Web Analytics Made Easy - Statcounter

مدیرکل بحران استانداری مازندران گفت: بارش عصر امروز باعث آبگرفتگی معابر و بروز سیلاب محلی در مناطق غربی مازندران شد. - اخبار استانها -

به گزارش خبرگزاری تسنیم از چالوس، بارش‌های عصر امروز در غرب مازندران  در برخی مناطق از جمله چالوس، عباس آباد و کلارآباد و مرزن آباد سبب طغیانی شدن رودخانه‌ها شد. در نتیجه بارش‌ها آبگرفتگی معابر روی داد و در برخی نقاط به دلیل شدت بارندگی و حجم بالای سیلاب نیروهای امداد و بحران با تجهیزات لازم مستقر شدند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

حسینعلی محمدی مدیرکل بحران استانداری مازندران در گفت‌وگو با تسنیم با بیان اینکه همه فرمانداری‌های غرب مازندران در حالت آماده‌باش قرار دارند گفت: تا عادی شدن شرایط در مناطق سیل‌زده غرب نیروها در حالت آماده‌باش هستند و برق در قسمت‌هایی از چالوس، عباس‌آباد و کلارآباد قطع شد.

محمدی افزود: بارندگی شدید در چالوس و نوشهر حدود 80 میلیمتر گزارش شده که سبب  طغیان رودخانه و آبگرفتگی معابر شد و بخش هایی از کلارآباد و برخی روستاهای مرتفع شهرستان چالوس با مسدود شدن راه روبرو شدند.

وی افزود: رودخانه سردآبرود طغیان کرده که سبب جمع شدن سرشاخه‌ها در پشت سد انحرافی زوات چالوس شد و بسته شدن دهانه پل و ورود سیلاب به روستای علی‌آباد گزارش شده است.

مدیرکل مدیریت بحران استانداری مازندران همچنین گفت: در مرزن‌آباد هم راه دسترسی به برخی روستاها با خسارت همراه بود. آب گرفتگی معابر سبب اختلال در راه‌های ارتباطی درون‌شهری شد. هواشناسی مازندران هشدارها را در زمینه ورود سامانه جدید بارش و احتمال جاری شدن سیلاب و روان آب صادر کرده و تا عصر یکشنبه هشدارها ادامه دارد.

محمدی با بیان اینکه احتمال جاری شدن روان آب و سیلابی شدن رودخانه‌ها وجود دارد افزود: ریزش سنگ در محورهای کوهستانی پیش بینی شده و از رانندگان تقاضا داریم در محورهای کوهستانی با احتیاط برانند.

جواد اصلانی فرماندار شهرستان عباس آباد نیز گفت: در سیل شب گذشته بارندگی‌ها از ساعت 17 عصر آغاز شد و 7 روستا بخش‌ کلارآباد، عباس آباد خسارت دیدند بطوری‌که آب آشامیدنی 100 خانوار، برخی پل‌های عبور و مروری و 8 سایت ایرانسل در کلارآباد و برق  در شهر سلمانشهر قطع است و مسئولان در حال رفع مشکل هستند.

وی با بیان اینکه به تأسیسات آبی و برقی تا 70 درصد خسارت وارد شده است تصریح کرد: سیل سبب تعطیلی مدارس شهیدان جعفرنژاد و زرودی در کلارآباد شد و مدرسه حضرت آمنه (س) و شهید نقیب‌پور در بخش مرکزی نیز تعطیل شد.

اصلانی همچنین به تخریب چند پل روستایی و شهری در این مناطق اشاره کرد و یادآور شد: همچنین راه دسترسی در برخی نقاط تحت الشعاع قرار گرفت که تمهیدات لازم برای دسترسی به راه‌ ارتباطی در نظر گرفته شد و تلاش برای برقراری عبور و مرور در محورهای راه ادامه دارد.

