Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «خبرآنلاین»
2024-04-29@14:11:53 GMT

شاسی بلند جدید بازار ایران / عکس

تاریخ انتشار: ۲۲ اسفند ۱۴۰۱ | کد خبر: ۳۷۳۱۹۰۳۳

شاسی بلند جدید بازار ایران / عکس

تا مدتی پیش کل بازار خودرو ایران را شاسی بلندهای چینی با طراحی نسبتاً دور از ترندهای روز و پیشرانه‌های کم‌حجم در محدوده 150 اسب بخاری فرا گرفته بود. حالا با وجود همه موانع پیش روی صنعت خودرو کشور، شاسی بلندهایی با طراحی جدیدتر و پیشرانه‌هایی با همان حجم، ولی با خروجی بیشتر، رفته‌رفته وارد بازار می‌شوند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

بایک بجینگ X55 یکی از همین ماشین‌ها است.

بجینگ ایکس 55 جزو محصولات جدید خودروساز باقدمت چینی بایک است. بجینگ (Beijing) در حقیقت یکی از برندهایی در نظر گرفته می‌شود که بایک محصولات خود را تحت آن روانه بازار می‌کند. بجینگ X55 بر پایه پلتفرم BMFA متعلق به بایک توسعه پیدا کرده است. این پلتفرم مدرن قرار است پایه محصولات پیش روی کمپانی از جمله خودروهای پلاگین هیبرید آن باشد.

اگر آشنایی زیادی با بایک ندارید، باید گفت بایک که تاسیس آن به سال 1958 میلادی بر می‌گردد، بین قدیمی‌ترین و همچنین بزرگ‌ترین کمپانی‌های خودروسازی‌های چینی جا دارد. BAIC با نام کامل .Beijing Automotive Group Co مالک شرکت‌های متعددی است و از جمله زیرمجموعه‌های آن می‌توان به فوتون (Foton) اشاره کرد. در حوزه بین‌المللی هم این شرکت با خودروسازان بزرگی نظیر هیوندای و مرسدس بنز همکاری می‌کند و مسئول تولید اتومبیل‌های آن‌ها در چین است.

طراحی بیرونی و داخلی بجینگ X55 بایک

در همان نگاه اول، طراحی به‌روز بجینگ ایکس ۵۵ جلب توجه می‌کند که در زمینه المان‌های جدید یک سر و گردن بالاتر از تعداد چشمگیری از شاسی بلندهای دیگر بازار ایران است. در نمای جلو این خودرو چینی چراغ‌های ال‌ای‌دی باریک به‌همراه جلوپنجره باریک ادغام‌شده با سپر به‌چشم می‌خورند. در نمای کناری X55 دیار خودرو شیب نرم سقف به سمت عقب، دستگیره‌های مسطح درهت و پنل‌های دور چرخ‌ها را می‌توان دید. نمای عقب این SUV هم متشکل از المان‌های جذابی مثل چراغ‌های به‌هم پیوسته یا همان سرتاسری، اسپویلر سقف به‌شکل دو قسمتی و آنتن بال کوسه‌ای است.

طراحی بایک بجینگ X55 از لحاظ آیرودینامیک هم جای توجه دارد. المان‌هایی مانند جلوپنجره بدون حاشیه، دستگیره‌های مسطح درها، برف‌پاک‌کن‌های نامحسوس، شیشه جلو بزرگ و خطوط منحنی بدنه دست به دست همدیگر داده‌اند تا این اس یو وی چینی بتواند در زمینه آیرودینامیک نمره مناسبی بگیرد. در واقع این محصول بایک با ضریب درگ 0.32 مقاومت ناچیزی در برابر باد از خود نشان می‌دهد.

