Web Analytics Made Easy - Statcounter

مدیر میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع‌دستی چناران با اشاره به اینکه رادکان در دامنه‌های جنوبی سلسله جبال هزار مسجد و در حاشیه دشت کشف رود واقع شده است، گفت:شهر تاریخی رادکان به دلیل وجود جاذبه‌های تاریخی و فرهنگی منحصر به فردی که دارد مقصد گردشگران زیادی در  سال است.

محمد طاهریان مقدم افزود: سالانه بیش از ۴ میلیون گردشگر از شهرستان بازدید می کنند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

مدیر میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع‌دستی چناران گفت: تاکنون ۱۱ واحد اقامتی در قالب خانه مسافر، بوم گردی و اقامتگاه سنتی با ظرفیت ۳۵۰ نفر در شهرستان راه‌اندازی شده است.

وی افزود: واحد‌های اقامتی در شهر چناران، شهر رادکان، روستای گردشگری بقمچ، روستای آبگاهی و اخلمد هستند.

طاهریان مقدم از طبیعت پلکانی روستای بقمچ، گاش و گاه و اندیشش، روستای گردشگری اخلمد علیا و سفلی، روستای بهمن جان و روستای گروه  به عنوان مناطق دیدنی این شهرستان نام برد و گفت: فرت بافی، زیورآلات، تزئینات نمدی، چرم‌دوزی، معرق، گلیم‌بافی و پلاس بافی به عنوان مهمترین صنایع‌دستی شهرستان چناران هستند.

مدیر میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع‌دستی چناران میزان اقامت مسافران در این شهرستان را دو روز اعلام کرد و گفت: منطقه رادکان تا سال ۱۳۴۴ به عنوان مرکز بخش در تقسیمات کشوری، جایگاهی رفیع داشت و دارای آثاری فاخری است که می‌توان به برج تاریخی رادکان، حمام تاریخی، مسجد و آرامگاه خواجه و همچنین برج بارو‌هایی قدیمی شهر اشاره کرد.

وی در ادامه از آغاز مرمت حمام تاریخی شهر رادکان شهرستان چناران خبر داد و گفت: عملیات مرمت و بازسازی و استحکام‌بخشی حمام تاریخی رادکان از اول آبان  امسال آغاز شده است.

طاهریان مقدم افزود: حمام رادکان مربوط به اوایل قاجاریه که در فهرست آثار ملی به شماره ثبتی ۲۲۲۹۹ مورخ بیست و هفتم اسفندماه سال ۱۳۸۶ ثبت شده است.

باشگاه خبرنگاران جوان خراسان رضوی مشهد

منبع: باشگاه خبرنگاران

کلیدواژه: جاذبه تاریخی شهر تاریخی تاریخی رادکان صنایع دستی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.yjc.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «باشگاه خبرنگاران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۹۱۲۸۱۰۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

تکذیب صدور مجوز ساخت و ساز در قلعه اولتان استان اردبیل

مدیرکل اداره میراث‌فرهنگی، گردشگری و صنایع‌دستی استان اردبیل گفت: خبر صدور مجوز ساخت و ساز در قلعه اولتان صحت ندارد و هیچگونه مجوزی در این محوطه تاریخی صادر نشده است.

به گزارش خبرگزاری ایمنا از اردبیل، حسن محمدی ادیب در جمع خبرنگاران، اظهار کرد: خبر صدور مجوز ساخت و ساز در قلعه اولتان صحت ندارد و هیچگونه مجوز ساخت و ساز در محدوده این محوطه تاریخی صادر نشده است.

وی افزود: قلعه اولتان یکی از محوطه‌های تاریخی مهم استان اردبیل بوده و در سال ۱۳۷۸ در فهرست آثار ملی به ثبت رسیده است و تا کنون هفت فصل کاوش در این محوطه انجام یافته که نشان دهنده اهمیت آن است.

مدیرکل اداره میراث‌فرهنگی، گردشگری و صنایع‌دستی استان اردبیل تاکید کرد: همچنین با توجه به اهمیت قلعه اولتان، اداره کل میراث‌فرهنگی، گردشگری و صنایع‌دستی استان اردبیل پیشنهاد تبدیل اولتان قالاسی به پایگاه ملی را به وزارت میراث‌فرهنگی ارائه کرده است و پیگیر اخذ مجوزهای لازم برای این مورد هستیم.

محمدی ادیب ادامه داد: محوطه‌ها و بناهای تاریخی عرصه و حریم مشخصی دارند و در مورد قلعه اولتان نیز عرصه و حریم آن در سال ۱۳۹۸ تعیین و در شورای حرایم کشور به تصویب رسیده است که بر اساس همان موارد مصوب، حفاظت از قلعه اولتان انجام می‌شود.

کد خبر 750872

دیگر خبرها

  • کشف اثر تاریخی، پیاده راه سازی در بافت مرکزی همدان را متوقف کرد
  • «فهرج»، کاندیدای بهترین روستاهای جهانی گردشگری
  • روستای تاریخی فهرج در چند قدمی پیوستن به دهکده‌های جهانی گردشگری
  • یک کشف دیواره تاریخی در همدان حین عملیات پیاده‌راهسازی
  • روستای فهرج، نامزد برترین روستا‌های دنیا در حوزه گردشگری
  • تکذیب صدور مجوز ساخت و ساز در قلعه اولتان استان اردبیل
  • حفر گودال ١٥ متری برای کشف اشیاء تاریخی؛ ۳ نفر دستگیر شدند
  • گردشگری نخستین رکن سند توسعه و پیشرفت شهرستان نایین است
  • از سند ثبت ملی بافت تاریخی روستای بیابانک رونمایی شد
  • نطنز آماده پذیرایی از گردشگران در ایام گل و گلاب شد