Web Analytics Made Easy - Statcounter

بایک BJ ۴۰ به عنوان جیپ رانگلر چینی اخیرا توسط دیار خودرو معرفی شد. بایک BJ ۴۰ که به عنوان جیپ رانگلر چینی شناخته می‌شود قرار است با تغییر نام به دیار BJ ۴۰ به بازار ایران راه پیدا کند.

به گزارش گجت‌نیوز، شرکت بایک برای نخستین بار در نمایشگاه خودرو پکن سال ۲۰۱۰ از خودرو مفهومی با نام B ۴۰ پرده برداشت که یک کپی‌برداری از جیپ رانگلر بود و به همین دلیل بسیاری برای آن لقب جیپ چینی را در نظر گرفتند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

این خودرو در نمایشگاه خودرو گوانگژو ۲۰۱۳ در نسخه تولیدی با نام بایک BJ ۴۰ معرفی و پس از مدتی کوتاهی به بازار عرضه شد. این خودرو در ابتدا فقط در نسخه دو در قابل سفارش بود، اما در سال ۲۰۱۵ مدل چهار در آن نیز با نام BJ ۴۰ L به بازار راه پیدا کرد.

بایک BJ ۴۰ در سال ۲۰۱۸ یک فیس لیفت را تجربه کرد که باعث تغییرات ظاهری و داخلی آن شده بود. این نسخه فیس لیفت در سال ۲۰۱۸ با نام بایک BJ ۴۰ پلاس به بازار راه پیدا کرد. ضمن این که در سال ۲۰۱۹ نسخه پیکاپ این خودرو نیز با نام F ۴۰ روانه بازار شد که طبق نسخه دو در این خودرو طراحی شده و طراحان با حذف صندلی‌های عقب برای آن یک اتاق بار ایجاد کردند.

بخش طراحی

بایک BJ ۴۰ بر اساس جیپ رانگلر توسعه پیدا کرده و به همین دلیل همانند آن از فرم جعبه‌ای شکل و گلگیر‌های برجسته بهره می‌برد. البته طراحان برای نمای جلو به جای چراغ‌های دایره‌ای‌شکل از چراغ‌های مستطیلی‌شکل و هچنین جلوپنجره‌ای کم‌ارتفاع‌تر استفاده کردند تا آن را نسبت به جیپ رانگلر متمایز کنند. جلوپنجره این خودرو که از چند قسمت U شکل کرومی بهره می‌برد در واقع امضای طراحی بایک بوده و تمام شاسی بلند‌های آن به این طرح مجهز هستند.

در نمای عقب این خودرو نیز شاهد شیشه جدا از در صندوق، سپر برجسته، چرخ زاپاس و چراغ‌های مستطیلی هستیم که به جیپ رانگلر شباهت زیادی دارند؛ به گونه‌ای که این دو خودرو از لحاظ طراحی عقب به آسانی قابل تشخیص نیستند.

طراحی داخلی بایک BJ ۴۰ به واسطه فیس لیفت سال ۲۰۱۸ کاملا تغییر پیدا کرده است؛ در واقع طراحان به جای جیپ رانگلر برای طراحی داخلی این خودرو در مدل فیس لیفت از مسدس بنز G کلاس استفاده کردند.

از این رو در کابین این خودرو شاهد طراحی مدرن کنسول میانی با انتخاب‌گر‌های الکترونیکی، صفحه‌آمپر دیجیتالی، نمایشگر اطلاعاتی سرگرمی ایستاده در بالای داشبورد و دریچه‌های تهویه کرومی هستیم که نمای لوکسی را به وجود آوردند.

دیار خودرو برنامه عرضه مدل‌های BJ ۴۰ چهاردر و پیکاپ F ۴۰ را در دستور کار خود قرار داده است که نسخه پیکاپ این خودرو فقط از دو صندلی بهره می‌برد و در عقب نیز فضای بار کوچکی با ظرفیت ۵۲۰ لیتر وجود دارد که برای حمل پانل سقف مناسب است.

صندوق بایک BJ ۴۰ چهاردر فضای بار ۵۳۰ لیتری را به همراه دارد که با خواباندن صندلی‌های عقب می‌توان این میزان را به ۹۶۵ لیتر افزایش داد. شیشه عقب این خودرو نیز همانند چیپ رانگلر به شکل مجزا به سمت بالا می‌رود و در صندوق نیز به صورت افقی به سمت راست باز خواهد شد.

امکانات ایمنی و رفاهی

طبق اعلام دیار خودرو، بایک BJ ۴۰ با امکاناتی، چون صندلی‌های چرمی، سیستم صوتی با ۸ بلندگو، چراغ‌های اتوماتیک، صفحه آمپر دیجیتالی ۱۲.۳ اینچی، سیستم تهویه دو منطقه‌ای، گرم‌کن صندلی‌های جلو، تنظیم برقی ۶ جهته صندلی راننده، کروز کنترل، اینترنت ۴ G وای فای، نمایشگر مرکزی ۱۰ اینچی، اتوهلد، آینه‌های جانبی تاشو برقی با گرم‌کن، ۲ ایربگ، قفل دیفرانسیل عقب، پایش باد تایرها، حالت‌های رانندگی اسپرت، اقتصادی و برفی، ترمز پارک برقی، کنترل حرکت در سربالایی و سراشیبی، ترمز کمکی، کنترل کشش و سیستم کنترل پایداری روانه بازار خواهد شد.

