Web Analytics Made Easy - Statcounter

محمد خوش چهره، تحلیلگر مسائل اقتصادی و عضو هیأت علمی دانشگاه، در گفت‌وگو با خبرنگار مهر، درباره اهمیت هدایت اعتبارات بانکی به سمت مسکن‌سازی گفت: نباید در پاسخ به مسائل کلان روبه‌روی نظام سیاستگذاری با ساده‌انگاری پاسخ داد. در حال حاضر، نسبت تسهیلات اعطایی با قیمت مسکن هیچ تناسبی ندارد و از طرفی، بانک‌ها نیز به دنبال سودهای بالا و زود بازده هستند؛ درصورتیکه اگر وام‌های خود را به بخش مسکن بدهند، باید سود پایین با مدت زمان بازگشت زیاد برای خود در نظر بگیرند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی افزود: در مسئله‌ی ساخت و رونق مسکن یک آشفتگی وجود دارد. مسئله‌ی مسکن در کشور ما با توجه به رکود طولانی که در این حوزه وجود داشته و سوداگری‌ای که در آن بیداد می‌کند، نتوانسته نقش خود را در رشد اقتصادی و افزایش اشتغال ایفا کند.

این استاد دانشگاه در ادامه خاطرنشان کرد: بخشی از این آشفتگی‌ها به سیاست‌ها، بخشی به قوانین مجلس، بخشی به نظارت‌های مجلس و برخی به قوانین شهری برمی‌گردد.

خوش‌چهره گفت: احتکار و سوداگری در زمین و غیرواقعی بودن قیمت مسکن که ناشی از جریانات یکی دو دهه گذشته است، مسکن را به سمتی برده که آن را از یک کالای مورد نیاز و مصرفی مردم خارج کرده و دسترسی مردم به آن محدود شده است. اکنون مردم حتی اگر ۳۰ سال هم کار کنند، نمی‌توانند خانه‌دار شود.

وی اذعان داشت: میزان دستمزد و حقوق نیز با قیمت خانه‌ی ۳ یا ۴ میلیاردی در تهران اصلاً قابل مقایسه نیست. حتی اگر بانک‌ها قبول کنند که این تسهیلات مسکن را اعطا کنند، این میزان وام در نهایت ده درصد از قیمت یک خانه را شامل می‌شود.

این کارشناس اقتصادی در انتها اظهار داشت: مسکن به مرور از یک نیاز به یک مسئله تبدیل شده و هم‌اکنون تبدیل به معضل و بحران شده است. البته هرچند در سخنان دولت، صحبت از اقداماتی بلندمدت برای حل این معضل می‌بینیم اما این مسائل هنوز لباس عمل به خود نپوشانده است.

کد خبر 5801214

منبع: مهر

کلیدواژه: مجلس مسکن اجاره بها رهن و اجاره مسکن وام مسکن وزارت جهاد کشاورزی بورس وزارت راه و شهرسازی بانک مرکزی ایران روسیه اوپک پلاس کالابرگ الکترونیک صندوق بین المللی پول کشاورزی بافت فرسوده راه و شهرسازی بازار سرمایه اجاره بها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mehrnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «مهر» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۷۹۰۵۳۵۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

مدیرعامل فصل آینده پرسپولیس تعیین شد

به گزارش گروه ورزشی ایسکانیوز، رضا درویش که اکنون دومین فصل مدیریت خود در پرسپولیس را دنبال می‌کند، با توجه به تغییرات شکل گرفته و بحث مالکیت سرخابی‌ها، در گام اول موفق شد نظر مثبت بانک‌ها (به عنوان مالک جدید و ۸۵ درصدی سهام پرسپولیس) را جلب کرده و جا پای خود را تا پایان فصل در این تیم سفت کند.

بیشتر بخوانید: پاسخ تند پرسپولیس به انتقاد مدیر سپاهان

اکنون اما گفته می‌شود طی توافق اولیه با بانک شهر به عنوان مالک بخش عمده سهام این باشگاه، رضا درویش برای فصل آتی نیز به عنوان مدیرعامل پرسپولیس کار را دنبال خواهد کرد.

درویش هفته گذشته در جلسه‌ای خصوصی با حضور علی پروین اسطوره این باشگاه و همچنین احمدی (مدیرعامل بانک شهر) توافقات نهایی برای ادامه مدیریت این باشگاه را به دست آورده است.

منبع: ورزش 3

انتهای پیام/

کد خبر: 1229593 برچسب‌ها پرسپولیس تهران

دیگر خبرها

  • عملکرد بانک مسکن در طرح «نهضت ملی مسکن » قابل تحسین است
  • مدیرعامل فصل آینده پرسپولیس مشخص شد
  • قیمت قالب فلزی لبه ۵ با قیمت دلار بالا رفت؟!
  • مدیرعامل فصل آینده پرسپولیس تعیین شد
  • مدیرعامل فصل آتی پرسپوليس مشخص شد
  • گلایه مردم از اقساط سنگین وام خرید خانه
  • اطمینان خاطر فعالان اقتصادی با ابزار‌های موثر بانک مرکزی
  • دستور رئیسی به بانک ها درباره وام ازدواج، مسکن و اشتغال
  • قیمت جهانی موادغذایی بالا رفت
  • داغ مستاجرها تازه می شود؛ اجاره هایی که چند برابر می شود/ طنز حق مسکن ۹۰۰ تومانی کارگران!