Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش قدس خراسان، دبیرستان ۶ کلاسه دکتر احمد قفلی در روستای اوارشک از توابع بخش احمدآباد صبح امروز با حضور فرماندار مشهد، رئیس مجمع خیرین مدرسه‌ساز خراسان رضوی و مسئولان بخش احمدآباد به بهره‌برداری رسید.

مدارس کارخانه هویت‌سازی هستند

فرماندار مشهد در این مراسم با بیان اینکه باور داریم که کار نشد ندارد، اظهار کرد: یک روزی در جمع مردم گفتیم که در سال جاری انتخابات خوبی را در مشهد برگزار می‌کنیم که نتیجه این شد که در ۳۱ مرکز استان کشور سه شهر مشارکت افزایشی داشتند که در آن دو شهر آرا یک هزار یا دو هزار رأی افزایشی داشته اما در مشهد افزایش آرا به میزان بیش از ۱۰۰ هزار رأی بوده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

محسن داوری با بیان اینکه در انتخابات مجلس شورای اسلامی ۱۷ درصد در اخذ رأی و هفت درصد در مشارکت افزایش داشتیم، یادآور شد: امروز به همت مردم و عنایت الهی مدارس نیمه‌ساز یکی پس از دیگری افتتاح می‌شوند و آنقدر مدرسه می‌سازیم که آموزش و پرورش اعلام کند در مشهد دیگر مشکل مدرسه نداریم.

وی با اشاره به اینکه مدارس کارخانه هویت‌سازی هستند، گفت: نباید از جامعه خدوم معلمان غفلت کنیم، چرا که اگر امروز هر کس مردم خدمت می‌کند، آن را مدیون جامعه فرهنگیان است.

فرماندار مشهد افزود: دشمن هویت ما را نشانه گرفته است، به گونه‌ای که یک ایرانی به ایرانی بودن خودش افتخار نکند و هویت نداشته باشد، چرا که هویت ایرانی دنیا را متزلزل کرده است.

داوری با بیان اینکه این مدرسه توسط خیری ساخته شده که در آمریکا ساکن است، ادامه داد: این یعنی هویت ایرانی، چرا که یک ایرانی هر کجا که باشد به میهن و اعتقاد خودش پایبند است. وی بیان کرد: ایرانیان پایبند به میهن می‌دانند که فرزندان ایران باید علم بیاموزند و متخصص شوند تا علم دنیا در اختیار این فرهنگ و دین و اعتقاد قرار بگیرد.

در ادامه رئیس مجمع خیرین مدرسه‌ساز خراسان رضوی با اشاره به تاریخچه این مجمع گفت: مشکلاتی در مسیر ادامه احداث مدارس بود که نیاز به یک همت جانانه داشت، در این مسیر فرماندار محترم مشهد ما را یاری کردند.

غلامعلی رأفتی افزود: در این مسیر از همه مؤسسات و نهادها و کارخانه‌جاتی که باید مسئولیت‌های اجتماعی خودشان را انجام دهند، کمک گرفته شد و فرماندار مشهد با استفاده از موقعیت، تجربه و ابتکار رایزنی‌های بزرگی برای رفع موانع ساخت مدارس انجام دادند.

کمبود فضای آموزشی در منطقه احمدآباد

رئیس اداره آموزش و پرورش منطقه احمدآباد نیز در ادامه اظهار کرد: ساخت این دبیرستان از سال ۹۸ آغاز شده است، مرحله فوندانسیون و سفت‌کاری پروژه که چهار میلیارد تومان هزینه در برداشت را شرکت عمران بینالود پرداخت کرده است.

محمد کریمی با بیان اینکه مبلغ یک میلیارد و ۲۰۰ میلیون را دکتر احمد قفلی پرداخت کردند، گفت: ادامه ساخت این دبیرستان را نیز اداره‌کل نوسازی مدارس با پرداخت چهار میلیارد و ۵۰۰ میلیون تومان متقبل شده است.

وی با اشاره به اینکه پیش از این در این مکان مدرسه و مهدیه قدیمی بود، بیان کرد: این پروژه در ۸۰۰ مترمربع دارای ۶ کلاس، کارگاه و نمازخانه است. رئیس اداره آموزش و پرورش منطقه احمدآباد عنوان کرد: شهر بینالود با یک هزار و ۹۸۰ دانش‌آموز دارای ۱۶ مدرسه است که با این وجود در مدرسه آقا مصطفی با کاهش شدید فضا مواجه هستیم، شرکت عمران بینالود قول ایجاد یک مدرسه ۹ کلاسه را در آنجا داده است.

