شمخانی رفت؛ علی اکبر احمدیان دبیر شورای عالی امنیت شد
تاریخ انتشار: ۱ خرداد ۱۴۰۲ | کد خبر: ۳۷۸۰۶۱۳۷
رئیس جمهور در حکمی ضمن قدردانی از زحمات و تلاشهای ۱۰ ساله امیر دریابان «علی شمخانی» در زمان تصدی دبیری شورایعالی امنیت ملی، «علی اکبر احمدیان» را به این سمت منصوب کرد.
به گزارش انتخاب ، دیروز نور نیوز، رسانه نزدیک به شورای عالی امنیت ملی از کنار رفتن قطعی شمخانی خبر داده و نوشته بود: در حالی که طی هفتههای اخیر در محافل مختلف، شایعات زیادی در خصوص قصد دریابان شمخانی برای کنارهگیری از دبیری شورای عالی امنیت ملی بر سر زبانها بود، انتشار شعری معنادار از محتشم کاشانی در صفحه شخصی او در توییتر، نشان میدهد که کنارهگیری شمخانی از این سمت پس از ده سال، قطعی است.
بیشتر بخوانید:
اخباری که در وبسایت منتشر نمیشوند!
علی اکبر احمدیان دبیر جدید شورای عالی امنیت ملی متولد سال ۱۳۴۰ در استان کرمان و از همرزمان سردار سلیمانی در لشکر ۴۱ ثارالله است. او دانشجوی دندانپزشکی بود که در سال ۵۹ تحصیل در دانشگاه تهران را به صورت موقت رها کرد و به جبهههای جنگ رفت.
احمدیان در سالهای پایانی جنگ یکی از معماران تحول در نیروی دریایی سپاه شد. در دوران حضور احمدیان به عنوان جانشین و فرماندهی در نیروی دریایی سپاه ایده دفاع نامتقارن در نیروی دریایی کاملا عملیاتی شد. حضور مستمر ۱۵ ساله در نیروی دریایی سپاه سبب شده که وی به عنوان یک چهره صاحبنظر در حوزه شناوری و موشکی نیز شناخته شود.
احمدیان سال ۷۹ نیروی دریایی سپاه را به مقصد ریاست ستاد مشترک سپاه ترک کرد. او هفت سال در این سمت بود.
احمدیان علاوه بر داشتن مدرک دکترای دندان پزشکی، فارغالتحصیل دکترای مدیریت استراتژیک از دانشگاه عالی دفاع ملی است و از سال ۱۳۸۶ به مدت ۱۶ سال رئیس مرکز راهبردی سپاه پاسداران بوده است.
احمدیان همچنین یکی از ۵ عضو جدیدی است که رهبر معظم انقلاب ۲۹ شهریور ۱۴۰۱ به ترکیب مجمع تشخیص مصلحت نظام، اضافه کردند.

منبع: بیتوته
درخواست حذف خبر:
«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را بهطور اتوماتیک از وبسایت www.beytoote.com دریافت کردهاست، لذا منبع این خبر، وبسایت «بیتوته» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۷۸۰۶۱۳۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتیکه در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.
با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.
خبر بعدی:
برزویی: میز تخصصی آمایش آموزش عالی در شورای انقلاب فرهنگی ایجاد شد
دبیر شورای ستاد راهبری اجرای نقشه جامع علمی کشوراز ایجاد میز آمایش آموزش عالی خبرداد و گفت: احتمالا از ماه آینده در دستور کار کمیسیونها و نقشه جامع علمی کشور قرار میگیرد و لذا از میز آمایش آموزش عالی امسال و یا در شش ماه آینده یک خروجی خوبی شاهد هستیم.
به گزارش خبرگزاری برنا، رجبعلی برزویی دبیر شورای ستاد راهبری اجرای نقشه جامع علمی کشور با اشاره به آمایش آموزش عالی گفت: رویکرد جدید شورای عالی انقلاب فرهنگی، ایجاد میزهای تخصصی در هر کدام از ستادها است، یکی از دوازده میزی که در ستاد علم و فناوری ایجاد شدهاست، میز آمایش آموزش عالی است که بهطور جدی به آن میپردازیم و اکنون در دستور کار شورا قرار دارد.وی ادامه داد: در این حوزه به استانداردها و شاخصهایی که یک دانشگاه میتواند داشته باشد، و اینکه چگونه میتواند ارتقا پیدا کند و یا اگر شاخصهایی را از دست داد یا انحلال پیدا کرد و یا ادغام شد به چه صورت خواهد بود، می پردازیم.
وی افزود: همچین شاخص های دانشگاه پیام نور، علمی کاربردی و دانشگاههای غیرانتفاعی بررسی می شود.
دبیر شورای ستاد راهبری اجرای نقشه جامع علمی کشور افزود: احتمالا از ماه آینده در دستور کار کمیسیونها و نقشه جامع علمی کشور قرار میگیرد و لذا آمایش آموزش عالی یکی از میزهای فوری ما است که امسال و یا در شش ماه آینده یک خروجی خوبی از آن را شاهد هستیم.
وی درباره ایجاد میزهایی برای دانشگاه علمی کاربردی و یا دانشگاه پیامنور گفت: دانشگاه جامع علمی کاربردی و یا پیام نور در ابتدا با هدف خاصی تاسیس شدند، اینکه آیا امروز همان هدف به قوت خود باقی است؟ آیا ضرورتی که در آن زمان بود هنوز هم هست یا نه جای بررسی دارد.
دبیر شورای ستاد راهبری اجرای نقشه علمی گفت: یقیناً اینگونه نیست پس باید یک بازنگری در مأموریتها، نحوه فعالیت این دانشگاهها و عملکرد آنها انجام شود رویکرد ما تعطیلی هیچکدام از این دو مجموع نیست، بلکه یک بازنگری در ماموریت آنها است.
انتهای پیام/
آیا این خبر مفید بود؟
نتیجه بر اساس رای موافق و رای مخالف