Web Analytics Made Easy - Statcounter

عصر ایران-  کمپانی بایک از محصول جدید خود با نام اس5 یا یوآن بائو رونمایی کرده است. این خودرو کوچک و جعبه ای که بایک آن را جواهری در خانه نام گذاشته، در بازار چین از 5000 تا 7400 دلار قیمت دارد.

در مقایسه با سایر خودروهای جعبه ای بازار چین، یوآن بائو یک بازنده تمام عیار است. این خودرو از منظر طراحی بدنه و کابین عملا توانایی رقابت با دیگر محصولات این کلاس از چین را ندارد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

البته برچسب قیمت را نیز باید در نظر داشت.

بایک یوآن بائو از منظر ابعاد برابر با 3532 میلیمتر در طول، 1495  میلیمتر در عرض و 1605 میلیمتر در ارتفاع توسعه یافته است. فاصله بین محورهای آن نیز برابر با 2275 میلیمتر است. وزن خودرو با توجه به تریم 805 و 830 کیلوگرم محاسبه شده است.

در بخش پیشرانه بایک یوآن بائو از تپنده الکتریکی 33 اسب بخاری با گشتاور 100 نیوتن متر استفاده شده است. انرژی مورد نیاز پیشرانه از بسته باتری 10.9 کیلووات ساعت در تریم پایه و 15.12 کیلووات ساعت در تریم پرچمدار تامین می شود. موتور الکتریکی با محور عقب خودرو در ارتباط است.

برد حرکتی تریم های یوآن بائو به ترتیب 100 و 172 کیلومتر محاسبه شده است. بیشینه سرعت نیز 100 کیلومتر برساعت است. با این شرایط باید بایک یوآن بائو را بیشتر برای مصارف درون شرکتی مناسب بدانیم.

سیستم ترمز در چرخ های جلو دیسکی و عقب کاسه ای است. ترمز پارک دستی و رینگ های 13 اینچی فولادی از دیگر ویژگی های بایک جعبه ای هستند.

همانطور که اشاره شد، شرایط کابین یوآن بائو اصلا چیز جذابی نیست و کیفیت مواد اولیه به شدت پایین است که احتمالا ابزاری برای کنترل قیمت نهایی خودرو بوده است.

از امکانات کابین می توان به نمایشگرهای دیجیتال اطلاعات کیلومتر و تنظیمات سیستم سرگرمی اشاره کرد که در یک قاب با حاشیه بسیار زیاد قرار گرفته اند و تراکم پیکسلی خاصی را نیز ارائه نمی دهند.

سیستم تهویه، پشتیبانی از فرمان های صوتی، بلوتوث، پاور ویندوز جلو و عقب و تنظیم الکتریکی آینه ها از دیگر ویژگی های بایک یوآن بائو هستند.

در بخش ایمنی نیز مواردی شامل: رادار پارک جلو، دوربین عقب، نشانگر فشار باد لاستیک ها، ای بی اس، ئی بی دی، دستیار ترمز، پایداری الکترونیکی، دستیار حرکت در سربالایی و ایزوفیکس صندلی کودک قابل اشاره هستند.

 

کانال عصر ایران در تلگرام بیشتر بخوانید: برلیانس جدید: کوچک، زیبا و مناسب استفاده در شهرهای بزرگ (+عکس)

منبع: عصر ایران

کلیدواژه: دلار چین

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.asriran.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «عصر ایران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۸۰۵۰۵۹۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

۳۰ میلیون مترمکعب آب در سازه‌های آبخیزداری اصفهان استحصال شد

حسین یاری در گفت‌وگو با خبرنگار مهر اظهار داشت: در پی بارش‌های هفته گذشته و بازدید میدانی که از شهرستان‌های کاشان، آران و بیدگل، اردستان، نائین، نطنز، خور و بیابانک و مبارکه انجام شد، شاهد آبگیری اکثر سازه‌های آبخیزداری در این مناطق بودیم.

وی با بیان اینکه هفته گذشته در مناطق شمال و شرق استان بین ۲۰ تا ۶۲ میلیمتر باران باریده بود، افزود: میانگین بارش‌ها در حسین آباد آران و بیدگل به ۶۲ میلیمتر می‌رسید و در مناطقی چون روستاهای ابوزیدآباد، محمدآباد و فخره در این شهرستان بین ۲۰ تا ۳۰ میلیمتر متفاوت بود که در همه این مناطق سازه‌های آبخیزداری عملکرد خوبی داشت و خوشبختانه از خسارت به مزارع کشاورزی، زیرساخت‌ها و مناطق مسکونی پایین دست جلوگیری کردند.

معاون آبخیزداری اداره کل منابع طبیعی استان اصفهان خاطرنشان کرد: در پی بارش‌های هفته گذشته حجم زیادی از روان‌آب و سیلاب در سازه‌های آبخیزداری استان کنترل و بر اساس برآورد اولیه در مجموع ۳۰ میلیون مترمکعب آب استحصال شد.

یاری با بیان اینکه بارش‌های اخیر هیچ آسیب یا خسارتی به بندهای آبخیزداری استان وارد نکرد، گفت: متأسفانه سیلاب به مزارع کشاورزی زواره و حوضه حسین آباد و خور و بیابانک آسیب زده که البته این مناطق در سال‌های گذشته جزو حوضه‌های مطالعاتی ما برای اجرای سازه‌های آبخیزداری بود اما به دلیل کمبود اعتبارات عملیاتی نشد.

کد خبر 6089549

دیگر خبرها

  • در مذمت و ستایش ارز دریافتی خودروسازان اخیراً گمرک
  • تاخیر در تحویل خودرو متقاضیان شرکت مدیران خودرو را گلایه‌مند کرد
  • نزول طلا و ارز ادامه دارد | افزایش تیراژ تولید خودرو
  • رانت ۴ میلیارددلاری مونتاژکاران؛ التهاب بازار خودرو نخوابید
  • تخصیص ۳.۱ میلیارد دلار برای مونتاژ/ برای واردات خودرو ارز نداریم؟
  • کاهش ۸۶ میلیمتری بارش‌ها در تهران
  • رانت ۴ میلیارد دلاری مونتاژکاران؛ التهاب بازار خودرو نخوابید
  • افشای لیست ارزبگیران توسط گمرک + اسامی
  • افشای لیست ارزبگیران توسط گمرک / یک میلیارد دلار برای مدیران خودرو! + اسامی
  • ۳۰ میلیون مترمکعب آب در سازه‌های آبخیزداری اصفهان استحصال شد