Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ایسنا»
2024-05-09@02:12:29 GMT

افتتاح بیمارستان صدیقی گله دار در فارس

تاریخ انتشار: ۲۱ اسفند ۱۴۰۱ | کد خبر: ۳۷۳۰۷۵۶۲

افتتاح بیمارستان صدیقی گله دار در فارس

ایسنا/فارس بیمارستان ۳۲ تختخوابی صدیقی گله دار با حضور وزیر بهداشت، درمان و آموزش پزشکی به بهره برداری رسید.

وزیر بهداشت شامگاه شنبه ۲۰ اسفند در آیین افتتاح بیمارستان ۳۲ تخت خوابی صدیقی گله دار گفت: با نظر سازمان بهداشت جهانی، جمهوری اسلامی ایران در بحران کروناویروس به عنوان یک کشور ممتاز معرفی شد و این دستاورد مهم، با همکاری و مشارکت مردم به دست آمد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

دکتر بهرام عین اللهی با بیان اینکه بسیاری از ورزشگاه ها، مساجد و حسینیه ها در بحران کروناویروس به محل تزریق واکسن تبدیل شده بود، این همکاری ها را موجب موفقیت کشور در مدیریت کروناویروس دانست و افزود: بیشتر کشورهای پیشرفته دنیا مانند آمریکا و آلمان، هنوز با آمار بالای ابتلا به کروناویروس مواجه هستند.

او بزرگترین محور در ارائه خدمات سلامت را «مردم» عنوان کرد و ادامه داد: وظیفه ما به عنوان متولیان سلامت، خدمت به مردم است.

وزیر بهداشت با بیان اینکه اقدامات بزرگی در دولت سیزدهم انجام شده است، اظهار کرد: یکی از شعارهای دولت سیزدهم، اجرای طرح عدالت و تعالی نظام سلامت است و این امر با جدیت در ارایه خدمات مطلوب در همه نقاط کشور در حال پیگیری و اجرا است.

عین اللهی با بیان اینکه امروزه ایران در منطقه از نظر شاخص های سلامت، رتبه برتر را دارد، گفت: قبل از پیروزی انقلاب اسلامی پزشکانی از کشورهای مختلف مانند هند و پاکستان برای مداوای مردم حضور داشتند، اما با پیشرفت های بسیاری که در حوزه سلامت در کشور به وجود آمده است، امروزه بیمارانی از سایر کشور ها برای درمان به ایران مراجعه می کنند.

او با اشاره به وجود ۶۸ دانشگاه و دانشکده علوم پزشکی در کشور افزود: دانشگاه علوم پزشکی شیراز، مسوولیت پشتیبانی در زمینه درمان بیماران خارجی را نیز بر عهده دارد و از بهترین دانشگاه های دنیا به شمار می رود.

وزیر بهداشت ادامه داد: با وجود اساتید مجرب و بیمارستان های تخصصی و فوق تخصصی، از همه نقاط دنیا برای درمان به شیراز مراجعه می کنند که این جایگاه، از افتخارات جمهوری اسلامی ایران است.

او در بخش دیگری از صحبت های خود اظهار کرد: در ۱۸ ماه گذشته، ۱۵ هزار تخت بیمارستانی به تخت های کشور افزوده شد که بیمارستان صدیقی گله دار نیز در ردیف این تعداد تخت جای دارد و این اقدام بسیار ارزشمند است.

عین اللهی با اشاره به فعالیت خانه بهداشت در کشور، گفت: خانه های بهداشت، محور اصلی سلامت است و هر چقدر بیشتر به این حوزه توجه شود، شاهد ارتقای هرچه بیشتر سلامت هستیم.

او همچنین از پوشش بیمه ای ۶ میلیون نفر در کشور، طی ۱۸ ماه گذشته خبر داد و افزود: این یک کار جهادی بزرگ محسوب می شود که با کمک همه، در حال ارتقا است.

او با اعلام اینکه با پیگیری رییس دانشگاه علوم پزشکی شیراز، تجهیزات بسیار خوبی در بیماستان های و مراکز بهداشتی درمانی فارس تامین شده است، ادامه داد: ما خدمتگزار مردم هستیم و برای حفظ سلامت مردم تلاش می کنیم.

او ضم اشاره به اینکه علیرغم تحریم های ناجوانمردانه علیه جمهوری اسلامی ایران در زمین های مختلف مانند دارو، تجهیزات و ملزومات پزشکی و مسایل اقتصادی، امروزه ۹۹ درصد داروهای موردنیاز در داخل کشور تولید می شود، افزود: همچنین بسیاری از تجهیزات پزشکی مصرفی در کشور ایرانی است و می توان با تلاش جوانان و مشارکت مردم، به استقلال و خودکفایی رسید.

