Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرگزاری صدا و سیمای خراسان جنوبی، حجت الاسلام نسائی زهان، امروز در برنامه رادیویی میز خبر صدا و سیمای استان گفت: پارسال از محل فروش اموال و خودرو‌های توقیفی قاچاقچیان مواد مخدر ۱۳۷ میلیارد تومان به حساب خزانه واریز شد، اما از این مقدار، هیچ مبلغی به خراسان جنوبی که در پیشانی مبارزه با مواد مخدر است، واریز نشد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


وی افزود: مسئولان استانی باید این موضوع را از مرکز مطالبه کنند که چرا عواید ناشی از فروش اموال قاچاقچیان مواد مخدر به استان واریز نمی‌شود.


دادستان عمومی و انقلاب مرکز استان با اشاره به نبود مرکز ماده ۱۶ ترک اعتیاد اجباری معتادان متجاهر در خراسان جنوبی گفت: متأسفانه نه زور ما به راه اندازی این مرکز می‌رسد و نه هم مطالبه گری مسئولان تاکنون نتیجه مطلوب داشته است.

حجت الاسلام نسائی زهان افزود: از مسئولان ستاد کشوری مبارزه با مواد مخدر انتظار داریم بخشی از درآمد‌های حاصل از فروش اموال قاچاقچیان مواد مخدر را به استان بازگرداند تا برای ساخت مرکز ماده ۱۶ ترک اعتیاد هزینه شود چرا که اخیرا مجوز ساخت این مرکز گرفته شده است و قرار است در هفته آینده عملیات ساخت آن در زمینی به مساحت ۳۵ هزار متر مربع آغاز شود.

وی گفت: به گفته متولیان، این مرکز در طول یک سال ساخته می‌شود که ۵۰ درصد هزینه آن را ستاد مبارزه با مواد مخدر و ۵۰ درصد را هم استانداری تقبل کرده است.


دادستان عمومی و انقلاب مرکز استان همچنین با اشاره به معضل خودرو‌های سوخت کش و وقوع تصادفات مرگبار گفت: متأسفانه برخورد این خودرو‌ها با دیگر خودرو‌های عبوری در جاده منجر به فوت هموطنان شده است که تلاش ما این است با جرائم بازدارنده و افزایش مدت توقیف خودرو‌ها این خطرات را کاهش دهیم.

حجت الاسلام نسائی زهان افزود: خودرو‌های شوتی به مدت ۳ تا ۶ ماه توقیف می‌شوند و در تعزیرات ۲۰ میلیون تومان جریمه برای آن‌ها در نظر گرفته شده است.

او همچنین با اشاره به اجرای مصوبه توقیف خودرو‌های با سرعت بالا در استان گفت: در اجرای این مصوبه تاکنون بیش از ۶ هزار وسیله نقلیه با سرعت بالای ۱۳۰ و ۱۵۰ کیلومتر توقیف شده اند که از ۳ تا ۱۵ روز در پارکینگ‌ها مانده اند.

دادستان عمومی و انقلاب مرکز استان همچنین با اشاره به مشکلات تولیدکنندگان مرغ و تلاش‌ها برای جلوگیری از قاچاق این محصول افزود: با وجود اینکه بر اساس قانون نمی‌شود مرغ را به صورت زنده حمل کرد، اما دستگاه قضایی برای حمایت از تولیدکنندگان اقدام به صدور مجوز در این زمینه کرده است که نیاز استان‌های همجوار تأمین شود.

حجت الاسلام نسائی زهان برای جلوگیری از بروز هرگونه مشکل به سازمان جهاد کشاورزی و مرغداران توصیه کرد در ارسال محموله مرغ زنده حتما میزان تناژ، محل ارسال و فاکتور مرغداری را قید کنند تا مشکلاتی همچون توقیف محموله و تلف شدن مرغ‌ها پیش نیاید.

منبع: خبرگزاری صدا و سیما

کلیدواژه: حجت الاسلام نسائی زهان مبارزه با مواد مخدر خراسان جنوبی خودرو ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.iribnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری صدا و سیما» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۸۰۴۴۹۰۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

مسئولان مشکلات کارگران را مورد توجه قرار دهند

ایسنا/خراسان جنوبی رئیس کانون انجمنهای صنفی کارگران ساختمانی استان خراسان جنوبی گفت: باید توجه داشت که بی توجهی مسئولان منجر به کوچک‌تر شدن سفره کارگران می شود و امروزه با توجه به اینکه حدود 50 درصد حوادث در ساختمان‌ها است چند صد هزار نفر در انتظار بیمه هستند.

حسن علیزاده، در گفت‌وگو با ایسنا با بیان اینکه لازمه حل مشکلات کارگران که کارگر و کارفرما دو بال هستند و لذا برای پرواز هرکدام ضعیف عمل کند دیگری را تحت الشعاع قرار می‌دهد

وی افزود: به رسمیت شناختن شرکاء اجتماعی و رعایت اصل سه جانبه گرایی، تقویت سندیکاهای کارگری وکارفرمایی و تخصیص بودجه برای پویایی تشکل‌ها در راستای دفاع از حقوق کارگر، معافیت‌های مالیاتی و تخفیف در هزینه‌های امتیازها و تامین مواد اولیه کارگاه‌های تولیدی کارفرمایان، کمک دولت در ساخت مسکن کارگران از کارهایی است که باید مورد توجه قرار گیرد.

وی بیان کرد: سفره کارگران روز به روز کوچک و کوچک‌تر می‌شود و لذا در تصویب قوانین کارگری و  همیشه در نرخ دستمزد کارگرها ظلم می‌شود و لذا مهم ترین عامل پیشرفت و توسعه یک مجموعه یا یک کشور نیروی انسانی(کارگر) آن است.

 علیزاده گفت: همانطور که رهبر معظم انقلاب در نامگذاری سال به خوبی بر این موضوع صحه گذاشتند و امیدواریم مسئولین هم سر لوحه کار خود قرار دهند و با استیفای حقوق عامه مردم شاهد پیشرفت بیش از پیش کشور باشیم.

رئیس کانون انجمنهای صنفی کارگران ساختمانی استان خراسان جنوبی گفت: بی توجهی مسئولان به مشکلات کارگران باعث شده امروزه تعداد زیادی از جوانان کشور در مناطق مختلف به کارهایی از جمله قاچاق سوخت،کوله بری، دست فروشی و... دامن بزنند و از کارهای فنی فاصله بگیرند.

انتهای پیام

دیگر خبرها

  • تعامل هنرمندان استان یزد با شورای هماهنگی مبارزه با مواد مخدر
  • ظرفیت‌های مردمی در مبارزه با مواد مخدر استفاده شود
  • درمان بیش از ۵ هزار معتاد متجاهر در کمپ‌های ماده ۱۶ کرمان
  • سازمان‌های مردم نهاد مشارکت بیشتری برای مبارزه با مواد مخدر داشته باشند
  • دستگیری ۲۶ سارق مغازه در خراسان جنوبی
  • دستگاه‌های حاکمیتی سهم خود را برای مقابله با مواد مخدر مشخص کنند
  • تشکیل کمیته امنیت روانی برای برخورد با شایعه سازان و نشردهندگان اکاذیب در فضای مجازی
  • مسئولان مشکلات کارگران را مورد توجه قرار دهند
  • کشف مواد مخدر شیشه در مرز ارومیه
  • دستبند پلیس بر دستان فروشندگان مواد مخدر در آبادان