Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرگزاری مهر، حجت الاسلام و المسلمین حمزه خلیلی رئیس کل دادگستری استان گیلان به همراه تعدادی از مسئولین اجرایی از روند پیشرفت لایروبی آب بندان علی بوزایه درلشت نشاء و همچنین برخی ساخت و سازهای غیر مجاز در این شهر بازدید کرد.

احمد آقایی معاون اجتماعی و پیشگیری از وقوع جرم دادگستری استان گیلان با بیان اینکه فردی در اراضی زراعی و کشاورزی به مساحت ۳۰ هکتار با تغییر کاربری غیرقانونی و بدون اخذ مجوز از جهاد کشاورزی اقدام به ساخت دهکده و شهرک کرده است، گفت: این فرد ویلاهای ساخته شده را به افرادی غیر بومی واگذار کرده و سود هنگفتی از این طریق حاصل کرده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی با اشاره به گزارشات و شکایات مردمی به دستگاه قضائی در این خصوص اظهار داشت: با دستور رئیس کل دادگستری استان، برای این شخص و تمام متولیانی که وظیفه صیانت از اراضی کشاورزی را برعهده داشته و در این مورد تخلف کرده‌اند در حوزه قضائی لشت نشاء پرونده قضائی تشکیل می‌شود.

آقایی در توضیح بازدید از روند پیشرفت لایروبی آب بندان علی بوزایه تصریح کرد: این آب بندان به مساحت ۹۱ هکتار در روستای علی بوزایه واقع شده است که مهم‌ترین منبع ذخیره آب کشاورزان منطقه است و در صورت خشک شدن آن، ۴۰۰ هکتار از اراضی کشاورزی با خطر خشکسالی مواجه خواهند شد.

وی با بیان اینکه حسب دستور ریاست کل دادگستری استان در چندین بازدید گذشته از این آب بندان و با نظارت رئیس حوزه قضائی بخش، شرکت آب منطقه‌ای به لایروبی و بازسازی این آب بندان اقدام نموده گفت: بازدید امروز از روند پیشرفت این طرح صورت گرفت و بیش از ۹۰ درصد از این پروژه انجام شده و تا اواخر بهمن ماه به اتمام می‌رسد و آبگیری خواهد شد تا دغدغه شهروندان در این خصوص مرتفع گردد.

آقایی در پایان یادآور شد: پیمانکار مربوطه با نظارت دستگاه قضائی و متولیان امر فقط می‌تواند به ازای کار خود از خاک پیت حاصل از لایروبی برداشت نماید و حق هیچ گونه اضافه برداشتی ندارد.

کد خبر 5649849

منبع: مهر

کلیدواژه: تغییر کاربری اراضی کشاورزی دادگستری گیلان احمد آقایی حمزه خلیلی بوشهر روز دانشجو کرمانشاه بارش برف تبریز گرگان ایلام معلولان بیرجند سنندج بارش باران مشهد اردبیل همدان دادگستری استان آب بندان

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mehrnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «مهر» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۶۵۵۹۵۴۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

۴۵ پرونده امور اراضی استان تهران تعیین تکلیف شد

معاون هماهنگی امور عمرانی استانداری تهران با تشریح جزئیات بررسی پرونده‌های امور اراضی در این استان گفت: طی برگزاری کمیسیون، ۴۵ پرونده تعیین تکلیف شد.

به گزارش خبرگزاری ایمنا از تهران، میرمحمد غراوی در تشریح جزئیات برگزاری اولین جلسه کمیسیون تبصره یک ماده یک امور اراضی استان تهران که با حضور مدیران کل سازمان‌های جهاد کشاورزی، راه و شهرسازی، حفاظت محیط زیست و امور اراضی استان تهران و سایر اعضا برگزار شد، اظهار کرد: در این جلسه ۴۵ پرونده مورد بررسی و تعیین تکلیف قرار گرفت.

وی افزود: پرونده‌های بررسی شده مربوط به درخواست تغییر کاربری اراضی کشاورزی در ۱۶ شهرستان استان تهران بود.

معاون هماهنگی امور عمرانی استانداری تهران عنوان کرد: پس از بررسی و تبادل نظر در خصوص پرونده‌های مذکور که مربوط به حوزه اجرای زیرساخت‌های بخش کشاورزی و غیر کشاورزی بود، آرا مربوط به هر پرونده صادر شد.

طبق تبصره یک ماده یک قانون حفظ کاربری اراضی زراعی و باغ‌ها، تشخیص موارد ضروری تغییر کاربری اراضی زراعی و باغ‌ها در هر استان به عهده کمیسیونی مرکب از رؤسای سازمان جهاد کشاورزی، امور اراضی، مسکن و شهرسازی، حفاظت محیط زیست آن استان و یک نفر نماینده استانداری است که به ریاست سازمان جهاد کشاورزی آن استان تشکیل می‌شود.

منبع: فارس

کد خبر 750442

دیگر خبرها

  • ۴۵ پرونده امور اراضی استان تهران تعیین تکلیف شد
  • جزئیات بررسی پرونده های امور اراضی استان تهران تشریح شد
  • قلع و قمع ۵۱ فقره تغییر کاربری در محمودآباد
  • مقابله با تغییر کاربری غیرمجاز ۱۷۵ هکتار از اراضی زراعی چهارباغ
  • ۴۳۰۰ متر مربع از اراضی کشاورزی نیشابور آزادسازی شد
  • تأمین آب ۷۵۰۰ هکتار شالیزار محمودآباد از آببندان
  • قلع و قمع ۱۲ مورد ساخت و ساز غیر مجاز در نیشابور
  • قلع و قمع ۴۸ بنای غیرمجاز در اراضی کشاورزی شهرستان سامان
  • بیش از ۲۱ هزار گندم در سیستان و بلوچستان خریداری شد
  • ۴۸ بنای غیرمجاز در اراضی کشاورزی سامان تخریب شد