Web Analytics Made Easy - Statcounter

معاون رئیس جمهور آمریکا تاکید کرد که امکان تحقق راه‌حل دو دولتی وجود دارد و این به منزله «اقدام مناسبی برای صلح و امنیت دو طرف اسرائیلی و فلسطینی» است.

به گزارش ایسنا، کامالا هریس، معاون جو بایدن، رئیس جمهور آمریکا در کنفرانس امنیتی مونیخ با تاکید بر موضعگیری دولت بایدن نسبت به رژیم صهیونیستی و حملات آن علیه غزه گفت: آمریکا تلاش می‌کند این درگیری هرچه سریعتر به شکلی متوقف شود که گروگان‌ها آزاد شده، بحران انسانی حل شود و حماس کنترل غزه را نداشته باشد و فلسطینی‌ها بتوانند از حقوق خود از جمله داشتن امنیت، احترام و حق تعیین سرنوشت خود برخوردار باشند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

به گزارش خبرگزاری سما فلسطین، هریس در پاسخ به این سوال که آیا امکان تحقق راه‌حل دو دولتی وجود دارد یا نه، گفت: پاسخ کوتاه بله است، فکر می‌کنم چنین است اما باید آن را در چارچوب خودش مورد بررسی قرار دهیم.

معاون بایدن در ادامه ادعاهایی چون «تروریستی» بودن عملیات جنبش حماس (طوفان الاقصی) و «تعرض به زنان» در این عملیات را مطرح کرد، این در حالی است که منابع غربی و نیز منابع صهیونیست ادعای تجاوز به زنان در این عملیات را تکذیب کردند و تحقیقاتی که رژیم صهیونیستی انجام داده حاکی از این هستند که ده‌ها تن از ساکنان اراضی اشغالی زیر آتش و حملات ارتش این رژیم کشته شدند.

او در ادامه مدعی شد: «برای دولت (آمریکا) روشن بود که تعداد بسیار زیادی از افراد بی‌گناه کشته شدند و اسرائیل باید بهترین کار را برای حمایت از آنها انجام دهد.»

همچنین هریس مدعی وجود تونل‌های حماس زیر بیمارستان‌ها شد.

اما معاون بایدن در ادامه گفت: با تصاویری که هر روز از رنج و مشکلات انسانی و نیاز به کمک‌های بشردوستانه منتشر می‌شوند، از آنچه در حال وقوع است، مطلع می‌شویم، من و بایدن و دولت ما به شدت بر انتقال کمک‌های بشردوستانه تاکید داشتیم و شرایط موجود را زیرنظر داریم.

او تاکید کرد: اسرائیل نباید بعد از آزاد شدن گروگان‌ها غزه را دوباره اشغال کند و تشکیلات خودگردان فلسطین باید پیشگام اصلاح حاکمیت در غزه باشد، از نظر من بدون راه‌حل دو دولتی برقراری صلح و امنیت برای این منطقه و برای دو طرف فلسطینی و اسرائیلی و مردم غزه ممکن نیست و نمی‌توانیم چگونگی رسیدن به آنجا را نادیده بگیریم این مساله مهم خواهد بود.

همزمان با این اظهارات، بنیامین نتانیاهو، نخست‌وزیر رژیم صهیونیستی پس از یک گفتگوی تلفنی ۴۰ دقیقه‌ای با بایدن در ساعات اولیه روز جمعه، قاطعانه و آشکارا با تشکیل کشور فلسطین مخالفت کرد و در حساب کاربری خود در پلتفرم «ایکس» نوشت: در جلسه کابینه موضعگیری‌ام را درباره «تحمیل کشور فلسطین به اسرائیل» اعلام کردم.

نتانیاهو در ادامه نوشت: «این دو جمله خلاصه موضعگیری من است، اسرائیل کاملا با دیکته‌های بین‌المللی درخصوص توافق‌های دائمی با فلسطینی‌ها مخالف است و چنین توافقی تنها از طریق مذاکرات بدون پیش‌شرط و مستقیم میان دو طرف، حاصل خواهد شد.»

انتهای پیام

منبع: ایسنا

کلیدواژه: کامالا هریس آمريكا راه حل دو کشوری فلسطين رژيم صهيونيستی عملیات طوفان الاقصی جنگ غزه عملیات طوفان الاقصی رژيم صهيونيستی اسراييل راه حل دو دولتی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.isna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۹۷۶۸۷۹۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

خواهان بررسی مجدد درخواست عضویت کامل خود در سازمان ملل هستیم

به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از الجزیره، «ریاض منصور» نماینده فلسطین در سازمان ملل متحد اعلام کرد: از شورای امنیت سازمان ملل متحد می‌خواهیم که درخواست ما برای دستیابی به عضویت کامل در این سازمان را مورد بررسی مجدد قرار بدهد.

منصور ادامه داد: هیچکس نمی‌تواند از راه حل دو دولتی حمایت کند و در حالی که اسرائیل تلاش می‌کند کشورفلسطین را نابود کند بایستد و تماشا کند.

نماینده فلسطین در سازمان ملل متحد تاکید کرد: پذیرش عضویت کامل فلسطین در سازمان ملل متحد به این اشاره می‌کند که موضوع برپایی کشور فلسطین در گرو امیال تندروها در اسرائیل نیست.

منصور ادامه داد: مجمع عمومی سازمان ملل در روز ۱۰ مه نشستی فوق‌العاده دارد و ما مطمین هستیم که این مجمع از عضویت کامل ما در سازمان ملل متحد حمایت خواهد کرد.

همچنین نماینده فلسطین در سازمان ملل متحد با اشاره به جنگ غزه گفت: جنایت‌ها علیه ملت فلسطین ادامه دارد و گورهایی جمعی در اطراف بیمارستان‌هایی که با یورش اسرائیل مواجه بودند پیدا شده است.

منصور با اشاره به حمله احتمالی رژیم صهیونیستی به رفح در جنوب نوار غزه ادامه داد: باید از عملیات نظامی در رفح جلوگیری شود و به صورت فوری توافق آتش‌بس حاصل شود.

کد خبر 6094584

دیگر خبرها

  • خواهان بررسی مجدد درخواست عضویت کامل خود در سازمان ملل هستیم
  • گوترش خواستار ارسال سریع کمک به غزه و برقراری آتش‌بس شد
  • بایدن: حماس تنها مانع آتش بس فوری در غزه است
  • رایزنی تلفنی بایدن با امیر قطر؛ درباره تحولات غزه
  • رشد اقتصادی نیازمند برقراری رفاه و صلح
  • ادعای کامرون درباره پیشنهاد آتش‌بس ۴۰ روزه به حماس
  • اظهارات جدید وزیر خارجه انگلیس علیه ایران | این راهکار بزرگ‌ترین ضربه به ایران و حماس خواهد بود
  • سناتور آمریکایی ارزیابی دولت از جنگ غزه را زیر سئوال برد
  • لیندسی گراهام خواستار توافق عربستان و اسرائیل شد
  • تعهد دوباره بایدن به امنیت رژیم اسرائیل