مشخصات فنی کراس اوور چینی X55

در کراس اوور بایک بجینگ X55 یک پیشرانه 1.5 لیتری توربوشارژ به‌کار رفته که دو بار بین 10 پیشرانه برتر چین قرار گرفته است. این پیشرانه 177 اسب بخار قدرت و 305 نیوتن‌متر گشتاور تولید می‌کند و یک گیربکس اتوماتیک دوکلاچه‌ی تر 7 سرعته وظیفه انتقال قدرت آن به محور جلو را بر عهده دارد. بنا به آمار و ارقام رسمی، این شاسی بلند ظرف 7.8 ثانیه از 0 تا 100 کیلومتر بر ساعت شتاب می‌گیرد و در یک سیکل ترکیبی 7.2 لیتر به‌ازای هر 100 کیلومتر می‌سوزاند. اکو، هوشمند، اسپرت و کامفورت حالت‌های رانندگی موجود برای این پیشرانه‌اند.

۵۸۵۸

کد خبر 1742549

منبع: خبرآنلاین

کلیدواژه: خودروی چینی خودروسازان واردات خودرو

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.khabaronline.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرآنلاین» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۷۳۱۹۰۳۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

خودروهای الکتریکی آینده به صحنه آمدند

بزرگترین نمایشگاه خودروی چین آینده تمام برقی را به نمایش می‌گذارد و البته برندهای محلی غالب هستند.

به گزارش ایسنا، بزرگترین نمایشگاه خودروی چین روز پنجشنبه (۲۵ آوریل) در پکن آغاز به کار کرده و معروف‌ترین های خودرو، جدیدترین خودروهای الکتریکی خود را به نمایش گذاشتند که نشان می‌دهد چگونه بزرگ‌ترین بازار خودروی جهان در حال حاضر و بدون توجه به گذشته، در وضعیت کاملاً الکتریکی قرار دارد.

برگزارکنندگان اعلام کردند که خودروسازان قرار است  ۱۱۷ مدل جدید در مقابل ۹۳ مدل سال گذشته را در نمایشگاه شانگهای ارائه کنند، در حالی که در مجموع ۲۷۸ خودروی جدید انرژی نو به نمایش گذاشته خواهند شد که ۷ مورد بیشتر از سال گذشته است.

این نمایشگاه که تا اوایل ماه آینده برگزار می‌شود، در حالی برگزار شده که فروش خودروهای انرژی نو در اوایل آوریل به نقطه عطفی رسید و بیش از ۵۰ درصد از خودروهای فروخته شده در چین را تشکیل داد. خودروسازان تلاش می‌کنند با اعلام مدل‌های جدیدتر و ارزان‌تر و تبلیغات، از یک جنگ قیمتی یک ساله که حاشیه سود را کاهش داده  و فروش افزایش یافته است، عقب نمانند.

در نمایشگاه خودروی پکن، بدون شک علاقه‌ای به خودروهای بنزینی نیست. ویلیام لی، بنیانگذار و مدیر عامل شرکت چینی خودروهای برقی نیو به رویترز گفت همه به دنبال جدیدترین فناوری‌ها در هوشمندسازی و خودروهای برقی هستند. اگر به این نمایشگاه سری بزنید دیگر در مورد خودروهای برقی شک نخواهید کرد زیرا این در واقع آینده نیست، بلکه همان چیزی است که در حال حاضر در حال وقوع است.

ازدحام جمعیت غرفه‌های تولیدکنندگان چینی مانند بی‌وای‌دی و شرکت تازه وارد در صنعت شیائومی قابل ملاحظه است. لی جون، مدیرعامل شیائومی گفت که تعداد سفارش‌های ثبت‌شده برای سدان SU۷ اسپورت این شرکت به ۷۵ هزار و ۷۲۳ دستگاه رسیده است.

