Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرنگار مهر به نقل از مدیسن نت، هر کسی که تا به حال آبله مرغان گرفته باشد ممکن است به زونا مبتلا شود.

مطالعه جدید روی بیش از ۲۰۰,۰۰۰ بزرگسال آمریکایی، نشان داد کسانی که دچار حمله زونا شده‌اند تا ۳۸ درصد بیشتر احتمال دارد در ۱۲ سال آینده دچار سکته مغزی شوند. در همین حال، خطر ابتلاء به بیماری‌های قلبی، که شامل حمله قلبی نیز می‌شود، تا ۲۵ درصد بیشتر است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

این یافته‌ها ثابت نمی‌کند که زونا مستقیماً خطر ابتلاء به مشکلات قلبی عروقی را افزایش می‌دهد.

اما به گفته محققان این مسئله از نظر بیولوژیکی قابل قبول است: ویروس مجدد فعال شده می‌تواند وارد رگ‌های خونی شده و باعث التهاب شود که در بروز وقایع قلبی عروقی مانند حمله قلبی و سکته دخیل است.

برخی از مطالعات گذشته نشان داده اند که خطرات قلبی عروقی می‌تواند پس از زونا افزایش یابد، اما آنها به کوتاه مدت اشاره کرده اند.

دکتر «شارون کورهان»، محقق ارشد این مطالعه از بیمارستان بریگهام و زنان در بوستون، گفت: «هنوز مشخص نیست که این خطر تا چه زمانی ادامه دارد. یافته‌های ما نشان می‌دهد که زونا با خطر درازمدت یک رویداد قلبی عروقی بزرگ مرتبط است و این خطر ممکن است تا ۱۲ سال یا بیشتر پس از ابتلاء به زونا ادامه داشته باشد.»

به گفته کورهان، «در حالی که زونا بسیار شایع است، اما آن طور که باید جدی گرفته نمی‌شود.»

همه چیز با ویروس آبله مرغان به نام واریسلا زوستر شروع می‌شود. هنگامی که فردی به این ویروس مبتلا می‌شود، در بدن خفته باقی می‌ماند و در اعصاب پنهان می‌شود.

به طور کلی، سیستم ایمنی ویروس را تحت کنترل نگه می‌دارد. اما هنگامی که عملکرد ایمنی فرد ضعیف می‌شود - به عنوان مثال به دلیل سن، بیماری یا داروها - ویروس واریسلا زوستر می‌تواند دوباره فعال شده و باعث زونا شود.

به طور معمول، زونا باعث ایجاد بثورات پوستی دردناک متشکل از تاول‌های پر از مایع می‌شود و معمولاً در عرض چند هفته از بین می‌رود.

در برخی موارد، زونا ناحیه اطراف چشم را تحت تأثیر قرار می‌دهد که می‌تواند منجر به مشکلات جدی مانند زخم در قرنیه و از دست دادن بینایی شود. در همین حال، بین ۱۰ تا ۱۸ درصد از افراد مبتلا به زونا دچار نورالژی پس از تبخال (PHN) می‌شوند، درد عصبی که می‌تواند ماه‌ها تا سال‌ها پس از فروکش کردن بثورات پوستی ادامه داشته باشد.

کورهان گفت: «بیماری چشمی زونا در کوتاه مدت با خطر بیشتر سکته مغزی در مقایسه با زونا خفیف‌تر مرتبط است.»

به گفته محققان، واکسیناسیون زونا می‌تواند فرصت ارزشمندی برای کاهش بار زونا و همچنین احتمالاً کاهش خطر عوارض قلبی عروقی باشد.

کد خبر 5648870

منبع: مهر

کلیدواژه: خطر حمله قلبی سکته مغزی آبله مرغان کمبود دارو آمار کرونا ویروس کرونا سازمان غذا و دارو کووید 19 شیوع کرونا سازمان بیمه سلامت ویروس آنفلوانزا آنتی بیوتیک ایدز چاقی تجهیزات پزشکی تعرفه پرستاری طول عمر قلبی عروقی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mehrnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «مهر» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۶۵۵۰۱۴۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

احتمال بازگشت قیمت دلار به دامنه ۵۰ هزار تومان چقدر است؟

آل اسحاق با بیان این که شوک سیاسی جدید رخ ندهد، احتمال دارد دلار به دامنه ۵۰ هزار تومان برگردد، گفت: برخی با نشان دادن فضای ملتهب ناشی از بحران‌های سیاسی منطقه، نرخ ارز را بالا می‌برند و اقدام به فروش دلار می‌کنند و سپس با آرام شدن فضا اقدام به خرید ارز می‌کنند تا جیب‌های خود را پر کنند.

