Web Analytics Made Easy - Statcounter

دادستان تهران از صدور کیفرخواست برای پنج مدیر بانکی و مالی خبر داد.

به گزارش ایسنا به نقل از روابط عمومی دادسرای عمومی و انقلاب تهران علی صالحی اظهار کرد: متهمان ردیف های اول و دوم این پرونده؛ مدیر عامل وقت بانک پاسارگاد و مدیر هلدینگ تابعه آن بانک می باشند که به مشارکت در اخلال کلان در نظام اقتصادی کشور از طریق تحصیل نامشروع به میزان ۱۲ هزار میلیارد ریال متهم اند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

 

دادستان تهران عنوان کرد: این مبلغ از سوی مدیران وقت بانک صادرات ایران سال (۱۳۹۸) و به منظور تسویه بدهی هلدینگ وابسته بانک پاسارگاد در قالب تسهیلات کلان بانکی پرداخت شده و طریق تحصیل آن فاقد مشروعیت قانونی و مغایر با ضوابط و مقررات و در راستای منافع شخص حقوقی ذینفع، یعنی هلدینگ تابعه بانک پاسارگاد و دو شرکت زیر مجموعه آن بوده است.  

صالحی ادامه داد: متهمان ردیف‌های بعدی این پرونده سه نفر از مدیران وقت بانک صادرات ایران به عنوان عوامل اعطای تسهیلات اند که از جایگاه قانونی خود سوء استفاده کردند و به اتهام مشارکت در اخلال کلان در نظام اقتصادی کشور برایشان درخواست مجازات شده است.
 
وی ادامه داد: این سه نفر بدون رعایت مقررات قانونی و با این توجیه که تشریفات قانونی پرونده بعد از پرداخت تسهیلات طی می‌شود، با صدور دستورات شفاهی مستقیم از سوی عضو هیئت مدیره بانک صادرات ایران به رئیس یکی از شعب آن بانک در تهران و در خارج از وقت اداری آخرین روز کاری سال (۱۳۹۸/۱۲/۲۸)، اقدام به پرداخت تسهیلات کرده اند.  

دادستان تهران در پایان اظهار کرد: بر اساس مصوبه بانک مرکزی، این میزان از تسهیلات به شرکت‌های هلدینگی که صرفاً مدیریت بر دیگر شرکت‌ها داشته آن هم بدون تشریفات، غیر قانونی بوده و متهمان نیز به این امر واقف بوده اند.

انتهای پیام

صرافی ارز دیجیتال

منبع: ایسنا

کلیدواژه: دادستانی تهران سفر رئیسی به اندونزی رونمایی از موشک خرمشهر مجلس یازدهم موشک خرمشهر ۴ حقابه هیرمند برگزیده ها ايران مجلس شورای اسلامی سفر رئیسی به اندونزی رونمایی از موشک خرمشهر مجلس یازدهم موشک خرمشهر ۴ وقت بانک

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.isna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۷۸۲۷۶۹۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

کاهش تسهیلات تکلیفی بانک‌های قرض الحسنه

مدیرعامل بانک قرض الحسنه مهر ایران از کاهش حجم تسهیلات تکلیفی بانک‌های قرض الحسنه در سال جاری خبر داد و گفت: با وجود صف متقاضیان از سال گذشته، امسال دیگر تسهیلات جدید فرزندآوری و ازدواج از سوی بانک‌های قرض‌الحسنه پرداخت نمی‌شود.

سید سعید شمسی‌نژاد در گفت‌وگو با ایران اکونومیست اظهار کرد: در سال گذشته حجم تسهیلات تکلیفی در نظر گرفته شده برای بانک‌های قرض الحسنه بسیار زیاد بود اما در سال جاری با همکاری مجلس، بانک مرکزی و دولت، حجم تسهیلات تکلیفی ما را کاهش دادند و آن را واقعی‌تر کردند چرا که نمی‌خواهیم تکالیف خارج از قدرت و توانمان را انجام دهیم. به این معنی که تکلیفی ایجاد شود اما بانک منابع آن را در اختیار نداشته باشد و مردم نیز از سوی دیگر متوقع باشند و مشکلاتی که در برخی زمینه‌های تسهیلات تکلیفی داریم، اتفاق بیافتد.

