Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرگزاری صدا و سیما مرکز بوشهر؛ مجری طرح تأسیسات زیربنایی و ساختمانی شرکت مهندسی و توسعه گاز ایران گفت: این طرح در مجاورت پایانه صادرات میعانات گازی بندر سیراف در ۲۴۵ کیلومتری جنوب شرق بوشهر و ۳۰ کیلومتری پالایشگاه فجر جم در کنار ساحل خلیج فارس قرار دارد.

 سیدمهدی تنکابنی‌پور افزود: این طرح شامل ساخت دستک رسوب‌گیر به‌طول ۹۰ متر، ساخت موج‌شکن غربی به طول ۱۶۳ متر، ساخت موج‌شکن شرقی به طول ۲۸۰ متر، لایروبی حوضچه به حجم ۴۶۰۰۰ مترمکعب، ساخت اسکله بلوک وزنی به طول ۱۲۰ متر با استقرار ۱۰۸۸ بلوک پیش‌ساخته، اجرای بتن عرشه به طول ۱۲۰متر و عرض ۲۴متر است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!



وی با اشاره به اهمیت این طرح و اهداف آن افزود: پالایشگاه فجر جم از ابتدای راه‌اندازی به‌طور میانگین روزانه حدود ۶۰ هزار بشکه میعانات گازی تولید می‌کند که این میعانات توسط خط لوله ۱۰ اینچ از فاصله تقریبی ۵۷ کیلومتری منتقل و در مخازن بندر سیراف که دارای ظرفیت تقریبی ۱۶۰ هزار مترمکعب، معادل یک میلیون بشکه است، ذخیره‌سازی می‌شود.

تنکابنی پور گفت: پس از رسیدن به حد نصاب ظرفیت بارگیری یک کشتی، بر اساس درخواست‌های خارجی یا داخلی عملیات انتقال از مخازن به تأسیسات ساحلی و از تأسیسات ساحلی به گوی شناور انجام می‌شود. 

وی افزود: با توجه به اینکه بارگیری کشتی که حدود دو تا سه روز به طول می‌انجامد، نیاز به مهار کشتی توسط یدک‌کش‌های خدمت‌رسان دارد، ساخت حوضچه و اسکله برای پهلوگیری یدک‌کش‌ها و از طرفی تعمیرات و نگهداری خط لوله دریایی نیاز است.

تنکابنی‌پور یادآور شد: طرح ساخت موج‌شکن و اسکله سیراف افزون بر خدمات‌دهی به شرکت پالایش فجر جم، جزو طرح‌های مسئولیت اجتماعی شرکت ملی گاز ایران نیز به‌شمار می‌آید و کمک شایانی به مردم و صیادان شهر سیراف خواهد کرد.

وی زمان بهره‌برداری از این اسکله راهبردی را سه ماه نخست سال ۱۴۰۳ اعلام کرد.

منبع: خبرگزاری صدا و سیما

کلیدواژه: موج شکن

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.iribnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری صدا و سیما» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۹۸۳۵۸۶۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

مشعل‌های گازی واحدهای پتروشیمی جمع آوری می شوند

مدیر عامل شرکت ملی صنایع پتروشیمی با اشاره به شتاب‌گیری روند جمع‌آوری گازهای همراه و مشعل در سال ۱۴۰۳، گفت: تا پایان امسال بخشی از مشعل‌های گازی واحدهای پتروشیمی جمع آوری می شوند. - اخبار اقتصادی -

به گزارش گروه اقتصادی خبرگزاری تسنیم، مرتضی شاهمیرزایی، معاون وزیر نفت با تاکید بر اینکه شرکت ملی صنایع پتروشیمی با جدیت بیشتری راهبرد جمع آوری گازهای مشعل را در دستور کار قرار داده است، اظهار کرد: شرکت ملی صنایع پتروشیمی متعهد شده است که تا پایان امسال بخشی از مشعل های گازی در واحدهای پتروشیمی جمع آوری شوند.

وی تصریح کرد: بخش دیگری از مشعل های گازی که خوراک واحدهای پتروشیمی را تامین می کنند، تا سه سال آینده مهار می شوند. 

وی با تاکید بر نقش سوپاپ اطمینان بودن مشعل های گازی، یادآور شد: فرآیند واحدهای پتروشیمی به گونه ای است که مشعل ها در شرایط اضطرار و برای جلوگیری از وقوع حادثه روشن و در شرایط پایدار، مهار می شود.

مدیرعامل شرکت ملی صنایع پتروشیمی، اظهار کرد: در سال جهش تولید، طرح ها و پروژه ها در صنعت پتروشیمی یکی پس از دیگری شکوفا می شود.

شاهمیرزایی با اشاره به وجود ذخایر عظیم هیدروکربوری در منطقه پر برکت پارس و نامگذاری سال 1403 با عنوان "سال جهش تولید با مشارکت مردم" توسط مقام معظم رهبری، گفت: خداوند این منابع پر برکت را برای ایرانیان به ودیعه گذاشته است و امسال شاهد افتتاح طرح های مختلف خواهیم بود. 

معاون وزیر نفت با اشاره به  بهره برداری دو پروژه الفین و MEG پتروشیمی بوشهر تا پایان امسال، خاطر نشان کرد: امسال 12 طرح از طرح های پتروشیمی وارد مدار تولید می شوند که علاوه بر ایجاد اشتغال و توسعه اقتصادی، در بحث ارزآوری نیز نقش آفرین خواهند بود. 

مدیرعامل شرکت ملی صنایع پتروشیمی ضمن دعوت از سرمایه گذاران برای حضور در فعالیت های مولد در بخش صنعت پتروشیمی، خاطرنشان کرد: صنعت پتروشیمی با ایجاد ارزش افزوده پایدار، پیشانی و شاگرد اول اقتصاد کشور است.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • ورود کشتی جنگی آمریکا به ساحل غزه/ حماس با پیشنهاد چین موافقت کرد/ هشدار درباره وقوع فاجعه در رفح
  • ورود کشتی جنگی آمریکا به ساحل غزه/ حماس با پیشنهاد چین موافقت کرد
  • ورود کشتی جنگی آمریکا به ساحل غزه
  • ساخت مراحل اولیه اسکله آمریکایی‌ها آغاز شد/ کشتی نظامی آمریکا در ساحل غزه پهلو گرفت
  • امریکا: آغاز ساخت اسکله در ساحل غزه
  • مشعل‌های گازی واحدهای پتروشیمی جمع آوری می شوند
  • ادعای مقام آمریکایی: ساخت اسکله کمک‌رسانی به غزه آغاز شده است
  • بررسی روند بازسازی زیرساختهای آب وفاضلاب مناطق زلزله زده خوی
  • روند روبه رشد صادرات خراسان شمالی
  • احتمال توقف صادرات ال‌ان‌جی روسیه در ۴ سال آینده