انتهای پیام/

منبع: تسنیم

کلیدواژه: عباس آباد

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tasnimnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تسنیم» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۹۰۳۰۴۹۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

لزوم ایجاد پد بالگرد هلال احمر در شرق گیلان

ایسنا/گیلان فرماندار رودسر گفت: پد هلیکوپتر هلال احمر در شرق گیلان وجود ندارد که جهت مدیریت بحران، رفع این نقیصه ضروری است.

محمد حیدری ۶ اردیبهشت ماه در جلسه ستاد مدیریت بحران شهرستان رودسر، با بیان اینکه کانون های بحران در شهرستان رودسر شناسایی و مدیریت شوند، اظهار کرد: مسئله آموزش همگانی در پیشگیری از بحران جدی گرفته شود.

فرماندار رودسر با بیان اینکه پیشگیری موضوع مهم در مدیریت بحران و جلوگیری از خسارت های بزرگتر است، اظهار کرد: شهرستان رودسر با ۴۷ کیلومتر ساحل یکی از شهرستان های مستعد بحران های طبیعی برای مدیریت ساحل و غریق نجات، تبعات ناشی از سنبل آبی و آلودگی های دریایی است.

فرماندار رودسر با اشاره به وجود ۱۸ رودخانه پر آب و خروشان با ۲۷۰ کیلومتر طول در شهرستان رودسر و واقع شدن ۱۸ کانون بحران از نقطه شروع تا پایان این رودخانه ها تصریح کرد: اگر رودخانه ها در سطح شهرستان ساماندهی نشود به مردم آسیب جدی وارد می شود که متاسفانه غفلت های گذشته موجب شده تا امروز به نقطه بحرانی رسیده است.

وی با اشاره به اینکه در مدیریت ساحل ما با جان انسان ها مواجه هستیم، افزود: مدیریت ساحل نیازمند تجهیزات و امکاناتی است که حل این مشکلات این نیازمند اعتبارات استانی و ملی است.

فرماندار رودسر واگذاری سوله ساحل کلاچای به هلال احمر جهت تقویت امداد و نجات کوهستان،ساحل و جاده ای شهرستان را مورد تاکید قرار داد و گفت:پد بالگرد هلال احمر در شرق گیلان وجود ندارد که جهت مدیریت بحران رفع این نقیصه ضروری است.

وی با اشاره به ۱۸ رودخانه پر آب و خروشان با ۲۷۰ کیلومتر طول در شهرستان رودسر و واقع شدن ۱۸ کانون بحران از نقطه شروع تا پایان این رودخانه ها تصریح کرد: اگر رودخانه ها در سطح شهرستان ساماندهی نشود به مردم آسیب جدی وارد می شود که متاسفانه غفلت های گذشته موجب شده تا امروز به نقطه بحرانی رسیده است.

حیدری، آموزش های همگانی،ساماندهی انهار و رودخانه ها ، ترویج فرهنگ بیمه، تعمیر و نگه داری ماشین آلات ،تامین ماشین آلات آتش نشانی برای مراکز دهستان ها و شوراهای بخش و لایروبی انهار را مورد تاکید شهرداران،بخشداران و آب منطقه ای قرار داد.

انتهای پیام

دیگر خبرها

  • پساب شهری در کرمانشاه جایگزین آب مصرفی صنایع شد
  • رهاسازی پسماند‌ها در رودخانه‌ها امری جبران ناپذیر است
  • لزوم ایجاد پد بالگرد هلال احمر در شرق گیلان
  • پیش‌بینی بارش‌های رگباری و تندباد برای ۱۱ شهرستان اصفهان تا آخر شب
  • ادامه بارش‌ها در شرق و شمال اصفهان
  • استفاده از درس آموخته‌های سیل ۱۴۰۳ در بحران‌های احتمالی ناشی از آب در پایتخت
  • ۱۷ گروه ارزیاب خسارت سیل اصفهان را برآورد می‌کنند
  • راه‌های روستایی متاثر از سیلاب مازندران باز شد
  • زلزله در مرزن‌آباد ؛ جدیدترین گزارش‌ها از زلزله ۳.۷ ریشتری در نزدیکی چالوس
  • تخلیه آب در کاشان همچنان ادامه دارد/آسیب به قنوات اردستان