Web Analytics Made Easy - Statcounter

مهدی حسین خانی در گفتگو با خبرنگار فارس در قزوین با اشاره به جمع آوری فاضلاب شهرهای محمدیه، شریفیه و مهرگان در تصفیه خانه موقت شهر شریفیه، اظهار کرد: سال ۸۸ که احداث مهرگان اتفاق افتاد شبکه تصفیه خانه موقت شریفیه احداث شد که بر اساس وضعیت اعتباری در آن مقطع بود.

وی افزود: خروجی پساب تصفیه خانه موقت شهر شریفیه که از کانال خروجی جوار تصفیه خانه می آید از سمت شریفیه خارج و در روستای نصرت آباد و جنوب شهر الوند جاری می شود البته تصفیه خانه ۱۳ سال با همان شرایط و کارایی فعالیت دارد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

قائم مقام شرکت آبفای استان قزوین ادامه داد: خروجی پساب فاضلاب تصفیه خانه شهر شریفیه استانداردی دارد که لازم است محیط زیست میزان پساب از نظر کیفی را اعلام کند، جهاد کشاورزی نوع الگوی کشت را با توجه به استفاده از پساب فاضلاب به کشاورزان اعلام کند و با توجه به کدورت فاضلاب نسبت به کشت های مناسب اقدام شود.

حسین خانی تصریح کرد: از سویی مسئولان اداره منابع امور آب باید میزان تخصیص آب کشاورزان را استخراج کرده و در صورت نیاز از پساب خروجی تصفیه خانه شهر شریفیه به کشاورزان اختصاص یابد.

وی اضافه کرد: شرکت آبفا وظیفه جمع آوری، نگهداری و تعمیرات تصفیه خانه و رساندن فاضلاب تا چهار کیلومتر خارج از شهر شریفیه به داخل تصفیه خانه را بر عهده دارد و مدیریت خروجی پساب در پایین دست بر عهده مسئولان آب منطقه ای و منابع امور آب است و باید تدبیری اندیشیده شود.

این مقام مسئول خاطر نشان کرد: برای ساماندهی تصفیه خانه موقت شهر شریفیه باید برنامه‌ریزی لازم صورت گیرد که می توان پساب خروجی آب این تصفیه خانه را به افرادی که زمین کشاورزی زیادی دارند و می توانند از این آب استفاده کنند، اختصاص داد و با اخذ تعهد نسبت به کاشت محصولات کشاورزی مناسب این اراضی استفاده کرد.

حسین خانی افزود: از زمانی که تصفیه خانه فاضلاب شهر شریفیه احداث شده در خصوص ارتقاء آن اقداماتی صورت گرفته که می توان به خاکبرداری و لجن برداری اشاره کرد. با توجه به اینکه در پیک مصرف پساب فاضلاب یک خروجی دارد و در زمستان که گرما نیست، خروجی دیگری دارد، باید تدبیر لازم را برای استفاده از خروجی پساب و کشت محصولات کشاورزی متناسب به کار گرفت.

این مسئول با اشاره به فاز بندی احداث تصفیه خانه اصلی شهر شریفیه بیان کرد: بخش تصفیه مقدماتی این تصفیه خانه تقریباً در مراحل پایانی قرار دارد و بخش بیولوژیکی آن به محض تخصیص اعتبار، اجرایی می شود البته برای تکمیل تصفیه خانه اصلی نیازمند اعتبار لازم و مناسب هستیم.

پایان پیام/

منبع: فارس

کلیدواژه: تصفیه خانه موقت خروجی پساب شهر شریفیه

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.farsnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «فارس» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۶۹۳۵۰۴۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

نوسازی و توسعه خطوط جمع آوری فاضلاب بندرعباس ۷۰۰ میلیارد تومان اعتبار می خواهد

ایسنا/هرمزگان مدیرعامل شرکت آب و فاضلاب هرمزگان تکمیل خطوط و شبکه جمع آوری فاضلاب هم راستا با تکمیل تصفیه خانه فاضلاب بندرعباس و انتقال پساب به صنایع غرب را مهم ارزیابی و تخصیص اعتبار برای اجرای آن را خواستار شد.

 مدیرعامل شرکت آب و فاضلاب هرمزگان امروز ( ۱۴ اردیبهشت ماه )در بازدید مهدی دوستی استاندار هرمزگان و شهروز شجاعی رئیس شرکت ساخت و توسعه خلیج فارس از روند بازسازی و احداث فازهای تصفیه تکمیلی تصفیه خانه فاضلاب بندرعباس، با بیان اینکه دستورات استاندار هرمزگان در تکمیل پروژه‌های آب و فاضلاب همواره راهگشا و تسریع کننده امور بوده است، افزود: نگاه جامع و آینده نگری استاندار هرمزگان در این بازدید نشان داد عزمی جدی در استان هرمزگان برای جلوگیری از ورود به پساب به دریا وجود دارد که نوید روزهای خوب با هدف بهبود شرایط زیست محیطی ساحل بندرعباس را می‌دهد.

عبدالحمید حمزه پور با بیان اینکه تصفیه خانه فاضلاب بندرعباس در حال حاضر ۵۷ درصد پیشرفت فیزیکی دارد، افزود: در این بازدید موانع پیش روی این پروژه به صورت میدانی بررسی و تصمیمات لازم اتخاذ شد.به گفته حمزه پور ۳۸ کیلومتر از خطوط جمع آوری بتنی و در شرایط بحرانی است که می طلبد با هدف جلوگیری از ریزش آن، نوسازی شود.

مدیرعامل آبفای هرمزگان ادامه داد: یکی دیگر از چالش های شهر بندرعباس جمع آوری فاضلاب محلات بافت فرسوده شامل محله چاهستانی ها، آیت الله غفاری و سنگ کن است که فاضلاب خام آنها وارد خورها می شود.

وی مجموع اعتبار پیش بینی شده برای نوسازی و توسعه خطوط جمع آوری فاضلاب بندرعباس را ۷۰۰ میلیارد تومان عنوان کرد.

در این بازدید، به مناسبت هفته کارگر، استاندار هرمزگان با اهدای گل از تلاش کارگران قدردانی کرد.

انتهای پیام

دیگر خبرها

  • طرح جلوگیری از ورود مستقیم فاضلاب برخی محله‌ها به خورها آغاز می‌شود
  • نوسازی و توسعه خطوط جمع آوری فاضلاب بندرعباس ۷۰۰ میلیارد تومان اعتبار می خواهد
  • بازدید استاندار هرمزگان از تصفیه خانه فاضلاب بندرعباس
  • نیاز بندرعباس به ۷۰۰ میلیارد اعتبار جهت توسعه خطوط فاضلاب
  • اتصال فاضلاب در بندرعباس به تصفیه خانه افزایش می‌یابد
  • تعریف ۷۵ پروژه در قالب ۵۲ تصفیه‌خانه برای ۹.۳ میلیون نفر
  • آزادسازی آب شرب از صنایع آذربایجان شرقی
  • توقف فعالیت ۲۸ واحد صنعتی متخلف در شهرک صنعتی اشتهارد
  • بهره مندی هشت روستای مجتمع امام علی (ع) شهرستان کرمانشاه از آب آشامیدنی
  • روایت ۲۰۰۰ نفری که بعد از چند دهه صاحب «آب» شدند