌ای است که توسط سران «نواسرائیلی» اداره می‌شود ولی پس از جنبش وال استریت و اعتراضات به قتل جرج فلوید و تسخیر کنگره و... و امروزه در اعتراضات گسترده دانشگاهی نشان داده که علاقه دارد از درون این قلعه مخوف با دنیا سخن بگوید. جنبش دانشجویی امروز آمریکا دستاورد سوم طوفان الأقصی است که به تمام، می‌توان گفت شروع ثمردهی خون شهدای مظلوم غزه است که به بیداری مردم آمریکا خواهد رسید و پلیس خشن آمریکا نمی‌تواند با ارعاب و وحشت، برای مدت طولانی این آتش افروخته را زیر پا، پامال و پنهان کند.

پس از اعتراضات اقتصادی جنبش یک درصدی و اعتراضات به نابرابری های اجتماعی و تبعیض های نژادی در قتل جورج فلوید و اعتراضات سیاسی تسخیر کنگره، این اعتراضات به جامعه دانشگاهی و روشنفکری آمریکا رسیده و نسل‌های آینده می‌توانند آمریکا را با سؤالات چالشی و مبنایی مواجه کنند. کشور چهارصد ساله‌ای که مدعی مهد آزادی و قانون و حقوق و صلح است اگر بتواند آتش افروزی و فتنه انگیزی در بیش از ۱۰۰ جنگ بزرگ و استفاده انحصاری از بمب اتم در هیروشیما و ناکازاکی و ... را توجیه کند، استقرار تک تیرانداز در صحن دانشگاه خود را چگونه توجیه می کند؟ مهد علم و دانش را می‌شود باور کرد یا لشگرکشی نظامی به دانشگاه را؟ شعار حقوق زن و حفظ آزادی او را باور کرد یا به زمین کوبیدن استاد زن، در حالی که فریاد می زند «من پروفسورم»؟ شعار آزادی بیان را باور کنند یا بازداشت ۱۷۰۰ دانشجو در ۷۰ دانشگاه توسط پلیس خشن؟ احترام به دختران که شعار می‌دادند این بود که دختران را روی آسفالت دمر کنند و با زانو بکوبند و دستبند بزنند؟ وقتی پلیس نامتعادل آمریکای مدعی دموکراسی دهان مردم و دانشجو و استاد دانشگاه خودش را با مشت می کوبد، با مردم دیگر کشورها چه خواهد کرد؟

تفاوت بوته با درخت در ریشه دار بودن است.

دشمنان می فهمند و کتمان می‌کنند ولی ایکاش مدعیان ما و خودباختگان همین یک نکته را می‌دیدند و می‌فهمیدند. کشوری که چهارصد سال است با نابود کردن سه تمدن بزرگ، خود را بزرگ کرده با کشوری که وارث تمدن هفت هزارساله است فاصله ای به اندازه هزاران سال دارد. ما همین اکنون برخی اساتید دانشگاه داریم که اسلام و نظام را قبول ندارند و حتی از دشمن آشکاری مثل آمریکا و اسرائیل حمایت می‌کنند و با برخی از آنها رفاقت خانوادگی دارند و از نابودی کشور خود می‌گویند با این حال از بیت المال حقوق می‌گیرند و از تمام مواهب حتی بیشتر از سایر ایرانیان بهرمندند تا شاید اگر دانشی دارند به جامعه برسانند. ولی در جهان اینگونه نیست.

