Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش جماران؛ نماینده خرم‌آباد در مجلس گفت: مجمع تشخیص مصلحت معتقد است که براساس قانون اساسی آیین نامه داخلی‌اش را خودش تصویب می‌کند، الان ما داریم به مجمع تکلیف می‌کنیم که در موضوعات اختلافی فی‌مابین مجلس و شورای نگهبان مذاکرات خود را علنی و به آگاهی مردم برساند، خب این در مغایرت با قانون اساسی است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

مهرداد ویس کرمی نماینده خرم‌آباد در مجلس شورای اسلامی در گفت‌وگو با ایلنا، درخصوص رد مصوبه «شفافیت قوای سه‌گانه و دستگاه‌های اجرایی» از سوی مجمع، گفت: ببینید بنده به همه مراحل طرح شفافیت رای دادم و حتی پس از رای نیاوردن کلیات آن به صورت داوطلبانه از هیات رئیسه مجلس درخواست کردم که آراء بنده در مواقع مورد نیاز منتشر شود و در دسترس مردم قرار گیرد.

وی ادامه داد: به اعتقاد من شفافیت می‌تواند مانع بسیاری از مشکلات شود اما مشکل کشور صرفاً عدم شفافیت نیست. از این رو باید ابتدا کار قبلی را تعیین تکلیف کنیم و سپس به سمت شفافیت سایر قوا و بخش خصوصی برویم.

عضو مجمع نمایندگان استان لرستان درباره نظر مجلس درخصوص اصرار بر شفافیت مذاکرات مجمع تشخیص مصلحت نظام، ابراز داشت: بله، این مساله خواست مجلس است؛ لکن مجمع تشخیص مصلحت معتقد است که براساس قانون اساسی آیین نامه داخلی‌اش را خودش تصویب می‌کند، الان ما داریم به مجمع تکلیف می‌کنیم که در موضوعات اختلافی فی‌مابین مجلس و شورای نگهبان مذاکرات خود را علنی و به آگاهی مردم برساند، خب این با مغایرت با قانون اساسی مواجه می‌شود.

وی افزود: مگر اینکه مجمع تشخیص آیین‌نامه خود را با اراده خودش تغییر دهد و اعلام کند که در زمان بررسی موارد اختلافی، مذاکرات را به صورت علنی برگزار کرده و به اطلاع مردم می‌رساند که این هم موضوع ثقیلی است چراکه آیین‌نامه مجمع به تایید رهبر معظم انقلاب رسیده است. البته اگر این اراده وجود داشته باشد امکان اصلاح هم وجود دارد؛ اما این طرح عملا به سنگ بزرگی تبدیل شده که زدن آن سخت شده است.

ویس‌کرمی در پاسخ به این سوال که اصرار بر شفافیت آراء بر آزادی و رأی نمایندگان اثر نمی‌گذارد؟، گفت: میزان شفافیت مجلس از سایر نهادها بیشتر است اما در خصوص بعضی از موضوعات که مدام مورد طعنه قرار می‌گیرد دلیلی برای پنهان کاری وجود ندارد و اساسا مجلس باید بتواند همه چیز خود را به اطلاع مردم برساند.

وی افزود: موافقم که آراء نمایندگان تحت تأثیر قرار می‌گیرد اما این مردم هستند که در پایان ۴ سال باید قضاوت کنند که فرد منتخب چه عملکردی داشته است و برای این امر حتماً باید ادله در اختیار داشته باشند. به نظر من شفافیت رأی نماینده، وی را مجاب می‌کند که دلایل رای خود را حتما به آگاهی مردم برساند و بتواند از رأی خود دفاع کند.

منبع: جماران

کلیدواژه: انتخابات مجلس لیگ برتر راهپیمایی اربعین انتخابات خبرگان رهبری مجلس شورای اسلامی مجمع تشخیص مصلحت نظام طرح شفافیت انتخابات مجلس لیگ برتر راهپیمایی اربعین انتخابات خبرگان رهبری قانون اساسی مردم برساند مجمع تشخیص آیین نامه

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.jamaran.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «جماران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۸۶۳۸۳۶۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

قانون شورا‌ها باید اصلاح شود

به گزارش خبرگزاری صداوسیما مرکز خراسان رضوی موسی‌الرضا حاجی‌بگلو شامگاه پنجشنبه در همایش روز ملی شورا‌ها در مشهد با تأکید بر ضرورت اصلاح قوانین شورایی کشور افزود: براساس قوانین و احکام اسلامی، قانون شورا‌ها باید اصلاح شود. این تکلیف ما به عنوان قانون‌گذار است که شرایط را برای عمل مؤثرتر شورا‌ها فراهم کنیم و عمل مؤثر نیز در گرو افزایش ضریب تأثیرگذاری بر دستگاه‌های مجری قانون است.

وی افزود: این نیاز مبرم نه‌فقط در سطح نهاد‌های عالی در نظام شورایی بلکه حتی شورا‌های اسلامی شهر و روستا نیز وجود دارد تا بتوانند نمایندگی شایسته و مطلوبی از مردم داشته باشند.

حجت‌الاسلام نصرالله پژمان فر، رئیس کمیسیون اصل ۹۰ مجلس شورای اسلامی نیز در این مراسم گفت: از روستا‌های با ۲۰ خانوار جمعیت گرفته تا کلانشهر‌های چندمیلیون نفری، این شورا‌های اجتماعی شهر و روستا هستد که در مقام حلقه واسطه میان حاکمیت و مردم عمل می‌کنند. بر همین اساس، از آن‌جا که تکلیف ما ناظر بر تقویت امیدواری در مردم است، شما عزیزان باید به موازات پیگیری مطالبات مردم، انعکاس‌دهنده خدمات قابل توجهی باشید که امروزه از طرف دولت درحال انجام است.

وی افزود: این یک حقیقت غیرقابل انکار است که دولت سیزدهم در عرصه اجرای قوانین، مجلس در حوزه قانون‌گذاری و قوه قضاییه در راستای رسیدگی به شکایات، تحول چشمگیر و اراده قابل توجهی از خود نشان داده‌اند و اینجاست که شورا‌ها می‌توانند به میدان بیایند و همانطور که حرف مردم را به گوش مسئولان می‌رسانند، خدمت نظام را هم به اطلاع مردم برسانند.

دیگر خبرها

  • قانون شورا‌ها باید اصلاح شود
  • ایجاد عدالت و شفافیت اقتصادی هدف لایحه اصلاح قانون مالیات‌های مستقیم
  • نماینده چابهار: ماجرای باغ ازگل که بدون اطلاع امام جمعه به نام او زده شده، بر دین اثر منفی دارد یا چند تار موی زنان؟
  • اولویت مجلس آتی تعیین تکلیف لایحه عفاف و حجاب باشد
  • سند تحول قضایی به مثابه قانون اساسی و نقشه راه دستگاه قضایی است
  • «شفافیت» یکی از مهمترین موضوعات مورد نیاز در مجلس آینده است
  • عباسی: تضارب آرا در مجلس، طبیعی و لازم برای قانون‌گذاری بهتر است / وحدت در حل مشکلات و اقتدار نظام اولویت اصلی + فیلم
  • عباسی: : تضارب آرا در مجلس امری طبیعی و لازم برای قانون‌گذاری بهتر است/ وحدت در حل مشکلات مردم و اقتدار نظام اولویت اصلی مجلس است + فیلم
  • مخالفت ۳۰ نماینده مجلس با افزایش ۱۰درصدی تعرفه‌های تاکسی‌های اینترنتی!
  • هیات عالی نظارت مجمع تشخیص مصلحت نظام برگزار شد