Web Analytics Made Easy - Statcounter

طی مراسمی با حضور استاندار هرمزگان و رئیس کل دادگستری استان هرمزگان، یک‌هزارمین سند تک برگ حدنگاری اراضی کشاورزی به مردم تیرور شهرستان میناب تحویل شد.

به گزارش خبرگزاری برنا هرمزگان،  مهدی دوستی استاندار هرمزگان در آیین اهدای هزارمین سند تک برگ حدنگاری اراضی کشاورزی میناب اظهار داشت: در قالب همکاری و تعامل مشترکی که میان دولت و قوه قضائیه وجود دارد اتفاقات خوبی تاکنون رقم خورده و بن‌بست‌های زیادی که دهه‌ها در استان وجود داشت در حال حل شدن هستند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی افزود: یکی از بن‌بست‌ها اراضی مربوط به قشم بود که چند هفته قبل اتفاقات خوبی در این خصوص رخ داد، مسئله بعدی حدنگاری اراضی کشاورزی است که باید از تلاش‌های رئیس کل دادگستری استان تشکر کنم که در این خصوص زحمات زیادی متحمل شدند.

استاندار هرمزگان گفت: مردم باید بر روی اراضی خود مالکیت ثبتی داشته باشند تا رشد بعدی در اراضی اتفاق بیفتد، دولت در تسهیلات دادن به اراضی بدون سند و مالکیت ثبتی محدودیت داشت اما با بین اتفاق دست ما برای هزینه‌کرد تسهیلات برای این اراضی باز می‌شود. 

وی تصریح کرد: مشوق‌های خوبی برای دهیاری و بخشداری‌هایی که بتوانند رتبه خوبی در حدنگاری اراضی و‌ سند دار کردن اراضی کسب کنند در نظر گرفته شده و این مشوق‌های کمتر از 6 ماه تزریق خواهد شد. 

استاندار هرمزگان بیان کرد: با تلاش‌های صورت گرفته رتبه استان در بسیاری از بخش ها اول است که در بحث حدنگاری هم ما رتبه برتر کشوری را داریم و این نتیجه همکاری و هماهنگی بین قوا است. 

مجتبی قهرمانی رئیس‌کل دادگستری هرمزگان هم در این زمینه اظهار داشت: استاندار هرمزگان به دنبال کارهای سطحی نیست و تلاش می‌کند کارهای اصلی و زیربنایی را که برای آینده ما و فرزندان استان است اجرا کند.

وی بیان کرد: یکی از این اقدامات پرورش نیروی متخصص است آن هم با تاسیس هنرستان های فنی و حرفه ای است و در کنار این بحث شهرک‌های صنعتی از اقدامات دیگر استاندار بوده است.

قهرمانی تصریح کرد: اجرای قانون حدنگاری و صدور سند تک برگ اراضی کشاورزی مورد تاکید رهبر معظم انقلاب و در راستای تعامل دولت و قوه قضائیه بوده است. 

وی افزود: استان در مجموع 132 هزار هکتار اراضی کشاورزی دارد که تاکنون 60 هزار هکتار در قالب 7 هزار جلد سند معادل 45 درصد سند حد نگاری صادر شده که 33 هزار هکتار از این اراضی از سال گذشته صادر شده که در این بخش 630 درصد نسبت به مدت مشابه ستل قبل رشد داشته است. 

انتهای پیام/

آیا این خبر مفید بود؟

نتیجه بر اساس رای موافق و رای مخالف

منبع: خبرگزاری برنا

کلیدواژه: استاندار هرمزگان مهدی دوستی حدنگاری حدنگاری اراضی کشاورزی حدنگاری اراضی کشاورزی استاندار هرمزگان سند تک برگ

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.borna.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری برنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۸۱۴۱۳۱۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

راهکار دولت برای پایان بلاتکلیفی ۳۲ ساله مالکان هفت‌آسیاب

معاون امور عمرانی استاندار کردستان گفت: زمین‌‌های هفت‌آسیاب سنندج جزو فضای عمومی و اوقافی بوده و اجازه واگذاری و ساخت و ساز به اعضای تعاونی نمی‌دهیم. - اخبار استانها -

کیومرث حبیبی در گفت‌وگو با خبرنگار تسنیم در سنندج در پاسخ به این سؤال با توجه به اینکه مالکان زمین‌های هفت‌آسیاب این شهر مدعی شده که بیش از 1280 نفر دارای سند مالکیت و از 32 سال گذشته بلاتکلیف و زمینی به آنان اختصاص نیافته و اکنون سندهای اراضی آنان باطل شده است، علت چه بوده و برنامه دولت برای حل این مشکل چیست؟ اظهار داشت: تعداد افراد دارای سند مالکیت زمین‌های هفت‌آسیاب 1049 نفر و از تعاونی‌های مختلف هستند.

وی در تشریح این ماجرا گفت: 32 سال قبل مدیران وقت، این اراضی در دامنه آبیدر سنندج را به اعضای تعاونی جهاد کشاورزی و منابع‌طبیعی جهت «کشت گیاهان دارویی و کشاورزی و طرح‌های گردشگری» واگذار کرده‌اند که به مرور زمان امتیازات این اراضی دست به دست به فروش رفته و تعدادی نیز همچنان از اعضای قدیمی هستند و سند مالکیت نیز دارند.