کریمی با بیان اینکه کارهای منقاضه یک مدرسه ۹ کلاسه در محله بعثت انجام شده است، گفت: اگر مدرسه ۱۲ کلاسه در منطقه سامانیه نیز احداث شود، حداقل تا چهار سال آینده دیگر نیاز به ساخت مدرسه در این منطقه نداریم.

در ادامه بخشدار احمدآباد از مشارکت ۶۰ درصدی مردم بخش احمدآباد در انتخابات مجلس خبر داد و گفت: در روز انتخابات با وجود اینکه وضعیت جوی نامساعد بود همه اعضای شعبه به روستاهای صعب‌العبور رفتند تا رأی مردم را اخذ کنند.

مجید بیکی یادآور شد: در زمینه واگذاری زمین در طرح نهضت ملی مسکن نیز واگذاری زمین در ملک‌آباد بیش از ۲۰ سال بود که انجام نشده بود، که با پیگیری مسئولان این قفل ۲۰ ساله باز شد. در این مراسم یکی از دانش‌آموزان این دبیرستان خواسته‌های خود را در قالب دلنوشته‌ای بیان کرد که مهم‌ترین مطالبات آن آب شرب بهداشتی و وسایل کمک آموزشی از جمع رایانه بروز و ویدیو پروژکتور بود.

منبع: قدس آنلاین

کلیدواژه: خیرین مدرسه ساز فرماندار مشهد

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.qudsonline.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «قدس آنلاین» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۹۹۴۰۲۸۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

کمبود ۷۰ هزار نیروی پرورشی و مشاور در مدارس

 

به گزارش خبرگزاری صداو سیما؛حجت‌الاسلام والمسلمین محمدحسین پورثانی افزود: در نتیجه این غفلت‌ها امروز تقریبا ۴۵ هزار نیروی پرورشی و مشاور در مدارس فعال هستند و قریب به ۷۰ هزار نیرو کمبود داریم.

پورثاني:گفت: تقریبا از سال ۱۳۶۳ که معاونت پرورشی در وزارت آموزش و پرورش شکل گرفت و تا ۱۳۸۰ ادامه داشت، که در دولت دوم اصلاحات، معاونت پرورشی منحل شد. خیلی کار اشتباهی بود با این توجیه که معلم مدرسه باید در کلاس درس، کار تربیتی انجام دهد؛ حرف درستی که کار غلطی با آن انجام شد و حضرت آقا هم در دیدار اخیر با معلمان دقیقا به همین موضوع اشاره کردند.

وی ادامه داد: در سال ۱۳۸۵ قانون احیای معاونت پرورشی و تربیت‌بدنی در مجلس شورای اسلامی به تصویب می‌رسد. بعد از ۱۸ سال که از این قانون می‌گذرد هنوز که هنوز هست، معاونت پرورشی آن‌چنان که باید باشد، نیست.

حجت‌الاسلام پورثانی گفت: در این ۱۸ سال بعد از قانون احیا، ما تقریبا یکبار جذب مربی پرورشی داشتیم و بقیه جذب‌هایی که در حوزه مربی پرورشی و مشاور صورت گرفته، در حد سالی ۷۰۰ سالی ۸۰۰ نفر بوده است. اوضاع به جایی رسیده که امروز تقریبا ۴۵ هزار نیروی پرورشی و مشاور داریم و قریب به ۷۰ هزار نیرو کمبود داریم؛ یعنی مدرسه‌ای که ۱۲۰۰ دانش آموز دارد، مدرسه‌ای که ۹۰۰ دانش‌آموز دارد، مدرسه‌ای که ۶۰۰ دانش‌آموز دارد، ما یک عنصر فعال پرورشی در آن نداریم. اگر اسم این را خیانت نگذاریم، چه باید بگذاریم؟!.