وزیر بهداشت همچنین با اشاره به طرح محرومیت زدایی در کشور، از تلاش مسوولان نظام سلامت در تحقق این هدف بزرگ خبر داد که کمک و حمایت خیرین در این اقدام بسیار موثر بوده است.

رییس دانشگاه علوم پزشکی شیراز نسز بر اجرای حداکثری عدالت اجتماعی با توسعه زیرساخت های ارائه خدمت تاکید کرد.

دکتر سید وحید حسینی با اشاره به نقش پررنگ خیرین در حوزه سلامت، بر ایجاد زمینه های همکاری و مشارکت بیش از پیش آنان در تحقق اهداف تامین سلامت مردم تاکید کرد.

رییس دانشگاه علوم پزشکی شیراز بهره مندی کافی از خدمات بیمارستان صدیقی گله دار را نیازمند تامین نیروی انسانی و تجهیزات موردنیاز عنوان کرد و از وزیر بهداشت در تامین نیروی انسانی موردنیاز این مرکز درمانی درخواست حمایت کرد.

او همچنین مشارکت خیرین عرصه سلامت منطقه در پیشبرد هرچه بهتر پروژه های بهداشتی درمانی را موجب ارتقای شاخص های سلامت در شهرستان عنوان کرد.

انتهای پیام

منبع: ایسنا

کلیدواژه: استانی اجتماعی شهرداری شیراز شهید دستغیب پارکینگ استانی اجتماعی استانی اقتصادی استانی فرهنگی و هنری استانی شهرستانها استانی سیاسی استانی ورزشی زنجان استانی علمی و آموزشی استانی اجتماعی استانی اقتصادی استانی فرهنگی و هنری استانی شهرستانها دانشگاه علوم پزشکی شیراز صدیقی گله دار وزیر بهداشت

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.isna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۷۳۰۷۵۶۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

افزایش حق الزحمه دستیاران پزشک به ۱۵ میلیون تومان

به گزارش خبرآنلاین، وزیر بهداشت با اشاره به این که حق‌الزحمه دستیاران پزشکی تا قبل از دولت مردمی، بسیار اندک و موجب نبود انگیزه کاری در آن‌ها بود؛ گفت: حق‌الزحمه این دانشجویان به حدود ۱۲ تا ۱۵ میلیون تومان افزایش یافته است.

تسنیم در خبری نوشت: بهرام عین‌اللهی در هجدهمین جشنواره آموزشی دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی، با اشاره به ظرفیت‌های گسترده نظام سلامت کشورمان، دستیابی به مرجعیت علمی در منطقه را قابل تحقق عنوان و بیان کرد: اعضای هیئت علمی از مهمترین ارکان پیشرفت دانشگاه‌ها هستند و باید روش‌های آموزشی فعال به جای روش‌های سنتی، به کار گرفته شود.

وزیر بهداشت، درمان و آموزش پزشکی از دانشجویان به عنوان دومین عامل رشد و پیشرفت دانشگاه‌ها یاد کرد و با تاکید بر ضرورت مسئولیت و مشارکت دادن به آنها به ویژه در پروژه‌های تحقیقاتی و کاربردی گفت: در جشنواره تحقیقاتی علوم پزشکی رازی از دانشجویان فعال در حوزه تحقیقات و فناوری تقدیر کردیم بنابراین رویکرد ما بهره گیری بیشتر از ظرفیت جوانان و دانشجویان در حوزه سلامت است.

وی میزان حق‌الزحمه دستیاران پزشکی را تا قبل از دولت مردمی، بسیار اندک و موجب نبود انگیزه کاری آن‌ها دانست و گفت: حق‌الزحمه این دانشجویان از حدود دو و سه میلیون به حدود ۱۲ تا ۱۵ میلیون تومان افزایش یافته و کارانه نیز برای دستیاران در نظر گرفته شده که دریافتی دستیاران، بهبود می‌یابد و می‌توانند با خیال آسوده تری به فعالیت بپردازند.

وی تاریخ حوزه سلامت را بسیار پرافتخار دانست و گفت: دستاوردهای حوزه سلامت از بزرگترین و ارزشمندترین دستاوردهای انقلاب اسلامی است. نقطه تبلور دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی که در دوران قبل از انقلاب ایجاد شده بود مربوط به دوران بعد از انقلاب و با نقش آفرینی اساتید برجسته و متعهد است که باعث ایجاد جهش و نوآوری در همه رشته‌های این دانشگاه شدند.

وزیر بهداشت با بیان اینکه اولین دوره جشنواره آموزشی شهید مطهری در دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی برگزار و الگویی برای برگزاری کشوری شد، افزود: این جشنواره نشان دهنده پیشرفت‌های آموزشی دانشگاه‌های علوم پزشکی سراسر کشور است.