به گزارش ایسنا، یحیی آل اسحاق، رئیس اتاق بازرگانی مشترک ایران و عراق با اشاره به این موضوع که نرخ ارز در کشور تحت تاثیر جریان‌های روانی است، گفت: در سایه جریان‌های روانی انتظارات تورمی شکل می‌‎‌گیرد و این انتظارات نیز عاملی برای افزایش تقاضا و نرخ ارز است.

چه کسی از افزایش نرخ دلار سود می‌برد؟

وی افزود: عده‌ای متخصصِ ایجاد جنگ روانی هستند؛ بنابراین مخالفان دولت در حین رخداد تنش‌‎های سیاسی از ابزار جنگ روانی استفاده می‌کنند؛ البته برخی از ذی‌نفعان نیز از بالارفتن نرخ دلار سود می‌برند؛ در نتیجه شرایطی را ایجاد می‌کنند تا مسیر انتظارات مردم را تغییر دهند.

رئیس اتاق بازرگانی مشترک ایران و عراق اظهار داشت: برخی با نشان دادن فضای ملتهب ناشی از بحران‌های سیاسی منطقه، نرخ ارز را بالا می‌برند و اقدام به فروش دلار می‌کنند و سپس با آرام شدن فضا اقدام به خرید ارز می‌کنند تا جیب‌های خود را پر کنند.

وی افزود: با حمله به کنسولگری ایران در دمشق شوک و تنش سیاسی در کشور ایجاد شد و سوداگران با سواستفاده از این شوک‌ها باعث افزایش نرخ دلار شدند.

نیاز‌ها قانونی کشور در حال تامین است

رئیس اتاق بازرگانی مشترک ایران و عراق با بیان اینکه گاهی نرخ ارز به علت تغییر در واقعیت‌های اقتصادی یعنی عرضه و تقاضا افزایش پیدا می‌کند، اظهار داشت: هم‌اکنون از سمت کانال اقتصادی تغییری در قیمت دلار رخ نداده؛ چون تمامی نیاز‌های قانونی کشور با نرخ ۲۸ هزار و ۵۰۰ و نرخ حدود ۴۰ هزار تومان مرکز مبادله تامین می‌شود، بنابراین التهابات ناشی از تنش‌های سیاسی، تنها عامل افزایش نرخ ارز است.

آل اسحاق با اشاره به این موضوع که شرایط کنونی بازار ارز ناپایدار است، گفت: تحولات بازار ارز به علت رخداد‌های سیاسی است؛ بنابراین زمانی که این فضا آرام شود؛ نرخ ارز به صورت خودکار به محدوده‌های قبلی خود بازمی‌گردد.

وی در پایان تاکید کرد: درصورتی که شوک جدید سیاسی رخ ندهد، شرایط اقتصادی کشور با آرام شدن فضای منطقه و مسائل سیاسی، احتمالا به گونه‌ای رقم می‌خورد که دلار آزاد به دامنه ۵۰ هزار تومان برگردد.

دیگر خبرها

  • پیش بینی افزایش دما و وزش باد در آبادان و خرمشهر
  • احتمال بازگشت قیمت دلار به دامنه ۵۰ هزار تومان چقدر است؟
  • پیش‌بینی افزایش دما و گرد و خاک برای خوزستان
  • فیلم| شوخی جالب با رونالدو/رونالدو از ترس سکته کرد
  • درد قفسه سینه نشانه چه بیماری است؟
  • بیماری‌های قلبی و عروقی از شایع‌ترین علل مرگ‌ومیر در دنیا
  • بیماری‌های قلبی عروقی چالش بزرگ نظام‌های بهداشتی دنیا
  • بیماری های قلبی عروقی چالش بزرگ نظام های بهداشتی دنیا
  • علت افزایش فشار داخل سر و راه های درمان آن
  • افزایش شیوع فیبریلاسیون دهلیزی در افراد میانسال