Web Analytics Made Easy - Statcounter



فاطمه حقیرالسادات دبیر علمی کنگره بین‌المللی بانوان تاثیرگذار: مبلغ ۲۰ هزار یورو (حدود یک میلیارد تومان) به همراه یک گواهی از طرف کمیسیون ملی یونسکو به هر یک از برندگان این کنگره اعطا شده است.

لیلا فرهادی در رویداد۲۴ در گزارشی یه رزومه و سوابق برندگان کنگره بین المللی زنان تاثیرگذار در تهران پرداخت و نوشت:

در این کنگره جوایزی به هفت نفر تحت عنوان زنان تاثیرگذار داده شد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

یکی از این افراد «واناجان سانگیران لی» استادیار شیمی دانشگاه مالایا است. جالب اینجاست که برگزارکنندگان کنگره از سِمت گیرنده جایزه خود خبر ندارند و چه در اعلام اسامی برندگان و چه در پوشش خبری گنگره در ارگان رسمی اطلاع‌رسانی دولت ایرنا، به اشتباه او را استاد یک دانشگاه تایلندی معرفی کرده‌اند.

سانگیران لی استادیار شیمی دانشگاه مالایا مالزی

کنگره زنان تاثیرگذار از فرصتی که داشت برای حمایت از آقازاده‌های همسو هم استفاده کرد. جایزه دوم به «سوده غفوری‌فرد» دختر حسن غفوری‌فرد نماینده پیشین مجلس، عضو سابق شورای مرکزی حزب موتلفه اسلامی و رئیس هیات بازرسی و نظارت شورای عالی انقلاب فرهنگی رسید. سوده غفوری‌فرد استادیار دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی و مدیر دفتر استعداد‌های درخشان و نخبگان دانشگاه شهید بهشتی است.

در همین بخش به فردی به نام «کازان سوا النا» از کشور روسیه هم جایزه داده شد. نه در پوشش خبری و نه در اعلام اسامی برندگان هیچ اشاره‌ای به چرایی تاثیرگذار بودن این فرد نشده، اما به گفته فاطمه حقیرالسادات دبیر علمی کنگره بین‌المللی بانوان تأثیرگذار در گفتگو با رویداد۲۴، «النا» موزیسین، فعال اجتماعی، مجسمه ساز و دارای دکترای بیولوژی است.

در رزومه ای که از خانم النا به دست رویداد۲۴ رسیده به همکاری های او با دانشگاه مشهد اشاره شده است. ظاهرا این موزیسین روس دوستانی در مشهد دارد. او در صفحه اینستاگرامش اکانت «جایزه جهانی گوهرشاد» را دنبال می کند. الناکازان سوا النا در رزومه اش بخشی را به نحوه گذران اوقات فراغتش اختصاص داده و در آن به مواردی همچون «رقصیدن بوگی، ووگی، سالسا و لزگی» اشاره کرده است.

جالب اینجاست که النا خود را خبرنگار و عکاس معرفی کرده است. به این ترتیب ظاهرا یک خبرنگار بی نام و نشان روس توسط دولت ابراهیم رئیسی به تهران دعوت شده و جایزه زن تاثیرگذار را گرفته در حالی که تعداد زیادی از خبرنگاران زن تاثیرگذار ایران در زندانند.

کازان سوا النا چهره تاثیرگذار روسیه

از «ماریا بئاتریس یونس» که به عنوان «بانوی تاثیرگذار آرژانتین» معرفی شده و دریافت‌کننده جایزه بانوان تاثیرگذار جهان در کنگره زنان بود هم هیچ اطلاعاتی در اینترنت پیدا نشده است. نه در متن سخنرانی و نه در متن خبر‌های مرتبط با این کنگره هم اشاره‌ای به نحوه تاثیرگذاری این بانوی آرژانیتی نشده، اما ظاهرا ارتباط خانم یونس با ایران مسبوق به سابقه است. او سخنرانی کوتاهی را به زبان فارسی ایراد کرده و در آن اشاره می‌کند که این دومین جایزه‌ای است که به آرژانتین می‌برد. او در سخنرانی خود جای «خواهران مسلمان شبکه زنان آمریکای لاتین» را که «ایران را خانه دوم خود می‌دانند» خالی کرده است.