فاصله بایک BJ ۴۰ از زمین به ۲۱۰ میلی‌متر، زاویه حمله آن در نسخه دو در به ۳۷ درجه، زاویه فرار آن به ۳۳ درجه و زاویه شکست آن نیز به ۲۴ درجه می‌رسد که برای آفرود مناسب خواهد بود. ضمن این که این خودرو بر خلاف رانگلر از سیستم تعلیق مستقل دوجناقی در جلو و چند اتصالی در عقب بهره می‌برد که روی جاده سواری بهتری را نسبت به اکسل‌های صلب به همراه خواهد داشت.

مشخصات فنی

دیار خودرو قصد دارد بایک BJ ۴۰ را با موتور ۲ لیتری بنزینی توربو به بازار ایران عرضه کند که می‌تواند قدرتی برابر با ۲۲۵ اسب بخار و گشتاور ۳۸۰ نیوتن‌متر را به تولید برساند. یک گیربکس ۸ سرعته اتوماتیک ساخت ZF نیز وظیفه انتقال قدرت به تمام چرخ‌ها را بر عهده دارد. این خودرو چهار چرخ محرک به ازای هر ۱۰۰ کیلومتر مصرف سوخت ۱۰.۱ لیتری را به همراه خواهد داشت.

منبع: فرارو

کلیدواژه: جیپ رانگلر بهره می برد جیپ رانگلر دیار خودرو فیس لیفت

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت fararu.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «فرارو» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۶۶۰۸۹۹۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

گام‌های بلند دانشگاه علمی کاربردی برای اشتغالزایی در کردستان + فیلم

رییس دانشگاه علمی کاربردی کردستان در گفتگو با باشگاه خبرنگاران جوان با بیان اینکه ماموریت اصلی این دانشگاه کمک به اشتغال است، گفت: در این راستا از سال گذشته طرح " آباد" یا آموزش برای اشتغال دانش آموختگان دانشگاهی در استان کردستان آغاز شده است.

دکتر شاهین فکور افزود: در قالب این طرح دوره‌های مکمل تخصصی برای دانشجویان دانشگاه‌های مختلف و با هدف رفع خلاء‌های مهارتی دانشگاهی و با محوریت نیاز‌های بازار برگزار می‌شود.

وی گفت: هم اکنون در قالب این طرح تفاهمنامه‌ای با دانشگاه کردستان منعقد شده و شرکت کنندگان در پایان ضمن دریافت گواهینامه به بازار کار نزدیکتر می‌شوند.

رییس دانشگاه علمی کاربردی کردستان با اشاره به راه اندازی مرکز کاریابی تخصصی با مجوز وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی نیز توسط این دانشگاه گفت: مجوز اولین مرکز کاریابی تخصصی با هدف آشنایی دانش آموختگان دانشگاهی با بازار کار در شهرستان بیجار اخذ شده و در آینده نزدیک به بهره برداری می‌رسد.

دکتر شاهین فکور خاطر نشان کرد: یکی دیگر از برنامه‌های این دانشگاه برای کمک به اشتغال پرداخت تسهیلات اشتغالزایی با سود چهار درصد و تنفس باز پرداخت یکساله است که در سال گذشته ۲۲۰ میلیارد ریال در استان کردستان به دانشجویان، دانش آموختگان و متقاضیان پرداخت شده است و تلاش می‌کنیم این آمار در سال جاری افزایش یابد.

وی به افزایش ۲۳ درصدی پذیرش دانشجو در سال گذشته در دانشگاه علمی کاربردی اشاره کرد و گفت: هزار و ۷۹۰ نفردر سال گذشته در این دانشگاه پذیرش شدند.

رییس دانشگاه علمی کاربردی کردستان با اشاره تاسیس رشته‌های جدید تحصیلی در این دانشگاه متناسب با نیاز بازار کار گفت: در سال گذشته ۳۶ رشته جدید به این دانشگاه اضافه شد.

هم اکنون سه هزار و ۳۵۰ نفر در ۹ واحد دانشگاهی علمی و کاربردی در استان کردستان مشغول به فعالیت هستند.

کد ویدیو دانلود فیلم اصلی باشگاه خبرنگاران جوان کردستان سنندج

دیگر خبرها

  • گام‌های بلند دانشگاه علمی کاربردی برای اشتغالزایی در کردستان + فیلم
  • رونمایی از تیگو ۹ در نمایشگاه پکن؛ محصول هوشمند چینی چه زمانی به ایران می‌رسد؟
  • (عکس) بازار چشم انتظار یک شاسی بلند جدید / قیمت باورنکردنی محصول جدید کیا در ایران
  • شاسی بلند Exlantix با قیمت ۲۷ هزار دلاری وارد بازار می شود
  • رونمایی از شاسی بلند جدید چری با آخرین تکنولوژی‌های جهان
  • مدل «ددپول» گوشی پوکو F6 می‌سازد؟
  • (تصاویر) شاسی‌بلند چینی بازار ایران به بریتانیا می‌رود
  • تصاویر| شاسی‌بلند چینی بازار ایران به بریتانیا می‌رود / ورود چری به بازار خودروی اروپا
  • پیکاپ T ۹ برقی، گزینه واردات به ایران
  • پیکاپ T۹ برقی، گزینه واردات به ایران/ عکس