در آمریکا که مادر همه شعارهای بی‌عمل است‌، حتی اعتراض یک استاد به نحوه برخورد پلیس با دانشجویش را برنمی‌تابند و در همان صحن دانشگاه به زمین می‌کوبند و دستبند و... با مسؤول گروه و رئیس دانشگاهی که اخراج می‌شود و... آیا باورکردنی است؟ پلیس سرتاپا مسلح آنجا، پاسخ دانشجوی معترضی که چادر زده و تنها با یک ماسک و تیشرت در آنجا نشسته را مثل جانیان مسلح و مست و قاتلان حرفه‌ای می‌دهد، ولی در ایران ما حتی دانشجویی که با تبلیغات رسانه‌های دروغگو اغفال شده و کوکتل‌مولوتف پرتاب یا فحاشی یا پلیس را زخمی کرده بود را با مماشات و عفو می‌بخشند و از دهه هفتاد تاکنون‌، معدودی کارشان به برخورد قضائی رسیده و هرجا پلیس محترم، اشتباهی مرتکب شده با خاطی برخورد شده است. این تفاوت نیست؟

دستاورد چهارم اعتراضات دانشگاهیان مظلوم آمریکا به جنایات اسرائیل و آمریکا در غزه این بود که نشان داد تلاش رسانه‌های وارونه‌نمای جهان سلطه همین است که جنبش دانشجویی و اصیل ایران را که ریشه‌ای هفتاد ساله و میهن‌دوستانه و ضداستکباری دارد، در حد غذاخوری مختلط و کشف حجاب و تاپ و رکابی تقلیل دهند و مبتذل کنند. همان‌گونه که مشخص شد تلاش‌شان برای دانشجویان و جوانان خودشان هم همین است که مشغول هوس و شهوت و غفلت شوند و در مورد مسایل اصلی و اصیل، نیندیشند. جای مرتضای آوینی و نادر طالب‌زاده خالی است و خدایشان رحمت کند که حقیقت آمریکا و رسانه‌هایش را خوب می‌شناختند و می‌گفتند.

وقتی رسانه‌های چند میلیون دلاری، به جای پرداختن به دستگیری ۱۷۰۰ دانشجوی ۷۰ دانشگاه آمریکا به راهپیمایی یک نفره علیه حکم دادگاه ایرانی علیه یک مجرم می‌پردازند یعنی جبهه رسانه‌ای غرب با تمام توان به دنبال تطهیر جنایات استکبار از غزه تا دانشگاه‌های آمریکاست. گاهی با دروغ و گاهی با سکوت و گاهی با سوژه‌بافی مصنوعی. مقایسه اجمالی عملیات و جنگ جهانی رسانه‌ها در ضریب دادن و تحریک اغتشاشات سال ۱۴۰۱ ما با پوشش اعتراضات امروز آمریکا گویای یک بام و دوهوا و نفاق رسانه‌ها و مجامع حقوق بشری است که به فضل خدا و مجاهدت جوانان و جهادگران جهانی این عرصه‌، انحصار شیطانی رسانه‌ها شکسته خواهد شد و نوای پیروزی به جهانیان خواهد رسید. ان‌شاءالله

*محمدهادی صحرایی مسؤول سازمان بسیج رسانه استان کرمانشاه و فعال رسانه‌ای

انتهای پیام/

کد خبر: 1229307 برچسب‌ها دانشگاه آزاد اسلامی فلسطین آمریکا اسرائیل

دیگر خبرها

  • قایدی بازهم گل زد، کلبا بازهم باخت
  • پرسپولیس بازهم اخراجی داد؛ اینبار سروش
  • تارتار لباس فرار بزرگ را پوشید! (عکس)
  • تفاوت بوته با درخت
  • باشگاه فولاد خوزستان از حق سرمربی خود کوتاه نمی‌آید
  • چرا سردار زاهدی نمی خواست لباس سپاه را بپوشد؟
  • توافقاتی بر سر حرکتی جمعی برای برون رفت از وضعیت کنونی در غزه
  • ویژگی‌های منحصربه‌فرد مردم اصفهان در دفاع مقدس استثناء است
  • سه رقیب جدید قالیباف در کرسی ریاست مجلس؛ وزرای احمدی نژاد به صف شدند
  • یک دروازه‌بان شماره 80 پوشید (عکس)