فاطمه حقیرالسادات درباره ماریا از آرژانتین هم به راه‌اندازی «دو-سه پروژه بزرگ» و یک مرکز تحقیقاتی توسط او اشاره کرده و گفته «ماریا بئاتریس یونس از دانش‌آموختگان جامعه المصطفی است.»

به گزارش رویداد۲۴ «جامعه‌المصطفی العالمیه» یک نهاد دینی است که با هدف گسترش علوم اسلامی، انسانی و اجتماعی شیعه انبوهی از طلاب را از سراسر جهان تحت پوشش قرار داده است. در سال‌های اخیر رقم بالای بودجه این نهاد حوزوی که در قانون بودجه هر سال مصوب می‌شود انتقاداتی را به همراه داشته است.

پن آبه شیامی از چین

پن آبه شیامی هم یکی از افرادی بود که جایزه کنگره را به عنوان زن تاثیرگذار از کشور چین دریافت کرد. در مورد او هم هیچ توضیحی درباره نحوه تاثیرگذاری‌اش داده نشده، اما از خلال سخنرانی او بعد از دریافت جایزه می‌شد فهمید که او یک «تاجر چینی» است که به گفته خودش از دریافت جایزه بسیار تعجب کرده است.

به گفته فاطمه حقیرالسادات، مبلغ ۲۰ هزار یورو (معادل یک میلیارد تومان) به همراه یک گواهی از طرف کمیسیون ملی یونسکو به هر یک از برندگان این کنگره اعطا شده است.

دبیر علمی کنگره در پاسخ به سوال درباره اسامی داوران این مسابقه از اعلام اسامی داوران سرباز زد و آن را دست کم برای دو سال محرمانه خواند. هزینه جوایز به انضمام هزینه برگزاری نشستی با این ابعاد بسیار هنگفت است.

در صورتی که ادعای برگزارکنندگان کنگره در مورد حضور ۳۰۰ مهمان خارجی در این نشست صحت داشته باشد، هزینه بلیط هواپیما، اسکان ۵ روزه آن‌ها در هتل پارسیان اوین و گردش‌های آن‌ها در ایران سرسام‌آور خواهد بود.

منبع: بیتوته

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.beytoote.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «بیتوته» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۶۹۱۲۳۴۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

نحوه استفاده از جایزه شیخ مفید برای استادان شاگردپرور

معاون علمی، فناوری و اقتصاد دانش بنیان ریاست جمهوری با باشاره به اعطای جایزه شیخ مفید گفت: این جایزه شامل ۴۰۰ میلیون تومان اعتبار مالی و مابقی آن قابل استفاده در بهره‌برداری از شبکه آزمایشگاهی، استفاده از کسر خدمت و یا معافیت سربازی برای دانشجویان، استفاده از فرصت‌های مطالعاتی خارج، برگزاری بازدیدهای علمی خواهد بود.

به گزارش ایسنا، دکتر روح الله دهقانی فیروز آبادی در مراسم اعطای جایزه استادان برتر شاگرد پرور شیخ مفید با بیان اینکه دانشگاه‌ها از قبل از انقلاب تاکنون تحولات زیادی یافته‌اند، گفت: در بعد از انقلاب کار تربیت نیروی انسانی را بر عهده گرفتند و  در دو تا سه دهه اخیر مسولیت‌های دانشگاه‌ها پررنگ‌تر شد؛ چرا که آنها برای تولید مقالات کیفی و کمی تشویق شدند.

وی فاز دیگر ماموریتی دانشگاه‌ها را ارتباط با صنایع و حل مسایل دانست و اظهار کرد: ما برای همه استادان فعال در این عرصه‌ها تقدیر و تشویق‌هایی در نظر گرفتیم.