معاون امور عمرانی استاندار کردستان افزود: این افراد در 32 سال اخیر تقاضا داشته که این محدوده زمین در دامنه هفت‌آسیاب و آبیدر سنندج که از نظر ما فضای عمومی شهر است، به فضای داخل شهر منتقل شود، در حالی‌که در طول این سالیان سال چنین درخواستی محقق نشده و 7 استاندار گذشته نتوانسته‌اند چنین مشکلی را حل کنند، چراکه این اراضی جزو ثروت عمومی این شهر است و خود مردم نیز چنین درخواستی را قبول نمی‌کنند.

وی مدعی شد: این مالکان هفت‌آسیاب سنندج انتظار دارند که ما این مشکل را حل و فصل کنیم، یعنی اجازه ساخت و ساخت به آنان بدهیم در حالی‌که چنین درخواستی امکانپذیر است کما اینکه از اول نیز واگذاری این اراضی اشتباه بوده است.

حبیبی تصریح کرد: زمین‌های هفت آسیاب سنندج اوقافی معتمدوزیری بوده و ارزشش با زمین شهری بسیار متفاوت است، در این دولت بنا این است که با همکاری خود اعضا این مشکل را حل کنیم؛ البته میزان سطح مسکونی که به این افراد اختصاص می‌یابد، از 43 هکتار باید کم شود به طوری‌که بر اساس ماده 101، 43 درصد آن مربوط به شهرداری، بخشی قبرستان، دکل، تأسیسات و شیب‌های غیرقابل ساخت و ساز و بخشی نیز رودخانه هفت آسیاب بوده که حریم و بستر دارد.

وی اذعان داشت: حال با این احتساب و براساس بررسی‌های صورت گرفته، از کل زمین موجود 8 تا 10 هکتار زمین اوقافی باقی می‌ماند، در نتیجه مقرر شده که طبق پیشنهاد ریاست جمهوری و بازرسی وزارت راه و شهرسازی زمین‌های به این افراد اختصاص یابد.

معاون امور عمرانی استاندار کردستان اضافه کرد: در همین راستا مجوزهایی از هیئت دولت اخذ شده که 5.8 هکتار خالص زمین مسکونی با ارزش با سند تک برگ  نزدیک 130 هکتار در شهرک وحدت سنندج به این افراد تعاونی هفت آسیاب اختصاص یابد، یعنی هر 4 یا 5 نفر یک زمین جهت ساخت و ساز تحویل بگیرند.

وی در پاسخ به سؤال خبرنگار تسنیم که این افراد چنین تصمیمی را قبول نمی‌کنند، آنوقت تکلیف چیست؟ اظهار کرد: این افراد عنوان کرده که این اراضی در نظر گرفته شده نامرغوب است در حالی‌که طبق نظر کارشناسان مربوطه و معامله‌سنجی، این زمین‌ نیز هم ارزش زمین قبلی است؛ در غیر اینصورت دولت گزینه دیگری ندارد و باید طرح گردشگری اجرا کنند.

معاون امور عمرانی استاندار کردستان گفت: زمین 5.8 هکتاری در نظر گرفته شده 900 تا هزار نفر از این اعضا را پوشش خواهد داد، در این صورت آبیدر نیز برای نسل‌های بعدی حفظ خواهد ماند؛ تا زمانی‌که بنده در این مسئولیت باشم اجازه چنین کاری نخواهم داد.

حبیبی با انتقاد از اینکه این واگذاری از ابتدا اشتباه و چنین مشکلاتی نتیجه تصمیمات غیرقابل کارشناسی در دولت‌های مختلف بوده است، از خبرنگار تسنیم سؤال کرد که آیا خود خبرنگاران و روزنامه‌نگاران اجازه خواهند داد آبیدر جهت ساخت و ساز در اختیار مردم قرار گیرد؟ کما اینکه همه مسئولان استانی و سازمان‌های مردم نهاد نیز ناراضی هستند.

خبرنگار تسنم بدون جانبداری هر گونه تصمیم‌گیری جدید در رابطه با زمین‌های هفت آسیاب را منعکس و در اختیار مخاطبان قرار می‌دهد.

 

دیگر خبرها

  • درمانگاه فرهنگیان در میناب احداث شود
  • کشف ۲۲ کیلوگرم شیشه در میناب
  • آزادسازی سه هکتار از اراضی کشاورزی شهرستان تبریز
  • سند تک برگی تمامی اراضی ملی محدوده و حریم شهر زهک اخذ شد
  • راهکار دولت برای پایان بلاتکلیفی ۳۲ ساله مالکان هفت‌آسیاب
  • دستگیری متخلف شکار و صید در شهرستان میناب
  • مردم از نزدیک شدن به رودخانه‌های دز و کارون اجتناب کنند
  • تخریب ۵۳ بنای غیرمجاز در استان قزوین
  • قلع و قمع ۱۲ فقره تغییر کاربری غیرمجاز در آمل
  • برای جلوگیری به موقع از تغییر کاربری نیاز به کمک مردم داریم + ویدئو