عین‌اللهی هدف بزرگ و ویژه وزارت بهداشت را شکوفایی تمدن نوین ایرانی اسلامی بر اساس بیانیه گام دوم انقلاب اسلامی دانست و گفت: تمدن نوین ایرانی اسلامی می‌تواند بسیاری از مشکلات از جمله در حوزه سلامت را برطرف کند. نباید تصور کنیم همواره غربی‌ها پیشرو هستند و ما پیرو آنها. در کشور ما خانواده محوری و توجه به سلامت معنوی، از مهمترین عناصر حوزه سلامت است.

وی ادامه داد: در بستر کانون خانواده می‌توان استرس و بسیاری از عوامل زمینه ساز بیماری‌ها را کاهش داد و بزرگان خانواده در تامین سلامت جامعه، اصلاح سبک زندگی و مصرف تغذیه سالم نیز نقش محوری را دارند.

وزیر بهداشت یاد آور شد: در برنامه سلامت خانواده که از سال گذشته آغاز و در ۱۹۵ شهر کشور اجرا شده، به دنبال انسان سالم هستیم و برای همه افراد، پرونده سلامت تشکیل می‌شود.

عین‌اللهی با تاکید بر اهمیت نقش آفرینی دانشگاه‌ها در تحقق شعار سال و جهش تولید، یادآور شد: دانشگاه‌های علوم پزشکی با توسعه شرکت‌های دانش‌بنیان و تامین نیازهای کشور از جمله نیازهای دارویی می‌توانند به جهش تولید و خودکفایی کمک کنند.

به گفته وزیر بهداشت، معاونت‌های تحقیقات و فناوری دانشگاه‌های علوم پزشکی ضرورت دارد زمینه مشارکت بیشتر دانشجویان در پژوهش‌های عملیاتی و کاربردی را فراهم کنند.

عین اللهی ادامه داد: در سال جاری یک هزار و ۸۰۰ عضو هیئت علمی به کار گرفته می‌شوند البته سال گذشته نیز یک هزار عضو هیئت علمی در دانشگاه‌های علوم پزشکی جذب شدند که این اساتید جوان می‌توانند موجب ارتقای جایگاه علمی کشورمان شوند.

در ادامه علیرضا زالی؛ رئیس دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی از توسعه آموزش به عنوان یکی از برنامه‌های اصلی وزارت بهداشت در سال جاری یاد کرد و با اعلام این خبر که برنامه راهبردی این دانشگاه تدوین شده است، افزود: این برنامه بر اساس اولویت‌های وزارت بهداشت تا پایان سال در دانشگاه اجرایی می‌شود.

وی با بیان اینکه باتوجه به توانمندی‌ها و ظرفیت بالای اساتید علوم پزشکی، رسیدن به مرجعیت علمی در منطقه دور از دسترس نیست، گفت: در برخی حوزه‌های پزشکی از ترازهای منطقه‌ای عبور کرده و در جایگاه فرامنطقه‌ای قرار داریم.

زالی میزان حق‌الزحمه دستیاران پزشکی در ابتدای دولت مردمی را دو میلیون تا پنج تومان عنوان و خاطرنشان کرد: در حال حاضر با توجه ویژه دولت و وزارت بهداشت، این حق‌الزحمه در سال جاری به ۱۲ تا ۱۵ میلیون تومان رسیده و دست دانشگاه‌ها در افزایش این حق‌الزحمه نیز باز است.

وی به اقدامات دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی در حوزه هوش مصنوعی اشاره کرد و گفت: هوش مصنوعی امروزه در رشته‌های مختلف علوم پزشکی، انتخاب دستیاران، محتوای آموزشی، ارزشیابی و صحت سنجی کاربردهای گسترده‌ای دارد و امیدواریم دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی بتواند قطب روش‌های آموزش نوین باشد.

۴۷۲۳۶

برای دسترسی سریع به تازه‌ترین اخبار و تحلیل‌ رویدادهای ایران و جهان اپلیکیشن خبرآنلاین را نصب کنید. کد خبر 1904252

دیگر خبرها

  • عین اللهی: حق‌الزحمه دستیاران پزشکی به ۱۵ میلیون تومان رسید
  • افزایش حق الزحمه دستیاران پزشک به ۱۵ میلیون تومان
  • حق‌الزحمه دستیاران پزشکی افزایش یافت
  • حق‌الزحمه دستیاران پزشکی به ۱۵ میلیون تومان رسید
  • امیدواری وزیر بهداشت به افزایش پرداختی رزیدنت‌ها
  • لزوم توجه سیاست‌گذاران به انگیزه ماندگاری پزشکان
  • امیدوارم بتوانیم حقوق دستیاران را به ۲۰ میلیون برسانیم
  • دخالت نابجا در حوزه سلامت از دست وزارت بهداشت خارج شده است
  • کمبود نیروی انسانی ماندگار چالش اصلی بهداشت ودرمان هرمزگان
  • پروژه‌های سلامت محور گیلان در انتظار اعتبار ۱۰۲۵ میلیارد تومانی