Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «مهر»
2024-05-03@03:38:04 GMT

کتابخانه عمومی مادر و کودک در املش گشایش یافت

تاریخ انتشار: ۲۳ دی ۱۴۰۲ | کد خبر: ۳۹۵۰۶۱۷۸

کتابخانه عمومی مادر و کودک در املش گشایش یافت

به گزارش خبرنگار مهر، آئین افتتاح و بازگشایی کتابخانه عمومی مادر و کودک آیت الله میرزا حبیب الله املشی شهرستان املش بعد از ظهر شنبه همزمان با ولادت امام محمد باقر (ع) و آغاز ماه رجب با حضور مسؤولان استانی و شهرستانی افتتاح شد.

«یاسر تقوی» مدیرکل کتابخانه های عمومی گیلان در این آئین ضمن تبریک ولادت امام محمد باقر (ع) و آغاز ماه پر خیر و برکت رجب، افتتاح و بازگشایی کتابخانه عمومی مادر و کودک آیت الله میرزا حبیب الله املشی را به مردم فرهنگ دوست شهرستان املش و همه کتاب خوانان و کودکان عضو کتابخانه اظهار کرد: تحقق نظام ولایی، آرمان شهر جامعه اسلامی است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

تقوی با اشاره به بیانات مقام معظم رهبری که بصیرت و دانایی را نشأت گرفته از مطالعه می‌دانند، افزود: تحولات صورت گرفته در حوزه فرهنگ و مطالعه در شهرستان املش در راستای همراهی فرماندار فرهنگ دوست این شهرستان و مسؤولان شهرستانی انجام شده که جای قدردانی دارد.

وی با بیان اینکه تحقق نظام ولایی که آرمان شهر جامعه اسلامی است فقط با بصیرت اتفاق می‌افتد و بصیرت هم با مطالعه و خواندن به دست می‌آید، ادامه داد: تفاوت انسانی که می‌خواند و نمی‌خواند، تفاوت انسان عاقل و جاهل می‌باشد و مسؤولان نظام، محصول کتاب و دانایی هستند.

مدیرکل کتابخانه های عمومی استان گیلان، به بیشینه فرهنگی شهرستان املش در حوزه کتاب اشاره کرد و گفت: نامگذاری ۲ کتابخانه این شهرستان به نام این بزرگان این شهرستان، ناشی از همین موضوع است.

توجه به کتاب و کتاب خوانی سبب توسعه فرهنگی شهر می‌شود

«مختار رضایی کاشکی» فرماندار و رئیس انجمن کتابخانه های عمومی شهرستان املش نیز در این مراسم ضمن تبریک ولادت امام محمد باقر (ع) و آغاز ماه رجب را که با افتتاح و بازگشایی کتابخانه عمومی آیت الله میرزا حبیب ا… املشی و با عنوان کتابخانه مادر و کودک گفت: توجه به کتاب و کتاب خوانی سبب توسعه فرهنگی شهر می‌شود.

رضایی کاشکی با اشاره به بیانات رهبر معظم انقلاب در جمع فرهیختگان و شعرا و تسلط معظم له به تمام مسائل، آن را ریشه در مطالعه زیاد دانست که می‌بایست سرلوحه همه مسئولین باشد.

وی با بیان اینکه مهمترین و بزرگترین کتاب ما مسلمانان، قرآن و نهج البلاغه می‌باشد، تصریح کرد: همه ما باید از این کتاب‌ها درس بگیریم و آن را الگوی راه خود قرار دهیم.

گفتنی است، کتابخانه عمومی مادر و کودک آیت الله میرزا حبیب الله املشی در مساحتی بالغ بر ۷۰ مترمربع با اعتباری در حدود ۵ میلیارد و ۲۰۰ میلیون ریال جهت تأمین میز و صندلی مخصوص کودکان و نوجوانان، منابع ویژه این قشر، قفسه‌های کتاب و نشریات، لوازم سرمایش و گرمایش استاندارد افتتاح و بازگشایی شد.