وی افزود: با مدیریت بانک مرکزی تسهیلات تکلیفی عملا در سال جاری کاهش پیدا کرد. البته موضوعی که درباره بانک‌های قرض الحسنه پیش آمد، این بود که بانک‌های قرض الحسنه وظیفه خود را در حوزه تسهیلات قرض الحسنه انجام می‌دهند و تسهیلات تکلیفی که سودهای کمی مانند قرض الحسنه دارند باید بیشتر برای بانک‌های تجاری باشد.

مدیرعامل بانک قرض الحسنه مهر ایران ادامه داد: روش محاسبه حجم و میزان تسهیلات تکلیفی هر بانک اینگونه بود که ۱۰۰ درصد مانده حساب‌های قرض الحسنه به علاوه ۵۰ درصد مانده حساب‌های جاری را به مبنایی برای تسهیلات تکلیفی تبدیل شده بود. این روش برای بانک‌های قرض الحسنه اشتباه بود چرا که در بانک‌های تجاری حساب‌های قرض الحسنه مردم ۱۰ تا ۱۵ درصد از سپرده‌هاست. اما در بانک‌های قرض الحسنه ۱۰۰ درصد حساب‌ها قرض الحسنه است و به همین سبب تکالیف ما را به شدت افزایش داده بودند به گونه‌ای که در سال ۱۴۰۰ حدود ۴۵۰۰ میلیارد تومان تسهیلات تکلیفی دادیم و در سال گذشته با وجود اینکه بیش از ۸۰ درصد منابع ما رشد پیدا کرد اما ۱۱۰ درصد تسهیلات تکلیفی‌مان بیشتر شد و به حدود ۱۰ همت رسید. هنوز هم به خاطر تبصره و اشتغال استان‌ها بخشی از آن باقی مانده است و در حال پرداخت باقیمانده این تسهیلات هستیم.

شمسی‌نژاد گفت: عددی که برای بانک قرض الحسنه مهر مشخص کرده بودند، ۳۵ همت بود که واقعا در توان ما به عنوان بانک قرض الحسنه نبود. از سوی دیگر نیازهای مردم و تکالیفی که ایجاد می شود، بسیار زیاد است به همین دلیل دولت هم امسال کاری کرد که تکالیف جدیدی ایجاد نکند.  در همین راستا فرمول محاسبه تسهیلات تکلیفی برای بانک‌ها تغییر کرد و از سوی دیگر نیز برخی از تکالیف مانند تسهیلات فرزندآوری و ازدواج از دوش بانک‌های قرض الحسنه برداشته شد البته همچنان صف پرداخت همین تسهیلات از سال گذشته هنوز باقی مانده و در حال پرداخت آن هستیم.

وی اعلام کرد: این یعنی که مردم امسال  دیگر نمی‌توانند دو تا بانک قرض الحسنه را برای تسهیلات فرزندآوری و ازدواج انتخاب کنند. البته از سوی دیگر بانک قرض الحسنه مهر متعهد شده تا امسال تسهیلات تکلیفی مانند تسهیلات بهزیستی، اشتغال، استانداری‌ها و... را پرداخت کند و هر قدر تسهیلات تکلیفی ازدواج و فرزندآوری باقی مانده است، را متقبل شود.

 

منبع: خبرگزاری ایسنا برچسب ها: تسهیلات تکلیفی ، وام فرزندآوری ، وام ازدواج

دیگر خبرها

  • 181 هزار ميليارد وام بانکي در فروردين به کمتر از 1 درصد جمعيت ايران پرداخت شد
  • بانک‌ها به تکالیف قانونی خود در اختصاص سهم مسکن از تسهیلات بانکی عمل کنند
  • بانک کشاورزی کردستان ۴۴ هزار میلیارد ریال تسهیلات پرداخت کرد
  • بازرسان و حسابرسان موتور محركه فعالیت‌های موثر بانك باشند
  • گِره نهضت ملی مسکن در کهگیلویه و بویراحمد باید باز شود
  • گِره نهضت ملی مسکن کهگیلویه و بویراحمد همچنان کور است!
  • برخی بانک‌های بوشهر ۲۰ درصد از سپرده‌های خود را وام داده‌اند
  • برخی بانک‌های بوشهر به تعهدات خود در پرداخت تسهیلات نکرده‌اند
  • ۱۸۱ هزار میلیارد وام بانکی در فروردین به کمتر از ۱ درصد جمعیت ایران پرداخت شد
  • کاهش تسهیلات تکلیفی بانک‌های قرض الحسنه