Web Analytics Made Easy - Statcounter

خبرگزاری آریا-مدیر فنی و مهندسی سازمان منطقه آزاد اروند گفت: بنا بر دلایل متعدد، از جمله سررسید زمان طرح تفصیلی شهرهای آبادان و خرمشهر، بازنگری طرح تفصیلی شهرهای آبادان، خرمشهر و مینوشهر در دستور کار قرار دارد و با به کار گیری مشاور، نظرات کارشناسی مختلف نیز در آن مدنظر قرار گرفته می‌شود و اگر پل سومی قرار بر احداث داشته باشد، نظرات نیز در آن مدنظر خواهد بود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

ضمن اینکه مطالعات روی پل منیخ نیز صورت گرفته که نیازمند اعتبارات ملی است.

به گزارش خبرنگار آریا از منطقه آزاد اروند؛ «سیدمحمد حسینی‌نصر» مدیر فنی و مهندسی این سازمان پیرامون روند جانمایی پل شهدای اروند در خرمشهر، اظهار کرد: در سال‌های گذشته به دلیل مشکلاتی در خلال جنگ تحمیلی برای پل آزادی خرمشهر ایجاد شده بود، یکسری بازسازی‌های در اوائل دهه 70 بر روی پل خرمشهر صورت گرفته بود که متأسفانه پس از بازسازی آن سرویس دهی اولیه وجود نداشت، اما از سال 93 شهرداری خرمشهر به دنبال بازسازی و ترمیم پل بود و مطالعاتی در خصوص احداث یک پل صورت گرفت، اما متاسفانه به دلیل فقدان اعتبارات لازم، این کار به سرانجام نرسید و ظرفیت کاربری این پل کاهش پیدا کرد.

وی افزود: مطالعاتی را که شهرداری خرمشهر در فاز اول صورت داد در حد و اندازه اعتبارات این دستگاه نبود، بنابراین درخواستی از سازمان منطقه آزاد اروند صورت گرفت که این سازمان، فاز دوم مطالعات احداث این پل را آغاز کرد، ولی به این موضوع اکتفاء نشد و مطالعات طرح توجیهی در فاز اول این پل را نیز بازنگری کرد.

مدیر فنی و مهندسی سازمان منطقه آزاد اروند، تصریح کرد: در این مطالعات سوای از مسائل فنی، جریانات پیرامونی از جمله تحرکات اجتماعی و ترافیکی مدنظر قرار گرفت که در این مرحله، 220 نفر روز در 18 ایستگاه آمارگیری صورت گرفت و 104 مسیر حرکتی نیز پایش شد، همچنین شهر خرمشهر به 23 منطقه تقسیم شد و 4 محور خروجی آن را نیز مدنظر قرار دادیم که این ارزیابی‌ها، تولید، مبدأ و مقصد و افق سفرها را مشخص کرد.

حسینی‌نصر با اشاره به در نظر گرفتن سه سناریو خوشبینانه، متوسط و بدبینانه برای احداث این پل، گفت: در این مطالعات، سه سناریو خوشبینانه با رشد 20٪، متوسط رشد 60٪ و بدبینانه با رشد 100٪ ترافیک مدنظر قرار گرفت که علاوه بر میانگین قراردادن حجم سفر، بالغ بر 6 هزار و 500 مصاحبه نیز صورت گرفت تا مبدأ و مقصد مسافرین نیز مدنظر قرار گیرد. تمامی این پایش‌ها توسط دانشجویان دانشگاه‌های آبادان و خرمشهر صورت گرفته که یک تأثیر مثبت اجتماعی و آموزشی را در منطقه داشته است.

مدیر فنی و مهندسی سازمان منطقه آزاد اروند با بیان اینکه تمامی این پایش‌ها با هماهنگی و مشورت شهرداری و راهنمایی و رانندگی شهرستان خرمشهر صورت پذیرفته است، گفت: موضوع جانمایی پل شهدای اروند، در حضور شهردار، اعضای شورای شهر و نماینده وقت مردم خرمشهر در مجلس صورت پذیرفته است و تمامی صورتجلسات این موارد موجود است اما چون مدت زمان زیادی از آغاز مالعات و هماهنگی ابتدایی گذشته، مسئولان فعلی شهرستان از این جلسات اطلاع کافی ندارند.