کد خبر 5993170

منبع: مهر

کلیدواژه: مقام معظم رهبری نهاد کتابخانه های گیلان مراسم افتتاحیه کتابخانه شهرستان املش بوشهر بارش برف تبریز حادثه تروریستی کرمان انتخابات مجلس شورای اسلامی کرمانشاه خطبه های نماز جمعه ایلام اردبیل برف روبی همدان سنندج کرمان مشهد کتابخانه عمومی مادر و کودک افتتاح و بازگشایی شهرستان املش

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mehrnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «مهر» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۹۵۰۶۱۷۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

کودک از چه سنی می‌تواند ماست بخورد؟

نوزادان از شش ماهگی می‌توانند ماست را امتحان کنند.

به گزارش ایسنا، ماست، پروتئین و مواد مغذی ضروری مانند کلسیم برای ساخت استخوان‌ها و ماهیچه‌های قوی، «روی» برای حمایت از رشد و عملکرد سیستم ایمنی بدن و «ب ۱۲» برای رشد مغز و تولید گلبول‌های قرمز سالم را دارد. ماست، بافت لطیفی دارد و برای کسانی که برای اولین‌بار این ماده غذایی را تجربه می‌کنند به‌راحتی پذیرفته می‌شود.

ماست به دلیل فرآیند تخمیری که طی می‌کند، کیفیت خوبی دارد. بیشتر ماست‌ها با کشت‌های زنده و فعال تهیه می‌شوند، بنابراین پروبیوتیک‌ها (باکتری‌های خوب) را برای سلامت دستگاه گوارش فراهم می‌کنند.

در شش ماهگی، شیر مادر و در شرایط خاص شیر خشک همچنان منبع اصلی تغذیه کودک هستند و این در طول سال اول زندگی او نیز خواهد بود و سپس آماده می‌شوند تا از غذا‌های دیگری مانند ماست لذت ببرند. در شش ماه اول زندگی، شیر مادر یا شیر خشک غنی شده با آهن باید تنها منبع تغذیه کودک به حساب می‌آید.

بنابر اعلام دفتر بهبود تغذیه وزارت بهداشت، ماست ساده، بهترین انتخاب برای کودک است، زیرا در عین حال سرشار از مواد مغذی و فاقد قند‌های افزوده است و می‌تواند پایه و اساس ماجراجویی طعم عالی بعدی کودک باشد.

افزودن میوه‌ها یا سبزیجات پوره شده به ماست ساده یک راه جذاب و مناسب برای معرفی طعم‌ها است؛ هلو یا موز پوره شده را برای یک تجربه شیرین با ماست مخلوط کنید. همچنین برای یک غذای خوش طعم، سیب زمینی شیرین پوره شده را با ماست مخلوط کنید. ماست را با منبع پروتئین دیگری مانند پوره مرغ یا لوبیا جفت کنید.

از ۱۲ تا ۲۳ ماهگی، کودک در حال رشد شما می‌تواند مصرف لبنیات را تا مجموع دو وعده در روز افزایش دهد. این می‌تواند ترکیبی از شیر گاو، ماست و پنیر باشد. با پزشک اطفال خود در مورد اینکه چه زمانی و چه مقدار غذا باید به کودک خود برای رشد و تکامل سالم معرفی کنید، مشورت کنید.

کانال عصر ایران در تلگرام

دیگر خبرها

  • رونمایی از کتاب «دنیای کسی را عوض کرده‌ای؟»
  • مشارکت ۳۱ استان کشور در دومین دوره جشنواره ملی دوست من کتاب
  • شماره هجدهم کتاب هدهد سفید در نمایشگاه کتاب رونمایی می‌شود
  • کودک از چه سنی می‌تواند ماست بخورد؟
  • اهتمام نهاد کتابخانه های عمومی برای حمایت از آثار ادبیات پایداری
  • کارگاه‌های آموزشی شعر و داستان کودک و نوجوان در همدان
  • گشایش نخستین نمایشگاه توانمندی‌های هنرمندان صنایع دستی کتابخوان
  • رونمایی ازکتاب شعر پشت پنجره سکوت درگناباد
  • کتابداران دیلم برای جذب دانش آموزان در مدارس حضور یابند
  • این کتاب‌ها می‌توانند شما را بکشند!