Web Analytics Made Easy - Statcounter

 عباسعلی خسروی با بیان اینکه شهرستان جغتای مهمترین کریدور یوزپلنگ در خراسان رضوی است، بیان کرد: بعد از ۱۱ سال حضور گونه ارزشمند و چتر یوزپلنگ ایرانی در زیستگاه‌های شهرستان جغتای، مشاهده، رکورد و ثبت شده است.

رئیس اداره حفاظت محیط‌زیست جغتای با اشاره به اینکه شهرستان جغتای یکی از کریدورها و زیستگاه‌های مهم این‌گونه ارزشمند حد فاصل استان‌های سمنان و خراسان شمالی است، افزود: زیستگاه‌های شهرستان جغتای از تنوع جانوری منحصر به‌ فردی برخوردار است و به عنوان زیستگاه مهم گونه‌های ارزشمند نظیر پلنگ، یوزپلنگ، قوچ و میش وحشی و آهو به شمار می‌رود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی در ادامه از دستگیری یک گروه شکارچی غیرمجاز در این شهرستان با همکاری یگان‌های حفاظت محیط‌زیست شهرستان‌های جغتای، جوین و سبزوار خبر داد.

خسروی عنوان کرد: با گشت و پایش مأمورین اجرایی در مناطق تحت مدیریت سازمان حفاظت محیط‌زیست و با توجه به حضور یک گروه شکارچی در مناطق تحت مدیریت و حفاظت مشترک جغتای، جوین و سبزوار در محدوده حوزه جوین موضوع در دستور کار حفاظت محیط‌زیست جوین و جغتای قرار گرفت.

رئیس اداره حفاظت محیط‌زیست جغتای بیان کرد: در همین راستا و به منظور دستگیری و توقیف شکارچیان داخل منطقه یگان‌های حفاظت محیط‌زیست وارد عمل شده که متخلفین با یک دستگاه سواری متواری شدند.

وی افزود: با اقدام به موقع توسط یگان‌های حفاظت محیط‌زیست جوین، جغتای، سبزوار و همکاری و تعامل پرسنل محترم پلیس راهور و پلیس اطلاعات شهرستان سبزوار یک دستگاه خودرو سواری توقیف و از ناحیه متخلفین یک قبضه سلاح شکاری تک لول غیرمجاز متعلق به غیر، یک تیر فشنگ ساچمه زنی، چهار تیر فشنگ چهار پاره غیرمجاز، دو دستگاه چراغ قوه کشف شد.

خسروی بیان کرد: با توجه به داشتن اشتهار به شکار افراد، طی یک نوبت بازرسی از منزل اجزای لاشه یک رأس قوچ وحشی نیز کشف شد.

رئیس اداره حفاظت محیط‌زیست جغتای با بیان اینکه در این رابطه سه نفر متخلف شکار و صید دستگیر شدند، خاطرنشان کرد: بعد از تشکیل پرونده تخلف، متهمین با دستور مرجع محترم قضایی تحت پیگرد قانونی قرار گرفتند.

وی افزود: طبق مصوبه ۴۴۲ شورای عالی حفاظت محیط‌زیست میزان ضرر و زیان وارده برای شکار یک رأس قوچ و میش وحشی ۲۵۰ میلیون ریال است.خسروی در ادامه

خسروی از دوستداران محیط‌زیست درخواست کرد در صورت مشاهده تخلفات شکار و صید با سامانه ۱۵۴۰ تماس برقرار کنند.

باشگاه خبرنگاران جوان خراسان رضوی مشهد

منبع: باشگاه خبرنگاران

کلیدواژه: یوزپلنگ ماده زیستگاه یوزپلنگ

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.yjc.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «باشگاه خبرنگاران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۹۷۳۸۵۶۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

ساماندهی ۹۰ تن نخاله ساختمانی با اجرای یک پویش در استان مرکزی

ایسنا/مرکزی مدیرکل حفاظت محیط زیست استان مرکزی گفت: جمع‌آوری و ساماندهی حدود ۹۰ تن زباله و نخاله، دستاورد اجرای پویش «مسیر سبز- ایران پاک» از اسفند ۱۴۰۲ تا فروردین ۱۴۰۳ در استان بوده و تداوم چنین طرح‌هایی، راهکار مناسبی جهت یادآوری و جلب همکاری همگانی برای حفاظت از محیط زیست است.

یوسف یوسفی در جمع خبرنگاران افزود: در بازه زمانی یک ماهه با مشارکت دستگاه‌های متولی و گروه‌های خودجوش مردمی، در طرح ملی «مسیر سبز- ایران پاک» ۴۸۰ هکتار از اراضی استان پاکسازی و حدود ۹۰ تن پسماند و نخاله ساختمانی جمع‌آوری و به محل دفن بهداشتی و مجاز منتقل شد.

وی بیان کرد: سازمان حفاظت محیط زیست، به عنوان متولی حفاظت از طبیعت، اجرای طرح ملی مسیر سبز - ایران پاک  را با هدف اجرای طرح‌های پاکسازی طبیعت، بویژه حاشیه محورهای مواصلاتی شهری، مناطق روستایی و تفرجگاه‌ها راه‌اندازی و اجرای آن را به تمام استانداران ۳۱ استان کشور ابلاغ کرد.

یوسفی اظهار کرد: ابلاغ این طرح راهکاری برای کاهش پخش و پراکنش انواع پسماندها از جمله پلاستیک، کاغذ، ضایعات و نخاله‌های ساختمانی و تخلیه غیرمجاز پسماندهای صنعتی و ویژه در حاشیه محورهای مواصلاتی، مناطق ساحلی، دریایی و سایر زیستگاه‌های طبیعی کشور است تا علاوه بر کاهش آلودگی‌های بهداشتی و تخریب محیط زیست، گستره وسیعی از طبیعت از وجود زباله در امان بماند.

به گفته وی، طبق ماده ۷ قانون مدیریت پسماندها ‌مصوب ۲۰ اردیبهشت ۱۳۸۳ مدیریت اجرایی کلیه پسماندها غیر از صنعتی و ویژه در شهرها، روستاها و حریم آنها به عهده شهرداری‌ها و دهیاری‌ها و در خارج از حوزه دهیاری‌ها و شهرداری‌ها بر عهده بخشداری‌هاست.

انتهای پیام

دیگر خبرها

  • پلمب دو واحد شن و ماسه در یزد
  • لاشه یک قلاده پلنگ در منطقه شکار ممنوع فریمان کشف شد
  • بازدید رایگان از موزه تاریخ طبیعی محیط زیست گیلان در روز ملی موزه‌ها
  • کشف لاشه یک قلاده پلنگ در یک منطقه شکار ممنوع/ عکس
  • علت آلودگی هوا و محیط‌زیست قم چیست؟
  • پیدا شدن لاشه یک قلاده پلنگ در منطقه شکار ممنوع کلیلاق شهرستان فریمان
  • جزئیات کشف لاشه پلنگ در منطقه شکار ممنوع فریمان
  • کشف لاشه یک قلاده پلنگ در منطقه شکار ممنوع فریمان
  • جزییات کشف لاشه پلنگ در منطقه شکار ممنوع فریمان
  • ساماندهی ۹۰ تن نخاله ساختمانی با اجرای یک پویش در استان مرکزی