دهقانی ادامه داد: مسولیت دانشگاه‌ها علم آفرینی و فن آفرینی است و مسوولیت اصلی آنها "انسان سازی" است و بزرگترین ماموریت دانشگاه‌ها این است که پرورش انسان‌ها و شاگردانی است که خود را تکثیر کنند.

معاون علمی، فناوری ریاست جمهوری، با اشار به برگزاری مراسم اعطای جایزه شیخ مفید، خاطرنشان کرد: جمع اساتید منتخبی که در این مراسم گردهم آمده‌اند منتخب ۱۰ هزار نفر از مستعدان بنیاد ملی نخبگان هستند.

وی با اشاره به فرایند انتخاب برترین‌های دانشگاهی، تاکید کرد: ما برای شناسایی و انتخاب اساتید شاگردپرور به دنبال راهکاری می‌گشتیم که بهترین روش را انتخاب برترین‌ها از طریق مستعدان عضو بنیاد ملی نخبگان یافتیم و از آنها پرسیده شد که کدام استاد بیشترین زمان خود را صرف دانشجویان می‌کند و ضمن آنکه از نظر علمی قوی هستند و دانشجویان را در مراحل مختلف یاری می‌کنند.

دهقانی افزود: منتخبان این مراسم افرادی هستند که به انتخاب مستعدان بنیاد ملی نخبگان انتخاب شده‌اند و آنها استادان شاگرپرور بهتری به شمار می‌روند.

وی استادان برگزیده این مراسم را منتخب ۵۰ دانشکده برتر کشور عنوان کرد و گفت: به این افراد جایزه‌ای به ارزش یک میلیارد تومان اعطا می‌شود که ۴۰۰ میلیون تومان اعتبار مالی مستقیم است و اساتید می‌توانند آن را نقد کنند.

به گفته دهقانی، استفاده از شبکه آزمایشگاهی، استفاده از کسر خدمت و یا معافیت سربازی برای دانشجویان، استفاده از فرصت‌های مطالعاتی خارج، برگزاری بازدیدهای علمی و یا فرصت‌های پسا دکتری را از موارد استفاده از این بسته حمایتی ذکر کرد و ادامه داد: این سبد حمایتی در اختیار اساتید برتر شاگرد پرور قرار می‌گیرد و این اساتید برتر هستند که تشخیص می‌دهند که چگونه از این بسته حمایتی استفاده کنند ولی در پایان هر فصل به عنوان خاطره نگاری گزارشی از نحوه هزینه کرد آنها به بنیاد ملی نخبگان ارائه دهند تا از تجاری آنها استفاده شود.

معاون علمی رییس جمهور با تاکید بر اینکه این بسته حمایتی از امروز قابل بهره برداری است، اظهار کرد: در این جایزه ممکن است استادی برای ۱۰ دوره انتخاب شود و برای این موضوع هیچ محدودیتی وجود ندارد و در پایان هر دوره‌ای به ۱۰ استاد شاگردپرور با برترین عملکرد گرنت یک ساله پژوهانه اعطا خواهد شد.

انتهای پیام

دیگر خبرها

  • برندگان اسکار ایتالیا معرفی شدند/ «من کاپیتان» درخشید
  • درخواست ممنوعیت فروش سلاح به تل آویو در کنگره
  • درخواست نمایندگان کنگره آمریکا برای ممنوعیت فروش سلاح به تل آویو
  • حمایت جایزه پولیتزر از دانشجویان پوشش دهنده اخبار اعتراض‌ها
  • نقش تاثیرگذار مادران برای جذب جوانان به مساجد
  • دانشگاه تهران مأمور تدوین نظام‌نامه دانشگاه تمدن‌ساز شد
  • برگزاری شش پیش‌همایش و دریافت ۳۰۰ مقاله علمی
  • همسر ابراهیم رئیسی و انسیه خرعلی از یکجا پُست جدید گرفتند
  • جایزه یک میلیارد تومانی برای ۱۰۰ استاد منتحب شاگردپرور
  • نحوه استفاده از جایزه شیخ مفید برای استادان شاگردپرور