معاون پرورشی و فرهنگی وزارت آموزش و پرورش اضافه کرد: من امروز توئیت یکی از وزرای سابق وزارت آموزش و پرورش را می‌خواندم، یاد حرف رئیس‌جمهور وقت افتادم که می‌گفت من از هر چیزی نگذرم از آن کسانی که گفتند ما ۲۰۳۰ را اجرا می‌کنیم نخواهم گذشت. معاون اول دولت، قانون اجرای ۲۰۳۰ را در دو ماه ابلاغ می‌کند، در حالیکه سند تحول به قول حضرت آقا در کشو‌های میز می‌ماند و سند تحول اجرا نمی‌شود. خیلی جالب است که در کنار عدم اجرای سند تحول، در دولت قبل، نیروی پرورشی در مدارس گرفته نمی‌شود و حتی اداره کل امور تربیتی که قلب معاونت پرورشی است، ادغام می‌شود تا کارایی خود را از دست بدهد. 

حجت‌الاسلام والمسلمین پورثانی پس از اعلام وضعیت نیروی پرورشی و وضعیت ساختاری، درباره فضا‌های پرورشی نیز افزود:
تقریبا اکثر فضا‌های پرورشی در سال‌های اخیر و قبل از روی کار آمدن این دولت، به یک متروکه تبدیل شده بودند.
ما تقریبا ۳۴۶ اردوگاه دانش‌آموزی داریم. اردوگاه‌هایی داشتیم که مثل برخی از مغازه‌ها بعد از ۲۰ و ۳۰ سال کرکره مغازه را بالا می‌کشند، واقعا کرکره اردوگاه بالا کشیده شد و مدیران اردوگاه‌ها می‌گفتند تازه پس از سال‌ها این اردوگاه‌ها، دانش‌آموز به خود دیده‌اند. 

وی گفت: در بحث محتوا هم حوزه پرورشی نه به طور صد درصدی، اما خیلی از جا‌ها به یک حوزه کناردستی و کیفیت‌بخشی تبدیل شده و دیده شده است. یعنی دیدی که به یک عنصر موثر تربیتی در مدرسه بوده به یک عنصر کناردستی تبدیل شده بود که نه کلاسی در مدرسه دارد و نه هیچی. 

آموزش و پرورش در سه ضلع اصلی کار تربیتی با مشکل مواجه است

حجت‌الاسلام والمسلمین پورثانی تصریح کرد: مربی پرورشی ما در مدرسه از ابزار لازمی که باید برای تربیت دانش آموزان بهره‌مند باشد، نیست؛ لذا عنصر محتوا، نیروی انسانی و فضا، سه ضلع اصلی کار تربیتی، امروز در هر سه این موارد مشکل داریم، کمبود داریم و احساس می‌کنیم تا رسیدن آن جایی که مطلوب است، فاصله بسیار زیادی داریم.

معاون وزیر آموزش و پرورش با بیان اینکه آموزش و پرورش امروز قریب ۱۱۲ هزار مدرسه یعنی ۶۰۰ هزار کلاس درس و قریب ۱ میلیون همکار فرهنگی دارد، گفت: ظرفیت به این بزرگی حتما به تنهایی توسط آموزش و پرورش قابل جمع کردن نیست. آقا فرمودند دستگاه آموزش و پرورش با بقیه دستگاه‌ها قابل مقایسه نیست، بقیه دستگاه‌ها نیرو را استفاده می‌کنند ولی وزارت آموزش و پرورش نیروی انسانی را تربیت می‌کند. حضرت آقا فرمودند مصالح کشور و نکات دیگر را معاونت پرورشی با رویکرد عقلانی برای دانش‌آموزان جا بیاندازد؛ بنابراین ما نه فقط گروه‌های مردمی بلکه از نهاد‌های انقلابی و گروه‌هایی که دغدغه تربیت را دارند استقبال می‌کنیم. 

دیگر خبرها

  • راه‌اندازی «مدارس سعادت» در دانشگاه آزاد اسلامی
  • افتتاح مدرسه ۱۴ کلاسه زنده یاد صدوقی در شهرستان پیشوا
  • نخستین سرویس مدرسه تهران مخصوص بچه‌پولدارها بود
  • تحقق نیمی از تعهدات خیران مدرسه ساز در سال گذشته
  • ساخت آموزشگاه ۶ کلاسه سعدی در بندرخمیر
  • دبستان ۶ کلاسه خیرساز مرحوم محب‌الله شاویسی در سنندج افتتاح شد
  • کمبود ۷۰ هزار نیروی پرورشی و مشاور در مدارس
  • افتتاح کتابخانه در روستای بیوران شهرستان سردشت
  • بهره برداری از مدرسه ۶ کلاسه در سنندج
  • ساخت ۱۱ مدرسه جدید در سیرجان