بی‌وای‌دی، بزرگ‌ترین سازنده خودروهای برقی جهان، برندهای پریمیوم یانگ‌وانگ و دنزا خود را به‌شدت تبلیغ کرد و سعی داشت تصویر خود را به عنوان یک خودروساز ارزان‌قیمت از بین ببرد. همچنین Ocean-M، یک هاچ بک دیفرانسیل عقب اسپرت با قیمت ۲۰ هزار و ۶۹۹ تا ۲۷ هزار و ۵۹۸ دلار آمریکا را اعلام کرد که اولین خودروی تولیدشده بر روی پلت فرم جدید تمام الکتریکی خواهد بود. این خودروی سایز متوسط طبقه متوسط چین را هدف قرار می‌دهد و بسیار کمتر از قیمت خودروهای برقی رایج در آمریکای شمالی و اروپا به فروش می‌رسد.

خودروسازان خارجی که در تلاش برای بازنشانی راهبردهای خود در چین هستند، برنامه‌هایی را برای سرمایه‌گذاری بیشتر در تولید و تحقیقات محلی اعلام کردند و نیسان موتور و مزدا موتور ژاپن از خودروهای طراحی‌شده برای رانندگان چینی رونمایی کردند.

خودروساز آمریکایی جنرال موتورز برای اولین‌بار خودروهای موتورهای سنتی را از خط تولید خود کنار گذاشت، در حالی که مرسدس بنز آلمان با نمایش تعداد انگشت شماری از خودروهای برقی جدید، شایعات مبنی بر کنار گذاشتن برقی‌سازی را رد کرد.

تسلا دوباره از نمایشگاه صرف نظر کرد. آخرین شرکت آن در نمایشگاه در سال ۲۰۲۱ بود.

رئیس شرکت خودروسازی گریت وال موتور گفت با ورود صنعت خودروسازی چین به عصر جدیدی از جهانی‌شدن و قدرت رو به رشد برندهای داخلی چینی، حرکت وسایل نقلیه چینی به صحنه جهانی نیز به روند جدیدی تبدیل شده است. سیستم‌های کمک رانندگی پیشرفته طراحی شده داخلی مشابه فناوری خودران تسلا (FSD) نیز توسط چندین خودروساز به‌عنوان نقاط کلیدی فروش به بازار عرضه شد.

بی‌وای‌دی اعلام کرد که در سه ماهه دوم دو مدل  را در بازار انبوه سری Dynasty و Ocean مجهز به سیستم کمکی رانندگی پیشرفته خود (ADAS) عرضه خواهد کرد، در حالی که اکسپنگ گفت که به طور مداوم نرم‌افزار را با سرعتی فوق‌العاده سریع ارتقا خواهد داد که آن را از رقبا جلوتر می‌کند.

بر اساس گزارش رویترز، شرکت خودروسازی چینی گروه گاک اعلام کرد که از ژانویه ۲۰۲۵ مدل‌های پرچمدار مجهز به سیستم پیشرفته همیار راننده(ADAS) هوآوی را روانه بازار خواهد کرد. این یکی از هفت برند خودروساز دولتی است که برای استفاده از فناوری ADAS هوآوی با هوآوی همکاری کردند.

انتهای پیام

دیگر خبرها

  • گوشی های محبوب میان رده سامسونگ در بازار ایران
  • گام‌های بلند دانشگاه علمی کاربردی برای اشتغالزایی در کردستان + فیلم
  • رونمایی از تیگو ۹ در نمایشگاه پکن؛ محصول هوشمند چینی چه زمانی به ایران می‌رسد؟
  • (عکس) بازار چشم انتظار یک شاسی بلند جدید / قیمت باورنکردنی محصول جدید کیا در ایران
  • شاسی بلند Exlantix با قیمت ۲۷ هزار دلاری وارد بازار می شود
  • رونمایی از شاسی بلند جدید چری با آخرین تکنولوژی‌های جهان
  • (تصاویر) شاسی‌بلند چینی بازار ایران به بریتانیا می‌رود
  • گاک آیون وی ؛ الگو طراحی این خودرو چینی یک دایناسور بوده است! (+تصاویر)
  • خودروهای الکتریکی آینده به صحنه آمدند
  • تصاویر| شاسی‌بلند چینی بازار ایران به بریتانیا می‌رود / ورود چری به بازار خودروی اروپا