حسینی‌نصر یادآور شد: با احداث این پل، حجم ترافیک در این نقطه از خرمشهر به طور 100٪ از بین نخواهد رفت، لذا راه‌های جمع کننده و پخش کننده‌ای که در مسیر میدان مطهری و میدان ظفر مورد نیاز است باید ایجاد شود تا ترافیک از این مناطق منحرف شود. همچنین احداث بزرگراه خلیج فارس حدفاصل شهرهای آبادان و خرمشهر می‌تواند به این موضوع کمک کند.

وی به مشکلاتی که ممکن بود برای احداث پل در مکان فعلی پل منیخ ایجاد شود اشاره کرد و ادامه داد: بر خلاف اظهارنظرهای صورت گرفته، هر پلی که در مکان فعلی پل منیخ احداث شود، نیازمند یک پلی دیگر بر روی کانال مارد است که بتواند منیخ را به معمره صنگور در آبادان و از آنجا به ایستگاه 12 متصل سازد که حتماً آورده‌های خوبی در حیطه ترافیک و گردشگری برای منطقه خواهد داشت، اما این طرح نیاز به منابع گسترده استانی و ملی دارد، چرا که منابع سازمان منطقه آزاد اروند داخلی و محدود است و کفاف اجرای این پروژه را نمی‌داد.

 

پایان پیام./


منبع: خبرگزاری آریا

کلیدواژه: پل روگذر اروند مینوشهر سازمان منطقه آزاد اروند مدیر فنی و مهندسی شهرهای آبادان مدنظر قرار صورت گرفت

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.aryanews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری آریا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۷۹۸۸۷۲۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

وزیر صمت: در تامین اتوبوس نیازمند خارجی‌ها نیستیم+ فیلم

به گزارش خبرنگار مهر، عباس علی آبادی در مصاحبه با صدا و سیما با اشاره به موضوع واردات اتوبوس و کشنده، گفت: امروز در تولید کشنده و اتوبوس نیازمند خارجی نیستیم بلکه نیازمند تأمین هزینه‌ها و زمان هستیم اما گاهی به بهانه تأمین مالی و گاهی به بهانه اینکه فوری نیاز داریم، واردات صورت می‌گیرد.

وی در پاسخ به سوالی درباره اینکه چگونه باید جلوی بهانه‌جویی‌ها را گرفت، تاکید کرد: به هر حال هر بار به دنبال بهانه هستند تا راهی پیدا کنند و به منفعت برسند.

وزیر صمت ادامه داد: در حال حاضر یکی از بهانه‌های مهم این است که تأمین کنندگان خارجی مایل به تأمین مالی هستند، بنابراین ما باید این بهانه‌ها را از بین ببریم و روش‌هایی را برای تأمین مالی و مشارکت دادن مردم در این امر پیدا کنیم تا با این بهانه‌ها به سمت خارجی‌ها نرویم.

علی آبادی عنوان کرد: یکی دیگر از بهانه‌ها این است که گاهی اعلام می‌کنند تعداد زیادی دستگاه آن هم به صورت فوری نیاز دارند؛ در حالی که اگر این موضوع را از قبل به تولیدکننده بگوییم تولیدکننده هم نسبت به تولید محصول مذکور اقدام می‌کند.

وی گفت: متأسفانه این مساله وجود دارد اما به هر حال ما به دنبال رفع آنها هستیم.

‌ کد خبر 6096985 سمیه رسولی

دیگر خبرها

  • احداث ۲ پل‌ روگذر و زیرگذر در گنبدکاووس قطعی شد
  • تصویب مطالعات طرح ویژه تفصیلی بافت تاریخی شهر ارومیه
  • اوقات شرعی هفدهم اردیبهشت ماه به افق آبادان و خرمشهر
  • یک روایت از جهادگران در عملیات بیت‌المقدس
  • چگونه به‌صورت الکترونیکی رأی بدهیم؟
  • وزیر صمت: در تامین اتوبوس نیازمند خارجی‌ها نیستیم
  • وزیر صمت: در تامین اتوبوس نیازمند خارجی‌ها نیستیم+ فیلم
  • اوقات شرعی شانزدهم اردیبهشت ماه به افق آبادان و خرمشهر
  • بازی تیم قعرنشین لیگ حماسی شد! (عکس)
  • ثبت بیش از ۲۰۰ پایش از بازار مینوشهر